Ett bröllop som blev av till slut...

Förlåt förseningen... ;)

Chas är ute och går när hon ser de sista förberedelserna för bröllopet. Hon ser inte alls glad ut.
Paddy vaknar upp bredvid Carl i soffan. Hur tusan fick de plats där bredvid varann ;)


Eric kommer till Home Farm för att prata med Mark men får nöja sig med Natasha. Eftersom hon inte visste om att hennes man pratat med Eric om en lokal inne i byn så blev hon väldigt förvånad men lyssnar ändå på vad han har att säga. Eric försöker få det att låta som om det är många som är intresserade av lokalen men att Wyldes får förtur om de vill hyra den.

Gennie provar Lexis brudklänning och låtsas att hon gifter sig med Simon Cowell. Hon till och med pussar spegeln =)

Jimmy meddelar att Carls fd fru ringt och sagt att Thomas och Anya har vattkoppor så de kommer inte till bröllopet. Carl är ledsen för det men det finns andra känslor också. Han berättar för Jimmy att han inte är säker på om han vill gifta sig med Lexi men att han känner sig tvungen eftersom hon vet om att han dödade deras far.

Victoria fyller år och när hon kommer ner på morgonen så sitter Val och Diane där för att lämna presenter. Även Andy har paket men inte Daz eftersom han väntar på att Scarlett ska ordna med det och det skulle vara klart i morgon. Ska de ge Victoria en biltur i en lånad sportbil?
Daz ska byta om till bröllopet och hans kavaj är för liten. Andy tycker han ska köpa en ny men Daz har inga pengar. Då erbjuder sig Victoria att låna honom hennes presenkort hon fått i födelsedagspresent. Daz åker till Hotten och köper kläder. När han sedan ska på bröllopet låter han prislappen sitta kvar på kavajen så han kan lämna tillbaka den sen. Utanför kyrkan träffar han Scarlett som genast rycker bort prislappen och Daz blir väldigt irriterad på det.

Mark åker till adressen där han tror att Faye bor. Han ringer på men ingen öppnar. En granne som går förbi meddelar att Faye flyttat men hon tänker inte tala om vart.
Då ringer Mark upp ett telefonnummer och lämnar ett meddelande om att de bör nog ses.

Faye ringer upp Natasha och tur är väl det eftersom hon och Nathan letat efter Fayes cv. Nu visar det sig att Faye inte alls kan tacka ja till jobbet och meddelar det. Natasha blir något förvånad, varför söka ett jobb om man inte kan ta det?
När Mark kommer hem får han höra att Eric sökt honom och att Natasha fått höra om lokalen som skulle vara en överraskning. Hon förstod att Mark inte ville ha en gårdsbutik på deras ägor eftersom han vill vara ifred. Sedan får han höra att Faye ringt och han blir väldigt nervös men lugnar sig när han hör att hon tackat nej till jobbet. Därefter låser han in sig på kontoret och skickar Fayes cv i pappersstrimlaren.

Chas är väldigt stressad och när hon får ett samtal från Carl så blir hon först förbannad men plötsligt får hon bråttom att åka för att byta badlakanen som hon och Paddy köpt i bröllopspresent. Hon åker till scoutladan och träffar Carl. Han är helt förkrossad, erkänner för henne att han inte kan gifta sig med Lexi eftersom hon inte är Chas. Hon vill inte förstöra sin chans till lycka med att försöka igen med Carl så hon ber honom att släppa taget för att det är över mellan dem.

Inne i kyrkan börjar alla bli oroliga, var är Carl? Marlon börjar göra mustascher på brudparsbilden på programbladet som delats ut, sedan viker han bladet till ett flygplan och är på väg att kasta iväg det men stoppas av Ednas sura blick.
Nicola pikar Paddy om att det är ju verkligen ett sammanträffande att både Chas och Carl saknas i kyrkan. Marlon tröstar Paddy med att Chas kommer nog snart. Första snälla ordet mellan dem på länge.
Lexi inser att Carl inte kommer att komma, att hon har blivit dumpad så hon säger till Ashley att säga till alla att det inte blir något bröllop.
Precis då dyker Carl upp. Han skyller på att han inte mått så bra eftersom han drack igår men han vill ändå fullfölja dagen...om Lexi vill...

Det blir ett bröllop och de lovar varann trohet tills döden skiljer dem åt...
Lexi var jättefin i sin enkelhet och hon strålade under förberedelserna. Jag tyckte så synd om henne när hon märkte att Carl inte skulle komma och när man vet att han egentligen är kär i Chas.

