Lögner och hemligheter



Nathan pratar med Natasha om att de borde expandera grustaget de nyligen köpt. Hon inser att han vill ha det så stort att det kommer ut på Sugdens gård. Han tar dit lantmätare som ska ta prover och precis då kommer Andy och undrar vad som händer. Nathan talar då om vad de har för planer och sedan ber han Andy hälsa till Maisie.
Andy säger inget till Maisie när han ser henne på puben men däremot berättar han det för Diane.
Diane frågar sedan Maisie vad hon verkligen känner för Andy eftersom Nathan är ute efter gården. Maisie blir förbannad och konfronterar sin bror men hon kommer snabbt på att det är hennes mamma som ligger bakom. När hon sedan ska prata med Natasha så orkar inte Natasha med det eftersom hon har andra problem.

David ger Leyla ett kuvert med pengar men hon blir lite sur och vill inte ta emot det. När han säger att hon kan se det som ett lån så accepterar hon. Sedan går hon till Eric och ber om ledigt eftersom hon har tandvärk.
Val har sett att David lämnat pengar och hon skvallrar för Eric. När David sedan dyker upp på puben så påpekar Eric och Val att de vet om att han gett pengar till Leyla. De säger att hon måste vara en riktig golddigger men David slår i från sig och berättar om Leylas sjuka mamma. Då får Val och Eric ännu mer att snacka om eftersom det är en bra täckmantel, Leyla har ju aldrig tidigare talat om sin sjuka mamma.
David blir fundersam och försöker få tag på Leyla men hon har stängt av mobilen. När han tillslut träffar henne på puben så börjar han ställa frågor. Hon har givetvis svar på allt och David blir inte mycket klokare. Dessutom så säger hon att hon behöver så mycket mer eftersom det är dyrt med vårdhem.

Jimmy och Carl ska försöka planera för pokerkvällen och de försöker få Nicola till att gå ut med Lexi men det vill hon inte. När Nicola sedan hör att Mark är intresserad av att spela så bjuder hon in honom och går sedan hem och säger att hon mycket väl förstår att de behöver sin pokerkväll och att hon ska ut med Lexi och de tar med sig Scarlett men.... att Mark vill också vara med. Det var inte populärt hos Jimmy och Carl som inte ville blanda affärer med nöje.

Betty lyckas överala Alan till att berätta lite mer om gourmet-tävlingen som kommer att hållas på Home Farm. Han säger att Natasha är ute efter något med knorr. Det gör att Betty ska göra en mer exotisk sylt än den vanliga jorgubbssylten. När hon har handlat går hon in på cafét och genast börjar Pearl att rota i Bettys matkasse.
Pearl fattar att Betty har något på gång så hon handlar också exotiska frukter.

Nathan ser att Katie pratar med Lee och genast måste han hitta på något. När han sedan ser att Zak och Shadrack varit i skogen och tjuvjagat några fasaner så ger han dem tre alternativ, antingen ringer han skogsvaktarna eller så anmäler han det till polisen eller så kommer han inte säga något om det om Zak och Shadrack tar han om hararna/kaninerna som det finns för mycket av på ägorna. De skulle till och med få behålla det de skjutit. Det var inget svårt val för Zak att välja... men vad är Nathans baktanke?

Sedan när han möter Lee och Sam som är på väg på lunch säger han att han hört tjuvskyttar i skogen och att de måste ta hand om det på en gång. Lee protesterar först eftersom han gjort upp om att äta lunch på puben med Katie men han är rädd om jobbet så det är bara att gå ut och leta. Mycket riktigt så hör de gevärsskott och de bestämmer sig för att dela på sig för att hitta tjuvjägarna. Sam träffar givetvis på Zak och Shadrack med kaniner och fasaner. Han blir mycket besviken och tror inte alls på Zak när han säger att de fått Nathans tillåtelse. När Lee kommer dit så har Dingles stuckit och Sam säger att han såg någon men att han inte hann ta honom. Lee fattar att han ljuger för att skydda någon.

