Sally Supermopp mördar brödet

Charity går till verkstan men Carl hinner i kapp henne och undrar varför hon är kvar i byn nu när Cain har stuckit och hon aldrig kommer att få tag på pengarna. Hon hinner knappt svara innan Chas kommer och Carl går därifrån. Charity tackar Chas för att hon inte sagt något om pengarna men Chas säger att det var inte för hennes skull...
Charity kommer till verkstan för att prata med Debbie. Debbie önskar att hon försvinner därifrån.

Ryan undviker att vara på verkstan för han tycker att det är rena rama krigszonen för Debbie bråkat med Charity så han är hemma en stund i stället för att ta en provtur med en bil. Faye kommer hem och drar för gardinerna och skyller på migrän.
Strax efter Ryan gått kommer Mark över. Han är glad över att hon hört av sig även om hon nu tvekar och tror att det kanske var ett misstag. Mark säger att han är beredd att ge upp allt för hennes skull.
Givetvis hamnar de i sängkammaren och efteråt börjar Faye att ångra sig. Mark säger att han kan gå till Natasha på en gång och berätta om dem men Faye är rädd att många blir sårade så hon vill att de väntar.

Nikhil är trött på att Eli har sina egna tider så han säger åt Priya att varna honom. Hon vill inte göra det och frågar om hon får sparken då men det får hon inte. Hon pratar med Eli som först inte vill ta det på allvar men tillslut så får han en varning för att han tar rast lite hur som helst.

Betty och Pearl väntar på Sandy på puben. De ska hem till Ashley och Laurel för att städa. De återkommer till puben efter ett tag och är mycket upprörda. Det visar sig att "Sally supermoppen" har städat hela huset redan. De tycker inte att Sally hjälpt till utan mer tagit över allt...

Nikhil väntar på Wyldes på kontoret på Home Farm. Natasha som varit i stan med Nathan blir förvånad eftersom Mark skulle ha varit hemma och visat Nikhil runt. Hon går själv en rundvandring med honom.

Olena känner sig lite instängd i kojan så Belle, Will och Sam visar Olena runt i skogen. När de hör att Natasha och Nikhil närmar sig gömmer de sig för att inte synas. Sedan går de till bron vid ån. Sam erbjuder sig att visa Olena hur man "kittlar foreller" och det tycker hon låter konstigt. Plötsligt så ramlar Will ihop på bron. Olena hjälper honom medan Belle springer efter hjälp. När Natasha och Nikhil kommer så sitter Sam vid Wills sida. Nikhil ringer ambulansen och de bär hem Will till Home Farm.
Mark och Maisie kommer hem precis när ambulansen har kommit. Will mår mycket bättre men får åka till sjukhuset för observation.

Olena gömmer sig i kojan men är på väg att packa ihop för hon känner sig inte säker där. Sam och Belle lyckas övertala henne till att stanna kvar ett tag till.
Belle kommer tillbaka efter skolan och ser när Olena är upprörd. Det visar sig att hon tappat bort lappen med sin brors adress.
Senare kommer Sam med smörgås och dricka till henne. Han stannar kvar för att prata lite eftersom Lisa hämtat Samson från förskolan så har han tid. Sam berättar att han har lite dåligt samvete eftersom han fått gratis öl av Natasha för att han hjälpt Will, fast det egentligen var Olena som hjälpte honom.

Dagen efter vill Natasha ordna med en filmkväll för familjen. Maisie och Nathan har givetvis andra planer men Mark tycker det blir bra ändå. Hon bjuder även med Belle till att närvara.

Faye kommer till fabriken och får höra från Nikhil om vad som hänt Will. Hon ringer genast till Mark.
Han kommer sedan över till henne när han får tid och berättar att han har sovit så dåligt för han borde ha varit hemma och skyddat sin son och nu vill han skydda honom mot allt elände. Mark tycker att barnen inte förtjänar den olycka som de får om han lämnar dem men Faye säger att han är fortfarande deras far även om han lämnar Natasha. Han skyller på att om Will blir mer stressad kan det utlösa nya anfall. Faye säger då att de kan vänta tills julen är över innan de berättar något för familjen.

Natasha letar efter Mark eftersom de ska köpa snacks till filmen. Hon står vid bilen utanför butiken när han kommer springandes på bygatan. När hon hämtar Will och Belle som väntar i affären så vänder sig Mark och stirrar mot Fayes hus.

Sally fixar Gabbys hår inför skoldagen och pratar med Ashley som håller på med massa papper angående renoveringen av kyrkan. Hon föreslår en ny frisyr på Gabby och Ashley som inte lyssnar håller med.
Laurel som precis kommer ner säger att hon kan följa med Gabby till skolan och hon vill inte ha Sallys sällskap.

