Orolig väntan på sjukhus

Aaron springer till olycksplatsen och han blir förtvivlad över det han ser. Tillslut kommer ambulansen och för Jackson till sjukhuset.

Paddy och Marlon fortsätter festandet på gayklubben utan att veta om vad som hänt. Eli ringer Marlon för att prata men Marlon är rätt trött på det.

Jai frågar Andy om vart Adele tagit vägen eftersom hon sagt upp sig från jobbet. Andy fattar inte vad han menar och undrar varför han skulle veta något. Jai sätter sig sedan med Faye och pratar med henne när Nathan dyker upp och måste tala om att han varit och hälsat på hos Ryan. Han nämner även att han fått stryk av Ryan som inte kan behärska sitt humör. Faye och Jai går därifrån hem till henne. Plötsligt knackar det på dörren. Faye öppnar och där står Abi. Hon får komma in för att prata och Jai går därifrån.

Abi vet att hon inte borde besöka Faye men hennes oro för Ryan gör att hon berättar allt. Hon berättar om sitt och Ryans förhållande. Hon ber Faye att säga till Ryan att ta det lite lugnt ett tag framöver. När hon sedan skyndar sig därifrån möter hon givetvis Nathan som känner igen henne. Han kan inte hålla tyst utan försöker få reda på vad hon gjort i byn. Nathan säger till henne att hennes arbetsgivare inte kommer att gilla hennes besök hos Faye.

När Faye sedan går in i vardagsrummet så står Nathan där. Han vill veta vad Abi gjort där och säger till Faye att hon vet vad hon bör göra för att han ska hålla tyst.

Diane har problem med att betala bryggeriet och det gör henne på dåligt humör. Hon skäller ut Rodney eftersom han påtalat att hon borde ha semester. Hon säger att det är hans fel att hon inte har pengar eftersom han tog dit sin kompis som lurade henne. Bob säger sedan åt Diane att gå och vila ett tag och hon gör det.
Andy som hör Dianes utbrott går in till henne för att höra hur hon mår. Han får då veta att hon funderar på att sälja sina ringar för att få ihop en del av skulden.

Doug som också hör Dianes utbrott går hem och börjar räkna på sina tillgångar. Han säger till Ashley att han vill hjälpa Diane men att hon inte vill ha hans hjälp.
Senare säger han till Diane att han verkligen vill hjälpa henne och efter lite tjat kan hon inte tacka nej.

Holly går på terapi men blir sur för att terapeuten behandlar henne som en fyraåring. Hon lovar dock sin far att gå nästa gång det är dags.

Paddy kommer till sjukhuset och får veta vad som hänt. Han ringer dit Hazel som får skjuts av Bob. Hon kommer dit och pratar med personalen och får reda på att Jackson har blödningar i hjärnan och buken. De vet ännu inte hur det kommer att gå för honom.

David, Leyla och Alicia sitter och tittar på tv när Jakey kommer ner. Han ska sova men är rädd för monster och Leyla erbjuder sig att läsa en saga. Alicia går upp med sin son och David försöker prata med Leyla om att låta Alicia vara mamman till Jakey. Det är inte vad Leyla vill höra så hon sätter sig och surar.

Victoria hör att det är tomt hemma hos Andy så hon bjuder dit några vänner på fest. Isaac och Hannah kommer dit och  de dricker lite cider. När en annan tjej pratar med Isacc så kommer Hannah fram till honom. Tjejen går iväg och Hannah säger att de kan gå någonstans där det är avskilt istället. De hamnar i ett av sovrummen. Efteråt ber Isaac om ursäkt eftersom kondomen hade spruckit. Hannah blir inte alls glad över att få höra det. När de kommer ner så har Diane kommit dit och säger åt alla att gå därifrån. Hannah går hem men vill inte ha sällskap av Isaac.

På sjukhuset väntar Hazel, Paddy och Aaron på besked. De får veta att läkarna stoppat blödningarna i buken men att de närmaste 24 timmarna blir avgörande...

Kommentarer
Postat av: Robbin & Jesper

Hejsan!



Ursäkta för reklam/spam men ta gärna en titt på våran blogg. Gillar du snygga bilder så kommer du älska den!

http://www.aatw.blogg.se



MVH / Robbin & Jesper

2012-08-22 @ 14:02:34
URL: http://aatw.blogg.se/
Postat av: Erik

I dag visade Nathan sin otäcka sida igen - har han några andra förresten? Och äntligen ordnade det sig för Diane. Skönt med lite positiva nyheter. Trodde aldrig hon skulle gå med på Dougs erbjudande. Holly litar jag inte ett dugg på - men det gör tydligen föräldrarna ... Och i fråga om Jackson kan vi bara vänta, men det ser inte särskilt hoppfullt ut. Det gör ont i mig att se Aaron så ledsen och fylld av skuldkänslor, ältande att allt var hans fel, att det inte skulle ha hänt om han inte ringt. Men det kanske det skulle ha gjort. Kanske hade det inte gått lika illa, så att Jackson krockat med tåget till råga på allt också.

2012-08-22 @ 14:10:32
Postat av: Tina

Att se Nathan, är som att titta på en skräckfilm.



Jag vet inte hur jag ska förlara det, men jag har från allra första börrjan tyck att Aaron har varit en strulig typ, en som handlar först och sedan tänker efter, suck. Det är inte så att jag inte tycker synd om honom för det gör jag, men jag gillar inte hans brutala sida.



2012-08-22 @ 17:20:23
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: sara leander

Var med och tävla om body mist värt 250!!

All information hittar du här http://younq.blogg.se/2012/august/tavling.html#comment

kraaaaaaaaaaaam :))

Postat av: Fröken A

Vad kul att se den här bloggen på blogg.se:s första sida som en av de mest aktiva! Tråkigt bara att det medför lite reklam kommentarer.

Vad det gäller dagens avsnitt så måste jag hålla med många andra här. Han som spelar Aaron gör det väldigt bra. Men nu tycker jag att hans otur borde bytas mot lite lycka! Håller tummarna att Jackson klarar sig!

2012-08-22 @ 18:29:22
URL: http://miesperu.blogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-08-22 @ 19:26:37
URL: http://blogofphoto.webblogg.se/
Postat av: Emmie&Fatima

Kändes sommarens stora trend alldeles för dyr i somras? Passa på i sådana fall och köp trend shorts från Hotlikehells sen sommar rea. Massor av unika shorts i många storlekar till fantastiska priser.Så vad väntar du på? Vägra hösten och bli hotlikehell! Ps. Vi bjuder på frakten! http://hotlikehell.webblogg.se/

2012-08-22 @ 19:34:13
URL: http://hotlikehell.webblogg.se/
Postat av: Angelica

Kan ni sluta lägga upp saker och ting som inte har Hem till gården att göra? Bara Irriterande att läsa era inlägg på denna blogg.



http://hotlikehell.webblogg.se/ och http://aatw.blogg.se/ ska era enga läsare någon annan stanns lägg inte upp nå mer här TACK!

2012-08-23 @ 08:18:35
Postat av: Carina

Jag är glad att det ändå verkar finnas något slags hopp för Jackson, var övertygad om att han hade dött i kraschen.

Stackars Holly, som att det inte räcker med all annan oro därhemma. Hade det inte varit för den andra tjejen hade hon nog aldrig gått upp med Isaac, sån megaotur hon har.

2012-08-23 @ 09:14:05
Postat av: Kristina

Finns det någon mer korkad i serien just nu än Abi? Har hon inte hört talas om telefon?

2012-08-23 @ 16:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0