En mamma som återvänder och en prästfru som manipulerar

Nikhil berömmer arbetarna i fabriken för att de hann med leveransen igår. De vill genast ha en bonus som tack men han säger att de inte kan få bonus för något de skulle ha gjort ändå fast inom utsatt tid. För en gångs skull så håller Jai med honom. Nikhil tycker ändå att personalen är värd uppmuntran så han bjuder alla på varsin baconsmörgås. När de sedan är på puben så lånar han pengar av Jai för att bjuda personalen på nästa runda. Jai vill inte vara sämre så han vill ställa till med en inflyttningsfest.

Victoria kommer hem till Hannah och ser när hon jobbar i köket. Hon kan inte förstå varför Hannah försöker jobba ihop pengar till en tråkig skolresa men erbjuder henne 50 pence för att tillbringa eftermiddagen med henne. Hannah går med på det.
Senare så känner Hannah att hon vill tjäna mer pengar fortare så hon frågar sin far om hon får sälja äggen deras höns värper och det får hon.

Debbie är på verkstan och plötsligt dyker Charity upp. Hon hade fått dåligt samvete och kände att hon inte kunde lämna sin dotter.
De går hem och pratar ut med varann när Cain kommer hem. Charity erbjuder honom pengarna hon fått men han säger att hon  kan behålla allt. Han tror inte hon kommer att stanna så länge till.
Zak pratar med Charity och säger att hon ska passa sig för att svika Debbie igen.

Katie möter Maisie i gamla butiken och frågar henne hur hon mår efter att ha hjälpt till i stallet. Hon passar även på att fråga vad som är mellan Maisie och Ryan eftersom hon märkt av den konstiga stämningen mellan dem. Maisie vill först inte svara men sedan säger hon att det är nog mer så att hon inte gillar hans mamma. Katie undrar givetvis varför och Maisie antyder att hennes pappa varit ihop med Faye men hon vet inte om Ryan vet om det.

David vill att han och Leyla går på inflyttningsfesten men hon verkar inte så pigg på det. Hon pratar sedan med Doug och han säger att han ska gå i alla fall. Doug frågar sedan Nathan om han kommer till festen men Nathan vet inte vad han pratar om. Sedan låtsas han att han är så upptagen att han tackat nej till att komma.
Men Nathan är Nathan och senare så säger han till Leyla att han ångrat sig och ska gå ändå...

Carl håller koll på Cain men Jimmy vill att han glömmer alltihop. Carl går dessutom in hos Debbie när ingen är hemma för att leta efter något som kan hjälpa honom att få pengarna tillbaka.
Charity kommer hem och upptäcker att Carl är där. Hon tror inte på honom när han säger att han letar efter pengarna dessutom så tror hon att det inte finns några pengar kvar längre. Carl lyckas övertala henne till att de finns i en lagerlokal och han behöver bara nyckeln eller låskortet så han vill ha hennes hjälpt till att hitta det. Han säger att de kan dela på pengarna sen...

Faye kommer till Home Farm för att lämna en ask godis från fabriken. Hon frågar även Katie om ridlektioner precis när Mark kommer in. Katie som har arbete att sköta går ut från kontoret och lämnar dem ensamma.
Mark säger att han behöver lite mer tid och Faye svarar att hon kan vänta.

Nicola kommer till Kings kontor. Hon vill lämna Angelica till Jimmy för att åka och  shoppa men han har inte tid att vara barnvakt. Jai kommer in och ska visa körschemat för nästa månad och hör deras diskussion. Nicola är irriterad men hon tar med sig Scarlett och baby ändå för att shoppa. När de är på väg ut och Jai ska gå så möter de Charity. Han bjuder även henne till inflyttningsfesten.

Laurel vill att de berättar för biskopen om vad som hänt och Ashley tvekar men tycker sedan att det kan vara bra att få honom på deras sida. Sally vill inte att de berättar för någon.
Ashley ringer biskopen som redan är på väg dit, med Vincent.
Laurel och Sally går ut på promenad så de inte riskerar möta Vincent på prästgården.
Ashley anklagar sedan Vincent för att ha slagit sin fru men Vincent nekar förståss. Biskopen blir arg på Ashley eftersom han tror att det är av personliga skäl som Ashley anklagar Vincent. Ashley ber dem gå.

