Avocado, Marianna & Dubai

Jimmy står vid kuvösen och tittar på sin dotter. Han är orolig för att hon ser lite utmattad ut och har gulsot men sköterskan lugnar honom men han vill inte gå därifrån för att göra något annat.
Rodney kommer och hälsar på på sjukhuset med en jättestor nalle till den nya prinsessan.
Senare står Nicola och Jimmy och beundrar babyn och Nicola får hålla i henne. Hon är som vanligt väldigt taskig mot Jimmy som får ta emot elaka kommentarer om sit utseende.
Även Edna kommer med Kings för att titta på barnet. Hon erbjuder sig att hämta kaffe när Carl säger att det är fikadags men han tycker att Lexi kan gå och hämta det i stället.  Under tiden passar han på att hålla sin brorsdotter.

Debbie kommer tillbaka från semestern och hon börjar jobba på en gång.
Hon hinner inte vara på verkstan länge förrän Michael dyker upp och bjuder henne på en drink. Dagen efter dyker han upp igen för att bjuda på lunch. De går till puben och där träffar de Eli. Det visar sig att Eli känner igen honom men kan inte placera varifrån...än. Debbie ursäktar Elis beteende med att han alltid är så svartsjuk, även på Jasmine som varit hennes flickvän. Michael blir förvånad över att hon haft en flickvän men låter inte det avskräckas. Däremot när Debbie frågar om hans hemligheter så får han plötsligt bråttom till ett möte. De bestämmer att han kan ringa henne igen...

Bob står och fixar till smörgåsar i cafét tillsammans med Brenda. De står och småpratar med varann när han säger att avocado kommer från aztekernas ord för "klockspelet" männen har så hon borde tänka på det nästa gång hon ska mosa en avocado. Brenda berättar att hon är orolig för Terry som betalat hennes skulder så han inte kan köpa Louises del av B&B:t. Bob råder henne till att prata med Terry om Louise kanske kan vänta med försäljningen tills Brendas hus är sålt.
Terry pratar med Louise som tyvärr inte har tid att vänta. Så om någon annan hinner före med pengarna är det kört för Terry att få ensamt ägande. Vem tror ni hinner före?

Ashley sitter överhopad med arbete när Laurel kommer hem efter att han besökt Nicola på sjukhuset. Han klagar på biskop George som dumpat massa arbete på honom men han ser inte att Georges är med Laurel in. Hon bjuder biskopen på kaffe och Ashley är inte alls glad.

Sam, Lizzie och Eli står vid baren på puben och småtjafsar om vem som ska betala nästa runda. Marlon som hör det är förvånad eftersom de har svårt att betala hyran. Jake står och hör allt han också men får ett samtal från sin far. Efter det börjar han tänka på hur tråkigt det är i byn, det händer ju aldrig någonting där. Sandy som hör det säger att Nicola faktiskt nästan fick barn i en affär men Jake vill vara på en strandbar på Torremolinos där flickorna är lättpåverkade. Marlon vill att Jake stannar kvar som hjälp i köket.

Mark vill umgås med Nathan och frågar om de ska ta en öl och titta på en cricketmatch men Nathan säger att han tänkt vara med Ryan i stället. Mark får vara med dem om han vill men det vill han ju inte. Ryan kommer förbi och Nathan frågar honom om de ska hitta på något. När Ryan hör att eventuellt så kanske Mark kommer att vara med så säger han att han inte har tid för han har andra planer med nya vänner i stan.

Natasha kommer hem (Maisie är kvar i Rio) och låter taxin stå och vänta mitt i byn. Hon frågar Doug som hon ser ute på gatan var Ryan Lamb bor och han pekar ut huset. Hon ringer på och Faye öppnar dörren. Natasha får komma in.
Hon frågar Faye om hon glömt deras avtal och att hon faktiskt fortfarande kan få henne och Mark att hamna i fängelse. Faye tror inte på Natasha och hon bor i byn för att det brukar finnas frisk luft och trevliga människor på landet. Hon säger att hon flyttat dit för Ryans skull och tänker inte flytta därifrån. Hon säger att Mark fortfarande är hennes man och att han faktiskt räddade sin son ur butiken när olýckan skedde.

Nathan och Mark går in på puben och Nathan ser när Ryan kastar pil med Eli. Han frågar givetvis var Ryans nya vänner är som han skulle umgås med. De hinner knappt beställa förrän Cain kommer och berättar att Marks fru och den rödhåriga damen träffas just nu. De tror honom inte men Mark rusar ut för att kolla upp det.
Han möter en arg Natasha på väg i från Fayes hus. Hon frågar Mark om när han tänkt att berätta om olyckan. Dessutom är hon väldigt upprörd över Nathans och Ryans vänskap.
Hon vill inte leva med Marks misstag runt hörnet varje dag men han vill inte kalla Ryan för misstag. Han föreslår att de kan flytta istället med det vill inte Natasha gå med på så de får hitta på något annat för att lösa problemet.

Rodney är en väldigt stolt morfar. När han kommer in på puben så bjuder han alla på en omgång. De frågar honom om de har något namn till flickan men Rodney säger att "tyvärr kan hon inte heta Rodney".
Han får ledigt från Home Farm för att besöka Nicola och han är där hela dagen. När han ligger bredvid Nicola i sängen och gör magövningar får hon nog och säger åt honom att det är dags för honom att åka till jobbet för att han har varit där hela dagen.

