Hemligt besök på B&B:t

Chas säger hejdå till Paddy som håller på att packa bilen. Han ska snart på kurs men först till John på gården för att kolla till fåren. Aaron går förbi dem när han ska ut med hunden. Han frågar om Paddy behöver hjälp. Chas blir genast misstänksam och undrar varför. Hon inser att det är för tjejernas skull.
När Paddy sen är på väg möter han Aaron som säger att han kan hålla koll på mamma medan Paddy är borta fast Paddy säger att han inte behöver det. Aaron får följa med till gården. Det första han får göra är att fixa te. Victoria som är där för att hjälpa till med festförberedelser retar honom för att han är där för Hollys skull men Aaron förnekar det. När han sedan kommer ut med teet så påpekar John att Holly inte är hemma och Adam säger att Aaron ändå inte har en chans hos henne. Aaron blir sur över pikarna och går därifrån.

Eric besöker Rodney för att höra om han hört något från Val men Rodney visste inte ens om att hon åkt. Han erbjuder sig att ringa Paul för att fråga honom men Eric säger att det inte behövs. Eric sätter sig på puben med David. David märker att Eric inte är så glad som han låtsas.

Bob förklarar för Gennie att han inte kan låna henne pengar eftersom Viv inte går med på det. Brenda föreslår att Gennie kanske kan hjälpa till i affären men Viv vägrar och Bob säger att de inte har råd.
Viv börjar tjafsa med Brenda som vanligt och Bob får ett utbrott eftersom han alltid får stå i mellan. Han beordrar Viv till butiken och Brenda till cafét, själv går han på rast till puben. Där möter han Terry och de pratar. Bob är lite orolig för att Brenda fått reda på något om honom och Gennie men Terry lovar att han inget sagt.
Diane står och är irriterad eftersom Val lämnat henne ensam med allt arbete. Det gör att Bob har en lösning. Han börjar på puben igen och Gennie får ta hans plats på cafét. Viv blir inte alls glad över den fördelningen.

Terry är på cafét och köper två gräddbakelser. Hans mobil ringer men han svarar inte. När det hänt två gånger efter varann börjar Brenda pika honom för att vara väldigt populär. Sedan undrar hon om varför han köper två gräddbakelser och han säger att det är till senare när hon kommer hem men hon vill inte bli påmind om cafét när hon är ledig. Han köper båda två ändå och går iväg.
När han kommer till B&B:t ringer mobilen igen och han blir irriterad och ber den som ringer att inte hålla på att ringa eftersom allt är hemligt. Han går upp på rummet och där sitter Val med kikare i handen. Hon vill kunna se vad alla i byn gör. Hon tycker det är jobbigt när hon måste ha mobilen avstängd men han säger att annars kan avsaknaden av den internationella ringsignalen avslöja henne. (någon som kan förklara eller har jag missuppfattat det?)


Aaron som är sur för att alla retar honom för att han är intresserad av Holly smyger sig in i en lada hos Bartons.
Där sitter han och leker med en tändare och tänder eld på en höbal som han snabbt släcker, sedan upprepar han proceduren. John kommer in och ser vad Aaron håller på med och blir förbannad. Först släcker han elden sedan säger han åt Aaron att han ska ha tändaren. De står och tjafsar med varann och tillslut tappar John tålamodet och slår till Aaron så han tappar tändaren.  De börjar brottas och John får in Aaron i stallet där han kan låsa in honom.
När Moira får reda på vad hennes man gjort blir hon förbannad, hon tycker att man inte får låsa in någon sådär och kräver att han ska släppa ut Aaron.
John släpper ut en rosenrasande Aaron. Paddy hör att det är upprörda röster i ladan så han kommer dit. När han fått reda på vad som hänt säger han åt Aaron att sätta sig i bilen men Aaron tänker inte gå förrän han fått en ursäkt. Då ryter Paddy till och Aaron gör som han blir tillsagd. De åker hem och Chas får veta vad som hänt. Aaron försöker med en bortförklaring men Chas vill inte lyssna så han går därifrån.
Han kommer hem en stund senare och säger att nu är det inte hans problem längre eftersom han polisanmält händelsen.

Betty sitter på puben och skvallrar för Pearl om vad Val gjort. Sedan börjar damerna att diskutera Alans överraskning. De är mycket nyfikna över vad det kan vara. Det visar sig senare att Alan köpt en gammal trehjulig MC som levereras till byn. Damerna är inte alls nöjda över överraskningen...

Jamie blir mer och mer sarkastisk när Gennie pratar om Dominic. Han sitter på cafét och Gennie får precis då samtal från sin käresta i Brighton. Viv kommer fram och ger henne en varning eftersom hon pratat i telefon på arbetstid. Jamie går till puben för en öl och Bob som serverar den märker direkt att det är något som Jamie grubblar på. Det visar sig att Jamie har känslor för Gennie men Bob försöker få sonen att inse att han bara är förvirrad och att han absolut inte ska säga något till Gennie än.
Terry kommer in och Jamie går därifrån, deprimerad.
När Terry ser att Eric är där passar han på att fråga hur det går för honom och be om ursäkt för att han skjutsat Val till flyget. Eric svarar att han gått vidare och inte bryr sig om det men David påpekar att hans far inte erkänner att han är ledsen.
Terry berättar det sedan för Val som genast blir lite gladare

Gennie kommer till puben och hon pratar med Bob. Han frågar henne om hur det går på cafét och om Jamie är där ofta. Hon säger att Jamie är en bra lyssnare. Bob säger då att hon borde tänka på vilka signaler hon sänder ut för Jamie kanske misstolkar det. Han försöker få reda på vad Gennie känner för han är orolig för att det som hänt mellan dem ska komma ut. Gennie blir sur och går därifrån.

