"Det mest romantiska jag varit med om"

Mark besöker Jimmy för att tacka för att han hittat Will. Jimmy får en flaska vin och något i silver (jag uppfattade aldrig vad det var). Mark vill höra sig för om Jimmy såg vem som körde bilen som stått vid vägen igår men Jimmy uppfattade det som om det var någon som bara kört vilse.

Mark är fortfarande osäker på husets säkerhet så han kontrollerar övervakningskamerorna så de inte bara filmar hästrumpor och när Katie går in och ut i stallet. Han anlitar ett larmföretag som ska komma och uppgradera deras larm. Natasha är något orolig eftersom hon inte känner igen sin man och han svarar med att det känns som om han tappat kontrollen som han alltid haft förut.

Lisa och Zak besöker Debbie i fängelset. De talar om för henne att Sarah bor hos Andy nu men Debbie protesterar inte över det utan tycker att det kanske är bäst så. Hon vill bara få sin chans sedan när hon kommer ut från fängelset. Zak lovar henne att de ska göra vad de kan och att han ska försöka få Sarah så fort som möjligt.

Brenda försöker få Natasha att kanske kunna be Belle om ursäkt för de hårda orden hon sa när hon letade efter Will och anklagade Belle för att det var hennes fel. Natasha har inga planer på det.
Doug som hör det blir så arg att han söker upp henne lite senare. Han tycker att hon borde ha bett om ursäkt både till Belle och nu Brenda. När hon inte planerar att göra det så lämnar han tillbaka pengarna hon donerat till Utforskarna.
Brenda blir inte alls glad när hon hör att han lämnat tillbaka pengarna.

Diane är på gården och blir bjuden på middag. Hon märker att Victoria verkar lite nere så hon bjuder hem henne till puben. Hon tycker att Vic kan behöva det för att komma ifrån lite och vila upp sig. Victoria tackar ja till att stanna några dagar men när hon återvänder till gården för att hämta lite kläder möter hon Daz.
Han vill inte att hon ska bo hos Diane men ändå tycker han det är svårt att hon är nära. Han försöker prata om sina känslor men får inte fram det han vill.
Victoria märker det och hon bestämmer sig för att stanna kvar på gården ändå.

Mark pratar med rektorn på Wills skola och rektorn pratar ut med baren som ber om ursäkt för att varit elaka mot Will. Han tror att allt är löst nu och att Will har det bra i skolan. Natasha märker att sonen inte är så glad och lättad som han borde så hon frågar honom om vad som står på. Då kommer det fram att barnen inte är elaka längre, de bara ignorerar honom och det är också jobbigt.
Natasha frågar om han vill bjuda hem några klasskamrater för att de ska lära känna honom men han vill bjuda Belle. Först vill Natasha inte det men inser att det är bäst att göra det.
Belle blir jätteglad över inbjudan och vill givetvis komma över.

Nathan vill att Home Farm ska samarbeta med Andy och få ensamrätt till hans kött men Andy är inte intresserad.

Lexi råkar nämna för Laurel som sitter på puben med Nicola att Nicola har en hemlig pojkvän men Nicola vill givetvis inte prata om honom.
Sedan ser Nicola till att hon kan gå på Skipdales företagarförenings fest i stället för Natasha eftersom det är många affärsmän som kommer att komma dit.
Katie hör det och ser till att hon kan följa med Nicola.
När Katie sedan frågar Nicola om vad hon ska ha på sig så säger hon att det kommer vara "något som smälter in, det är ju ingen tävling".
Givetvis så stämmer inte det utan Nicola dyker upp på puben i svart tight klänning och uppsatthår och är jättefin men även Katie har klätt upp sig.
De tar ett glas champagne innan de ska ta taxi till festen.

Jimmy sitter på andra sidan bardisken och ser rätt ledsen ut när han tittar på den uppiffade Nicola. När tjejerna åkt kommer Doug och Sandy fram till honom eftersom han ser ut att behövas piggas upp. Det dröjer inte lång tid innan de får sagt att Nicola inte alls har någon hemlig pojkvän och att Jimmy borde skynda sig att haffa henne innan någon affärsman gör det.
Nicola flirtar med en herre som har en damklädesbutikkedja och en vääääldigt dyr bil som står utanför. Precis när affärsmannen klappar henne på rumpan och hon blir arg på honom så kommer Jimmy och kysser henne innan han lyfter upp och bär iväg henne. Alla andra på festen applåderar och Nicola ser väldigt glad ut.
I lastbilen på väg hem säger hon att det var det mest romantiska hon varit med om och de pratar sedan om minnet de har när de åkte lastbil förra gången och hamnade i Hull.

