Att ångra sina val

Mark kommer hem till Faye och frågar henne vad det var om där på puben. Hon säger åt honom att det är hennes ensak och han tror att det var för att göra honom svartsjuk precis som med Cain. Faye säger att hon vill leva sitt liv som hon vill och med vem hon vill. Mark tror inte hon menar det men hon säger att vi får väl se..

Cain bultar på dörren på Marlons hus och han tänker inte gå därifrån förrän Charity öppnat.
Charity säger åt Noah att gå upp och leka, sen öppnar hon. Cain undrar varför hon inte stuckit och hon svarar att hon tror att han vill ha henne kvar. Nu vägrar hon att sticka och då säger Cain att från och med nu existerar du inte för mig, Debbie eller Sarah sen går han därifrån.

Sam ser Belle och Will springa i skogen och följer efter dem. De går till stugan och ger Olena salvan men Belle tror att en doktor måste titta på såret. När hon springer ut för att hämta hjälp springer hon på Sam och tar med honom in.
Sam tittar till såret och säger att Olena måste till sjukhus och få antibiotika. Hon vägrar fortfarande att åka någonstans.

Moira försöker trösta Marlon och prata med honom. Hon säger att han är en bra kille bara att hon är fel för honom eftersom hon redan är gift. Diane är stressad och försöker få dem att börja jobba. De kommer strax ut men först säger Moira till Marlon att han kommer att hitta någon som är speciell för honom. Hon lovar att inget säga till John om det han sagt. När John kommer till puben så säger hon bara att de nog överskattat hennes charm.

Cain frågar Debbie om allt är bra mellan dem oavsett vad Charity har att säga. Hon förstår inte frågan och han frågar igen om det är bra mellan dem. När hon svarar att det är det så säger han att det är bra för nu ska han avsluta allt.. Han tar väskan och åker och lämnar den hos Charity. Hon vill inte ha pengarna för hon vill ha honom men han bryr sig inte om vad hon säger och så ställer han sig och börjar kasta sedlar på henne innan han går därifrån.
Sedan packar han sin väska och ska åka från byn. Debbie försöker få honom att stanna men han måste så långt bort från Charity som möjligt för att må bra.

Charity knackar på hos Debbie för att lämna väskan med pengarna men Debbie vill inte ha den så hon stänger dörren. Charity lämnar väskan på trappen men när hon gått en bit ångrar hon sig och hämtar den.

Marlon kommer hem och berättar för Charity att han fått stryk av Cain för att hon bor hos honom. Sedan ser han väskan och pengarna och då blir han rädd men Charity lugnar honom och säger att Cain faktiskt lämnat den där.

Nikhil försöker få Priya att komma i tid till jobbet eftersom hon nu ska ha lite koll över personalen. Hon tycker inte alls att det är roligt och har svårt för att säga till sina vänner när de inte sköter sig som Nikhil vill.

Sam kommer med tvål och rena kläder till Olena i skogen. Hon ber honom att hjälpa henne att tvätta av såret och när han inte hittar en ren trasa så klipper han av en bit av sin skjorta.
Hon visar sedan en lapp med hennes brors adress och frågar om han vet var det är. Sam inser att det är i London så han säger till henne att hon kan väl stanna här tills benet är läkt och sedan åka för att leta efter brodern. Hon blir så glad att hon pussar honom på kinden.

Chas ser Charity på cafét och säger till henne att Cain stuckit och att Debbie inte är så glad över vad som hänt. Hon säger åt Charity att tänka på sin dotter lite mer men Charity vill inte ta råd om föräldraskap av Chas. Sedan berättar hon att Cain lämnat pengarna till henne
När Chas sedan berättar för Carl om att hon träffat Charity frågar han vad hon sagt. Chas berättar att Charity erkänt att hon är kär i Cain men Carl tror bara att hon lever sig in i rollen som hemmafru. Det Chas inte berättar för Carl är att Charity har pengarna.