Scarlett har problem på kontoret eftersom hon ofta trycker på delete istället för return-tangenten. Edna hjälper henne och får en kram som tack. Lexi kommmer in och vill börja jobba där men Carl säger att de inte har råd att anställa en till. Hon lyckas övertala honom att ändå låta henne göra något... frågan är bara vad. Tjejerna ska ut på lunch när Jimmy kommer in. Carl säger åt honom att de har lite att diskutera men Jimmy hävdar att han är pappaledig.  Carl och Jimmy ska ta några öl på The Malt för att fira dottern.
De kommer tillbaka till sjukhuset några timmar senare och något onyktra...

Nathan sitter och väntar på Ryan när Faye kommer hem. Han är glad över att någon har en så förstående mor som Ryan. Grabbarna ska ut på stan så de åker sedan till Home Farm för att Nathan ska byta om.
Will kommer in och ser Ryan i vardagsrummet, han frågar vem det är. Precis då kommer Mark in. Ryan säger att det här kommer inte att bli någon vana, tro mig och då svarar Mark att det inte är några problem.

Natasha blir irriterad över att stöta på Faye i byn så hon säger åt Mark att ringa sin vän Roland i Dubai. Roland ska fixa ett jobb åt Ryan och det ska vara så bra betalt att han inte kan tacka nej. På så sätt kanske de kan få bort Lambs från byn. Roland kan inte erbjuda så mycket som Mark tror men Natasha säger att de betalar lika mycket bara han ordnar saken...
Kommer Ryan att tacka nej till 50 000£/året + fri hyra?

Nå vad kommer Jimmys och Nicolas  dotter att heta. Jimmy provade Marianna men det gillade inte Nicola...

Lizzie vann 10£ på en skraplott och ska byta in den till 10 nya lotter... kommer det att leda till något?







Kommentarer
Postat av: Erik

Mera trassel när Natasha kommit tillbaka. Ska Ryan nappa på erbjudandet eller förstår han att det är ett sätt att bli av med honom? När ska han få reda på sanningen om att Mark är hans far? För det får han väl förr eller senare, det är väl det som det hela går ut på?

Var är Val och Diane egentligen? Kan Marlon och Jake verkligen sköta puben ensamma och servera drinkar?

2011-09-12 @ 17:55:31
Postat av: viktoria

Hoppas att Ryan får veta att Mark e hans pappa!

Gillar inte han Michael som Debbie ''dejtar'' jag tror att han redan har en tjej,han bara sticker när debbie frågade han om han hade några secrets.

Tycker Ashley är tråkig.

Tycker att Angelica är fint namn.

Var e Zak å Lisa,Paddy,Chaz?

Jag tror Lexi kommer att göra något dumt mot Nico och Barnet,

2011-09-12 @ 21:54:29
Postat av: Leah

Tror att Lizzie kommer att vinna på skraplotterna.

Eli borde rycka upp sig!

2011-09-12 @ 21:55:45
Postat av: Lina

taskigt V

2011-09-13 @ 03:30:49
Postat av: Mariann

Om Eli kände igen Michael är väl risken att han är en buse på nåt vis, kriminell och bara krångel. Nåt elände är det säkert, för ingen kärlekshistoria får ju gå utan problem i HTG.

Är nu Jake på väg "till Spanien" också?

Då kan han ta med sig Lizzie, jag tycker inte hon tillför någonting. Och ta gärna med den där Lexi som går omkring och ser skitnödig ut hela tiden. Vilket fejs! Det borde hon väl veta att det har aldrig funkat att tvinga sig till ett äktenskap och barn. Då får man mest skylla sig själv...

2011-09-13 @ 06:59:02
Postat av: Tina

Vad jag kommer ihåg så har inte Lexie tvingat Carl till något, däremot har han inte haft mod till att säga nej.

2011-09-13 @ 11:30:35
Postat av: Mariann

Jag däremot tycker att hon "tvingat sig på", klängt sig fast, forcerat fram bröllop och beslut om barn. Panikslagen, desperat klängapa, jag har tyvärr sett de även i verkliga livet.. och avskyr såna även då.

2011-09-13 @ 12:14:36
Postat av: Adm

>>>viktoria

Tyvärr så tog jag bort din kommentar tills jag vet om den är "rumsren", dvs inte innehåller spoilers..

2011-09-13 @ 12:26:23
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Carina

Jag tycker Carl bär sig vidrigt åt. Jag tror att det bara är en tidsfråga innan Lexi börjar inse att äktenskapet inte leder nån vart. Hon vill ju så gärna ha barn, märks när hon är med Nicola o bebisen, och Carl nästan trackar henne och visar tydligt att han ser ner på henne. Carl har blivit en riktigt elak ynkrygg. Jimmy har däremot vuxit mycket, men man får väl se hur länge han står ut med Nicolas fräsande.

2011-09-13 @ 13:23:03
Postat av: Madeleine

Ja Nicola är för mycket, hon är ju vidrig!

Hon är äcklad av sin dotter och av Jimmy, det börjar gå för långt, ful är hon dessutom!

2011-09-13 @ 14:41:14
Postat av: Tina V

Mariann jag tycker du är hård mot Lexi, Carl är verkligen riktigt elak.

Hon försöker verkligen att engagera sig i Jimmys och Nicolas bebis, men Carl bara lurar henne hela tiden.

Nicola är jobbig för det mesta, men ibland glimmar en snäll Nicola till.

Jimmy har blivit rena drömmannen, omtänksam och gullig.

2011-09-13 @ 19:16:10
Postat av: SoP

-och jag skulle bara säga att åh vad jag håller med Mariann! ser ikapp veckans avsnitt,kom på att jag helt glömt HTG den här veckan! Kan bero på de råtrista Wyldes :-/

2011-09-16 @ 02:00:04
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0