Vad är Sally egentligen ute efter?

Sally tackar Ashley för att inte ha sagt något till Vincent om att hon är där. Sedan vill hon hjälpa till med att lämna Arthur på förskolan men Laurel säger nej medan Ashley säger att det går bra.
Sally blir kvar hemma med Doug och han säger att de kan prata med varann, hon verkar ha ett "tvåkannorte"-problem.
Laurel kommer hem en snabbis och säger till Sally att det inte var så bra att vända sig till Ashley med hennes problem eftersom han inte är neutral i frågan och att hon borde prata med Vincent. Sally lovar att hon ska ringa honom.
Ashley kommer hem och ser att Sally är ledsen. Hon säger att Laurel är förbannad på henne. Han tröstar henne och säger att allt är lugnt och att hon kan stanna så länge hon vill.

Betty varnar Brenda när Charity kommer in på cafét. Hon säger att Brenda måste hålla koll på Terry nu när hon är tillbaka men då säger Charity att hon redan varit med Terry och att det var inget speciellt men däremot så var Seth det... Ojojojj vilken min Betty fick =)

Jimmy kommer till fabrikskontoret och Nikhil säger att de redan har ett åkeri så de behöver inte Jimmys tjänster. Jimmy visar då upp kontraktet Jai skrivit på och då måste Nikhil ändra sig och han välkomnar Jimmy till samarbetet.
När Jai sedan kommer tillbaka till fabriken så får han en utskällning. Nikhil säger att han bara velat företagets bästa sedan deras pappa gått i pension. Jai råkar då säga att han köpte företaget när det höll på att gå under och pappan ville pensioneras. Nikhil blir förvånad sedan arg över att ingen sagt något på 12 år.

Debbie lämnar en sjuk Noah hos Marlon på puben trots att han protesterar. Hon vet inte var Charity är men behöver hjälp med barnpassningen. Charity återvänder sedan tillsammans med Jai. Hon säger att hon hämtat ansökningspapper till en skola för Noah och det gör Debbie så glad att hon vill fira med ett glas på puben.

Faye frågar Ryan när hon ska få träffa Katie och vill att hon kommer på middag nästa dag. Inför middagen så pratar hon med Gennie  på fabriken om vad Katie inte tycker om. Då börjar Eli nämna att hon haft en del killar men Chas lyckas tysta honom. Även när Faye kommer till puben och berättar om middagen får hon höra om Katies män utav Bob.
Strax innan middagen försöker hon påpeka det för Ryan men han vill inte höra dessutom så säger han att Katie inte jagat en gift man som vissa andra.
Katie kommer dit och hon berömmer inredningen som blivit förbättrad sedan hennes exmans familj bott där. Faye försöker pressa henne på lite om hennes exman och vad som hänt tidigare. Katie inser det och tillslut så berättar hon allt. De får höra om otroheten med Robert, surrogatfödseln och förhållandet med Gray. Sedan är hon så irriterad att hon tackar för sig och går därifrån. Ryan sitter kvar några sekunder sedan lämnar även han sin mamma vid matbordet.

Aaron vill träffa Adam så han går till bondgården. Adam håller på att hjälpa till och har inte tid. Då erbjuder sig Aaron att hjälpa dem. Efter att de blivit klara är John förvånad över att Aaron hjälpt till en timme helt gratis. Andy säger att det fanns nog en baktanke med allt för det har de i den familjen.
Adam frågar Aaron varför han gjorde det och Aaron svarar att han bara ville visa att han inte är galen.

Natasha och Mark är på kontoret när Nathan tittar in. Hon vill att han och Mark försöker prata ut med varann men Nathan är inte intresserad. Han sticker iväg till puben i stället. Där försöker han bjuda Leyla på en drink men hon väntar på David och tackar nej. Han vill ändå ha hennes sällskap och tillslut säger Maisie till honom att sluta.
Strax efter kommer Mark in och bjuder både Nathan och Maisie på familjemiddag för Natasha vill se familjen samlad. Nathan tackar nej på en gång.

