Ingen stor krasch som tur var

Adam är jätteorolig för det Aaron gjort och frågar honom om han inte är rädd för att hans mamma kanske kör bilen men Aaron är säker på att det blir Carl. Adam säger att de kan be Ryan fixa bilen igen men då blir Aaron förbannad och tar fyrhjulingen och åker därifrån.

Jimmy och Nicola ska äta middag men det blir ordväxling mellan Chas och Nicola så Jimmy bestämmer att de ska ut och äta för att de ska få lugn och ro så de packar ihop babyn och sakerna  de ska ha med sig i bilen och åker iväg.
De kommer bara genom byn när Aaron kommer farandes i full fart på fyrhjulingen och prejar dem av vägen. Jimmy blir förbannad men Aaron säger att han sett att bilen läcker bromsvätska. (Hur kunde han SE att det var bromsvätska?)

Charity ska handla i butiken och Noah vill ha chips. Hon säger nej men Jai som kommer in erbjuder sig att köpa en påse. Charity står på sig och det blir inga chips. Hon vill inte ens prata med Jai.

Michael ringer Debbie men hon svarar inte. Senare sitter Charity och Debbie och pratar och Charity frågar om Michael hört av sig men Debbie säger nej.

Leyla och David sitter på puben och de tittar mot Nathan och Doug som sitter en bit bort. David säger till Leyla att han vet att Nathan hatar honom. Först håller inte Leyla med men sedan så säger hon att hon vet. David säger att det är för att Nathan inte kan styra och ställa med honom och för att han har en kvinna som han aldrig kan få.
När David gått går Leyla och sätter sig vid Nathans bord.
Mark kommer in och hälsar på dem sedan går han till bardisken för att prata med Faye. De går ut och promenerar samtidigt som de pratar med varann. Mark ber Faye att de inte ska ha mer kontakt. Hon påpekar att det han som kontaktar henne hela tiden och att han är barnslig precis som förr.

Nicola anklagar Carl för att det var fel på bilen men han fattar inte vad som varit fel så han går till verkstan för att prata med Ryan och får veta att bromsröret lossnat. Han inser då att det var det Aaron fifflade med när han sett honom utanför huset. Carl blir så förbannad att han går hem till Paddy för att prata med Aaron. Han slår in rutan i dörren för att komma in eftersom Aaron inte öppnar. Carl säger att han vet vad Aaron gjort och det slutar med att de börjar slåss. Paddy kommer in och avbryter dem. Han undrar vad som händer och Carl berättar vad Aaron gjort. Aaron erkänner att han inte tänkte sig för.

Carl säger inget till Jimmy när han kommer hem. Först säger han inget till Chas heller men när Chas ser Carls blodiga hand så undrar hon givetvis vad som hänt. Då berättar han om vad Aaron gjort. Chas blir chockad och hon ber Carl att inte berätta för någon eller ringa polisen.

Terry försöker få tag på Eric för han har massor med arbete på B&B:t. Han ber Brenda att följa med TJ på hans match men Brenda stannar hellre hemma och hjälper till så får Terry åka.

Jai pratar med sin bror om att de bör anligta Emmerdales åkeri men Nikhil vill inte blanda in Kings. Tillslut lyckas Jai övertala sin bror och de pratar med Jimmy. Jimmy vill inte gå med på deras pris eftersom de vill ha rabatt men ändrar sig när han får veta att det bara gäller en första gång för att Sharmas vill prova företaget.

Rodney är barnvakt till Angelica bara för att han vill. När Nicola och Jimmy sedan ska hämta dottern föreslår Rodney att de kan fira lite eftersom Jimmy precis lyckats förhandla med Sharmas. Jimmy och Nicola går till puben.
Där möter de precis Carl som pratar med Charity och de undrar om vad. Charity går därifrån och säger att Cain inte har några pengar kvar. Jimmy säger åt Carl att de faktiskt kommit överens om att låta den frågan vara...

Ryan frågar sin mor om hon kan bjuda honom på lunch när han ser henne på puben. Hon gör gärna det. Då pikar han henne om att "candyman inte är där, ska han snart börja kalla honom för pappa?" Faye bara ler och Ryan säger att det är ett bättre val än den förra, samtidigt som han tittar på Mark.