Holly kommer hem till gården och hon är glad över sina betyg. Hon märker ganska snabbt att något hänt eftersom familjen verkar lite nedstämd. De berättar för henne om vad Aaron gjort. Då kommer polisen och vill prata med John. Han erkänner att han slagit till pojken och då säger polisen att det är misshandel. Familjen försöker förklara att det inte alls var så allvarligt som Aaron kanske försöker få det till men polisen står fast vid lagen. De anhåller John för misshandel och han måste följa med till stationen...




Kommentarer
Postat av: Erik

Jaha, det var ju typiskt att Val bara lurades och var kvar på B&B:t. Hur länge ska hon bli sittande där och uggla, hon kan ju inte gå ut och Eric verkar ju svårflirtad, i varje fall utåt. Men vi får väl hoppas att de blir ihop snart igen. Liksom Jamie och Gennie, ligger det inte i luften att det ska bli något mellan dem? Om nu inte Bob sätter käppar i hjulet för det.

Och hur den här historien med Aaron och John ska sluta vet man aldrig. Verkar lite överdrivet att bli anhållen och förhörd på polisstationen, men så är det ju i HTG, polisen är ett kapitel för sig ...

2011-09-19 @ 17:55:23
Postat av: Liina

Jag tycker ej det är överdrivet med Aron... Misshandlar man barn och låser in dem i en lada så .......

2011-09-19 @ 20:42:56
Postat av: Agneta J

Det var väl inte direkt misshandel och Aaron ser jag inte som ett barn. Kul att Val är kvar men jag vill ha mer Dingles,särskilt Belle.

2011-09-19 @ 22:17:44
Postat av: Hanna

Jag stör mig fortfarande på skådespelarna som kommer och går från dag till dag. Pearl har varit i Hong Kong utan att ha sagt något innan, dessutom blev hon ju av med jobbet på fabriken och gnällde över pengaproblem. Alan är helt plötsligt i Dubrovnik. För ett tag sedan kom ju Betty tillbaka från kusten, vi tittare visste inte ens att hon hade åkt.



Manusförfattarna gör inget bra jobb när skådespelarna vill ha semester...

2011-09-20 @ 00:00:56
URL: http://karusellflickanskrypin1.blogspot.com
Postat av: Jackson

Aaron höll ju faktiskt på att sätta eld på Johns lada.

2011-09-20 @ 08:32:42
Postat av: Tina V

Så löjligt att bara John ska till polisen, Aaron gjorde ju också något brottsligt.

Jobbigt när dom gör honom till skurk i ena avsnittet, men till en snäll och omtänksam person i nästa.

Jag hat också svårt för Chas och Paddys äkthet i deras kärlek, jag tycker att Chas verkar spela att hon tycker om Paddy.

Dom är så omaka, men jag hoppas att Jamie och Gennie ska bli ihop.

2011-09-20 @ 10:22:11
Postat av: Kristina

Jag hade börjat tycka om Aaron men efter att ha tuttat på i ladan har jag börjat tvivla igen. Nog för att jag kan förstå att han blev trött på allas gliringar om hans förtjusning i dottern men till att sätta fyr på halmen... Det fattar man som normalbegåvad tonåring att det kunde ha blivit en jättebrand av det.

2011-09-20 @ 11:12:17
Postat av: Mariann

Nej nu orkar jag snart inte mer med det här löjliga historien om Val. Hur länge ska de dra ut på skiten???

2011-09-20 @ 13:30:53
Postat av: Lena

Nä varken det eller Arons hånflin är nåt vidare.

Idag fick jag sansa mig och tänka på att det är ett skådespeleri, ville hoppa in i TV och klappa till honom jag med, och jag är absolut inte för våld egentligen.

2011-09-20 @ 14:20:54
Postat av: Tina V

Vet Zac vad Aaron gjort, man kan väl inte försvara att någon tänder eld på hö, och riskera att det börjar brinna.

Ingen säger om dom vet vad Aaron verkligen har gjort.

2011-09-20 @ 14:31:56
Postat av: Mariann

Jamen exakt! Jag reagerade på att jag blev så vansinnigt arg bara jag såg den där äckliga Aaron idag. Det är ju bara "på låtsas" men det är nåt där som retar mig nåt otroligt!

2011-09-20 @ 14:41:58
Postat av: Erik

Jag har inte hunnit se dagens avsnitt än, men jag tänkte bara nämna att han som spelar Aaron har fått pris för sina skådespelarprestationer. Jag avskyr också hans hånflin. Men att alla blir så arga på honom som i dag är väl ett bra betyg på honom som skådespelare. Han lär visst vara jättetrevlig privat. Liksom även Cain, som också kan vara en riktig otäcking som man kan reta sig på.

2011-09-20 @ 15:07:09
Postat av: SoP

jaha, o där satt Val o häckade- hoppas hon får sitta där Länge o less ihjäl- undrar vad det är för en veteranklassiker Alan köpt?

2011-09-22 @ 02:56:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0