5000£ i parkeringsavgift

Chas som vaknar på Kings kontor försöker smyga ut när hon hör att Nicola och Jimmy kommer in. Hon gömmer sig så de inte ska kunna se henne. Precis när de står med ryggen emot så ska hon krypa iväg till dörren så kommer Edna in och Carl ner för trappan. Chas blir givetvis avslöjad och hon rusar ut därifrån. Hemma igen så duschar hon och när hon kommer ner i köket så är Aaron där. Han han smitit hem för frukost. Hon frågar honom om han undrat var hon sovit men han antar att det varit hos Katie och hon håller med.

Michael kommer till verkstan för att träffa Debbie. Hon är inte speciellt glad över att se honom så hon säger att han får vänta på cafét eftersom hon har mycket att göra just nu.
Han ber om ursäkt med att han menade väl men gjorde fel vilket är konstigt eftersom han annars är perfekt.

Nathan är bakfull som vanligt men han kan ändå inte låta bli att pika sin far så fort han kan. Mark behöver bara nämna något så kommer Nathan med en kommentar om den andra kvinnan. Natasha säger åt honom att det inte är hans problem längre. Nathan får i uppdrag att delta på en affärslunch i Hotten.
Nathan är på lunchen och han blir bara fullare och fullare. Han står i entrén när en kille i hans ålder kommer med tjejsällskap. Ynglingen kastar bilnyckeln till Nathan och ber honom parkera bilen. Nathan försöker säga ifrån men ynglingen lyssnar inte.

Ryan och Cain är på puben. Först kommer Katie in och hon talar om att Faye är på väg dit. Det får Cain till att säga att han bjuder på lunch. Ryan sätter sig hos Katie men de pratar inte så mycket med varann. Plöstsligt får han samtal från Nathan som vill bli hämtad. Cain fortsätter att försöka flirta in sig hos Faye men hon är lika kall som vanligt mot honom.
Ryan lånar en lastbil från verkstan och åker för att hämta Nathan.  Han hittar honom utanför restaurangen och när de ska gå till lastbilen säger Nathan att de ska ta den nya bilen i stället. Ryan får köra medan Nathan sover. Väl framme i byn så säger Nathan att Ryan kan göra vad han vill med bilen. Då inser Ryan att bilen är stulen och han får panik. Han frågar Cain om han kan hjälpa honom. Cain går med på det bara Ryan ser till att Aaron inte kommer till verkstan den dagen.

Nicola börjar jobba men det blir inte mycket gjort eftersom hon måste hålla koll på Jimmy. Natasha blir lite irriterad på henne eftersom hon väljer privatsamtal före jobbsamtal. När Nicola sedan meddelar att hon måste hem så säger Natasha att Holly kanske ska ta över. Då säger Nicola att hon kommer snart tillbaka.
Jimmy som är på kontoret med Angelica får bråttom att packa ihop för att det inte ska märkas att han varit på jobbet. Nicola upptäcker att babyns korg verkar orörd och hon misstänker att Jimmy varit på jobbet men han säger att så är det inte.  Hon har bråttom tillbaka till jobbet och för att slippa oroa sig för dottern tar hon med sig babyn till Home Farm. Natasha är inte allt för glad över att Nicola tar med sig barnet men Nicola är så upptagen av sin mammaroll att hon inte märker något annat.

Ashley står i köket och över laguppställningar med blockljus på köksbordet. Vincent och Sally kommer in och stör. Han kan inte låta bli att pika Ashley som vanligt så Ashley blir upprörd och höjer rösten mot honom. Precis då kommer biskop George och hör allt. För att få lite mer samverkan mellan lagen så säger biskopen att Laurel och Sally ska byta lag med varann. Laurel försöker övertala honom att ändra sig men det gör han inte så när Vincent ska till cricketträningen får Laurel följa med honom för att träffa sitt nya lag. Ashley och Sally går till puben så länge och där sitter de och pratar om vad som hänt deras gemensamma gamla vänner.

Chas mår inte så bra över vad hon gjort. Katie som träffar henne på cafét märker att något har hänt och de går hem till Katie. Chas berättar allt och säger att hon absolut inte vill såra Paddy. Hon möter sedan Carl ute på gatan och han ber om ursäkt för i morse. Chas säger till honom att hon vill att de glömmer allt och att det kommer aldrig att hända igen. Carl är inte lika säker på det.
Han söker upp henne sedan på kliniken för att prata och han ber henne att inte ignorera sina känslor. Chas står där gråtandes och hon ber honom att inte lägga sig i hennes liv igen.

