Miljövänlig råttfångare

David och Eric är på cafét när Leyla kommer in för en smörgås. De ber henne skynda sig eftersom de ska åka om en timme till affärslunchen. Leyla får bråttom eftersom hon inte räknat med att åka förrän på eftermiddagen. Hon tar med sig Gennie som smakråd när det gäller klädseln. Katie kommer hem och får hjälpa till men Leyla blir inte nöjd med något som hon har i garderoben. Tillslut får Gennie övertala henne om hur "skulle Madonna göra" och Leyla börjar om.
Eric och David hämtar henne och de är stressade men hon skyndar sig.
Efter mötet är hon bitter eftersom hon inte varit nöjd med sina kläder. Hon är i nya butiken och beklagar sig för Doug. Natasha som kommer in blir inte alls glad över att höra hennes negativa attityd.
Leyla fortsätter att klaga på att hon inte har snygga skor och hon försöker till och med att få David till att ta skorna på det kommunala kontot men han vägrar.

Shadrach och Zak pratar med Nikhil om råttor på området. De erbjuder ett miljövänligt sätt att få bort råttorna och Nikhil säger att de kan återkomma senare i kväll för att diskutera saken.
Zak tvättar en hund (som jag inte kände igen) för att den ska vara fin till mötet med fabriksägarna. Lisa undrar vad han håller på med och får veta att de låtsas att det finns råttor hos grannen för att de ska få lite goodwill när de jagat bort ohyran, inga pengar är inblandade.
Dingles besöker sina nya grannar och medan  Nikhil, Zak och Shadrach med hund letar efter råttor i huset så får Lisa, Belle och Eli sällskap av Priya.
Jai kommer hem en dag tidigare  än beräknat och börjar nysa så fort han kommer in i huset. Det visar sig att han är allergisk mot hundar. Han undrar vad Dingles gör där och får veta att de jagar råttor. Då säger han att det inte finns några där eftersom han anlitat ett saneringsföretag innan de flyttade in. Sen ser han en råtta sticka fram ur Zaks ficka, han tar den och visar att det är en hundleksak. Dingles får bråttom därifrån och Nikhil är inte glad över att ha blivit lurad. Han vill ha tillbaka sina 75£ som Zak tagit emot trots han sagt till Lisa att det inte skulle kosta något.

Debbie är sur och förbannad och vill inte ta emot blommorna hon fått av Michael. Hon har dessutom packat ihop sin fars kläder för att kasta ut honom ur hennes hus. Cain försöker prata med henne men hon anklagar honom för att ha orsakat hennes problem. Han får veta att Michael ska gifta sig nästa vecka. Debbie ger inte med sig, Cain måste lämna nycklarna och flytta.

Michael kommer och ringer på hos Debbie men hon vill inte öppna. Han hotar med att slå in dörren om hon inte släpper in honom. De fortsätter att gräla med varann. Debbie vill inte ha med honom att göra medan han försöker övertyga henne om hur mycket han älskar henne. Han har till och med köpt ett halsband med diamanter men hon vill inte ha det. Debbie säger åt honom att ställa in bröllopet som bevis på att han älskar henne annars tror hon inte på honom.
Han säger att det inte är så enkelt. Debbie måste tyvärr iväg för att hämta Sarah men Michael följer efter henne. Hon ringer Sam och ber honom att hämta Sarah.
Debbie sätter sig i kyrkan och Michael kommer efter. Hon tror att han inte vill vara med henne för att hon har en dotter redan men då erkänner han att hans fästmö har en son som han är väldigt fäst vid och inte vill svika.
Hon ber honom att lämna henne i fred för hon vill aldrig mer se honom.

Ryan försöker återigen bjuda ut Katie men hon vägrar. Han tar då blommorna Debbie fått av Michael och ger Katie. Hon undrar varför och han svarar att det funkar på film. Sedan ställer han sig på ett knä och frågar henne om vad som krävs för att få en date med henne.  Hon smälter men låter honom få vänta på svaret.
De träffas sedan på puben och får ett avskilt bord. De har det rätt trevligt och Gennie och Maisie står vid bardisken och tittar på dem. Katie vill att Ryan tar henne på allvar och han säger att det gör han. Då undrar hon varför han gett henne blommor med ett kort till Debbie i. Han skrattar bort det och säger att hon får tillstånd till att kalla honom för idiot, även bland hennes vänner.
De går sedan hem till Katie och där börjar de kyssa varann.

Nathan kom tillbaka och Natasha blev överlycklig och ville fira det med en familjemiddag.

Marlon vill gå på Jackie Chan-film med Paddy men Paddy hade lovat att spela Resident Evil med Aaron. Marlon försöker då övertala Paddy om att Aaron kan följa med dem på bio och middag efteråt men det går inte så bra. Paddy låter Marlon komma hem till honom i stället. Mitt under spelet så måste Paddy på akutbesök hos någon bonde så Marlon och Aaron bli ensamma hemma. Marlon säger då åt Aaron att inte utnyttja Paddys snällhet och att han känner sig ensam. Aaron svarar att de faktiskt är kompisar nu men Marlon säger att han kommer att hålla ögonen på honom i alla fall.

Debbie kommer hem och ser att Cain är där och läser en saga för Sarah. När Sarah gått och lagt sig får Debbie tillfälle att prata med sin far. Hon berättar allt och att hon bett Michael att välja mellan henne och sin fästmö och att han inte valt henne. Sedan tackar hon sin far för att han kommit tillbaka. Precis då knackar det på dörren. Michael kommer in och säger att allt han vill ha är Debbie....


Någon som vill ha chips med "citron, barbeque och bläckfisksmak" som Maisie erbjöd Lizzie?

Kommentarer
Postat av: Bo

Michael beter sig verkligen barnsligt men ändå värre är Debbie som gång på gång köper hans svammel.

Typiskt kvinnligt kanske?

2011-10-10 @ 14:03:57
Postat av: Tina V

Håller med dig Bo, om man inte älskar någon är man väl inte tvungen att gifta sig, för att inte göra henne besviken.

Hur skulle det livet vara?

Michael ville att Debbie skulle tycka synd om honom, vad har hon med det att göra hur han har mått innan han träffade henne?

2011-10-10 @ 14:47:27
Postat av: Erik

Väldigt mycket hattande hit och dit i den här Debbie/Michael-historien. Förstår inte varför hon slängde ut Cain över huvud taget. Ska han verkligen välja Debbie så nära bröllopet? Vad säger fästmön? Vet hon om hans planer och funderingar? Eller ska det bli ett sådant där typiskt HTG-bröllop, som antingen inte blir av alls, avbrutet eller inställt? Mitt minne sviker mig, men nog har det väl förekommit åtskilliga bröllop genom åren där det har hakat upp sig någonstans. Någon som minns?

Svartsjuka mellan Marlon och Aaron om vem som ska vara Paddys kompis. Kan de inte vara kompisar alla tre? Man behöver väl inte vara med någon hela tiden bara för att man bor ihop?

Skönt att Ryan och Katie äntligen har funnit varandra. Men nu är den otrevlige Nathan tillbaka, han brukar kunna sätta käppar i hjulet för det mesta.

2011-10-10 @ 17:46:18
Postat av: Frk Höger

Erik, har det nånsinn varit ett "normalt" bröllop utan problem i byn eller födsel av ett barn?

2011-10-10 @ 19:05:34
Postat av: Tina

Jag kommer ihåg nät Marlon och Trisha skulle gifta sig och hon fick tuggummi i håret.

2011-10-10 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0