En mors uppgift att skydda sin son?

Brenda påminner Alicia om att TJs kalas är senare under dagen. Alicia måste jobba så Leyla erbjuder sig att ta med sig Jakey. Alicia är inte så förtjust i tanken men ger med sig bara Leyla lovar att försöka säga nej när Jacob tjatar om något.
 
Natasha kommer in på kontoret på Home Farm och ser Maisie som letar runt bland posten. Natasha försöker be Maisie om ursäkt och lyckas nästan när Nathan kommer in. Han ser Maisie och inser att det är hon som rotat runt i hans rum. Maisie blir upprörd och sticker därifrån.
 
Aaron är hos Jackson på sjukhuset och Jackson börjar bli lite mer talför. Han frågar efter sin far och Aaron berättar att han varit där och att Aaron fått veta allt som varit tidigare mellan dem.
 
På TJs kalas är det full rulle. Jake vill ha en tårtbit och han frågar om det är ok. Leyla frågar Brenda om det är nötter i och får till svar att det inte är det. Efter ett tag får Jacob en allergiattack. Leyla försöker hjälpa honom medan Terry hämtar Alicia. Alicia blir hysterisk och vill inte ha skjuts av Leyla till sjukhuset. Terry kör dem istället och återkommer när allt är lugnt med Jacob igen.
Alicia anklagar Leyla för att inte kolla extra noga på förpackningen innan hon ger Jake något och Leyla anklagar Brenda för inte ha koll på vad hon serverar.
 
Maisie kommer till fabriken efter att ha varit på Home Farm. Hon är fortfarande upprörd och Faye tar med henne hem. Nikhil gör några tafatta försök för att trösta henne men hon vill bara att han finns där som vän.
 
Aaron pratar med Jackson om olyckan och det visar sig att Jackson minns en hel del. Aaron känner sig skyldig till vad som hänt men Jackson håller inte med.
 
Natasha träffar Faye i byn och pratar med henne. Det slutar med att Natasha anklagar Faye för att vara skyldig till alla händelser för hade hon inte blandat sig i deras liv hade Mark levt idag. Faye ger Natasha en örfil och går därifrån.
 
Jerry besöker Aaron på verkstaden och får höra lite ovandligt goda råd av Aaron. Så goda råd att Jerry vågar besöka sin son på sjukhuset igen.
 
Paddy får en inbjudan till en fest där han kan ta med sin respektive men han tackar nej. Pearl tycker han borde gå och att det finns en mycket speciell dam som jättegärna vill gå med honom. Paddy tänker till och tackar sedan Pearl med en stor kram och puss på kinden. Sedan går han iväg och Pearl blir kvar och börjar tänka på vad hon ska ha på sig medan Paddy går till Rhona och bjuder med henne och hon tackar ja. (Var är Marlon?)
 
Faye besöker Ryan i fängelset för att få upp humöret på honom så här strax innan rättegången. Hon tror inte Nathan kommer att klara av korsförhöret men Ryan är inte lika säker.
 
Natasha är orolig för rättegången men Nathan är säker på att Ryan kommer att åka dit för mordet. Han är säker på att det kommer att gå precis som de planerat och han är mycket nöjd.
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, var är Marlon? I dag var den ordinarie översättaren tillbaka igen.

2012-08-29 @ 13:56:50
Postat av: Tina V

Varför bor Alicia kvar hos Leyla om hon tycker att Leyla lägger sig i för mycket?

2012-08-29 @ 14:29:03
Postat av: Colin

Hello! :)

Marlon went to visit Eli. I'm not sure if it was mentioned in the episodes (I'm a week behind you at the moment), but if nothing else you may remember he was speaking to him on the phone the morning of the crash.

That's all for now, but I'll be back!

2012-08-29 @ 16:23:13
Postat av: Jackson

Jag tycker att Leyla skall slänga ut sin otrevliga syrra med det snaraste!!! Fyyyyyyyy, vilken donna!

Det känns onekligen litet mysko att se Maisie och Faye vara så snälla mot varandra. Visserligen vill de ju båda rentvå/rädda Ryan och tror att Nathan är den skyldige, men ändå....

2012-08-29 @ 16:39:59
Postat av: ELIZA

Många har problem med bristfällig översättning. Jag har problem med deras konstiga,underliga,grammatik. Risk och chans, dom säger tvärt om. CHANS att bli förlamad...RISK att bli gift...CHANS att huset brinner ned..RISK att jag vinner 20 millar på lotto...I övrigt tycker jag allt står och stampar. Men håller med Jackson om syrran..

2012-08-29 @ 19:24:43
Postat av: ELIZA

Vet inte om det heter grammatik i det här sammanhanget? Hjärnsläpp, kommer inte på nåt annat...

2012-08-29 @ 19:28:30
Postat av: finländskan

Så Aaron har blivit vuxen och klok och stabil de senaste avsnitten. Hoppas att han får fortsätta i denhär stilen.

Och så fint och rörande då Jacksons pappa kom tillbaka till Jacksons sjukhusrum.

2012-08-29 @ 20:06:59
Postat av: Anonym

?......

2012-08-29 @ 23:31:02
Postat av: Tina

Leylas syster är bara FÖR mycket. Det att hon nu jobbar på puben tyder kanske på att det inte är någon kortvarig visit tyvärr.

För tillfälligt är jag ganska trött på Aaron.

2012-08-30 @ 09:35:09
URL: http://schottistina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0