"Shopping löser alla problem"

Paddy  vaknar upp på Marlons soffa när Lizzie kommer ner. Hon frågar om han är anständigt klädd och han svarar ja men undrar sedan varför hon bryr sig om det. Hon svarar att hon har livlig fantasi =)
När han väl kommit till kliniken får Pearl hjälpa honom fixa huvudvärkstabletter.
Aaron kommer in för att hämta Clyde för en promenad. Han skämtar om att nu blir det nog ingen kontorsromans med den receptionisten.
Paddy hämtar hunden och Aaron säger att han vill ha Clyde men Paddy går inte med på att han bor hos Dingles. Precis det Aaron var ute efter för han vill bo hos Paddy men det vill inte Paddy och Aaron blir besviken.

Leyla och Katie sitter på cafét men Leyla beställer inget. Hon har inte pengar till att betala en skuld på 10£ till Katie för hon ska spara pengar säger hon. Katie ser att Leyla har ett hål i skjortan hon har på sig.
När Leyla är på jobbet kommer Natasha förbi och hon påpekar att Leyla har hål i skjortan och att hon vill att personalen ser anständig ut och bry sig om klädseln.
(undrar varför Leyla har så ont om pengar jämt, är det mammans vårdboende som kostar?)

Michael ringer Debbie när Cain kommer till verkstan så Debbie avslutar samtalet. När Cain gått så frågar hon Ryan om hon kan ta ledigt. Han hoppas att det är värt allt besvär hon får.
Michael kommer hem till Debbie och hon tycker att det är lite våghalsigt men han är inte orolig. De tillbringar några timmar hemma hos henne. Plötsligt så hör hon att Cain är på väg in och hon ber Michael att gömma sig. Han vägrar och sitter kvar när Cain kommer in. Cain blir skitförbannad och greppar tag i Michael och säger åt honom att aldrig visa sig där igen för då är han dödens. Debbie blir förbannad på sin far som lägger sig i hennes liv.

Paddy letar efter Aaron och upptäcker att han inte är hos Dingles. Shadrach meddelar att Aaron packat för att lämna byn. Paddy åker iväg och fortsätter letandet och hittar honom och Clyde vid vägkanten liftandes. Aaron vill inte följa med Paddy men inser sedan att det kanske är bäst eftersom Paddy ändå verkar bry sig.
Väl hemma säger Aaron att Clive inte äter snabbköpsmat men Paddy säger att hunden kanske fått ett trauma när familjen splittrades. De pratar lite och Paddy går med på att Aaron flyttar in där igen.
Zak kommer dagen efter och frågar om det är ok och att Aaron kanske ska flytta tillbaka till Dingles. Aaron vill bo hos Paddy och är nöjd med det.
Pearl får höra av sin chef att alla tror att det är han som hjälper Aaron men i själva verket är det Aaron som hjäper honom.
Aaron säger till Paddy att han förstår att det är jobbigt att han bor där men han lovar att betala för sig och han ska inte svika Paddy.

Maisie kommer till kontoret på Home Farm och är på gott humör så hon bjuder både Natasha och Katie på lunch. Katie vill inte följa med och Maisie förstår att det är p.g.a. problemen med Ryan så hon föreslår lite shopping efter lunchen. Katie blir irriterad och säger att alla problem löser sig inte bara för att man shoppar och raggar. Maisie blir förvånad och frågar sin mor om det verkligen stämmer ;)
När hon är tillbaka så visar hon upp sina nya dyra skor, 400£ och sedan ber hon Katie om ursäkt. De pratar ut och Katie säger att hon alltid blivit sårad av sina killar.

Leyla beundrar Maisies skor och får en mindre chock när hon hör hur dyra de är. Eric kommer till nya butiken för att fråga Leyla om hon sett till David. De ska på lunchmöte nästa dag men Leyla säger att David inte vill åka. Eric påpekar att det är gratis mat och bra ställe att knyta kontakter på. Leyla lovar att prata med David om saken.

