Jai, Nikhil & Priya dyker upp

Will hämtar Belle för de ska till skolan. Han frågar henne om han får låna en av deras grisar för att fotografera den till en bildtävling. Belle tycker tanken är bra men på vägen kommer hon på att de ska fota en råtta i stället och följer efter en. De närmar sig gamla fabriken och plötsligt dyker det upp två yngre män och jagar iväg barnen.
Lisa berättar att hon har blivit kallad till anställningsintervju på fabriken.

Fabrikskillarna åker till byn och träffar på Eric som försöker få reda på vad som ska tillverkas i fabriken men de säger inget. Den ena killen möter Leyla utanför och faller för hennes utseende. Han presenterar sig som Jai och vill ha tourguidning genom byn men Leyla visar det som finns från stället hon står på och säger sedan att hon har pojkvän.

Marlon fixar kaffe till Paddy på kliniken. Paddy försöker att rensa upp i röran han ställt till med och vill inte ha sällskap. Chas kommer och Marlon går på en gång så de får prata. Hon ber om ursäkt men Paddy vill inte ha någon. Han tar hennes veckotidningar och kastar på henne. Då kallar hon honom för Padster och det gör honom ännu mer förbannad så han ber henne att aldrig mer kalla honom det och sedan skickar han ut henne på gatan.

Fabriksägarna kommer tillbaka till fabriken och inser att de glömt nyckeln inne i huset. De besöker Dingles och presenterar sig som Jai och Nikhil och bor grannar med dem. De får låna en stege för att kunna komma in i fabriken och Zak erbjuder dem att hjälpa till. Zak klättrar upp och bryter sig in och öppnar inifrån.
Belle och Will som är på väg hem från skolan ser Shadrach vakta stegen och Zak som klättrar in tror att de gör inbrott och de blir jätterädda.

Carl söker upp Chas och han fortsätter att säga att han var tvungen att säga något till Paddy eftersom han älskar henne. Hon svarar då att det blir inget mellan dem eftersom hon inte glömt Paddy.

Gennie är irriterad över att Chas också bor hos Katie. Hon vill inte gå hem så hon går till puben i stället. Där möter hon Jamie och de sitter och pratar men Bob som ser dem får bråttom att be Jamie hjälpa honom. Gennie går därifrån och Jamie säger till sin far att han tänker bjuda ut Gennie och han hoppas inte bli störd då.
Bob är lite orolig för Gennies och Jamies täta kontakt så han väntar på henne utanför hennes hus. Han vill veta vad hon tänker svara om Jamie bjuder ut henne men hon säger att det får nog Jamie veta först.

Debbie frågar Ryan om de har mycket jobb nästa vecka och han säger att de inte har det. Hon undrar om de klarar sig själva då så hon kan vara lite ledig. Ryan inser att hon vill träffa Michael.

Jai och Nikhil kommer in i fabriken som ska tillverka godis. Jai säger att han mötte en Leyla i byn men att det vore bättre om hon var utan pojkvän men Nikhil abryter honom och säger "inte nu igen!" men avbryts av att deras syster Priya ringer.

Gennie störs så mycket av Chas att hon knappt kan vara i samma rum. När hon sagt till Chas att hon hatar henne så får Chas nog och packar sina saker och söker upp Carl för att bo där om han vill ha henne.

Det visar sig att Faye också ska på anställningsintervju på fabriken. Ryan frågar vad hon ska göra där och hon har sökt packningsarbete.
Pearl frågar Paddy hur han mår och han är lite less på allas omtanke. Då säger hon att hon tycker det är så jobbigt att vara pensionär och inte ha något att göra. Paddy säger då att receptionistjobbet är ledigt hos honom.

Scarlett har kommit tillbaka från Kanada och först upptäcker hon att Carl flyttat dit igen och då blir hon sur. Ännu surare när hon ser att Chas kommer ner från trappan. Hon undrar varför ingen sagt något till henne och Jimmy förklarar senare att han var rädd att hon inte skulle ha kommit tillbaka annars.

Det kommer en taxi till byn och ur kliver en ung dam som inte har pengar så det räcker. Hon försöker muta chauffören med sitt telefonnummer men det går han inte med på. Då ser hon Jamie som står en bit ifrån och går dit. Jamie som precis ska frågar Gennie om en date blir återigen avbruten men han lånar ut 10£ till Priya som kommit till byn. Eli går förbi och ska givetvis flirta in sig. Hon går med på att bli bjuden på en drink så Eli får låna pengar av Marlon för att ha råd med det.
Priya och Eli börjar sedan utmana varann till att göra olika saker och hon ska förståss dansa på bardisken men hon får inte det så det blir på en bil i stället. När hon gör det går larmet och Ashley kommer utrusande rosenrasande. Efter kommer Laurel som skäller och är förbannad och det hör även Piryas bröder som kommit fram till henne.