Vincent kommer tillbaka och  ber Ashley att sluta sin vendetta mot honom. Han vill att Sally kommer ut och pratar med honom och att hon ska sluta ljuga för folk. Biskopen hör deras upprörda röster när han går förbi och de går in i prästgården. Sally som kommit tillbaka står i köket med Laurel och biskopen ser hennes blåtira. Han lovar att hjälpa henne men hon bör inte bo kvar hos Ashley säger han.

Edna kommer förbi och pratar med Ashley, hon är orolig för Sally eftersom hon sett endel av tjaffset utanför huset. Hon erbjuder Sally att bo hos henne.
Sally flyttar hem till Edna men ser inte alls så lättad ut. När hon blir ensam så passar hon på att ringa till Vincent och prata med honom. Hon säger att hon vill träffas och hon talar om var hon bor.
Vincent kommer dit och allt verkar lugnt. Hon verkar sansad och vilja ta tag i problemen men så hör hon att Edna kommer hem och då börjar hon "spela över" så Edna tror att Vincent varit hotfull så hon är på väg att ringa polisen. Han övertalar henne till att inte ringa och så går han därifrån.

Edna sitter sedan ensam (?) hemma med sin hund och hon ska dricka en kopp te och ta en kaka. Plötsligt kastas en sten in genom fönstret....

 


Kommentarer
Postat av: Erik

Varför är Cain så elak? Han och Charity kunde väl bli sams nu när hon är tillbaka. Men vad händer om Charity hjälper Carl att få tag i pengarna? Går det över huvud taget att göra det utan att Cain märker något?

Vem kastade stenen genom Ednas fönster? Säkert Sally, så konstig som hon är. Avskyr hela den här historien, orkar bara snabbtitta på den, hon är så otäck och manipulerande hela tiden.

2011-10-31 @ 18:34:07
Postat av: Jackson

Jag tycker också att det är ganska läskigt att se Sally. Hon är riktigt otäck.

2011-10-31 @ 19:13:58
Postat av: Katarina-Cinnamon

Psykopat-Sally, klart att det var hon som slängde stenen genom fönstret för att få flytta tillbaka till Ashley.

2011-10-31 @ 19:33:33
Postat av: Mariann

Såg att Lena undrade om Charity och Carl har haft ihop det nån gång. Men det har de väl inte? Än. Eller? Är det nån som vet nåt annat?

2011-10-31 @ 20:10:10
Postat av: Jackson

Jag tycker också att det är ganska läskigt att se Sally. Hon är riktigt otäck.

2011-10-31 @ 20:37:43
Postat av: Lena

Aha då har vi kanske det att se fram emot då.



Mina favoriter är ju Chas och Rodney som ni vet (+Betty förstås) och nu kan jag lägga till Charity, hon har något visst.



En f.d. strippa, en f.d. prostituerad och en äldre man som jagar lammkött



Ja vad säger detta om mig egentligen?:-)



2011-10-31 @ 21:36:49
Postat av: Liina

Sally försvinn .... Stackas ednas hund =(

2011-10-31 @ 23:36:27
Postat av: Jackson

Mark är ju verkligen en riktig ynkrygg!!!!



Sally blir allt illistigare. Huuuuuu!!!!

2011-11-01 @ 13:01:09
Postat av: Jackson

Mark är verkligen en feg ynkrygg och Sally blir bara mer och mer utstuderad. Huuuuu!

2011-11-01 @ 13:38:36
Postat av: Jackson

Nu har jag skrivit en kommentar två gånger utan att den har kommit med. Strange!

2011-11-01 @ 13:48:28
Postat av: Erik

Sådant händer mig också ibland. Klicka på uppdateringssymbolen som finns längst ut till höger på rutan där webbadressen står, vet inte vad den heter på riktigt på dataspråk (där emmerdale.blogg.se står)

2011-11-01 @ 14:23:55
Postat av: SoP

Men Stackars lilla Sally,var det inte rooligt hos Edna? Önskar hon fick en rejäl omgång,på riktigt.Sen är jag Så less på Carl-

2011-11-02 @ 02:13:04
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0