"Mina sopsäckar får du INTE"

Cain ser att Debbie pratar i telefon när hon sitter på cafét. Han går fram och frågar vem det är hon pratar med och hon svarar Chas fast det egentligen var Michael.

Paddy kommer från kundbesök och har fått med sig ett vykort från Aaron som Jamie delat ut. Chas läser det men verkar inte riktigt glad och Paddy märker det. Han säger att "vi är bra föräldrar" så hon behöver inte oroa sig. De går till puben för lunch och när Carl kommer in så får hon bråttom därifrån men Paddy vill äta klart.

Gennie berättar för Jamie att hon sökt jobb på fabriken men hon har inte sagt något till sin mamma än. Viv säger sedan att det syns på Gennie att hon är intresserad av Jamie eftersom om hon fladdrar så där med ögonfransarna så kommer hon att blåsa bort snart. Gennie säger att hon önskar att de blev mer än bara vänner.

Diane är lite irriterad när hon får veta att två av hennes anställda ska vara med i matchen när Marlon har ledig dag. Moira erbjuder sig att ställa upp för Diane och skippa matchen. Hon får en meny som Marlon sagt att de ska ha men Moira ändrar givetvis på den.
Marlon kommer så småningom in på puben och upptäcker det och blir väldigt upprörd.

Debbie ber Betty att ta bort Alans skräphög men Betty vägrar. Då säger Debbie att hon får betala för att hyra platsen men Betty hänvisar till Alan.
Michael kommer hem till Debbie medan Cain är i Leeds. De hinner med sin kärleksträff och precis när Michael ska gå kommer Cain hem. Michael får gömma sig uppe i Debbies rum och hon försöker få sin far att åka till verkstan. Tillslut så går Cain iväg och Michael kan lämna huset. När de kysser varann farväl ute på trappan så går Ryan förbi och ser dem.
Cain är irrierad på Debbie när hon väl kommer till verkstan men hon skyller på revisorn, sedan när Cain gått så tackar hon Ryan för att han inget sagt.

Diane frågar Bob om hur det är mellan Gennie och Jamie för de såg väldigt kärvänliga ut men Bob blir irriterad över att folk tror så mycket mer för de är bara vänner.

Chas pratar med Katie eftersom hon har dåligt samvete och massa skuldkänslor. Katie får Chas att inse att  hon kommer att förlora allt om hon berättar för Paddy. Chas velar fram och tillbaka och kan inte bestämma sig för om hon ska säga något eller inte. Katie säger att Chas inte borde berätta för det blir inte bättre. (egentligen borde ju Paddy ha lite förståelse eftersom han var otrogen mot Emily med Viv, fast här är det nog mer känslor inblandade)
Under tiden så söker Carl upp Paddy precis innan match och Paddy inser att han vill prata om Chas. Carl säger att han legat med henne medan Paddy var bortrest. Paddy blir förkrossad och vill veta exakt vad som hänt men Carl hinner knappt säga något innan Paddy hoppar på honom och börjar slåss. Carl håller emot och Paddy ramlar baklänges och Carl går därifrån.

Jimmy skäller ut Carl för att han berättat för Paddy och Nicola skäller på Carl för att han bara tänker på sig själv hela tiden.

Dags för cricketmatchen och den börjar med en bön. Spelarna är otåliga men efter ett tag börjar allvaret.
Vincent hånar Ashley så fort han kan och det gör honom okoncentrerad. När Ashley sedan ska kasta ber han till gud för att få ett bra kast. Det slutar med att Ashley träffar Vincents arm med en jättehård boll och Vincent får åka till sjukhuset.
Tyvärr vinner Vincents lag ändå och Ashley får skäll av biskopen för att ha kastat den hårda bollen med flit.

Efter matchen vill Jamie gå till puben för att ta en öl och träffa Gennie men Bob håller honom kvar på cafét för att torka disk. Gennie kommer dit och hjälper till och det gör att Bob inte hör när Viv ropar på honom. Har han något emot att Gennie är intresserad av Jamie månntro?

Paddy är så förtvivlad, när han kommer in på kontoret river han runt och slänger saker på golvet. När han lugnat sig packar han hennes saker i två sopsäckar och går in på puben. Där häller han ut innehållet och skäller ut henne. Hon ser ledsen och förtvivlad ut men får inte en chans att säga något. Paddy lämnar puben och hon springer efter för att be om ursäkt och säger att det var ett misstag. Paddy säger då att det enda misstaget gjorde han och det var att han ägna sig åt henne. Han vill ha bort henne ur sitt liv.
Katie leder iväg Chas hem till henne och de möter Carl. Chas är förtvivlad och säger att allt är hans fel...