Katie sitter på puben och väntar på Lee när Nathan dyker upp. Han bjuder på en drink och lovar att gå så fort Lee dyker upp. Katie väntar och väntar och hon försöker att ringa men ingen svarar. Han vill bjuda henne på middag men hon avböjer, däremot lyckas han få skjutsa henne till kontoret.

Faye smyger runt i skogen runt Home Farm och när hon ser att alla gått så passar hon på att gå in i huset. Där tar hon ett foto på Mark och råkar välta ut en vas med blommor.
När Mark kommer hem ser han att någon varit där och han förstår vem när han ser att det är ett foto uttaget ur en fotoram. Han beger sig ut på ägorna med ett gevär på axeln.

Lee ska skynda sig till puben och springer genom skogen. Plötsligt fastnar han i en rävsax. Han har så ont och det rinner blod men han lyckas bända loss saxen så han får loss benet. Sedan försöker han haltandes ta sig därifrån men det blir för jobbigt så han måste vila.

Natasha kommer åkandes och möter Mark som är ute för att jaga tjuvskyttar som han säger. Hon följer med honom fast han försöker få henne att inte göra det. De går förbi Lee utan att se honom bakom ett träd men på vägen tillbaka så hör de honom. Mark laddar geväret och är beredd att skjuta när Natasha springer fram och ser att det är Lee. De hjälper honom till Home Farm där ambulansen väntar.

Precis då kommer Nathan och Katie och hon följer med Lee i ambulansen. Väl på sjukhuset får de höra att skadan inte är så farlig och att han kommer att bli återställd. Han är väldigt förbannad på Dingles som lagt ut fällorna. Fast vi fick ju se att det var Mick som lagt ut rävsaxarna och täckt de med löv.

Natasha är mest orolig för att Mark verkligen tänkt skjuta tjuvjägaren innan han sett vem det var...


Kommentarer
Postat av: Erik

Den här Nathan är lite otäck, som bara går och förstör för alla, på eget initiativ eller med order från Natasha. Som tur var fick ju Katie reda på att Lee inte uteblivit från dejten med flit. Men vad ska Mick säga? Kommer han att tala om sanningen? Lättare att låtsas att det är Dinglarna som ligger bakom. Zak känner sig väldigt förorättad nu. Hoppas att sanningen kommer fram.

Och varför smyger Faye omkring Home Farm och spökar?

2011-05-18 @ 16:57:43
Postat av: Tina

Ja, visst ska sanningen komma fram men även ska alla få veta vem som rånade varuleverantören.

2011-05-18 @ 22:21:39
Postat av: ylva

Jag har missat flera avsnitt och blir smått chockad av att MICK sätter ut såna hemska fällor, nån som vet varför?

Är det bara jag som tycker att fam. Wylde är trista och charmlösa? Deras elakheter har ingen "udd", tacka vet jag Tates och Kings, där slog det gnistor!

Maisie och Andy vore det skönt att slippa se. Hu, vad negativ jag är, men det är segt nu, tycker jag.

2011-05-19 @ 06:58:43
Postat av: Mariann

Ja, varför gör Mick så?? Är han ute efter Lee's jobb? Vill han straffa Wylde's? Eller försöker han bara tjäna lite extra pengar? Men han kunde väl använda andra fällor i så fall...

Jag håller helt med Ylva angående familjen Wylde. Och Andy & Maisie. Brrrr... ta bort de!

2011-05-19 @ 09:21:04
Postat av: SoP

Jag tror Mick behöver pengar helt enkelt- han var ju besviken över sin lön. Men såna fällor är totalt vidrigt.Och slakteriet/slaktaren han säljer till Borde väl se att djuret de köper är fångat olagligt? Sen fattar jag inte Varför alla tror att Zak ljuger om fällorna?

2011-05-24 @ 23:23:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0