Maisies skor skapar uppståndelse på puben men hon får ont i fötterna. Moira erbjuder sig att byta skor med henne under arbetspasset. När Moira sedan ska gå hem får hon behålla skorna eftersom Maisie tror att hon köpt fel färg.

Gennie pratar med Katie och försöker få henne till att prata med Ryan och kanske be om ursäkt. Katie träffar Ryan på puben och vill bjuda på en drink men han vill inte ta emot någon. När hon senare går fram till hans bord för att prata och reda ut saker och ting så är han inte intresserad. Han reser sig upp och ska gå därifrån och säger att han redan lämnat det som hänt mellan dem bakom sig.

Cain försöker stoppa Debbie från att ringa Michael men hon lyckas tillslut få tag på honom. Hon frågar Marlon om hon får låna hans hus för hon har ingenstans att ta vägen när hon ska träffa Michael. Hon får nyckeln av Marlon som ber henne att om de ska göra något så andvänd Elis rum.

Debbie pratar med Aaron på verkstan och får veta att han bor hos Paddy nu. Hon berättar att hon också bott där ett tag när Paddy och Emily tog hand om henne men att det var synd att hennes riktiga föräldrar hittade henne sen.
Cain pratar med Zak om vad han kan göra för att hjälpa Debbie som träffar en upptagen man. Då påminner Zak honom om att han faktiskt haft en relation med Angie Reynolds som också var upptagen.. och att man inte kan göra så mycket trots att man är förälder.

Debbie träffar Michael hemma hos Marlon. De börjar prata med varann och han säger att det här skulle vara kul men nu är han rädd för att folk ska bli sårade och han vill inte att det ska sluta illa. Debbie berättar att det redan gått för långt eftersom hon börjar bli kär i honom. Michael erkänner då att hans flickvän egentligen är hans fästmö och att de är förlovade sedan länge. Fästmön planerar bröllopet men kan inte sluta tänka på Debbie. Hon får veta att han ska gifta sig om en vecka men att han är kär i Debbie.
Debbie blir så besviken att hon ber honom att sticka, hon vill aldrig mer se honom.





Svar till Pia som skrivit i ett gammalt inlägg:
Man kan se dagens avsnitt av HTG på tv4 play om man har tillgång till dator och Internet. Avsnitten ligger kvar en vecka efter sänding så det är bara att välja när du vill kolla.

Trevlig helg allihop!



Kommentarer
Postat av: Liina

Debbie hittade sina riktiga föräldrar och inte tvärt om X0... Konstigt att Aron ej visste att Paddy och Emeliy var fosterföräldrar.



Men hur som helst Paddy skulle ha inte gett med sig Aron är chas ansvar !!! Men det var fint av Paddy...

2011-10-07 @ 14:55:32
Postat av: Erik

Bra att Aaron och Paddy flyttade ihop igen. Men den här historien mellan Debbie och Michael - varför är han med henne när han är förlovad och snart ska gifta sig? Det verkar inte klokt. Älskar han inte sin fästmö? Kan han verkligen göra slut med Debbie om han är kär i henne? Mycket konstigt dubbelspel även om han bara ville ha Debbie som sängkamrat i början.

2011-10-07 @ 18:02:56
Postat av: Tina

Jag tyckte att det var fint av Paddy och tänka om. Det är ju inte Aarons fel att Chas var otrogen och det verkar ju som om de kommer bra överens grabbarana också.

2011-10-07 @ 18:57:29
Postat av: Bo

Paddy är en bra förebild jämfört med Shadrack och Zak. Sen tänkte jag på Maise och hennes skor. Hon var snygg i dom men räcker det för att hon skall ha en plats i serien? Vad tillför hon?

2011-10-07 @ 23:34:44
Postat av: Tina

Dinglarna är ganska jobbiga med sitt bondfångeri. Skönt att de blev satta på plats. Konstigt att det var den "stränge" brodern som gick på det och den "snälle" som skällde.

2011-10-10 @ 13:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0