(ojj så här snabb har jag nog aldrig varit...antagligen har jag missat något)


Trevlig helg allihop, njut av hösten!



Kommentarer
Postat av: Jackson

Riktigt läskigt var det att se Paddy bli så rasande. Förstår honom verkligen, men synd att det blev ett sådant uppträde inför öppen ridå på puben. Vad kommer att hända nu? Chas förlorar väl både Paddy, bostad och jobb. Att sedan ta emot Aarons ilska och förakt torde inte bli särskilt lätt för henne. Kanske blir hon tvungen att flytta. Har någon hört att hon skall skrivas ut ur serien?



Kricketmänniskorna tycker jag bara är en fjantig parentes. Ut med dem, tack!



Kan inte Bob sluta försöka förhindra att det "blir" något mellan Gennie och Jamie? Fegt att vara så vansinnigt ängslig för att Gennie skall skvallra på honom. Det tror jag faktiskt inte att hon kommer att göra - möjligen försäga sig, men....



Marlons avoghet gentemot Moira börjar bli litet tjatig. Visst förstår man att han känner konkurrens när det gäller jobbet, men är det inte först och främst pajer Moira är fena på?



Har Debbie en plan att, så småningom, blåsa Michael för att ge igen? Har fått för mig att hans "ordinarie" kvinna är allvarligt sjuk eller att något annat, som gör att han känner sig alltför skuldmedveten över att lämna henne, föreligger.

2011-09-30 @ 16:37:52
Postat av: Liina

Plz skriv inte så där =/

2011-09-30 @ 16:43:29
Postat av: Liina

Aja hur som helst det där med att paddy skulle få reda på det chas otrogenhet var väl ingen överskaning , men jag trodde det skulle vara hemligt ett bra tag till

2011-09-30 @ 17:06:00
Postat av: Conny

Tycker det finns några skådespelare i serien som aldrig gör en besviken. Idag var det Dominic Brunts (Paddy) som gjorde ett fantastiskt jobb.

Debbie och Michael..boring! Tycker Debbie är tråkig över huvud taget, men smaken är som baken. Alla gillar vi olika karaktärer av olika anledningar.

2011-09-30 @ 17:09:59
Postat av: Erik

Synd om Paddy i dag - och om Chas. Hur ska det gå när Aaron kommer tillbaka? Och Debbie och Michael lever farligt. Det kan aldrig hålla i längden utan sluta med en skräll.

2011-09-30 @ 18:00:30
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag led med Paddy idag. Sen är jag så less på Biskopen, har aldrig gillat honom och Vincent tål jag inte. Ja och jag fattar inte varför Marlon inte tål Moira......

2011-09-30 @ 18:36:14
Postat av: Marie G

Bra avsnitt idag tycker jag. Carl är lika egocentrerad som vanligt, jag hoppas att Chas ger honom en omgång efter att han förstört allt såhär. Jag tycker Debbie är lite "för mycket", gillar henne bättre när hon är enkel bilmekaniker istället för den här femme fatale som hon är uppstylad till på sistone.



Och jag gillar Cain mer och mer faktiskt...

2011-09-30 @ 19:26:53
Postat av: Elsbet

Tur det finns någon som uppdaterar en detaljerat vad som hänt och på ett utomordentligt sätt dessutom. Kan missa några avsnitt pga jobb utan att det gör något.

2011-09-30 @ 22:42:42
Postat av: Tina V

Marie G!

Varför skulle Chas ge Carl en omgång, det hon gjorde var väl frivilligt.

Paddy skulle behöva en vanlig tjej, inte en sådan lösaktig som Chas.

Jag retar mig på Bob, varför inte hjälpa Jamie och Gennie så att dom blir ihop.

Debbie passar inte att spela vuxen kvinna, hon ser ut som en liten flicka.

2011-10-01 @ 09:57:39
Postat av: Tina V

Marie G!

Varför skulle Chas ge Carl en omgång, det hon gjorde var väl frivilligt.

Paddy skulle behöva en vanlig tjej, inte en sådan lösaktig som Chas.

Jag retar mig på Bob, varför inte hjälpa Jamie och Gennie så att dom blir ihop.

