Modelljobb, fyllefest och kärleksproblem

Paddy hämtar Aaron från verkstan för att han har satt upp en lista på vad som skall göras medan han är borta på konferens i Bristol. Aaron som ser Holly utanför huset kommer genast på att han ska ha fest på kvällen. Han bjuder henne och hennes vänner.

Lisa blir mer intresserad av att ställa upp som modell och frågar Holly om man måste klä av sig allt men när det visar sig att man inte behöver det så blir hon nöjd.
När Zak får veta det så säger han aldrig i livet men Lisa säger att det är bra betalt och man behöver inte vara naken, dessutom behöver de pengar till julen. Eli som hör diskussionen erbjuder sig att ta av sig byxorna för hälften av summan Lisa skulle få. Hon hör av sig till skolan och ska få komma dit dagen efter.

Nicola och Scarlett tittar på dopklänningar på Internet när Chas kommer hem och ska titta på tv, Nicola blir irriterad och säger åt henne att det är för mycket ljud och Chas blir sur och går därifrån. Hon går till verkstan och ser Charity huka sig där.
Hon undrar vad Charity håller på med och får höra att hon letar efter ett örhänge. I själva verket har Charity sett till att Aaron gått hem och Victoria tagit med sig Noah så hon kunde vara ensam på kontoret för att lägga tillbaka nyckeln.
Debbie kommer dit och undrar också vad som händer men då "hittar" Charity sitt örhänge.
Chas nöjer sig inte med det svaret utan hon frågar Charity vad som egentligen händer och tillslut så säger Charity att hon tänkte låna lite pengar från handkassan och att Cain sagt att hon får göra det.
Chas varnar henne för att svika Debbie eller Cain igen.

Marlon har problem i köket och hinner inte riktigt med att laga maten när Bartons ska äta middag på puben. Moira erbjuder sig att hjälpa honom och det tackar han inte nej till. Det fungerar bra och alla andra gäster får sin mat. Marlon erkänner att han börjar gå vidare efter det här med Donna och att om Moria, som precis klagat på att hon ger så mycket kärlek och omtanke till sin familj inte får lika mycket tillbaka, behöver kärlek så kan hon få det av honom.
Moira berättar sedan för John att hon tror att Marlon är lite kär i henne men både John och hon tror inte han kommer att göra något åt det.

Victoria lyckas övertala Diane att få gå på Aarons fest men hon måste vara hemma till midnatt. Hon frågar Hannah om Adam kommer dit men Hannah säger att han är för gammal för Victoria. Då svarar Vic att hon gillar äldre män.
Även Hannah lyckas övertala sina föräldrar till att få gå på festen fast de är mycket tveksamma till det. Adam lovar att hålla reda på båda sina systrar.

Nicola säger till Jimmy att hon vill ha Scarlett som gudmor och Jimmy blir jätteglad och även Scarlett blir glad. Han fortsätter att försöka få Nicola att ändra sig angående Carl men hon står på sig.
Scarlett vill att både hon och Nicola kommer i form till dopet för då kommer vilka kläder som helst se bra ut på dem så hon får med sig Nicola ut på en joggingtur. De får även Jimmy till att laga en kycklingpaj utan deg.

Aarons fest är i full gång. Viv kommer och klagar på ljudvolymen men annars verkar det rätt lugnt. Kayleigh och Victoria är taskiga och retar Hannah så hon börjar dricka sprit direkt ur flaskan när ingen ser. En av Hollys killkompisar går in på kliniken och hämtar ett djur som han ska befria men när Aaron ser det kastar han ut honom och blir så förbannad att han säger åt alla andra att gå därifrån också.
Moira, Andy och Marlon kommer dit för att se hur det ligger till på festen eftersom de hört av Viv att det var livat. Då upptäcker de att Hannah är borta. Moira, Holly och Adam går hem medan de andra letar. Tillslut kommer Marlon dit med Hannah som han hittat ute vid vägen. Moira och John är mycket tacksamma för att Marlon kommit hem med deras dotter.

Charity och Cain pratar och hon säger att hon är arg för att han lyssnat på Carl och sedan inte litat på henne. Han ber om ursäkt. De och Debbie ska äta middag ihop så Cain ska duscha innan de går iväg. Charity passar då på att lämna tillbaka nyckeln under lådan i verkstan. Det visar sig att hon gjort en egen kopia av nyckeln.
Hon passar även på vid tillfälle att kolla Cains plånbok efter låskortet men hon tar det inte.

Cain berättar för Debbie om vad Carl sagt om att han och Charity är ute efter Cains pengar. Hon säger åt honom att inte förstöra det som händer nu eftersom Charity verkar ha ändrat sig.
Charity sitter på puben och hon pratar med Marlon. Hon vet inte riktigt hur hon ska göra och hon tycker inte att Cain ska lita på henne, hon är ju så dålig på familjeliv. När hon återkommer hem så blir det en trevlig familjemiddag med hämtmat. Hon och Cain får en stund ensamma nere på soffan och han berättar att han aldrig varit lyckligare än nu. Sedan säger han att han älskar henne...
Sarah vaknar och ropar på mamma men Debbie är upptagen med Noah så hon ropar på Cain och ber honom att kolla vad hon vill. När han går upp så passar Charity på att ta låskortet från hans plånbok.



Kommentarer
Postat av: Göran

Hoppas verkligen Carl får tag i sina pengar, med eller utan Charity's hjälp. Dåligt av Carl att vara taskig mot henne dock.

2011-11-14 @ 17:23:07
Postat av: Erik

Det här att Charity inte kan låta bli Cains "skattgömma" barkar åt fel håll, kan hon inte skuta nu så blir det katastrof och ingen litar på henne mer. Och Marlons förälskelse i Moira kan heller aldrig sluta väl, han tar kanske aldrig det avgörande steget och inte hon heller, men han borde skaffa sig någon annan/något annat att tänka på.

2011-11-14 @ 17:55:53
Postat av: Agneta

Jag tycker att HTG är riktigt bra nu igen,såå skönt att slippa Wyldes och Faye ett tag.

2011-11-14 @ 22:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0