Väldigt starka drinkar, men bara till en av dem...

Marlon ser att Laurel brinner så han springer dit och ropar på henne. Då inser Sally att hon inte bara kan stå där så hon skyndar sig fram och kastar sin kappa (?) över henne. Marlon får tag på en hink vatten och allt löser sig på bästa sätt.
Andy blir chockad över att se Laurel som brinner och han säger sedan till Diane att det fick honom att tänka på när hans mamma dog.
Sally blir omplåstrad av Moria och båda hennes händer behöver bandage. Laurel får låna kläder från Bartons så hon kan ta sig hem. Ashley tackar Sally för att ha räddat Laurel. När de kommer hem så bäddar Ashley ner sin fru och efteråt ska han ta en whisky men känner att han vill inte sitta nere med Sandy och Sally så han går upp med den. Sally blir så besviken så hon går in i köket och skriker till. Ashley kommer springandes och hon säger att hon bara råkat slå i ena handen. Givetvis sitter Ashley kvar och tröstar henne.

Cain är på puben och säger åt Debbie och Chas att kanske ta en sväng på stan och han bjuder. Sedan går han hem och håller Charity sällskap. De pratar med varann om känslor och han frågar om det är något mellan henne och Jai.
De fllirtar en del med varann men så kommer Debbie hem för att Chas ville hem till Carl.
Debbie går sedan upp på sitt rum och Cain och Charity är kvar på nedervåningen.
Charity säger till Cain att de visst kan bli ihop men att de ska inte hoppa i säng på en gång för hon vill att det ska bli speciellt första gången.
När de sedan blir ensamma igen nån kväll senare så säger han att han inte tror att hon förändrats så mycket utan hon är nog bara ute efter hans pengar i alla fall....

Eric säger till David att han tror att det kommer att bli bra mellan honom och Leyla. David tvivlar.
Sedan träffar David Nathan och Nathan beklagar att David blivit dumpad. David blir så förbannad på Nathans överlägsna attityd att han hoppar på honom. Eric kommer förbi och stoppar bråket. Han frågar David vad som händer och David svarar att han tror att Leyla och Nathan har något ihop och att han kan aldrig tävla mot Nathan som är rik och har stort hus.

Marlon berömmer Moiras chili och vill ha receptet. De står i köket och småpratar för Moira är orolig för att Holly umgås så mycket med Aaron. Hannah kommer fram till dem och efter många om och men vågar hon fråga Marlon om han vill köpa ägg. Det vill han om hon tvättar äggen före leverans, hon blir jätteglad.
Dagen efter står Marlon i köket på puben och hackar lök. Moira smyger sig fram till honom bakifrån och skrämmer honom. Han låtsas då att han skurit sig och häller lite ketchup på handen. Hon tackar honom för att ha köpt ägg av hennes dotter. Marlon blir mer och mer drömsk när han tittar på henne. Visst börjar han få känslor?

Nikhil träffar David på fabriken och säger att han måste avskeda den som orsakade stoppet annars river han deras kontrakt. David är inte glad men han pratar med Betty om saken. Hon förstår vart det lutar så hon säger att det inte alls var Lizzie som gjorde det utan det var hon.

Eric är orolig för sin son så han säger till Leyla att han vill prata med henne. De går till puben och Eric frågar vad som händer. Han får veta att Leyla älskar David fortfarande och hon blir väldigt arg när han nämner att David tror att hon har en affär med Nathan. Sedan går Eric till David och säger att Leyla faktiskt verkar vilja ha honom fortfarande.

Mark ser att Katie jobbar ensam på kontoret så han passar på att fråga henne om Ryan hört något från sin mamma. Katie berättar det lilla hon vet och Mark fortsätter att fråga henne om Faye och när hon ska komma tillbaka.

Laurel och Ashley har sin bröllopsdag och de planerar att få vara för sig själva. De ska ut och äta på restaurang.
Innan de ska iväg fixar Sally drinkar åt dem.
Doug är barnvakt men Sally säger åt honom att hon kan passa barnen så kan han gå till puben.
Hon sitter och läser en saga för en sovande Gabby när Laurel och Ashley kommer hem. Laurel är jätteberusad och hon slocknar på soffan. Ashley hjälper henne upp i säng och när han kommer ner har Sally öppnat en champagneflaska och säger att han får väl fira lite ändå. Hon tycker att han behöver muntras upp så hon börjar prata om gamla minnen...