Mark är väldigt disträ på morgonen och tänker på helt andra saker än vad familjen har att säga. Natasha ber honom om hjälp eftersom Doug ska på läkarbesök och Leyla är ledig.
När de kommer till butiken ser Mark när Jai och Faye kommer hem och går in till henne. Det får honom att tappa koncentrationen. Senare ser han när Jai åker därifrån och han är så upptagen med att titta åt det hållet att han inte hör eller ser att Paddy pratar med honom.
Han skyndar sig hem till Faye och ställer henne mot väggen och frågar henne om hon haft en mysig morgon och hur länge hon legat med chefen. Hon svarar inte först för det har inte han med att göra men sedan säger hon att han bara lämnade några kalkyler hon ska jobba med hemma. Mark ber om ursäkt och sedan säger han att han gjorde ett misstag när han valde Natasha och att han ångrar sig. Faye blir så förbannad att hon kastar ut honom, sedan åker hon till jobbet i alla fall.

När Faye har rast ser hon att Mark väntar i bilen utanför fabriken. De åker iväg för att prata och de stannar till vid vägkanten och kliver ur bilen. Han säger att han inte kan leva utan henne men hon svarar att det måste han. Hon talar om för honom att han svikit henne inte bara en gång utan flera och nu vill hon inte att det sker en gång till.
Mark säger att "om hon någonsinn tror att de har en framtid ihop...." men hon vänder sig om och går därifrån.



Kommentarer
Postat av: Jackson

Mar är ju bara FÖR MYCKET!!!! Hur skall han ha det, egentligen?????



Moira tyckte jag var jättefin mot Marlon idag.



Debbie har verkligen fått vara med om mycket i sitt unga liv. Hon har varit tvungen att mogna snabbt.

2011-11-17 @ 15:04:56
Postat av: Jackson

Mark är ju bara för mycket!!!! Hur skall han ha det, egentligen????



Moira tycker jag var fin mot Marlon idag.



Debbie har verkligen upplevt mycket i sitt unga liv. Hon har varit tvungen att mogna snabbt.

2011-11-17 @ 15:12:29
Postat av: Katarina-Cinnamon

Gudars skymning var Mark är jobbig, dessutom ingen bra skådespelare heller....

2011-11-17 @ 16:26:12
Postat av: Erik

Ja, Mark är verkligen jobbig, trånande och svartsjuk och döv för omvärlden. Två snälla personer i dag, Moira och Sam, kan behövas bland alla elakingar. Och Moira är faktiskt snygg också.

2011-11-17 @ 17:48:39
Postat av: Jackson

Vi kan väl alltid hoppas att både Natasha och Faye vänder sopproten Mark ryggen.



2011-11-17 @ 21:25:33
Postat av: Liina

Ja Mark är verkligen för mkt orkar ej med honom!

2011-11-17 @ 23:58:28
Postat av: Conny

Maxwell Caulfield (Mark) måste sannerligen vara en av Emmerdales sämsta skådespelare, någonsin! Något mer träaktigt i en rolltolkning får man leta efter.. Det mest sjuka är kanske ändå att han är en av de mest kända utanför Emmerdales fan-skara.

2011-11-18 @ 10:09:09
URL: http://emmerdale.bloggplatsen.se/
Postat av: Mariann

Neeeeej! Jag spyr på den där träbocken :(

2011-11-18 @ 13:25:34
Postat av: Lena

Det är nästan läskigt hur våra tankar synkar ibland (ofta fast jag inte alltid skriver). Idag ville jag jag skriva " jag säger som Uggla jag mår illa" men håller mig lite undan just nu. Vill inte vara för negativ här och smaken är ju olika så .....

2011-11-18 @ 14:21:37
Postat av: SoP

Har jag fel,eller känns det som om Sam plötsligt lagt några extra points till sin IQ ? Och Mark- suck! kan han inte bara bli trampad av en häst eller nåt? Hårt-

2011-11-19 @ 23:51:46
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0