Ryan har köpt en ny bil och han frågar om Katie vill ha skjuts. Det vill hon...ca 10 meter sedan kliver hon ur. När han sedan sätter sig hos henne på puben så vänder hon ryggen till.

Jamie lyckas tillslut bjuda ut Gennie trots att Bob gör allt för att störa honom när han frågar.

Nicola träffar Paddy på puben och hon talar om att Chas flyttat in hos Carl.
Paddy går då över dit med Aarons saker men Carl säger att Chas inte är hemma. Precis då kommer Chas ner i bara morgonrocken och Paddy blir väldigt besviken. Han kastar Aarons saker i golvet och rusar därifrån.
Chas blir ledsen och Carl säger att det var väl inte så illa. Det han inte tänkt på är att om Chas flyttar in så måste nog även Aaron göra det...




Kommentarer
Postat av: Marie G

Lite konstigt att Chas bara "ger sig" och flyttar in till Carl, verkade inte direkt vara så svårt beslut... Och det var verkligen fint att se Nicola mer mänskliga sida när hon pratade med Paddy på puben, inte så ofta man ser den sidan hos henne.

2011-10-03 @ 22:11:09
Postat av: Liina

Marie G : Jag uppfatade det som Chas inte hade något annat val , eftersom hon ej kunde bo någonstans? , så att flytta in till Carl var väl inte precis att ge med sig?...



Jag undra vilka dessa 3 nya individer kommer att skapa för kärleksrealtioner.



Aron lär bli GALEN

2011-10-03 @ 23:36:51
Postat av: M

Bra avsnitt idag. Gillade när Gennie och Jamie struntade i att Bob försökte avbryta dom och bestämde dejt ändå!

Men Kate är ju bara fåning mot Ryan.

2011-10-04 @ 01:18:05
Postat av: Mariann

Nej, Chas hade ju ingen annanstans att ta vägen. Även om jag själv hellre hade tältat än bott hos den där ligan.

Nu tycker jag att HTG är så löjligt så nu är det nära att jag ger upp- på riktigt!

Varför är Scarlett va så otrevlig mot Chas för? Det är ju inte Chas som splittrat Carl och Lexi.

Och har folk verkligen så jobbiga anhöriga och bekanta? Alla lägger sig i och har synpunkter på allt, speciellt kärlekslivet.

Och ja - varför håller Katie på så där mot Ryan??

De nya kändes bara väldigt överdrivna. Som en vuxen människa skulle ställa sig på en bil?? Och om hon nu varit så full eller kocko så hade väl nån av hennes bröder åtminstone bett om ursäkt.

Och som sagt, vad skriker Gennie för? Hon har ju själv tjatat sig i säng med en gift karl. Nä fy fabian va dåligt det har blivit. Och jag bävar för den här historien med Debbie och Michael. Det slutar ju aldrig bra för ingen får ju vara lycklig i den här ruttna serien.

Nu känns det som man lika gärna kan titta på Days of our lives istället för där förväntar man sig den dåliga storyn och utflippade karaktärer...

2011-10-04 @ 06:56:18
Postat av: Bo

När HTG äntligen stabiliserats och var tillbaka i något bättre avsnitt så kommer en fabriksbröder som verkar skapa mer intriger och elakheter. Kunde inte HTG bli mer som Cheers/Skål istället och hålla till på puben permanent? Det är så mycket folk nu att jag inte ens kan alla namnen och det är ett dåligt tecken.

2011-10-04 @ 15:07:48
Postat av: Liina

Om ni ej gillar serien så titta inte ;). Men ni behöver ej vara så negativa :P

2011-10-04 @ 21:21:39
Postat av: SoP

Var har jag sett den "långe brodern" av de nya , förut ? kostymnissen? Han måste ha nån obehaglig roll för jag blir irriterad av att Se honom! Håller med om Gennie,hon borde hålla käft-

2011-10-05 @ 04:37:08
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Liina

Sop - Han finns med i filmen The Duel som kom 2010 så , det kanske där ifrån du har sätt honom ?

2011-10-05 @ 13:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0