Antonio Banderas bor i byn

Nathan vill prata med Declan men Declan verkar inte speciellt intresserad av att prata med honom.

Holly ber pojkvännen om ursäkt för att hennes far dykt upp. Hon vädjar gråtandes om att det inte ska upprepas och att hon ska förlåtas men han ger henne några påsar att packa i. Hon dyker sedan upp i byn och går in på puben. Byborna är inte allt för glada över att se henne igen.

Carl pratar med Eve i telefon och får veta att hon kommer hem om några dagar.
Jimmy får tacka nej till arbetstillfällen eftersom de har brist på chaufförer när Carl ska på semester med Chas. När Carl får veta det så erbjuder han sig att stanna hemma. Han berättar det för Chas när hon är på puben med Charity. Chas blir besviken men gladare när hon får veta att hon kan åka ändå bara hon hittar någon att åka med. Charity säger att hon vill följa med men då protesterar Jimmy. Carl tycker att det är ok att Chas åker med Charity. (Det löser väl inte chaufförsfrågan, så Carl hade kunnat åka med Chas)
Charity och Chas sitter och fnissar åt Nicola och Jimmy tills Nicola får nog och går därifrån. Carl tar med Jimmy avsides för att berätta om sms:en som han säger att de var till Jimmy för att inte Chas skulle få veta något. Jimmy blir sur och säger att det blir inte roligt om Nicola får veta det.

Bob och Hazel äter middag på B&B:t. Val är lite nyfiken så hon sätter sig vid deras bord och lägger sig i deras samtal. Tillslut får de bort Val så de kan vara ostörda. Efter middagen går de hem till Bob. Hazel säger till honom att hon inte är ute efter någon pojkvän just nu men att hon behöver en riktigt bra vän. Bob blir givetvis besviken men finner sig i det ganska snabbt.

Holly har tuppat av på Frank Tates grav. Ashley och Doug hittar henne och tar med henne hem. Moira och John kommer till prästgården och hämtar hem sin dotter.
Moira är förtvivlad över vilket skick Holly är i. De inser ganska snabbt att de behöver hjälp för att hjälpa Holly så de ringer efter en läkare. Holly vill inte alls prata med någon. Läkaren får ändå veta att Holly tagit piller men när Holly vill ha sömntabletter så säger läkaren nej.

Nathan kommer in på puben och ser Declan och Faye sitta tillsammans vid ett bord. Han går fram till dem och säger att de kommer inte att lyckas med sina planer. Faye säger då att de sagt till Natasha att Faye avstår från arvsrätten om Natasha överlämnar Nathan till polisen.

Doug erbjuder Diane att låna pengar av honom eftersom hon jobbar och sliter så för att få det att gå ihop. Hon tackar honom men tackar nej till erbjudandet. Doug pratar sedan med Leyla om saken och hon låter honom gå tidigare så han i alla fall kan hjälpa Diane på puben.

Faye besöker Ryan i fängelset och får veta att Maisie skrivit ett brev till honom där hon erbjuder sin hjälp. Han ska precis ge Faye brevet men får då en tillsägelse av Abi att man inte får lämna föremål till besökarna men hon kollar kuvertet och låter sedan Faye få brevet.

Andy träffar Katie i affären och han inser att hon fortfarande är hans vän bara han fortsätter att gå i terapi. Senare vill han bjuda Adele på en öl på puben men hon pikar honom om att bjuda Katie istället. Hon går ut och Andy följer efter. Han försöker be henne vara vän med Katie även om hon är sur på honom men Adele är inte intresserad.

Hazel kommer in på puben med Jackson. De ställer sig vid bardisken och pratar. Aaron sitter en bit ifrån och Hazel ber Jackson om att gå fram och prata med pojkvännen. När Jackson inte vill det går hon fram till Aaron och ber honom sluta vara så tuff och hård och att man måste komunicera i ett förhållande. Tillslut så pratar Aaron och Jackson med varann men det fungerar inte så bra för Aaron kan inte släppa det att Jackson sagt att han älskar honom.

Chas är orolig för Aaron så hon pratar med Paddy. Hon får då rådet att låta grabben vara eftersom han kanske inte alls älskar Jackson så mycket som Jackson älskar honom. Paddy säger att man inte kan tvinga någon att älska någon och då förstår Chas hans pik.

Chas frågar Hazel om hur träffen med Bob gått. Hazel tycker det är lite jobbigt att hela byn vet om att de träffats. Hon säger att Bob är trevlig men att hon inte vill ha något förhållande. När Chas sedan säger något om hans utseende så försvarar Hazel honom med att jämföra hans utseende med Antonio Banderas.

Holly håller på att avtända och börjar få svår abstinens. Hon försöker sticka från huset men föräldrarna stoppar henne. Hon knuffar till Moira som blir så förbannad att hon skriker åt sin dotter att sticka och fixa sina droger och skita i familjen. Holly blir chockad och börjar gråta. Hon säger att det inte var meningen att det skulle gå så här.
Moira kramar om henne och lovar att de ska göra vad de kan för att allt ska bli bra igen.Det var ett jättekul initiativ av Kristina att anordna en träff men tråkigt att det blev så många återbud. Kul ändå att ni hade trevligt ni som var där.