Scarlett och Nicola har varit ute och joggat och kommer hem till Jimmy som leker med sin dotter. Nicola undrar varför han inte ska jobba men det visar sig att de fått återbud på någon leverans. Nicola blir besviken eftersom de inte får pengar till dopklänningen då. Scarlett erbjuder sig genast att gå och ringa upp eventuella kunder för att få nya kontrakt men hon måste duscha först så hon inte skrämmer dem. Nicola skrattar åt korkade Scarlett som tror att man kan känna hennes svettlukt via telefonen. (jag gillar Jimmys lilla familj, de verkar rätt goa mot varann just nu och då räknar jag inte med Carl och Chas) 

Biskopen besöker Ashley för att fråga hur det går med Sally. Ashley säger att det går bra men biskopen tycker att det är dags att hon flyttar därfrån och skapar sig ett eget liv. Laurel får höra vad biskopen sagt när hon kommer hem. Hon kommer då på att Ashley borde ha hämtat Gabby men då säger han att Sally gör det. Laurel undrar varför han inte hämtar sin dotter och enda svaret Ashley har är att Sally erbjöd sig.
Sally kommer hem med Gabby och har då varit hos frisören med flickan. Laurel blir helt chockad när hon ser att Gabby fått samma frisyr som Sally har. Då kommer Ashley ihåg att han hört något om det i morse. Laurel går upp med Gabby på övervåningen.
Sally ber Ashley om ursäkt och lovar att hon ska fråga Laurel om allt nästa gång eftersom det är hon som bestämmer.

Nicola och Jimmy ska äta middag ute med Laurel och Ashley. Laurel och Nicola får tid att prata lite innan de lämnar Kings hus och Nicola säger åt Laurel att säga åt Sally att skaffa sig ett eget liv.
Laurel och Ashley kommer hem rätt tidigt på kvällen. Sally har suttit barnvakt och bakat kakor till dem. Ashley går upp och ser till Arthur medan Sally erbjuder Laurel att göra en smörgås åt henne. Laurel passar på att säga till henne att hon måste gå vidare, hon kan ju inte bo kvar hos dem för alltid. Sally stelnar till och när Laurel vänder sig om börjar Sally att hugga med kniven i brödet hon skulle skära upp...



Angående uppehåll har jag idag fått brev från tv4 tittarservice om att det börjar den 23:e dec till 9:e jan.

 

TREVLIG HELG ALLESAMMANS!


Kommentarer
Postat av: Bo

Just NU tycker jag att dagens 2 avsnitt, särskilt det 1:a, var så dåliga att jag nästan skämdes.

2011-11-18 @ 14:08:23
Postat av: Mariann

Det är gôtt Lena :) two great minds...

Oj, jag glömde ju att jag inte får va så negativ.

Så.. då säger jag inget om dagens avsnitt (få se om jag kan hålla mig :) Trevlig helg!

2011-11-18 @ 15:42:50
Postat av: Ida

Jag önskar att Lauren tar sitt förnuft till fånga och sparkar ut Sally en gång för alla. Mark vill jag bara bli av med känns som han mest är velig och vill ha kakan samtidigt som han vill äta den.

2011-11-18 @ 16:28:14
Postat av: Erik

Mark och Faye velar fram och tillbaka. Förut höll sig Faye ifrån honom, men nu ska de tydligen bli ihop igen - tills någon tar sitt förnuft tillfånga och bryter igen. Sally ska vi bara inte prata om, nu måste hon ut fortare än kvickt innan det händer värre saker. Biskopen har ju rätt att hon borde leva sitt eget liv. Men Ashley den dummingen fattar förstås inget ...

2011-11-18 @ 17:45:46
Postat av: Tina

Sally är verkligen Psyko. man blev ju nästan mörkrädd av slutscenen. Hu.



Marks velande idag kan jag förstå. Det är nog inte så lätt att säga till sin fru att man lämnar henne just som sonen blir sjuk. Fast jag tror att hela historien kommer att sluta i en tragedi.

2011-11-18 @ 19:55:40
Postat av: Göran

Ashley - WAKE UP !!!



Öppna ögonen ...

2011-11-18 @ 20:31:24
Postat av: Jackson

Heja Laurel!!!!

2011-11-18 @ 22:10:46
Postat av: Kristina

Håller med Göran - det måste vara Ashley som avslöjar Sally annars blir de aldrig av med henne. Jag går bara och väntar på att det ska hända Laurel något hemskt, fy! Marks veleri är pinsamt och Faye som går på den gamla klassikern, pust. Jag har alltid hållt på Charity men nu får hon skylla sig själv, som man bäddar får man ligga

2011-11-20 @ 12:18:18
Postat av: Liina

Vad bra till den 9 Jan , vi får helt enkelt hoppas att de håller detta datumet

2011-11-20 @ 21:57:06
Postat av: Jackson

När skall Ashley få upp ögonen?????? Hur förblindad får man bli??? Och Faye???? Hjälp, alltså!!!!

2011-11-21 @ 12:59:50
Postat av: Carina

Sally Supermopp!! Ha ha, "kärt" barn har många namn... Hon väcker iallafall må¨nga känslor, hemska människan. Du milde vad bra hon spelar!

2011-11-22 @ 11:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0