Trassliga förhållanden

Paddy kommer hem med blommor och choklad. Chas är lite spänd över mötet. Han säger att han saknat henne och att han älskar henne. Chas svarar med att hon vet det och de kramas men Chas verkar lite stel. De går till puben och där sitter Carl. Chas blir lite nervös men Paddy märker inget. När Paddy går på toa möter han Carl där. De pratar lite med varann och Carl frågar honom om hur Chas mår. Carl går ut därifrån och strax efter går han ut från puben. Chas rusar efter för hon vill veta vad han sagt till Paddy på toa. Han säger att han inget sagt.
Chas blir lugnad och går in igen och Paddy hinner inte ens märka att hon varit ute.

Laurel nämner att hon ska söka jobb på fabriken.
Diane kommer med tröjorna till laget och Ashley är nöjd men han tänker avstå matchen eftersom han känner att det är bättre att låta bli än att förlora. Både Diane och Sandy säger att de måste spela matchen så Diane erbjuder gratis öl till de som kommer till träningen.
Nästa träning är lite mer välbesökt eftersom det finns öltörstande människor i byn. De får även med sig Paddy i laget. Efter träningen vill Laurel ha Ashleys hjälp med jobbansökan men han hinner inte för han ska prata taktik med Sally. Laurel blir besviken och går därifrån för att handla. När hon kommer hem ser hon Ashley och Sally i soffan och de skrattar och har kul men när hon frågar åt vad så säger de inte det.

Cain frågar Debbie om vad som hänt med Michael och får då veta allt. När han sedan ser Michael utanför verkstan säger han till honom att sticka för Debbie vill inte veta av honom. Michael är där för att be om ursäkt men Cain låter honom inte träffa Debbie. Cain säger åt honom att egentligen borde han få några skador så han inte åkt till byn i onödan men idag är han generös så han låter bli. Debbie får sedan veta att Michael varit där, hon är orolig för sin fars hetsiga humör och rädd för att han kan hamna i fängelse igen om han är våldsam.
Dagen efter så kommer Michael hem till Debbie. Han säger att han inte kan lämna henne och vill veta hur hon känner det. Hon får lite tid på sig, han har rum på hotell i stan och bor där till i morgon kl 14 så hon kan komma dit om hon vill.
Debbie kan inte hålla sig från Michael så hon söker upp honom på hotellet. Han får lova att om de ska fortsätta träffas så måste de ha kul, annars får det vara. Dessutom vill Debbie att Cain hålls utanför så han inte får veta något. Michael lovar att det får bli deras lilla hemlighet.

Nicola kommer till jobbet med Angelica och hon ställer ner barnstolen på skrivbordet så en kaffekopp välter ut över några papper. Natasha blir lite irriterad och ber Nicola att kanske jobba hemifrån i stället. Det är bara för Nicola att gå hem. Senare kommer Natasha över och det gör Nicola nervös för hon tror att hon ska få sparken. Natasha säger åt henne att stanna hemma och njuta av den första tiden med babyn så hon får fullt betalt för att stanna hemma.

Faye kommer in på puben och Maisie kan inte låta bli att pika henne om att ha ett patetiskt liv. Cain kommer fram och det gör att Maisie tystnar. Faye går till damrummet och Cain kommer in där. De står bara nära  och tittar på varann när Maisie kommer med toapapper. Hon försöker säga något till dem men de märker knappt att hon är där. Faye säger bara helt kallt att Cain måste ha gått fel sedan går hon ut därifrån.

Marlon blir mer och mer paranoid och tror att Moira är ute efter hans jobb. Hon får inte hjälpa honom med besticken och han blir väldigt upprörd när hon byter kanal på radion. Moira får lova dyrt och heligt att hon inte ska röra något av hans saker.

Faye är på cafét och pratar med Brenda. Hon talar om att hon sökt jobb på fabriken eftersom hon vill ha något att göra, sedan sätter hon sig vid datorn. Mark är också på cafét och blir nyfiken på vad Faye gör och inte blir det bättre när Cain kommer och sätter sig bredvid Faye.