Charity besöker Paddy på kliniken och ber honom att prata med Aaron. Han letar reda på grabben och de går hem. Där hemma är Chas och Carl för att prata också. Carl börjar prata och säger vad han tycker om Aaron men Paddy ber honom att hålla käften och sätta sig ner. Då säger Carl att han vill polisanmäla händelsen men Chas säger att det inte behövs. De vill att Aaron ber om ursäkt men han kan inte det eftersom det inte vore ärligt menat. Chas säger då att hon vill prata med sin son i enrum. Carl och Paddy går därifrån.
Chas förlåter honom för det han gjort och hon vill bli förlåten för hon har inte gjort något för att såra sin son, hon har bara valt mannen hon älskar och vill att han ska få en chans. Aaron vägrar och hon tappar humöret. Hon säger att hon inte orkar med honom längre, hon vill inte ha med Aaron att göra och vill att han lämnar dem ifred. Chas går därifrån och Aaron blir sittandes med tårar i ögonen.



Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag tycker att det är synd om Aaron, Chas tänker mest på sig själv.

Hon har inte försökt att göra sitt bästa precis, hoppat mellan olika män hela tiden.

Jag gillar inte Chas roll i serien över huvud taget.

2011-10-19 @ 18:31:49
Postat av: Erik

Jag tycker Danny Miller som spelar Aaron växer som skådespelare för varje avsnitt. I början retade jag mig bara på hans hånleende ungefär som på Nathan, men i dag verkade han mänskligare, klämde till och med fram en tår på slutet. Visst var det väldigt dumt gjort det där med bromsarna, men det var väl en impulshandling, han tänkte väl inte över huvud taget utan ville bara hämnas på Carl. Avskyr hans leende också förresten. Det är tur att han har Paddy som vän, att bli vän med Chas verkar hopplöst, Tina har rätt i att hon tänkt mest på sig själv.

Var är Eric förresten? Förstår inte hur Terry klarar B&B:t ensam.

I dag var översättaren från Halmstad tillbaka med sitt konstiga ord som ingen hört talas om.

2011-10-19 @ 18:46:14
Postat av: Liina

Idag var det synd om Aron , jag menar Chas hade verkligen chansen att komma Aron nära och prata "allvar" med honom , men då gör hon så här ... Stackas Kille vars mamma beter sig på detta sättet....

2011-10-19 @ 19:03:54
Postat av: Bo

Chas har gjort vad hon kunnat.

Aaron får skärpa sig!

2011-10-19 @ 20:14:22
Postat av: Sara

Jag tycker att det var himla onödigt av Chas att bli sådär arg när Aaron faktiskt visade känslor för en gångs skull. Kanske hade hon kunnat prata honom till att förlåta henne om hon bara inte sagt dom där elaka sakerna. Nu får hon skylla sig själv tycker jag.



För övrigt tycker jag det är väldigt fint av Paddy att ta hand om Aaron!



Hem Till Gården har varit extra bra på senaste tiden! :)

2011-10-19 @ 22:03:07
Postat av: Tina

Jag är som sagt var ganska kluven när det gäller Aaron. Han måste ju ta tansvar för sina handlingar och man kan inte skylla dem på att han har haft en taskigt barndom. Sedan är inte Chas mycket till mor och hur fadern var vet vi ju inte riktigt, men att Paddy taer sig an honom är bra. Han behöver en förebild och en fast hand. Hoppas bara att det inte är försent. Något "straff" för vad hade gjorde med bromsarna tycker jag också att han ska ha Det behöever inte vara att polisen blandas in, men det ska inte heller stoppas undan i glömska.

2011-10-20 @ 10:28:43
Postat av: SoP

Ser ikapp veckans avsnitt- är det ngn mer än jag som tycker sig se lite mer än vänskap med Aaron o vad han nu heter -Adam? Och visst spelar han bra! Jag har ju velat slå honom så fort han visat sin nuna i rutan,men efter att Chas blev ihop med Carl igen så gillar jag honom mer o mer- det svänger i Emmerdale :-)

2011-10-23 @ 00:46:40
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Carina

Hmmm, har inte tänkt på det med Aaron o Adam, men han verkade ju ganska angelägen att inte mista Adams vänskap i fredagens avsnitt (såg det först idag). Ja, man vet aldrig...

2011-10-23 @ 22:30:37
Postat av: SoP

Carina:han är kanske bara så glad att ha en kompis? de verkar ju inte tätt trädda på tråden direkt.

2011-10-24 @ 05:14:31
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0