Sweeney Dougs viltpaj

Diane är hos Ashley på morgonen och hjälper honom med Gabby. Hon märker hur dåligt han mår. Så hon går sedan till Doug i butiken för att be honom hålla sams med Ashley om inte annat så för Gabbys skull.

Sam säger åt Samson att vara lite tyst och lugn så ingen av de andra kommer upp och upptäcker Olena. Han går sedan ner och fixar smörgåsar. Zak och Shadrach undrar varför han gör så många mackor men Sam skyller på att det kan bli en lång dag.

Ashley tar med sig Gabby till kyrkan för att se hur det går med renoveringen och för att jobba lite. När de kommer dit så är Sally där och Gabby blir jätteglad. Sally erbjuder sig att passa Gabby medan Ashley jobbar men han tackar nej. Sally går därifrån då och man ser hur sur hon blir.

Holly ser sin lillasyster och Kayleigh och Victoria som väntar på bussen. Hon frågar dem om de har någon date till skoldiskot som är snart. Både Kayleigh och Victoria blir förvånade när de hör att Hanna ska dit och när Holly sedan nämner en het date så blir de ännu mer nyfikna.
Hannah vill inte alls gå till diskot men alla andra tycker hon ska göra det. John skjutsar henne dit.
Moira och John har en skön barnfri kväll och de myser. Han jagar sedan henne in i köket och lyfter upp henne på diskbänken. Precis då kommer Hannah hem, hon har tagit bussen. Hannah går upp på sitt rum, gråtandes.

Chas frågar Debbie hur det går för Aaron på verkstan och hon passar på att fråga henne om de ska ta en drink vid lunch. När de kommer in på puben så ändrar sig Debbie för hon ser att Charity sitter där. Chas får nöja sig med Charitys sällskap i stället.

Sam har tagit med sig mat till Olena som hon sitter och äter när de hör att någon kommer i trappan. Olena gömmer sig i en garderob. Lisa kommer in för att samla ihop lite tvätt och hon hittar en vit stickad tröja som hon inte känner igen. Sam säger att han hittat det ute på gatan. När Lisa gått så kommer Olena fram och hon inser att det kan bli farligt att vara kvar eftersom hon kommer att bli upptäckt. Sam försöker övertala henne till att vara kvar, i alla fall några dagar till.

Ashley ska laga mat till Gabby men i kylen hittar han en fiskpaj som verkar vara lite för gammal. Han ställer tillbaka den i kylen (usch) och precis då kommer Sally med en gryta kycklingsoppa. Hon värmer soppan med Gabby så Ashley kan arbeta så länge.
Doug kommer hem och vill be om ursäkt för att han bråkat med Ashley. När Sally sedan kommer ner från trappan får Doug nog. Han blir rasande och skäller på dem båda. Han säger att det är ju passande att hon har Gabby som ursäkt för att komma dit. Ashley tycker inte han gjort något fel så Doug säger att vill han leka lyckliga familjen med henne bakom Laurels rygg så vill inte han vara kvar.
Doug går upp och packar väskan. Han blir ännu mer upprörd när han ser att Sally är kvar i huset när han kommer ner. Han säger åt henne att gå därifrån och nästan drar ut henne och då blir Ashley förbannad. Doug säger till Ashley att han äcklar honom och då ryter Ashley "ut ur mitt hus!". Doug tar sin väska och går, han säger att de förtjänar varann. När Doug gått så säger Ashley åt Sally att gå därfrån. Hon är återigen väldigt sur när hon går ut genom dörren.
Doug har tur och får bo hos Diane så länge. Hon ber honom att prata med Ashley men det vill han inte. Hon söker sedan själv upp Ashley för att höra hur han mår men han är trött på att Doug lägger sig i, även att alla andra gör det. Diane går däräifrån...

Maisie jobbar och hon pratar med Katie och Ryan. Nåja, Ryan och Maisie har lite svårt att vara vänner och det är spydiga kommentarer mellan dem. Katie skojar med Maisie och säger att hon kommer snart bli en gammal ungmö.
Maisie föreslår att de ska gå ut på stan på kvällen men endast en tjejkväll så Ryan kan inte följa med. Spydigheterna fortsätter att hagla mellan dem så Ryan går iväg. Katie följer efter honom och frågar vad som står på. Hon berättar sedan att hon vet om affären mellan deras föräldrar och att det inte är Maisie fel.

Sam och Samson kommer hem från förskolan. Samson visar Lisa en teckning han gjort till Olena. Lisa ser undrande ut men Sam lyckas förklara bort det och skyndar sig till lägenheten.
Senare på kvällen så ska Lisa iväg och Zak och Shadrach kommer precis hem. Gubbarna hör att Sam pratar med någon och de blir nyfikna. Sam låtsas som ingenting men Olena kommer ner från trappan. Allt kommer fram och Olena känner att hon borde ge sig av. Sam blir ledsen när han ser att hon packar. Hon är precis på väg att lämna när Zak kommer upp till lägenheten. Sam säger att han kommer aldrig att förlåta Zak om han tvingar Olena att sticka. Zak ger med sig och låter henne stanna i några dagar.

Charity och Noah kommer in i butiken precis när Debbie och Sarah är på väg ut därifrån. Noah börjar genast prata med Sarah och då säger Charity att barnen kanske kan träffas för att leka. Debbie går därifrån. När hon lämnat Sarah hemma med Lisa så söker hon upp Charity och säger åt henne att inte utnyttja barnen för att få kontakt.

