Djävulen vs Satan

Paddy och Rhona vaknar upp i samma säng. De båda är bakfulla och undrar lite vad som hänt eftersom de inte verkar minnas något.  De kliver upp i alla fall och då ser man att de sovit påklädda åtminstone. Rhona vill inte att de säger något till Marlon eftersom det ändå inte hände något mellan dem.
 
Det är dags för Natasha att vittna. Hon är inte lika kall som vanligt utan börjar staka sig när hon ska läsa vittneseden men sedan lugnar hon ner sig.
 
Betty ser till att Paddy får veta att Pearl klätt upp sig för festen och då inser han att hon hade velat följa med. Paddy lovar att ta med Pearl på nästa fest och Pearl blir nöjd med det.
 
Isaac pratar med Victoira i byn medan han väntar på att Hannah ska komma till bussen. Han vill att de ska ses men Hannah bara muttrar. Hon säger sedan att han kan ju höra av sig.
 
Jai går med Eric utanför den gamla fabriken. Zak kommer dit och de pratar om byggnaden och ägorna. Det de inte vet är att Nathan hålls fången där inne.
Det är Cain som bundit Nathan. Han är förbannad över Nathans lögner och han vill se Nathan lida, riktigt mycket.
 
Jai kommer hem till familjen Dingle med två sexpack öl. Han vill köpa deras hus och marken runt omkring och han är villig att betala 20% över marknadsvärdet men Zak blir förolämpad och kör ut honom. Inte ens ett bud på dubbla marknadsvärdet accepteras av Zak. När Jai sedan träffar Charity på puben kommer han på den storslagna idén med att ge henne jobb som projektledare över bygget vid den gamla fabriken.
 
Hannah är lite nedslagen i humöret och Moira ber Holly prata med sin syster. Det tar emot i början men sedan börjar systrarna att prata. Holly försöker sedan få följa med Moira in till byn, för att köpa glass till dem, men Moira vill inte ta med henne. Då smyger Holly iväg och ringer en kompis som ska komma dit med lite droger dagen efter.
 
Ryan ska svara på frågor i rätten och givetvis irfrågasätts hans hetsiga humör. Efter det är det Maisies tur och hon säger att hon vet att Nathan mördat deras far men försöker skylla det på Ryan. Domaren säger åt rätten att inte bry sig om det uttalandet eftersom det är Ryan som står åtalad. Sedan blir det kaos när åklagaren pressar Maisie med frågor om hennes förhållande med Ryan. Ryan står inte ut med hur de behandlar Maisie utan han får ett utbrott och rätten måste ta en paus till dagen efter.
 
Moira och John låter Holly få följa med till byn när Hannah ska träffa Isaac. Holly sätter sig på andra sidan cafét när Isaac kommer. Hannah har inte riktigt tid med att lyssna på honom när han försöker be om ursäkt och vill att de fortsätter att träffas. Hon håller koll på Holly som smiter ut så Hannah följer efter. Holly står framåtlutad vid en bil och pratar med någon som sitter vid förarsätet. Hannah inser att systern köper droger men Holly förnekar det och säger att hon inte ska lägga sig i, sedan knuffar hon Hannah som ramlar omkull. Holly hjälper sedan Hannah upp och ger henne handväskan hon tappat. De åker hem och Hannah berättar vad som hänt. Holly nekar förståss och hon har inga droger på sig när de kollar. Senare tar hon något ur Hannahs handväska i smyg utan att någon märker det.
 
Cain ser att Charity och Jai är på väg till gamla fabriken och han lyckas få Charity till att övertala Jai att inte gå in just nu. Så fort han sedan får chansen tar Cain med sig Nathan i bagageutrymmet i bilen och åker iväg...
 
Trevlig helg allihop!
 
 

 


Kommentarer
Postat av: finländskan

Spännande med Cain och Nathan nu, skönt att det äntligen händer något angående Ryans fall.

2012-08-31 @ 14:13:11
Postat av: Gerd

Nu börjar det hända något,upplösningen är nära!!

2012-08-31 @ 15:52:12
Postat av: Erik

Det behövs verkligen en buse som Cain för att få ur Nathan sanningen. Frågan är bara hur han ska bära sig åt. Han lyckas säkert om jag känner honom rätt, men hur det ska gå till är svårt att sia om. På tiden att rättvisa skipas, den här följetongen har dragit ut alldeles för långt på tiden.

2012-08-31 @ 16:25:04
Postat av: Tina

Men du Erik rättvisan kommer nog ikapp Nathan och Natasha, men Cain, slemmige Cain, han klarar sig alltid :(.

2012-08-31 @ 16:45:11
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Erik

Ja Tina, konstigt nog lyckas Cain till och med undvika att hamna i fängelse till och med för de hemskaste saker. Förklara det den som kan.

2012-08-31 @ 17:57:10
Postat av: AnnaS

Men var det här verkligen så fiffigt? Hur ska Cain få Nathan att erkänna utan att samtidigt avslöja att han blivit kidnappad?
Men det är skönt att se Nathan plågas! (Känner mig rätt obscen när jag skriver det...)
Är det verkligen så där oseriös stämning i domstolar? Fick en känsla ibland att dom bara lekte domstol.