Nicola och Jimmy får barnvakthjälp av Rodney så de går till puben. Redan efter en kvart måste Jimmy ringa Rodney för att höra hur det går =)

Ashley möter Laurel i butiken och ber henne att inte pressa Sally så mycket. Laurel får nog och när Ashley gått ringer hon Vincent. Han kommer sedan till fabriken för att prata med Laurel men hon kommer inte ifrån på en gång så han går till puben. Där börjar han prata med Nicola som känner igen honom och hon berättar att Sally bor på prästgården. Vincent får bråttom dit och det är bara Doug hemma som säger att Sally inte är där.
Efter ett tag kommer Sally hem. Hon och Vincent börjar gräla så Doug går och hämtar Ashley som sitter i möte.
Vincent vägrar att gå därifrån utan sin fru och hon dör hellre än följer med honom. Ashley kommer in och avbryter grälet men Vincent står på sig han tänker inte lämna huset utan Sally. Plötsllgt så börjar Ashley och Vincent knuffa varann och det gör att Ashley tappar humöret och kör ut honom på gatan. Vincent säger att han går ingenstans utan sin fru!

Vem gör godiset i fabriken? Vi har ju bara sett själva packningen.

Trevlig helg allihop!


Kommentarer
Postat av: Mariann

Nej då, Colin vi är allt här vi andra också. Men just nu har jag inte så mycket att säga. Är så less på Sally-historien.

Och jag bara väntar på att det ska komma ut att skenheliga Gennie har legat med Bob så kan hon sluta att hacka på Chas.

Det är också tjatigt med ännu ett familjeföretag där bröderna kämpar om makten. Booooriiiiing!

Så eftersom vi inte ska va så negativa här är det väl lika bra att jag är tyst...

God helg!

2011-10-21 @ 15:54:43
Postat av: Anonym

Sally litar jag inte ett smack på, jag tror att hon ljuger om Vincent, för hon vill ha tillbaka Ashley....

2011-10-21 @ 15:58:38
Postat av: Erik

Katastrofal middag för Katie! Var det nödvändigt att pumpa henne så? Hoppas att Ryan vill vara med henne ändå. Det här paret Sally och Vincent orkar jag bara inte med, hoppas de försvinner ur serien snart innan något hemskt händer, vet inte vem av dem som är mest opålitlig, om båda ljuger, men hon är nog den mest manipulativa. Snabbspolar så fort jag ser henne.

2011-10-21 @ 17:22:36
Postat av: Lena

Trevligt helg allihop!

2011-10-21 @ 20:14:59
Postat av: Pandora

Sally! Vilken Räpa!! En spark i snippan skulle hon ha morrrrrrrrrr!!!



Ryan var söt när han gjorde en macka till sig. Min make är precist lika hopplös när det gäller att kladda ner sig. Även fast karlsloken är Överstelöjtnant så är han som en tonåring när han kladdar runt i köket haha.

2011-10-22 @ 00:22:56
Postat av: SoP

Go Katie-Go Katie ! Helskön ! Trodde jag väl aldrig att jag skulle säga om henne:-) I övrigt är jag less på tjafsande bröder- Men,har sett ikapp hela veckan nu,o den har väl varit ovanligt bra!Begriper mig inte på Debbie dock,varför ska vuxna ungar o föräldrar behöva bo ihop? Om nu Charity skulle flytta,så blir det ju knappast till Nya Zeeland eller så-

2011-10-23 @ 02:37:07
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Carina

Heja Katie, det skötte hon snyggt! Men vad håller Sally på med, hon verkar ju riktigt konstig, hon gör ju allt för att ta Laurels plats. Vincent började ju prata om "vad har du nu lurat i dem" men sen kom det inte fram nåt mer om det. Verkar som att hon har lurats förut, men tyvärr började Ashley & Vincent bråka som tuppar i en hönsgård istället för att koncentrera sig på det viktiga och Sally fick ju precios som hon ville, att fortsätta framstå som det stackars offret med en aggressiv make...

2011-10-23 @ 21:00:27
Postat av: Liina

Sally-historien är för mycket ... Men jag antar att det är meningen att det skall vara så?

2011-10-24 @ 11:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0