Varför är Maisie så intresserad av Andy?

Val påminner David om att tömma den gamla ladan han har sitt städföretag i. Eftersom Eric inte hittat någon ersättningslokal så tar David sina saker och ställer in på Erics kontor i fabriken.
Eric blir inte alls glad och ber David att flytta sakerna till en lagerlokal och det på en gång annars kommer han inte ha någonstans att bo. Stackars David som precis skulle äta lite lunch med Leyla, så fick han avbryta allt.
Leyla lyckas tjata till sig lite övertidstimmar hos Eric även om han först sa att personalen måste dela på den tid som fanns. Hon behöver verkligen pengarna så Eric får en jättekram som tack och han blir något generad.

Natasha säger till Maisie att bjuda hem Marlon på te. Maisie är inte alls förtjust i tanken men gör det ändå. Marlon gillar inte denna charader och han undrar varför hon vill att han ska ställa upp. Hon övertalar honom ändå.
Det är en mycket nervös Marlon som ska försöka konversera och dricka te samtidigt. Natasha är inte speciellt snäll heller utan pikar honom ganska mycket.
Efter tebjudningen dyker Maisie upp hos Andy på gården. Hon är klädd i endast sin kappa och högklackade skor.
Dagen efter så hör Andy när Nathan pratar med Marlon om tebjudningen och han konfronterar Maisie om saken. Han gillar inte hennes idé om att ha en låtsas pojkvän så hon dumpar Marlon på en gång. Hon säger att "nu slipper du hångla med mig" men det hade ju Marlon gillat med sitt låtsasförhållande.

Sam och Lee släpper ut första lasset med rådjur på Home Farms ägor. Nathan säger att de ska börja sälja rådjurskött i byn. Eftersom Sam inte vet så mycket om dessa djur så letar han rätt på en broschyr för att plugga in lite information. Man kan ju undra vad som kommer att hända för det verkade lite olycksbådande tycker jag...

Paddy är osäker på förhållandet med Chas och han inser att hon nog egentligen inte vill flytta ihop med honom. Han försöker i alla fall få Aaron att ta hand om Clive och lära honom hur man uppfostrar hundar. Dessutom får han Aaron till att be Edna om ursäkt.
Chas pratar med Katie om att hon inte är så säker på om hon vill flytta in hos Paddy. Katie tror då att Chas vill ha Carl men hon säger att det är avslutat. Väl hemma sedan får hon en utskällning av Aaron som tycker att hon behandlar Paddy illa, att Paddy faktiskt är en bra kille som vill henne väl. Hon sms:ar Paddy och han kommer dit. Då erkänner hon att hon träffat Carl när hon sagt att hon varit och bytt badlakanen och att han ville ha henne men hon sa nej. Paddy undrar varför hon berättar det nu för honom. Hon säger att man måste vara ärlig om man ska leva ihop.
Paddy blir förvånad och frågar om de ska leva ihop som en enda stor lycklig familj och det svarar hon ja på.
Så Chas får flytta in i Paddys rosa sovrum och Aaron får gästrummet. Paddy är jätteglad över att inte längre bo själv utan han får dela vardagen med henne även om det ibland blir lite jobbigt med en tonåring och hund i huset.

