Lusten till att unna sig lite lyx fast man inte har råd...

Cain kommer gåendes i byn när han ser Michael som pratar i telefon med sin fästmö. Han säger till Michael att inte vara så fräck och utnyttja hans familj.
Debbie erbjuder sig att följa med Michael när han ska göra slut men han vill hellre åka själv. När han är på väg säger Cain att han satsar 5£ på att han sticker nu...
Michael återkommer dock till Debbie. Cain muttrar men Debbie ber honom att hålla sig utanför.
Morgonen efter berättar Michael att han måste åka tillbaka för att förklara för sin mamma och pappa. Cain fortsätter att pika honom och nu är det om att det måste kosta en del när man ställer in ett bröllop.

Gennie sitter och torkar kläder med en hårtork när Katie kommer ner  och efter henne kommer Ryan med ett jätteleende.
Gennie blir sen till fabriken och även Eli blir sen och Nikhil blir inte alls glad. Eli får skura soptunnor under dagen.
Belle kommer in på fabriken och Lisa blir orolig för vad Nikhil ska säga. Han undrar givetvis varför hon är där men Belle är snabb med att förklara att hon behövde se var hennes mamma jobbar för de håller på med ett projektarbete om "min hjälte" och Belles hjälte är hennes mamma. Lisa inser att dottern ljuger men glad över att de klarade sig ifrån Nikhils vrede.

Leyla sparar kuponger för att kunna vinna pengar för att köpa nya skor. Hon har lyckats spara 25£ men de går åt när Katie vill ha betalt för en gemensam räkning de har.
När Doug ber henne att stänga butiken så får hon ansvaret för att betala en leverantör. Hon betalar honom men tar sedan en bunt sedlar till sig själv ur kassaskrinet.
Dagen efter kommer hon med nya högklackade skor. Gennie undrar varifrån hon fått pengar till köpet men Leyla säger att hon använt kreditkortet till det. Även David som ser henne börjar undra men hon säger inget.
På jobbet sedan får hon veta att Nathan hämtat handkassan för att kunna sköta bokföringen och då blir hon orolig. Hon söker upp Gennie på fabriken men Gennie kan först inte komma ifrån eftersom hon har Nikhils ögon på sig. När tillfället ges så rusar hon ut för att prata med Leyla och får då veta allt om stölden. Leyla frågar henne om hon kan låna henne pengar men Gennie är pank.

Eric sitter uppkrupen i en fåtölj och pratar med Val, eller sin lilla cowgirl som han kallar henne och som han saknar så.

Bartons och Andy kommer till puben och Moira får sitta och äta lunch med dem. Hennes wok som Marlon lagat tycker hon är för stark och hon säger det till Marlon som blir rasande och tillslut portar henne från hans  kök.

Laurel stressar på morgonen för hon ska iväg till jobbet. Precis när hon ska gå kommer Sally hem till dem för att hon vill ha någon att prata med. Ashely erbjuder sig att prata med henne eftersom Laurel har bråttom. Sally berättar att hon har problem i äktenskapet med Vincent. Ashley känner sig inte allt för bekväm när hon berättar det.
Efter arbetsdagen kommer Laurel hem och hon undrar givetvis vad Sally hade på hjärtat. Ashley säger att han inte kan berätta det men Laurel tycker det var väldigt lägligt att han kan skylla på tystnadsplikten.

Nathan försöker be Ryan om ursäkt för bilstölden och bjuda på en öl. Ryan säger åt honom att aldrig mer sätta honom i en sån sits igen. Precis då kommer Katie och de ska sätta sig vid ett bord på puben. Nathan muttrar om att han inte hinner vara borta så länge förrän de passar på...

Jai är orolig för att Priya inte kommit hem över natten. Nikhil säger att det är väl inte så ovanligt när det gäller deras syster eftersom hon ofta träffar killar.
Priya kommer sedan hem med sönderriven klänning och utan nycklar. Hon möter Sam utanför huset och frågar honom om han kan göra inbrott så hon kan komma in. När han tar fram en stor sten för att krossa ett fönster så säger hon att hon lånar nog nyckeln från sina bröder i stället. På fabriken vill Nikhil givetvis veta vad som hänt. Hon berättar att hon hamnat i slagsmål med en killes flickvän. Han blir så arg att han säger åt henne att hon får inga pengar om hon inte jobbar.

Nathan upptäcker att det fattas pengar i handkassan. Han kommer till butiken för att prata med Doug och ber honom att ta reda på vad som hänt eftersom han är chef där. Doug är orolig för att han kanske börjar bli glömsk och att det kan leda till att han blir av med jobbet.
Leyla är på puben när Nathan kommer in. Hon orkar inte med det dåliga samvetet hon har så hon ber att få prata med honom privat. Hon erkänner att det var hon som tagit pengarna och han svarar att "hoppas skorna var värda det". Han säger att han är beredd att se mellan fingrarna om hon betalar tillbaka vid nästa lön eftersom hon var såpass ärlig att hon erkände allt.
Sedan går han därifrån skrattandes...





Kommentarer
Postat av: Jackson

Den ena fabriksägarbrodern har verkligen en jämnt humör - ilsken hela tiden. Vad har han egentligen i bagaget (eller rättare sagt hela syskonskaran)?



Kommer Nathan att utnyttja Leyla sexuellt eller på annat sätt, nu när han har en hållhake på henne? Det känns som om han avfärdade stölden alldeles för lätt.



Michael och Debbie verkar fortsätta att vara en jättejobbig historia. Hur skall det gå?

2011-10-11 @ 14:52:35
Postat av: Agneta

Väldigt vad många magra kvinnor det bor i Emmerdale nu för tiden.Debbie och Natasha ser snart ut som skelett.Trist.

2011-10-11 @ 16:03:09
Postat av: Tina

Lisa kunde ju dela med sig lite grann ;).

2011-10-11 @ 17:33:19
Postat av: Bo

Lisa är ju knappast smal.

2011-10-11 @ 17:50:12
Postat av: Erik

Hur kunde Nathan låta Leyla komma undan så lätt? Vill han ha betalt "in natura" ? Litar inte alls på honom.

Bråket mellan Marlon och Moira är bara löjligt.

Och vem kan lita på Michael? Talar han verkligen sanning om vad han gör när han åker ifrån byn?

2011-10-11 @ 17:57:06
Postat av: Stina

Hur kan Leila vara så dum att hon stjäl för att köpa ett par jättedyra skor som hon sedan knappt kan gå i. Frågan är vad Nathan har i kikaren med Leila? Serien ger en tråkig bild av kvinnor - att de enda de tycker är roligt är att shoppa.

Trevligt att Paddy lät Aron bo kvar, de trivs bra ihop trots en del bråk

2011-10-12 @ 10:58:59
Postat av: Jackson

Undrar om Michaels fästmö verkligen är gravid. Kanske drog hon till med det när han ville göra slut.



Moiras och Marlons käbbel börjar kännas tämligen uttjatat.

2011-10-12 @ 15:33:21
Postat av: SoP

började titta på veckans avsnitt på 4play- blev lite irriterad på att nu vet jag vem bruden är-fast jag har fyra avsnitt kvar att se tills dess- de kunde väl ha lite neutralare avsnittsbilder? Och när Nathan dök upp,tänkte jag högt-åh nej är det j****a äcklet redan tillbaks-

2011-10-14 @ 02:56:07
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0