TREVLIG HELG ALLIHOP!


Kommentarer
Postat av: Erik

Det vore väl trevligt om Marlon träffade en kvinna och Moira är ju trevlig, men hon är ju gift. Hoppas att de förblir vänner bara, han behöver en sådan också, utöver Paddy förstås. Sally blir bara farligare och farligare och utnyttjar alla situationer att nästla sig in och dumme Ashley fattar förstås ingenting. Charity håller Cain på halster och Leyla och David glider ifrån varandra. Men de borde kanske prata ut ordentligt snart.

Varför sa Betty att det var hon som tryckt på knappen? Varför skyddar hon blinda Lizzy som inte borde städa alls? Vad vinner hon på det?

2011-11-04 @ 17:50:35
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jaha undra vad det var för något som Psyko-Sally lagt i Laurels drink, någon form av lugnande eller...

2011-11-04 @ 18:40:26
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja Erik det undrar jag också, varför skyddar Betty blinda Lizzy, finns ju ingen anledning, eller är hon rädd att de skall upptäcka att hon inte ens var på fabriken och städade den dagen??

2011-11-04 @ 18:41:33
Postat av: Tina

Jag spolade tillbaka( heter det så även när man spelar med dvd)och kollade vad det var som Sally hällde i drinken, men jag tyckte mig bara se någon typ av ren alkohol, typ vodka.



Att Betty är rädd att bli avslöjad tror jag nog stämmer. Lovade hon inte något sådant, att aldrig lämna Lizzie ensam när hon( Lizzie) anställdes, eller är jag helt ute och cyklar( igen). men än en gång vem anställer en blind städerska?

2011-11-04 @ 18:50:32
Postat av: Katarina-Cinnamon

Laurel sa att drinken smakade väldigt illa. Psyko-Sally kanske hade preparerat flaskan med något

2011-11-04 @ 19:29:58
Postat av: Carina

Jo, jag kollade också en extra gång när psyko-Sally (haha, bra namn) fixade drinkarna, men jag såg inte heller nåt, tror hon bara skvätte i rejält mycket extra i Laurels drink. Men hon kunde väl knappas vara säker att en extra skvätt sprit skulle sabba kvällen väl? Konstigt att Doug bara gick, men hon kan ju vara väldigt övertygande.

2011-11-04 @ 19:39:00
Postat av: Jonas

Laurel har väl aldrig tålt särskilt mycket att dricka, lite som Donna i 902 10 Beverly Hills. Följaktligen tror jag att det bara var lite sprit som "förstörde" kvällen för henne.



Ja, Betty vågar nog inte säga att hon inte var på fabriken.

2011-11-05 @ 09:22:27
Postat av: Carina

Blir inte ni också irriterade på Mark, när han fortsätter nosa runt efter Faye. Sååå uppenbart och pinsamt när han frågar Kate. Han har ju valt nu. Usch. Fattar inte att nån vill ha honom. Tycker Faye ska satsa på Jai istället.

2011-11-05 @ 19:11:19
Postat av: SoP

Varför har de gjort Ashley totalt intelligensbefriad?Undrar även hur Sally kan lura Edna så,hon borde avslöja henne tycker jag- Varför håller gifta människan på o flirtar med Marlon som hon gör? Och jag vill inte alls att Cain o Charity ska bli ihop igen, kommer ihåg att jag Ville att hon o Tom King skulle gifta sig. Mark Wylde,eh? jag förstod aldrig varför han plötsligt blev överförälskad i Faye,blev det för trist i det egna sovrummet så hoppa i den villigare sängen var en bra idé?

2011-11-06 @ 05:03:31
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Carina

Ashley är ett riktigt mähä. Jag trodde också att Edna skulle avslöja Sally, men det var väl därför Sally hade så brått att fixa de med stenen genom rutan så hon snabbt kom därifrån och ändå kunde framstå som offer.

Jag harinte uppfattat att Moira flirtar med Marlon utan mer att hon försöker vara en god vän, men han klarar ju inte att nån är snäll mot honom utan att bli förälskad... stackars Marlon...de blir ett hårt slag för honom.

2011-11-06 @ 13:03:06
Postat av: Liina

sally kan gärna försvinna ...............

2011-11-07 @ 09:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0