Blod, (lite) svett och tårar

Chas håller på att packa inför resan och hon har problem med att få plats med allt. Charity kommer och säger att hon inte kan följa med för Noah är orolig.
Carl blir besviken när han hör det och att Chas också tänker stanna hemma i så fall. Han träffar Katie i butiken och erbjuder henne den andra biljetten.
Senare på puben får Chas veta att Katie vill följa med och hon blir jätteglad. Hon tycker att Carl är världens bästa pojkvän som ordnat det så bra för henne.

Marlon kommer hem med massa öl till Paddy för de ska spela spel. De fastnar i dörröppningen och Marlon böjer sig fram mot Paddy som rycker undan huvudet för han tror att Marlon ska kyssa honom. Det visar sig att Marlon bara ville lukta lite eftersom det luktade gott där. Paddy säger att det är Aaron som ska gå ut som gör att det doftar gott.
Aaron som träffat Jackson och bjudit ut honom kommer hem till Jackson med Marlon och Paddy i släptåg. Han försöker be om ursäkt över sällskapet men Jackson har inga problem med att de följer med. Jackson ringer efter en taxi och då inser Paddy att de kommer att de kommer att åka till en gaybar.

Holly mår dåligt och humöret pendlar, ena stunden är hon aggresiv och irriterad för att i nästa börja gråta. John gör sitt bästa för att finnas där. När John sedan hämtar hem Moira från puben så råkar Brenda påpeka att Gennie också var jobbig under tonåren eftersom hon endast tänkte på håruppsättningar och Westlife. John blir rätt irriterad på hennes jämförelse och ber henne hålla tyst.

Nathan besöker Ryan i fängelset. Han sitter och talar om allt han gjort i sin frihet. Ryan sitter och försöker att inte påverkas av Nathans provokationer. Sedan säger Nathan att han vill att Ryan ska få Faye till att godkänna testamenetet för då kommer hon att få vara i fred. Ryan blir förbannad över hotet och det utbryter ett slagsmål där han hotar att döda Nathan om han rör Faye. Vakterna särar på dem.

Declan får samtal från någon som heter Ella. Det visar sig vara hans ex som meddelar att deras gemensamma dotter råkat ut för en mc-olycka och att han bör komma dit även om det inte är så allvarligt. Detta innebär att han inte kommer att vara hemma när Ryans rättegång startar.

På gayklubben så blir Paddy uppraggad och det roar de andra i sällskapet. Aaron och Jackson får chansen att prata med varann och de blir sams igen. När Aaron går ut för att röka ser han att Mickey (Mannen som dödade Aarons hund Clive) på andra sidan gatan.

Efter bråket med Nathan ligger Ryan på sängen och vilar. Abi kommer in och försöker muntra upp honom. Hon lyckas och efter ett litet tag är Ryan lite gladare.

Marlon och Paddy har kul på klubben. Marlon saknar Rhona och pratar med henne i telefon. Sedan "tröstar" han Paddy och säger att det kommer att lösa sig för honom också. Paddy lovar att ingen tjej kommer någonsin att komma mellan dem och förstöra deras vänskap.

Jackson saknar Aaron och går ut för att kolla var han är. Han ser Aaron på andra sidan gatan smygandes efter Mickey. Jackson försöker stoppa Aaron från att göra något men givetvis lyssnar han inte. Då säger Jackson att det är slut mellan dem och går därifrån.
Aaron följer efter ett tag efter Jackson utan att ha bråkat med Mickey men får höra att det är försent. Jackson sätter sig i bilen för att köra iväg och Aaron sätter sig bredvid. (Tog de bilen i alla fall?)
De försöker prata med varann men det är svårt och tillslut ber Aaron Jackson att stanna bilen. Han kliver ur och börjar gå. Jackson kliver ur och följer efter honom. Aaron försöker få fram hur han känner och han erkänner att han inte är van vid att någon bryr sig om honom och att han aldrig lärt sig att älska. Jackson som verkat ge upp åker iväg och lämnar en gråtandes Aaron på vägen. Aaron ringer genast upp honom och när Jackson sträcker sig efter mobilen får han väja för att inte köra in i en mötande bil och det leder till att bilen kör i diket och voltar in på ett järnvägsspår. Jackson är vid liv men kommer inte ur bilen.
Aaron börjar springa (Jag vet inte om han hörde kraschen, vilket borde vara konstigt eftersom bilen borde ha kommit en bit på väg).
Precis då kommer ett tåg och kör in i bilen...

Kommentarer
Postat av: Katarina-Cinnamon

Fy sjutton vilken chock på slutet och så måste man vänta ända tills i morgon för att få se hur det gick......

2012-08-21 @ 15:21:08
Postat av: Kristin

Är sjukt imponerad av "Aarons" skådespeleri, han är så duktig på att gråta.

Hoppas att Jackson överlever och att han och Aaron blir tillsammans igen, dom passar så bra ihop <3

2012-08-21 @ 15:31:32
Postat av: Agneta

Dom spelar så bra bägge två.Jag var tvungen att googla för jag kunde inte vänta till i morgon

2012-08-21 @ 15:57:46
Postat av: Erik

Starkt andra avsnitt i dag, tur att det inte var sommaruppehåll direkt efter det. Hur ska det gå för Jackson? Man borde inte köra bil när man druckit - och inte prata i mobil dessutom. Spännande avsnitt i morgon. Instämmer med Kristin, Danny Miller (Aaron) är verkligen en duktig skådespelare, duktig på att gråta så att det känns naturligt. Fint samspel mellan Paddy och Marlon som vanligt, synd bara om alla skämt som Paddy blev utsatt för på gayklubben.

2012-08-21 @ 16:56:53
Postat av: Angelica

Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har sett detta avsnitt på nätet. Jag förstår varför Danny Miller har vunnit " bästa skådespelare" Han är så sjukt duktig. Han är min största inspiration samt Adam vilka killar dom är.. Ja vad säger man kärlek är aldrig lätt. Roligt att se en annan sida hos Paddy och Marlon också. Trots att jag vet hur det slutar så kommer det bli att man sitter i soffan och gråter för man känner så mycket med dom båda.. Nä, nu får det bli onsdag och vi vill se fortsättningen.

2012-08-21 @ 17:24:38
Postat av: Rutiga Stolen

Ja de tog bilen. Jackson tog nycklarna och sa till de andra att nu åker vi när Paddy och Marlon började prata om sin klädsel. "All tips except fashion tips greatly accepted" (vilket inte blir lika roligt på svenska).Hemskt avsnitt. Har precis som Angelica sett det några gånger på nätet.

2012-08-21 @ 18:56:33
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: lise

Tycker så synd om Aaron, först självmordsförsöket, sedan när det började ljusna i hans liv blir han av med sin älskade hund, och nu vet man inte hur det ska gå för Jackson men det ser ju inte särskilt ljust ut... Nä fy, kan det aldrig få bli lite frid och fröjd för hans del? Och Holly... hoppas hon tar emot den hjälp hon behöver.

2012-08-21 @ 19:59:32
Postat av: Carina

Neeeej, vilket hemskt slut på avsnittet!! Inte läge att missa avsnittet imorgon, huh!!

2012-08-21 @ 22:04:22
Postat av: Madeleine holm

Jag missade htg träffen,det skulle vara kul om det blev en till snart madde

2012-08-22 @ 00:45:35
Postat av: totllyfashion.blogg.se

...?

2012-08-22 @ 11:23:23
URL: http://totallyfashion.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Hoppas du får en trevlig dag! :D

2012-08-22 @ 11:57:38
URL: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0