Sandy pratar med McNally och frågar om inte han vill hjälpa till att kunna frige Jas. McNally säger att han inte är intresserad att skriva något sådant eftersom han tycker att hon ska ha sitt straff.
Sandy blir irriterad och bjuder över folk till möte hemma hos honom. De som tror sig ha en bra idé är välkomna.
Betty, Pearl, Lily och Leyla kommer över men det visar sig att de tycker precis som de flesta andra att Jasmine faktiskt är skyldig och bör sitta i fängelse.
Eftersom Sandy inte får något stöd från andra så försöker han göra något själv. Han skriver en petition men tyvärr så råkar Gabby spilla sin frukost över den och Sandy blir väldigt irriterad.
Laurel lovar att hjälpa David så nu behöver hon barnvakt till Gabby som är sjuk och hemma från skolan. Doug kan inte eftersom han ska jobba, Ashley ska förbereda ett dop så hon frågar Sandy. Han har inget val så han lovar att hålla ett öga på henne.
När Sandy sedan ska ut på ett ärende så tar han med sig en pyjamasklädd Gabby till butiken. Mick kommer in och Sandy haffar honom och försöker övertala honom att skriva på en namninsamling. Gabby smiter iväg till cafét och där släpper hon datorn i golvet. Ashley som precis kommer in får reda på vad som hänt och han blir riktigt arg på sin far som inte håller koll på sitt barnbarn. (Han borde nog ha sagt åt Gabby också på en gång)
Det visar sig att Gabby ville göra något dumt så hon också åkte in i fängelse för då kunde hon prata med dem där så de släpper Jasmine. Ashley blir så trött på sin far som nu påverkar Gabby också med sin mani om att hjälpa Jasmine så han säger åt Sandy att flytta där ifrån. Sandy tar rocken och går ut, mycket sårad...
När Ashley lugnat ner sig beger han sig ut för att leta men Sandy är borta...



Kommentarer
Postat av: Bo

Andy är intressant för att han är allt det som hennes föräldrar inte vill att hon skall ha en relation med. Enkelt.



Jag tycker att det finns några proffsiga skådisar

i HTG och "Sandy" är en av dom bästa.

2011-05-16 @ 16:49:07
Postat av: Erik

Paddy såg inte så glad ut när Chas svarade ja på frågan om de skulle bli en enda stor familj. Man undrar varför, han blev ju rätt nöjd sedan.

Andy visade små tendenser till svartsjuka i dag. Hans våldsamma sida har man inte sett så mycket av på ett tag, men det skulle inte förvåna mig om den kryper fram snart, bara han får en anledning. Varför Maisie är så intresserad av Andy kan man fråga sig, varför hon bjuder ut sig så totalt. Gillar hon att vara med farliga typer eller är det bara en revolt mot föräldrarna? En normal överklassflicka borde väl inte umgås med en bonde med rykte om sig som misshandlare.

2011-05-16 @ 16:53:12
Postat av: ylva

Gud vad TRÖTT jag är på Sandy, nu får han ge sig! Men det skulle inte förvåna mig om han lyckas få ut Jasmine ur fängelset i slutändan :-)

Andy är sååå osympatisk och totalt charmfri, ja, man kan undra vad hon ska med honom till, tydligen vill hon inte att föräldrarna sa veta att dom umgås...

2011-05-16 @ 17:49:51
Postat av: Ida

Javisst blir man trött på honom men han som spelar honom är riktigt proffsig (precis som någon skrev innan). Själva historien med Maisie och Andy begriper jag mig inte på men jag tror att hon gillar och umgås med farliga killar, Andy dras nog till henne för att hon vågar umgås med honom.

2011-05-16 @ 20:45:56
Postat av: Tina

Själv tycker jag att kärlekshistorien mellan Any och Maisie är ganska ointressant. det känns som om den inte tillför handlingen någonting.



Där emot ett stort plus till David som "hittade" en ny förvaring till sina grejor.

2011-05-16 @ 21:57:43
Postat av: Pandora

Maisie gillar väl bad-boys antar jag, eller så tror hon inte på att Andy är en hustrumisshandlare. Jag har för mig att hon sa något sånt i något av dem första avsnitten hon var med i.



Sandy verkar ju smått besatt. Tror han inte på att Jasmine är skyldig eller är han verkligen så insnöad att han förväntar sig att Debbie skall ta straffet för något som Jasmine gjorde? Jag förstår det inte riktigt?



Annars så går serien litet på halvfart just nu, vilket kan vara rätt skönt ibland enligt mig. Bara det inte håller på för länge.



Ha en superbra vecka alla HTG fantaster.=))



2011-05-16 @ 22:56:05
Postat av: Bettan

Det är INTE Rådjur som släpptes ut .det är hjortar. Lite tokigt av producenterna att inte se skillnad på dem.

2011-05-17 @ 07:37:17
Postat av: Liina

Jag undrar hur översättarna fick Daz att bli Debbies bror , när Andy kallade Daz för Morbror Daz framför Sarah

2011-05-17 @ 14:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0