Aaron får låna Ryans bil och han hämtar Holly och Adam på gården. Moira är något orolig för att de ska åka med Aaron men låter dem ändå komma iväg.
På krogen dricker grabbarna öl och pratar. Holly går iväg till en kompis som också är där. Plötsligt kommer en vakt fram till Aaron och frågar om leg. Han ser att det är ett falskleg och kör ut Aaron. Grabbarna åker hem men Holly är kvar på krogen. Det går något för snabbt ute i mörkret på de smala landsvägarna och plötsligt får de möte med en annan bil. Adam lyckas dra i ratten så bilen väjer och hamnar i diket. Han har lite ont i nacken men mår bra i övrigt. Aaron har fått ett litet sår vid ögonbrynet och Adam ska torka av det med sin tröjärm. Aaron böjer sig fram och är på väg att kyssa Adam som blir förskräckt och drar sig undan...

Dagens skämt:
Doug som säger att viltpajen ska ha mogen arom, han kan kallas för Sweeney Doug förresten...
Lizzie och Eli spelar sten, sax och påse (inget roligt om man inte vet att Lizzie är blind)



Kommentarer
Postat av: Mariann

Nej nu jädrar packar jag paraplyet och letar upp Ashley!

2011-11-24 @ 14:06:56
Postat av: Lena

:-)



Tycker han börjar se så gammal ut, blir gråare för varje avsnitt, han är väl inte sjuk och skall ut också?

2011-11-24 @ 14:59:37
Postat av: maria

Allt håller på att rasa samman för Ashley, ingen vill ha kontakt med honom längre. Dock verkar han inte bry sig, det enda han bryr sig om är Sally. Som Doug sa: de förtjänar varandra.



Sedan borde bittra Victoria och hennes tjocka kompis få en örfil. Konstigt att Holly inte ställer upp för sin syster utan är mer intresserad av att springar runt med sin konstiga mun, röst ögon och sitt självupptagna beteende. KOnstigt att man tog in den skådespelerskan då Hollys karaktär ska anses se bra ut.



Olena=tråkigt.

2011-11-24 @ 17:22:48
Postat av: Erik

Det känns som om Ashley blivit lite mer avståndstagande mot Sally nu. Är det bara tillfälligt eller kommer han att vela så att hon flyttar in hos honom? Doug är ju borta nu. Eller kommer Sally att börja hämnas om han är dum mot henne?

Hur kan "Olena" bryta så bra på "ryska"? Hon låter ju faktiskt sådan trots att hon är svenska.

Hur ska det gå med Aaron? Är han bög på riktigt, och kommer han att erkänna det i så fall? Det blir nog inte lätt.

2011-11-24 @ 17:49:55
Postat av: Liina

Om Aaron nu skulle vara bi , så är det verkligen ,,,,,,,,,,,,,,,,

2011-11-24 @ 18:41:49
Postat av: Mariann

Jag hoppas verkligen att Sally flyttar in hos Ashley och ger honom ett riktigt helvete! Det har han förtjänat.

Kul om Aaron är homosexuell, så att man för en gångs skull får se en annan sorts bög än en transa och fjolla :)

2011-11-24 @ 18:58:02
Postat av: Tina V

Jag tycker det ser ut som Ashley är kär i Sally, annars hade han inte kämpat så för att behålla henne.

2011-11-24 @ 20:19:40
Postat av: Tessan

Igår hade jag tänkt skriva att jag tycker Aaron verkar mer inresserad av Adam än av HOlly men glömde bort det. Och så idag händer detta... :)

2011-11-24 @ 21:57:21
Postat av: Hanna

maria: Vem är Victorias "tjocka" kompis och varför skulle inte Holly "se bra ut"? Hur gammal är du egentligen??

2011-11-24 @ 23:51:00
Postat av: Conny

Skådespelaren som gör Aaron (Danny Miller) är 100 gånger bättre skådis än exempelvis Maxwell Caulfield (Mark) och dessutom en intressantare karaktär...det är en fröjd att se honom, och det kommer bara bli bättre!

2011-11-25 @ 01:22:49
Postat av: Mariann

Jag ser fram emot att Aaron utvecklas från tjurig, enkelspårig tonåring till en mer intressant karaktär.

Jag håller inte med om att Kayleigh är tjock, och förresten det är inget fel i att va tjock! Kom och skriv mig det på näsan - den som vågar! :)

Men jag håller med om att både Vidriga Vickan och kompisen behöver en rejäl åthutning. Och jag tycker att Holly är en knepig figur med bäbis-röst. Har de ingen talträning på teaterskolan?? Hon kan ju inte rå för hur hon låter men jag stör mig på det. Alla andra kanske tycker hon låter gullig förstås.

2011-11-25 @ 09:29:46
Postat av: Carina

Ja, hoppsan, här händer det grejer - Aaron & Adam. Var någon för ett bra tag sedan som tyckte Aaron verkade väldigt angelägen om Adams vänskap och funderade i de banorna... Men jag tror det kom som en överraskning för honom själv också!

Men är det INGEN som ser hur dåligt Hannah mår??? Stackars flicka.

Jag tror inte Ashley är kär i Sally, tror det mer handlar om den där fåfängan och oviljan att erkänna när han handlat fel och obetänksamt.

2011-11-25 @ 11:43:23
Postat av: SoP

Jag har undrat lite över haggan Holly med, om hon är menad som en " god" eller "ond" karaktär- jag tycker hon ser konstig ut,o hon låter för dj-vligt,de andra i familjen har ju inte den vidriga dialekten?Tror hon slår Vidriga Vickan i låta fruktansvärt illa o elakt.

2011-11-26 @ 05:55:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0