Em fejkad graviditet men vem är hon?

Paddy kommer tillbaka till sjukhuset där Hazel sitter hos Jackson medan Aaron står utanför rummet. Han berättar att han ringt Chas som vill åka hem för att stötta sin son. Aaron säger till Paddy att ringa henne och säga att det inte behövs för han vill inte ha henne där.

Adam kommer hem till gården på morgonen efter att ha vakat på sjukhuset med Aaron. Holly säger att hon inte vill gå till terapeuten men lovar sen att göra det ändå.
Hannah mår inte bra men familjen vill inte lyssna på henne så hon skyndar sig till Victoria för att prata om sin oro för att vara gravid. Victoria tar med henne till ungdomsmottagningen för att ordna med ett dagenefterpiller.

När Andy kommer åkandes på en av byvägarna träffar han en tjej som fått fel på sin bil. Hon låtsas vara gravid men han genomskådar henne. Han bogserar hennes bil till verkstaden i byn men sedan upphör hjälpen. Andy råder henne ta in på B&B:t för han vill inte låna ut sin soffa till henne.

Jacksons pappa Jerry kommer till sjukhuset. Hans oro gör att han anklagar Aaron för att vara skyldig till olyckan och Aaron är inte sen att hålla med honom. Paddy försöker att tala om att det inte är Aarons fel men Jerry lyssnar inte. Aaron är förtvivlad och lovar att göra precis det Jerry vill för att gottgöra sitt misstag. Jerry ber då Aaron att aldrig mer visa sig i Jackson närhet så länge någon av dem lever.

Carl sitter på puben med Charity, Nicola och Scarlett. Han klagar över Charitys dyra omkostnader när hon är ute på körningar men hon vägrar att ta in på billiga motell. Han får flera sms från Eve och det gör att Charity tillslut inte kan hålla tyst utan frågar honom om det är fler snuskiga sms till Jimmy. Jimmy kommer precis då till bordet och Nicola blir förbannad och går därifrån. Jimmy följer efter henne och försöker förklara men hon vill inte lyssna.
Sedan försöker han prata med Carl om att sköta sina snuskiga affärer utan att blanda in honom i det men Carl försvarar sig med att Chas inte kommer att ge honom fler chanser.
Senare dyker Jimmy upp på Home Farms kontor och lyckas be Nicola om ursäkt och tala om att inget faktiskt har hänt.

Tjejen med den trasiga bilen heter Amy för hon presenterar sig dagen efter för Victoria och Andy när hon träffar dem ute på gatan. Andy följer med henne till verkstaden och hon får böna och be om att få Aaron till att hjälpa henne med bilen.
Amy charmar in sig hos Val och Eric när hon säger att hon vill bo flera dagar hos dem på B&B. Hon lyckas så bra att Val bjuder henne på cappucino och ger henne rabatt på vistelsen. Hon lyckas till och med med att slippa betala hyran i förskott.

Hollys vän Roz kommer på besök och tjejerna tar en promenad för att kunna prata med varann ostört. Det tar inte lång till innan Holly ber om droger men Roz har inget med sig. Det gör Holly förbannad och börjar skylla allt på Roz och att det är hennes fel att Holly blivit som hon är. John och Adam ser deras diskussion på avstånd och går fram till dem och då lugnar Holly ner sig.

Hannah möter Isaac i byn men vill knappt prata med honom. Han ber om ursäkt men hon är sur för att han inte hört av sig. Hannah säger att hon tänker lösa allt själv så han inte behöver oroa sig.

Hazel blir arg på Jerry när hon får veta att han jagat iväg Aaron. Hon säger att Jackson vill att Aaron är där eftersom han älskar honom.

Moira följer med på Hollys terapi. De hinner knappt börja prata förrän Holly måste gå på toa. När det tar tid för henne att återvända går Moira för att kolla varför. Hon upptäcker då att Holly har stuckit och dessutom tagit pengarna ur mammans plånbok.

Hannah är hos Victoria men Vic måste jobba så det slutar med att Hannah öppnar sig för Diane som råder henne att prata med sin mamma för det är det mammor är till för.
När hon kommer hem får hon chansen att prata med Moira men precis när hon ska säga något kommer Holly hem och fokuset flyttas till henne. Holly ger tillbaka pengarna, nästan allt eftersom hon bara tagit lite för att äta och till en taxi hem.
John kommer hem och han pratar med Moira om att de borde göra något hela familjen tillsammans. De bestämmer sig för att de ska ut och äta så han går upp till Holly för att berätta det. John ser att Holly beter sig konstigt och inser att hon tagit droger igen. Det visar sig att denna gång har hon tagit heroin...

Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, vem är Amy? Personer som bara dyker upp i byn på det där viset brukar det väl ofta vara något skumt med - antingen att de är en släkting till någon eller något annat än de utgör sig för att vara. Söt tjej men lite väl insmickrande. Fast Andy kanske faller för henne, han skulle behöva en ny tjej - om hon nu stannar i byn.

Problemen hopar sig över familjen Barton, är det inte det ena så är det det andra. Ingen tar riktigt tag i Hollys problem, inte ens terapeuten, och föräldrarna tror henne bara om gott - och så går hon och skaffar heroin! Vad krävs egentligen för att få henne på rätt köl?

Jacksons pappa var ingen trevlig typ. Delvis har han ju rätt - tycker Aaron i varje fall - men han kan inte bara plötsligt dyka upp och bestämma över andras liv, när han har hållit sig borta själv.

2012-08-23 @ 14:38:15
Postat av: Jonas

Välkommen, Amy! Skönt med lite kvinnlig fägring i byn nu när Donna, Lexie och Jo inte längre är med.



Moira fortsätter att vara blåögd, självklart trodde hon på att Holly hade köpt mat etc för pengarna.



Terapeuten verkade inte direkt vettig, nej.

2012-08-23 @ 20:21:33
Postat av: viktoria

Undrar hur allt kommer att sluta det är ju mycket som händer just nu .tycker synd om Aaron.

Hoppas att Carl blir på kommen snart .

Hur orkar han hålla på som han gör??

2012-08-23 @ 22:11:44
Postat av: Frk Höger

En vecka efter uppehållet, var är Lizzie, Dingles, Natasha, Will, Nikhil...

Vi har ju fått se bl.a. Pearl, Betty, Cain, Terry o Declan även om de inte har med de stora "handlingarna" att göra.

2012-08-24 @ 12:48:47
Postat av: Frk Höger

just de, vem tar hand om Angelica? Å var är Laurel?

2012-08-24 @ 12:50:20
Postat av: SoP

är det ingen som fattar hur man ringer en ambulans i den där byn? hoppas den äckliga knarkarbruden tog för mycket nu så vi blir av med eländet. jag som gillade Moira men hon skiter ju i sina andra ungar.

2012-09-02 @ 04:01:29
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0