Den nya designen/headern som jag lovat skulle komma under sommaren har strulat så det dröjer tyvärr ett tag till innan Edna och Rodney dyker upp på bilden.


edit: Efter finländskans kommentar så ändrade jag, självklart var det Val som satt med Bob och Hazel.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint att HTG kommit igång igen, och fint att jag har semester så jag kan följa med serien på dess riktiga tid nu i början. Sen blir det att vakna tidigt till morgonrepriserna igen.

(ps: Det var Val som satte sig med Bob och Hazel)

2012-08-20 @ 15:55:02
Postat av: finländskan

Ojdå, min signatur föll bort, det var jag, finländskan, som skrev förra kommentaren.

2012-08-20 @ 15:56:09
Postat av: Jackson

Härligt att "allt" är som vanligt igen! Undrar just hur det kommer att gå med Holly. Tämligen laddat idag.

2012-08-20 @ 16:02:55
Postat av: Kristina

Oj, som jag grät på slutet! Hoppas de klarar av att hjälpa Holly, kanske hon går med på att läggas in på avvänjningsklinik? Bra gjort av Hazel att berätta för Bob så det inte blev mer komplicerat som det annars brukar bli i HTG.

2012-08-20 @ 16:14:03
Postat av: Jackson

Tog någon bort min kommentar? Den fanns här för en stund sedan.

2012-08-20 @ 16:44:15
Postat av: Jackson

Knasigt! Nu är min ursprungliga kommentaren tillbaka igen. Teknikens under.....

2012-08-20 @ 16:45:37
Postat av: Hanna

Nu är allt som vanligt igen, härligt att höra introt i dag ;0)Vet inte om ni pratat om det förut, men jag följer David Copperfield på svt på söndagar. Både "Hazel" och "John Barton" är med i den, fast något yngre.

2012-08-20 @ 17:44:23
Postat av: Erik

Trevligt att träffa alla gamla vänner igen, både i HTG och här. Dagens avsnitt var väl inga höjdare precis utom när det gällde Holly och hennes föräldrar som slets mellan hopp och förtvivlan och tillbaka igen. Hoppas att Holly tar sitt förnuft tillfånga och går med på terapi och söka experthjälp. Annars lär det aldrig sluta bra.

Jag har sett Hazel i David Copperfield, hon är jättebra där, däremot har jag inte känt igen "John Barton" Får titta extra noga i sista avsnittet nästa söndag.

2012-08-20 @ 18:31:01
Postat av: Erik

Kollade på Imdb. Han spelade Ham Piggoty, inte sig lik tyckte jag. Men serien är förstås tretton år gammal.

2012-08-20 @ 18:34:39
Postat av: Katarina-Cinnamon

Äntligen så får man se HTG igen, så som jag har längtat :-)

Ja jag såg också Hazel i David Copperfield. Oj är John Barton med där också, måste som du Erik hålla utkik nästa gång.

2012-08-20 @ 19:25:17
Postat av: Agneta

Åh jag har funderat på var jag har sett Ham förut. Så klart att det är "John Barton"! Tack för det :)

2012-08-20 @ 22:10:07
Postat av: Pandora

Hej på er alla! Fyfaselunda vad man är glad i själen nu när HTG har sparkat igång igen, och vilken öppning av nya säsongen sen! Man har ju gått och trånat hela sommaren, och att hålla tassarna borta från div. wikipediasidor har varit svårt, men jag motstod frestelsen tack och lov, och det är jag jävligt glad för nu!Extra jobbigt var det för mig som grek-cypriot på besök nere hos min gamla mamma då serien har hunnit längre där nere (Lika långt som i England), då även min mor är ett hängivet fan av serien, och dessutom inte har lärt sig att hålla truten om någonting! När Magnus Uggla skrev sin låt "Glappkäft" så var det min mor han skrev om hahaha!Till ämnet då. Stackars Holly, men fan inte stackars Bartons! Hade någon av mina ungar börjat att knarka så hade hon åkt in i ett kloster direkt! Maken till mjäkighet får man leta efter! Heder till John som iaf försöker!Kram på er alla=-)

2012-08-20 @ 22:16:07
Postat av: Carina

Håller med - hur kan de bara tro att de ska klara detta själva, de vet ju inte vad de handskas med! Hoppas att de tar in hjälp nu, eller åtminstone kontaktar läkaren som Holly verkade ha lite förtroende för.

Åh, vad pinsamt det blev med Bob och Hazel. Så uppenbart att han var på "dejt" men jag tycker det var lite konstigt att Hazel var så pass uppklädd om hon nu ansåg det vara bara en bit mat vänner emellan? Tror hon är lite kluven.

Upptäckte förresten att han som spelar Hollys otrevlige pojkvän är samma kille som spelar en av sönerna i "Friday night dinner", ett helskruvat program på SVT1 på fredagskvällarna.

2012-08-21 @ 10:22:56
Postat av: Jackson

Fy, vilket hemskt slut på dagens sista avsnitt! Skall det aldrig hända Aaron något positivt? Blir han inte en jättevärsting nu blir han det väl aldrig.Tycker att Brenda framställs som störande naiv.

2012-08-21 @ 13:32:06
Postat av: Bo

Vad ser någon man hos Hazel?

2012-08-21 @ 23:45:42
Postat av: SoP

-efter mig som vanlig, bara en vecka nu då ;-) Men ingen tror väl på snyftande buhu-mamma hjälp mig-Holly ? vidrig är hon, lita aldrig på en missbrukare.

2012-08-28 @ 02:13:42
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0