Äntligen...för Aaron

Carl har fortfarande dåligt samvete och vill köpa choklad till Edna och när han pratar med Chas om saken så lyssnar hon inte för hon oroar sig för Aaron.
Han möter sedan Eve som säger att Edna inte behöver choklad utan mer hjälp med att städa och handla och så... (varför gör inte Eve det?) Carl kommer sedan till Edna och får då gå ut med Tootsie igen.

Charlie skojar med Diane och vill inte ge henne necessären. Han säger retsamt att hon försöker hitta en ersättare innan han ens åkt.
Val träffar sedan Charlie på puben och frågar om han sagt något till Diane. Hon blir förvånad över att Diane fortfarande verkar så glad. Val pratar sedan med Diane och säger åt henne att prata med Charlie och berätta vad hon känner. Diane tror inte det kommer att hålla ändå så det är lika bra att de skiljs som vänner.

Declan kommer till Home Farm och han haltar. Han säger att han nästan blivit påkörd när han var ute och joggade. Nathan svarar snabbt att det var inte han i alla fall.
Nathan är sur på Maisie för att hon inte sagt något om Natashas och Declans förhållande men Maisie försvarar sig med att mamma är ju lycklig så låt henne hållas. Hon säger sedan att hon inser att Nathans oro inte är över  att Natasha kan bli lurad utan för att han själv kanske inte får vara mannen i huset.

Aaron är på sin samhällstjänst och får måla en parkbänk. Wayne fortsätter att pika Aaron om att han är gay. Aaron får ta hand om en ny kille som också gör samhällstjänst. Det blir lite ordväxling mellan Aaron och Wayne för Wayne börjar reta den nya killen också men Aaron håller sig lugn . När Aaron sedan åker hem så kliver Wayne av i byn han med och söker upp Aaron på verkstaden. Ryan har precis gått till puben så Aaron är ensam där. Wayne fortsätter att vara lite kaxig och överlägsen, han trakasserar Aaron än mer. Aaron låter sig inte luras till att börja slåss utan han står bara och knyter näven. Jackson som går förbi märker hur det ligger till och precis när Wayne ska börja slåss så tar Jackson tag i honom. Jackson säger att han inte har något emot att slåss eftersom han har inte varit straffad tidigare och kommer att komma undan med en varning. De låter sedan Wayne gå därifrån och Aaron tackar Jackson för hjälpen.

Declan pratar med Natasha och han vill att de berättar för Will om förhållandet innan Nathan gör det. Sedan berättar han om dealen med Nathan som han inte höll och om att Nathan lurat David i fällan och utövar utpressning för att få som han vill. Natasha blir förbannad på Nathan och försöker få tag på honom men han ignorerar hennes samtal.

Edna vill till jobbet för hon känner att hon sviker Carl annars. Eve säger åt henne att inte tänka på saken för hon måste vara hemma och bli frisk.
Eve söker sedan upp Carl som är ensam hemma och erbjuder honom sina tjänster...på kontoret. Hon vill ersätta Edna så länge det behövs och Carl svarar att han har väl inget val. Eve går därifrån mycket nöjd.

Leyla har fått kontraktet på nya butiken så hon och David inviger den på bästa sätt, bara de två.
När de senare återvänder till butiken för att fira med att skåla i champagne så kommer Natasha med extranycklarna och erbjuder dem listor med de förra leverantörerna. David följer henne ut och säger till att de inte vill ha någon hjälp av familjen Wylde. Natasha säger då att hon hade ingen aning om vad Nathan gjort men när David fortfarande är sur så säger hon bara att han verkar ju ha vunnit något på det ändå.

Sam kommer med några nyfångade foreller och Nathan möter honom utanför Home Farm. Sam säger att fiskarna är till Natasha så han har inte tjuvfiskat. Declan kommer precis då och frågar Sam varför han inte röjt i skogen som han blivit tillsagd att göra. Sam säger då att Natasha bett honom att inte göra det men då säger Declan åt honom att han måste göra det ändå.

Chas frågar Paddy om hur det är mellan Aaron och Jackson för hon hade sett dem bära brädor tillsammans. Paddy svarar att han inte vet hur det ligger till men att han inte är speciellt orolig.

Aaron kommer till puben och bjuder Jackson på en öl som tack för hjälpen med Wayne. Jackson ber honom att sitta ner vid bordet och Aaron går med på det. De sitter sedan och pratar med varann och Jackson frågar ut om självmordsförsöket. Aaron säger sedan att han inte tänker göra det igen och då säger Jackson "bra!" och ser glad ut.
Paddy och Marlon tittar åt deras håll oroliga för att det kan bli bråk. Även Zak och sedan Chas blir förvånade när de ser Aaron och Jackson vid samma bord.

Sam kommer tillbaka till Home Farm efter att ha röjt i skogen och vill prata med Natasha. Declan säger att hon är upptagen och att Sam kan prata med henne en annan dag nu kan han gå hem. När Declan gått iväg så smyger Sam in i huset i alla fall. Nathan ser honom inne och frågar om han smyger på Natasha. Sam säger att han vill prata med henne men ännu en gång så blir han stoppad.
Sam går då till puben, mycket oroad över någonting. Till och med Cain märker att det är något som Sam grubblar på men får inte veta vad det är.