Debbie passar inte att spela vuxen kvinna, hon ser ut som en liten flicka.

2011-10-01 @ 09:58:19
Postat av: Tina V

Oj dubbel, men den första syntes inte.

2011-10-01 @ 09:59:04
Postat av: Tessan

Även om jag tycker att Chas och Carl ska vara ihop så tycker jag inte om otrohet. Chas skulle inte ha gått med på Carls inviter utan att ha gjort slut med Paddy först!!

2011-10-01 @ 11:25:38
Postat av: Honey

Jag vet vem Michael´s kvinna är....

2011-10-01 @ 15:54:46
Postat av: Erik

Det var väl flera här som gillade Downton Abbey? Serien kommer tillbaka på SVT lördagen den 29 oktober med 8 nya avsnitt - en nionde julspecial som jag inte vet om SVT har köpt.

2011-10-02 @ 10:21:52
Postat av: Honey

Jag ser fram mot dom nya avsnitten...älskar brittiska kostym/period drama serier. Hon som spelade Chloe i HTG är med i den här säsongen.

2011-10-02 @ 11:09:18
Postat av: Orcid

Fan va jävlig Carl är... Så tröttsamt! Anser att han knuffade paddy som i mina ögon var ytterligare en kränkning. Och paddy agerande så bra. Jag är så trött på chas sätt, rätt åt henne baske mig.



Marlon sätt mot Moira är också löjligt tröttsam, väx upp och sluta fjanta! Grrr...



cricket grejen var lite som en utfyllnad mest.



Man fattar ju att bob inte vill att hennes ska bli ihop med Jamie!



Och jag uppfattade direkt när Michael drog sig undan och sa att han hade en annan att det är något speciellt med den kvinnan. Jag sätter tusen spänn på att hon är antingen handikappad eller i koma och säkert "pga" honom. Typ genom en bilolycka eller dylikt.

2011-10-02 @ 21:12:01
Postat av: Adm

>>>Elsbet

Tack och välkommen hit! =)



Jag tror att Michaels kvinna är antingen gravid eller jätterik eller som Orcid tror att hon är handikappad pga honom. Eller så är det Sadie King, eller nä men kanske ännu en bortglömd syster/kusin till någon...

2011-10-03 @ 07:45:33
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

Men hallåååå Gennie! Kliv ner från jättehästen - du har själv jagat en gift karl ända till sängs!

2011-10-03 @ 13:21:29
Postat av: Jackson

Det kan nog bli ganska livat hos familjen King vad det lider. Snacka om röra, med alla dessa människor som inte gillar varandra!



De tre syskonen som dök upp idag verkar litet mystiska. Inte odelat sympatiska.



Ryan tycker jag blir allt gulligare.



Michaels kvinna - ja, det känns som om hon har någon slags hållhake på honom, så att han inte kan göra sig fri. Tycker att han borde förklara litet närmare för Debbie, som nog har allvarligare känslor för honom än hon verkar vilja ge sken av.

2011-10-03 @ 14:08:18
Postat av: Tina

Jag läste just bloggen från den 28/9, jag har fortfarande inte kommit i kapp efter min vecka i Tyskland, i den diskuterade ni ett ord som skulle vara vanligt i södra Sverige. Jag kan bara säga att jag har aldrig hört talas om det.

2011-10-03 @ 14:19:20
Postat av: Jackson

Jag bor också i södra Sverige (hitflyttad från Ångermanland för en herrans massa år sedan) och har heller inte hört talas om detta ord.



Lisas fjäskande för de nya fabriksägarna var bara för mycket. Blä!

2011-10-03 @ 14:26:57
Postat av: Erik

Ja, nog verkar det lite överbefolkat i King-huset, speciellt som flera av dem ogillar varandra. ska sedan Aaron bo där också blir det väl riktigt livat.

De nya fabriksägarna blir nog en frisk fläkt - och systern med eller vad hon är, hon hann ju ställa till med en del redan i dag. Godisfabrik - kan byborna jobba där utan att smygäta?

2011-10-03 @ 18:48:03
Postat av: SoP

Åh- idag grät jag,kom på att det nog senast var när Matt dog,o före dess var det när Len dog.Och nu var det Paddy´s förtvivlan, jag fick banne mig ont i magen så ledsen blev jag. Apropå Debbie, varför kutar hon runt i UGG´s, det är väl sommar?

2011-10-05 @ 03:49:01
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0