Debbie och Michael är på puben när han säger att han måste åka. Han säger att han har massa jobb att sköta. Debbie försöker att få honom till att stanna i stället. Han är kvar en liten stund och de går hem tilll Debbie. Där försöker hon erbjuda honom en drink eller att sova över men han måste fortfarande jobba. Hur hon än försöker övertala honom till att stanna så går det inte. Michael lämnar en frustrerad Debbie ensam.

Cain kommer till Home Farm för att prata med Nathan. Han vill ha 5000£ som "parkeringsavgift" för bilen Nathan stulit. Nathan går inte med på det men inser att han måste nog betala för att slippa problem. Nathan går til Mark och frågar om han får låna pengarna, eller rättare sagt vill han att Mark ger honom så mycket. Mark ställer frågor men Nathan svarar inte på vad pengarna är till men han får ändå den summan utan att Natasha får veta något.

Nathan träffar Cain på puben och de går till toaletten för att göra upp. Cain får pengarna men Nathan säger åt honom att det är det enda han får och att han kan inte komma och be efter mer.
Cain som inte gillar att någon säger till honom vad han ska göra blir förbannad, han greppar tag i skrevet på Nathan och säger till honom att han inte ska använda den tonen mot honom... Nathan vrider sig av smärta när Cain gått ut.






Kommentarer
Postat av: Liina

All kärlek för cain , men nu får han lägga ner sina utpressnings historier !Vad gör han med alla pengar?

2011-09-27 @ 16:21:51
Postat av: Monika

Kan dom inte plocka bort den där treåriga Nathan jag blir så fnbannad när han är med

2011-09-27 @ 17:58:56
Postat av: Erik

Ja, Nathan både ÄR otrevlig och ser otrevlig ut. tål inte se honom. Skönt att han fick på nöten av Cain i dag. Men kommer inte Porschens ägare att forska i saken? Undrar om Aaron misstänker något? Han har inte sagt något men han ser lite lurig ut. Vikarien för Paddy har man aldrig fått se. Hur ska det gå när Paddy själv kommer tillbaka?

2011-09-27 @ 18:04:10
Postat av: Bo

Nathan är ju själv en Cain Light.

Dom två skulle kunna slå ihop sig.

Och så Aaron förstås...



Paddy får väl vara glad att han fick

dela bädd så länge som det blev.

Han är ju born looser.

2011-09-27 @ 18:46:14
Postat av: Tina V

Varför lämnade Ryan inte bara nycklarna och bilen hos Nathan, han kunde bara köra dit bilen och sticka.

Sedan kunde Nathan själv få förklara varför den står där.

Chas är bara för sorglig, vad skulle hon med Paddy till om hon var kär i Carl.

Paddy skulle tagit chansen och blivit ihop Gennie, när hon visade intresse.

2011-09-27 @ 20:37:40
Postat av: SoP

Åh äntligen lite trevligheter- :-) Lite synd att inte Nathan gjorde en James Dean dock.Kunde de droppa halva brödraskaran bland the Kings så kunde gärna Wyldes bli decimerade också. Och,vad Snygg Chas var utan sitt hårda smink.

2011-09-27 @ 23:19:11
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Kristina

Håller med Tina, Ryan kunde ha satt den hos Wyldes.

Och det är så störigt att Chas övertygar Paddy om att inget kommer att hända mellan henne och Carl medan han är borta men så vid första bästa tillfälle trillar hon dit.

2011-09-28 @ 10:22:03
Postat av: Stina

Vad tänker Chas på, när hon har en så trevlig kille som Paddy. Synd jag har alltid tyckt att de har varit ett bra par. Och Nathan synd att de har börjat göra honom så otrevlig, jag gillade honom i början. Kan man hoppas på en förbättring till det bättre?

2011-09-28 @ 11:03:20
Postat av: Ida

Vem är skådespelaren som spelar Nathan? hittar ingenstans...

2011-09-28 @ 11:53:39
Postat av: ida

weii hitta han!! Lyndon Ogbourne heter han!=D weeii!