Jackson och Aaron fortsätter att prata med varann trots att de andra står och stirrar på dem. Jackson erkänner att han tycker om Aaron. När han sedan tar på Aarons arm så rycker Aaron till. Jackson säger då att de kan gå därifrån så de slipper alla blickar.
Chas är beredd att följa efter dem men Paddy stoppar henne och säger att det är bäst hon stannar kvar och låter sonen vara.

Jackson säger att han skulle träffa några vänner i stan men att han hellre stannar kvar i byn hos Aaron. Aaron tvekar och då känner Jackson att han tolkat honom fel men då frågar Aaron om han vill följa med hem och ta en öl. När de kommit in så sätter Aaron på lite musik, hämtar öl och sätter sig sedan i soffan bredvid Jackson. Jackson säger att de måste inte göra något och Aaron svarar att han inte gör något som han inte vill, sedan kysser de varann...


 


 

 



Colin, VM (världsmästerskapen) means World Cup in Swedish.










Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, äntligen tände det till mellan Aaron och Jackson. Fint skildrat, kan inte vara lätt att få till närmandet mellan dem på ett naturligt sätt. Synd bara att Chas ska vara så överkontrollerande, hon driver väl Carl rakt i armarna på Eve. Om de ska jobba under samma tak lär det väl hända något mellan dem förr eller senare. Vad är det som Sam vill berätta om sin röjning i skogen? Det blir säkert fel person som får reda på det, eftersom han blev hindrad flera gånger om att säga det till "rätt" person - vem som nu är rätt.

Paddy retade Marlon på puben för att han gillar Rhona, men det visste vi ju redan.

Bara morgondagens avsnitt kvar före påsk. Undrar om det kommer att hända något i morgon, så att vi måste sväva i ovisshet ända till på tisdag? Det vore just typiskt ...

2012-04-04 @ 16:47:10
Postat av: AnnaS

Bara nu inte Sam har hittat Mark i skogen, berättar för Cain och han ska hålla på och utpressa Natasha i hur många avsnitt som helst...

Kul med Aaron och Jackson. Synd att Chas ska hålla på och bevaka honom, som sagt! Fint också att Aaron inte slog ner den där jobbiga killen.

2012-04-04 @ 19:38:18
Postat av: Kristina

Jag tror inte alls att Charlie är skum, anledningen till att de inte fick gå in i huset var ju för att taket ramlat ner, det fanns en risk i att befinna sig i huset. Men jag fattar inte varför han inte frågar henne om hon kan tänka sig att flytta med? Hon bedyrade ju flera gånger när de var i Frankrike att hon skulle kunna tänka sig att bo så.

Vilken tur att Aaron inte började slåss! Jag tänkte att nu åker han väl in igen. Och så roligt för honom att han äntligen vågade visa sina känslor för Jackson!

Håller med AnnaS om att det är risk för att Cain ska hålla på att utpressa Natasha om han får reda på vad Sam hittat. Cain är ju så tradig nu!

2012-04-04 @ 20:07:15
Postat av: ELIZA

Lycka till , Aaron !!! Nathan , det svinet , vara karl i huset , hahahahah ........Skulle just vara snyggt om Cain får reda på "misstaget" ! Chas borde nog se om sitt eget hus , känns det som , Aaron klarar sej själv nu med det han håller på med .

2012-04-04 @ 20:31:20
Postat av: maria

Tycker det är helt naturligt att Chas bryr sig mer om sin son som har försökt ta livet av sig och som hon har struntat i nästan hela hans uppväxt än sin sambo som bedragit henne tidigare och vars största problem är att han är en stor egoist som bara bryr sig om sig själv. Ser det som att hon äntligen mognat och tar sitt ansvar som vuxen och som förälder.



Om Carl inte kan ta det utan måste springa till slampan Eve direkt säger det mer om honom än Chas. Dessutom skulle det inte vara helt oilkt honom om män tänker på vad han gjort tidigare mot sina bröder, pappa, lexi, Chas, Anna, barn osv osv. Tänker han på ngn annan än sig själv?



2012-04-05 @ 02:20:12
Postat av: AnnaS

Jag håller med maria helt och hållet när det gäller Carl! Han är en egoist, antagligen ville han bara ha Chas för att hon var tillsammans med Paddy och nu känner han att det är dags för nåt nytt.

Men jag irriterar mig på den här "omtanken" om folk, Sam får inte flytta hemifrån för han kommer inte att klara sig själv, Sam får inte träffa Olena för han kan bli sårad, Aaron får inte träffa Jackson för han är inte redo för ett förhållande osv. Det är ju så livet är, ibland blir man sårad och besviken, men man måste ju få göra som man vill i alla fall när man är vuxen, utan överbeskyddande föräldrar.

2012-04-05 @ 05:47:53
Postat av: finländskan

Söta Aaron och Jackson! Vågar man hoppas på lycka för dem nu?

Diane verkar ju väldigt lugn angående Charlies förestående avresa, få se hur det går med dem.

Det är länge sedan Katie har synts till, vet nån om det nämnts nåt om henne? Eller kanske hon bara har "smygsemester", som Betty tydligen har, det talas om henne (Betty), att hon sköter någons barn och sånt, men hon syns aldrig till.

2012-04-05 @ 08:30:27
Postat av: viktoria

tror att charlie kommer att lura Diane .

Hoppas att paddy och rhona blir ett par marlon behöver träffa en tjej.

Och jag tror faktiskt att Cain skickat blommorna

Undrar om det kommer att bli nåt uppehåll i sommar?

2012-04-05 @ 12:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0