2012-08-31 @ 21:24:51
Postat av: orcid

saknat mig????????

jag tycker inte cain är den skarpaste kniven i denna låda denna gång..hur ska han komma ur kidnappningsanklagelser? hota? nej känns så dumt alltihop.

Natscha offrar sina barn nu..känns lite som hon anklagar Nathan för allt som händer...men vem vfan var det som gjorde det så det blev så..mmm...hon borde allt komma ut.

sen tycker jag det var taskigt att jacksom skulle hamna på sjukhuset, jag gillar ju honom och det här var inge kul...
alltså storylinen är bra men jag hade baske mig hellre sett Holly på sjukan..för jag är så jäkla less på henne.

Hoppas att sjukhusgrejen inte blir segdragen grej..fixar inte sånt.

Hanna...hon har blivit bättre, tyckte det var bra att moira fick veta och diane ananrs hade det blivit bara för mycket hemligt och tjatigt med det också.

Pady och Rohna..what to say, what to say? kan nån förklara för mig var marlon är..missat det helt tror jag.

stackars maisie...lider med henne...faktiskt...

Men Leylas griniga ettriga syrra HERREGUD kan man ha lägre självkänsla än vad hon har???
Så jävla otrevlig!

Jai...ojojoj har han tagit vatten över sitt huvud..känns så ;)
Eric och Val är riktigt nöjda igen :P
föresten tror ni hon Amy dyker upp igen...hahaha hon var ju barnsligt rolig ;)

hiss och diss är över för denna gång. :)


2012-09-01 @ 11:12:48
Postat av: Frk Höger

Klart vi saknat orcids hiss@diss
På nåt sätt så tror jag att Cain kommer att lyckas fast det är ju inte Nathan egentligen som ska sättas dit utan isdrottningen Natasha.
Att Marlon åkte iväg till Eli berätta Colin i en kommentar, vi var nog fler som undrade vart Marlon var efterson det inte var så tydligt att han verkligen skulle åka till Eli i skottland.

2012-09-01 @ 14:35:22
Postat av: AnnaS

Jag tycker också synd om Maisie, hon är ju verkligen helt oskyldig! Men varför är hon så rädd för vad folk ska säga om henne och Ryan? Ingen kan väl på allvar ha åsikter om deras förhållande, man kan ju inte veta att man är halvsyskon om ingen har talat om det. Fast retas lite kan ju vissa säkert göra.

2012-09-01 @ 22:00:06
Postat av: Jonas

AnnaS: jag antar att Colin kan ge dig ett bättre svar, men jag har upplevt det som att det kan vara lite oseriöst i Englands domstolar. När jag har varit där har till och med nämndemän och liknande suttit och sovit under förhandlingarna. Sedan ser det väl lustigt ut med perukerna också.

Att domaren protesterar och tar ställning (som han gjorde i Emmerdale) är nog hyfsat ovanligt dock.

2012-09-02 @ 09:29:22
Postat av: orcid

ah nu minns jag ju att han , marlon, pratade med Eli i telefonen när han var på krogen med Paddy, jackson och Aaron...visst var det så?
Eli satt i häktet om jag minns rätt.

Ja Cain kommer säkert ur den där sitsen..ska bli lite intressant att se hur han bär sig åt...

2012-09-02 @ 18:43:25
Postat av: ELIZA

Har nu sett tors och fre program.Ja,hur ska Cain kunna lösa det här? Han kan ju knappast tvinga Nathan att ta på sej nåt HAN inte gjort..Och då måste han ju i stället lämna ut morsan,gör han det?? Mycket intressant!!Ha ha,vad rolig Val såg ut,när hon erbjöd Diane pengar. Gud vilken osympatisk människa. Och Jai,bygga nåt kontors- lägenhets komplex i lilla byn. Förstår att Zak sparkade ut honom,skulle jag också gjort. Vem tror dom att dom är?? Men däremot borde Zak få en stooor spark i archlet för hur han tilltalar Lisa...Varför sparkar hon inte ut honom??? Latare djävla man har jag aldrig sett...Och Maisie,SLUTA gråta och skämmas!!

2012-09-02 @ 19:52:07
Postat av: AnnaS

Jag tycker i och för sig att det inte finns nån anledning för Zak att bli arg för att Jai vill köpa hans gård. Det är väl bara att tacka nej om man inte är intresserad. Frågan måste väl vara fri!

2012-09-02 @ 20:53:18
Postat av: Carina

Jag reagerade också på att domaren verkade lite partisk. Men å andra sidan är det väl jurun som kommer avgöra?!
Konstigt att inte Cain kontaktat Natasha än, eller har han tänkt få Nathan göra nåt. Hmmm, inte helt solklart hur planen ser ut där.
Moira och John fortsätter vara lite väl naiva och lägger dessutom för mycket ansvar på Hannah.

2012-09-02 @ 21:59:23
Postat av: Andrea

jo, det var då marlon sa att han måste åka till Eli men han sa aldrig när han skulle åka har jag för mig?

2012-09-03 @ 19:00:51
Postat av: Tina

Äntligen.

2012-09-03 @ 21:57:08
URL: http://schottistina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0