2011-09-28 @ 12:02:52
Postat av: Lena

Jag och Marlon har nog något gemensamt (inte den skarpaste kniven i lådan:-)) för jag kan inte räkna ut vad slinsar betyder, har förekommit ett par gångern nu men .....



och ifall Ashley sviker Laurel med den där kvinnan så lägger jag ner:-(

2011-09-28 @ 13:16:41
Postat av: Mariann

Jag har inte heller hört slinsar förut. Men är det inte typ skolkar, tro?

Mamma mia singalong?? Varför har vi inte det här för?? Jag va på Sound of music singalong en gång åh herregud va kul det va!

2011-09-28 @ 13:59:57
Postat av: Erik

Så här står det på Slangopedia på Internet:



Att skita i att göra något för att man inte orkar.

En person som ofta skiter i att göra olika saker kallas slinsare. Används ofta i södra Sverige.



- Äh jag orkar inte gå på mattelektionen idag,känner mig så sjukt trött.

- Jävla slinsare, du går ju aldrig på mattelektionerna längre!



Jag har heller aldrig hört ordet. Översättaren är kanske söderifrån . Ordet står inte i Svenska akademins ordlista.

2011-09-28 @ 14:08:00
Postat av: Erik

Så här står det på Slangopedia på Internet:



Att skita i att göra något för att man inte orkar.

En person som ofta skiter i att göra olika saker kallas slinsare. Används ofta i södra Sverige.



- Äh jag orkar inte gå på mattelektionen idag,känner mig så sjukt trött.

- Jävla slinsare, du går ju aldrig på mattelektionerna längre!



Jag har heller aldrig hört ordet. Översättaren är kanske söderifrån . Ordet står inte i Svenska akademins ordlista.

2011-09-28 @ 14:08:18
Postat av: Lena

Tack, var väl ditåt jag tänkte men kunde ju missat något



Då borde väl du Tina känna till det, är inte du nerifrån landet?

2011-09-28 @ 15:25:25
Postat av: Lena

Rättelse



Nerifrån i landet var väl kanske inget bra utryck men jag har för mig att du bor i södra Sverige

2011-09-28 @ 15:34:24
Postat av: Tina V

Lena!

Menar du mig eller finns det någon annan Tina från södra Sverige?

Hur vet man var någon kommer ifrån?

Vi använder inte slinsar här nere heller

2011-09-28 @ 16:09:58
Postat av: Lena

Nja inte på annat sätt än att en del nämner det här. Så antingen har du nämnt det (troligtvis eftersom du ju tydligen bor där) någon gång eller så är det någon annan Tina.



Oftast är det i samband med oväder, regn eller snö det kommer på tal. Lite underligt vad en del saker fastnar i huvudet annars är mitt minne inget att skryta med precis:-)

2011-09-28 @ 16:47:23
Postat av: Lena

Nja inte på annat sätt än att en del nämner det här. Så antingen har du nämnt det (troligtvis eftersom du ju tydligen bor där) någon gång eller så är det någon annan Tina.



Oftast är det i samband med oväder, regn eller snö det kommer på tal. Lite underligt vad en del saker fastnar i huvudet annars är mitt minne inget att skryta med precis:-)

2011-09-28 @ 16:47:50
Postat av: Mariann

jag har också noterat att NÅN här är söderifrån, men jag är mer senil så jag mindes inte vem.. men det gjorde ju Lena :)

2011-09-28 @ 17:05:18
Postat av: Erik

Är det inte den andra Tina utan V som är från Skåne?

2011-09-28 @ 17:50:56
Postat av: Erik

Jag har förresten kollat upp översättaren. hon bor i Halmstad.

2011-09-28 @ 17:52:56
Postat av: Tina V

Jag är inte från Skåne men från södra Sverige, man blir ju lite förvånad när folk vet var man kommer ifrån.

Själv håller jag inte reda på sådant, bara om dom nämner orter som ligger i närheten.

2011-09-28 @ 21:00:49
Postat av: Lena

Ja du har rätt Erik visst är det "den andra" Tina som jag menade. Det är väl inte så konstigt att man kommer ihåg att någon skrivit var dom bor, så många är vi ju inte här ändå.



Det är nog bara Tina, Jesper, Erik, Mariann och jag som nämnt var vi bor



2011-09-28 @ 21:28:36
Postat av: SoP

Smålänning är jag o har Aldrig sett ordet slinsa annat än just i Emmerdale- trots att vi har väldigt nära till Halmstad ;-)

2011-09-29 @ 05:23:52
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0