Efter ceremonin frågar Paddy om Marlon vill ha en öl på puben, äntligen är de sams.

Chas stod utanför kyrkan, nere på bron och grät sakta för sig själv....



Kommentarer
Postat av: ylva

Lexi var verkligen trovärdig idag! Kul att se henne så och inte bara dryg och allmänt jobbig! Men hur ska det gå för dom? Tycker synd om båda två.

2011-05-12 @ 22:32:35
Postat av: Tina

...och skulle Chas grimaser föreställa gråt? Alltså det i slutscenen :P

2011-05-12 @ 23:11:47
Postat av: Marie

Ja Lexi var bra idag, men de kunde skippat det fruktansvärda röda läppstiftet... Har också lite svårt för Chas' grimaser. Jag hoppas detta innebär att Carl och Lexi syns mer, jag tycker det är för lite kärlek och passion i HTG!

2011-05-13 @ 08:04:20
Postat av: ylva

Ja, mer kärlek och passion vill vi se! :-) Hur blir det nu med stackars Paddy? Ska han aldrig få ett varaktigt förhållande?

2011-05-13 @ 08:37:55
Postat av: Erik

Lite kuriosa: han som spelade Aaron i yngre år är Charley Webbs (Debbies) lillebror på riktigt.

2011-05-13 @ 08:54:29
Postat av: Erik

Lite kuriosa: han som spelade Aaron i yngre år är Charley Webbs (Debbies) lillebror på riktigt.

2011-05-13 @ 08:55:19
Postat av: Lena

Tycker att Lexi ser ganska alldaglig ut och med det där röda läppstiftet liknade hon ? Ja jag vet inte vad ....

Nä någon vacker brud tycker jag inte hon var. Det beror väl delvis på att jag ogillar hennes sätt att hänga sig på Carl genom det "tysta hotet".



Jag föredrar fortfarande Chas och Rodney, lite skamfilade men ack så vackra. Eller kanske just därför, ålder ger ju platina :-)

Men det där med tycke och smak är ju lyckligtvis olika

2011-05-13 @ 09:49:29
Postat av: Mickan

Vad heter den underbara låt som spelas när Lexi och Karl gifter sig???

2011-05-13 @ 09:57:13
Postat av: orcid

de borde aldrig gift sig...lexie är värd bättre..carl sänker hennes självkänsla för hon älskar honom så men han älskar inte henne lika mycket...jag bruakr gilla carl men detta...detta är bara för mycket.



Tyckte inte om lexies frisyr som såg ut som misslyckade lockar/stök fram. bak var fint dock.Läppstiftet hmmm..det störde jag mig också mycket, för kärringaktigt...skulle det vara rött skulle det ha varit annan röd ton.

klänningen föll inte snyggt heller...nej hon var lite för shabby-icke-chic :/



och jag håller med att chas grimaser förfular henne så jäkla mycket.

2011-05-13 @ 10:58:24
Postat av: Erik

Låten som spelades lär ha varit "Run" med Leona Lewis.

2011-05-13 @ 11:35:26
Postat av: Mickan

Tusen Tack :))

2011-05-13 @ 18:57:17
Postat av: SoP

Men f*ck Lexie- Scarlett var ju vackrast av alla !

2011-05-18 @ 02:04:44
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Malin

De skulle aldrig ha gift sig.

Innan Lexi blev tillsammans med Carl var hon full av liv och påhittig, hon var en av mina favoritkaraktärer. Men nu är hon bara skum, Carl är defenitivt inte bra för henne. Hon är värd något bättre.

Det ska vara Carl och Chas, då är det bara.

2011-05-18 @ 22:29:37
Postat av: Malin

De skulle aldrig ha gift sig.

Inna Lexi blev tillsammans med Carl var hon jätterolig, full av liv och påhittig. En av mina favoritkaraktärer. Nu är hon bara skum. Carl är definitivt inte bra för henne, de skulle ha gjort slut för länge sen och jag fått bestämmma.

DEt är liksom Carl och Chas, och kommer alltid vara.

2011-05-18 @ 22:31:57
Postat av: Malin

De skulle aldrig ha gift sig.

Innan Lexi blev tillsammans med Carl var hon jätterolig, full av liv och påhittig. En av mina favoritkaraktärer. Nu är hon bara skum. Carl är definitivt inte bra för henne, de skulle ha gjort slut för länge sen om jag fått bestämmma.

DEt är liksom Carl och Chas, och kommer alltid vara.

2011-05-18 @ 22:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0