När Cain sedan är på puben så kommer Maisie fram till honom och frågar var hans flickvän är. Han tar tag i hennes arm och säger åt henne att sköta sitt. Mark som ser det kommer fram och frågar om det är några problem men Maisie säger att det är lugnt.
Mark är irriterad och söker upp Faye hemma. Han säger åt henne att hålla reda på sin pojkvän så han låter Maisie vara i fred. Faye fattar inte vem han menar men inser sedan att det är Cain.
Hon går sedan fram till Cain på puben och säger att det är hon som bestämmer om och när det blir något mellan dem...

Carl ser när Paddy åker iväg ut på arbete. Han går in till Chas på kliniken och säger att han älskar henne. Chas försöker åter igen tala om att hon vill ha Paddy för att han är omtänksam och snäll mot henne och att hon känner sig trygg med honom. Carl säger då att han vet att hon inte älskar Paddy. Han lovar att låta henne vara om hon kan säga det, om hon kan säga att hon inte älskar Carl... Chas säger ingenting.




Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, nog är det trassliga förhållanden allt. Trodde inte att Debbie skulle åka till Michael på hotellet. Det kan aldrig sluta bra. Och Chas har ju rätt, Paddy är ju bra på alla sätt, men älskar hon honom? Det syns ju på henne att det är Carl hon vill ha egentligen. Men hon stannar väl hos Paddy, om ingen ställer till det med att skvallra. Varför ska Mark lägga sig i om Cain och Faye har något ihop - fast man undrar ju om det verkligen kommer att bli något där. Faye är ju ganska tuff. Konflikten mellan Moira och Marlon är bara fånig.

2011-09-29 @ 18:03:46
Postat av: Liina

Kille måste vara väldigt modig ,de flesta "vanliga" män hade ju dragit. Om jag var killen så skulle jag var livrädd för Cain , men jag antar att han inte vet om Cains fd liv...



Det är ju/var ju ganska uppenbart att faye har kommit på att igenom Cain kan hon komma åt Mark ,även fast faye känner något cain. Men jag tror de borda två utnyttjar varandra i grund & Botten ,vilket är tråkigt.



Men Chas & Carl är bara för mycket , chas måste inse att hon måste göra slut med Paddy. Men jag förstår henne ändå lite , lär väl bli värsta helvetet med Aron "suck"



2011-09-29 @ 20:30:13
Postat av: Bo

Jag tror inte Faye kommer gå hela vägen med Cain.

Så dum är hon inte. Jag hoppas att Cain får sukta

hela vägen till sängkammaren men sen bli utsparkad.



Paddy... Han kom hela vägen men får inte heller stanna kvar.

2011-09-30 @ 00:03:26
Postat av: SoP

Blir så trött på Carl- Jag vill ha,o jag vill ha- som en bortskämd liten skitunge. Carl vill ha godis o då ska Carl få sitt godis.Urs,ful är han också.Och Faye,tja är hon så dum så hon tror att Hon kan utnyttja Cain- då kan hon få stå sitt kast.

2011-09-30 @ 02:26:09
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: SoP

Tänkte på en grej härom dagen, har inte Paddy tagit hand om nån problemunge förr? Aaron kunde väl bo med honom,även om Chas sticker- Sen har jag inte fattat varför Aaron hatar Carl så mycket? A var väl bara en liten unge när han o Chas var ihop på riktigt,före Carl hade ihjäl sin farsa-

2011-09-30 @ 02:33:37
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Aaron va väl inte ens i byn när Chas och Carl var tillsammans förra gången.

Jag hoppas Cain drar över spöket Faye så kanske hon slutar att desperat jaga en karl som har rymt från henne redan för 20flera år sen. Patetiskt.

Problemungen Paddy och Emily hade hand om var - Debbie! :)

2011-09-30 @ 07:44:17
Postat av: Marie G

Ja Carl beter sig verkligen som ett bortskämt barn, nu när han är singel så ska han förstöra för Chas. Fast jag tycker ju att de hör ihop, men han gör det på ett taskigt sätt tycker jag.



Och så får jag verkligen utslag av Marlon. Varför ska de göra honom så idiotisk i konflikten med Moira?? Så tramsigt och barnsligt skrivet, ingen beter sig väl så uppenbart i verkligheten? Han borde få mer cred för han är en fin kille när han inte skrivs in i såna här tramsiga situationer, vilket han tyvärr får alltför ofta.

2011-09-30 @ 11:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0