Katie ringer till Lee som kommer dit och räddar henne från en annan äldre man. Han skjutsar hem henne men på vägen ser de att Nicola och Jimmy fått problem med lastbilen.
De stannar givetvis och hör när Nicola och Jimmy bråkar (som vanligt). Nicola vill ha skjuts hem av dem men Jimmy får stanna kvar och vakta sin kära lastbil...


Kommentarer
Postat av: Erik

Synd om Jimmy som gjort sig så mycket besvär för Nicolas skull. Hans avhämtning av Nicola á la "En officer och en gentleman" var både rolig och romantisk och lite gripande. Han kunde ju inte hjälpa att bilen skulle gå sönder. Men det kanske ordnar sig för dem i alla fall till slut, de kan ju inte hålla sig ifrån varandra.

Belle var härlig i dag, hon uttrycker sig så fint och är en mycket passande kompis till Will. Andy är bara dum och snart händer det väl något mellan Vic och Daz om de ska bo kvar under samma tak. Det ligger något i luften.

Jag förstår fortfarande inte hur det kan vara så mycket snö i mars. Men det är kanske inspelat i januari? Colin kanske vet?

2011-05-05 @ 16:42:21
Postat av: Lina

De spelar ju in olika scener i utomhus i en viss period , därför ser man mycket snö , och ibland inte

2011-05-05 @ 17:10:26
Postat av: Lina

Det är ju inte så att man spelar in Utomhus scenera efter behov , utan man spelar in alla utomhus scener nästa på en och samma tid , och andra inte..

2011-05-05 @ 17:19:26
Postat av: Jesper

Dessa problem finns inte alls i realtid :)

2011-05-05 @ 17:29:15
Postat av: Erik

Är det inte ovanligt att det är så här mycket snö i England? Tänk på alla dessa fotbollsmatcher som spelas vintertid där? Var vintern 08/09 ovanligt snörik?

2011-05-05 @ 18:39:03
Postat av: Lena

Du missar inte en chans du Jerker:-)

2011-05-05 @ 21:05:28
Postat av: Mariann

Men nu fattar jag inte alls vad Jerker menar. Vaddå realtid? Är det livesändning??

2011-05-05 @ 21:16:03
Postat av: Camilla

Realtid? Via internet då eller?

2011-05-05 @ 22:40:30
Postat av: Jesper

Camilla: Ja där eller att se alla UK freesat kanaler via satellit direkt i din TV

Inte livesändning , men tex då våren är ca 2-3veckor tidigare i byn så känns det oftast som det är samtidigt trots att avsnitten är inspelade 3-4 veckor tidigare :)

Samt i fredagens avsnitt så pratade dom om "The Royal weddnig" så man är hela tiden med på ett helt annat sätt,samt alla intervjuer med skådespelarna på Daybreak,This Morning,Lorrraine,The Alan Titscmarrch, etc.

Det är skillnad som natt och dag tycker jag i alla fall!

2011-05-06 @ 06:47:34
Postat av: J

OJ OJ Wedding samt Alan Titchmarsh så klart inget annat!

(Tack för det nya namnet (o:

2011-05-06 @ 06:54:11
Postat av: Mariann

Jesper/Jerker.. tomatoe/tomato :) sorry! Jag hade för bråttom där JESPER! Även solen har sina fläckar... ser jag... :)

2011-05-06 @ 09:19:47
Postat av: Mariann (Lena? :)

och så är jag ju synkad med Lena och tycker och tänker oftast lika.. kanske jag och Lena är samma person?? :))

2011-05-06 @ 09:22:16
Postat av: Lena (Mariann?:-)

Ursäkta JESPER. Blev så full i skratt när jag såg vad du skrev samtidigt som jag har sån j-a tandvärk (den kombinatonen är inte att leka med:-)), så det blev lite fel där.

2011-05-06 @ 10:21:11
Postat av: Jesper

Ja och här är det är till och med mulet i dag :D

2011-05-06 @ 12:58:24
Postat av: Lena

Kämpade mig igenom Colins inlägg sist (inget fel på hans skrivande utan mina engelskakunskaper) och då fick jag uppfattningen att den nye produktionsbossen vill ha lite mindre buskis. Tack och lov för det för idag tyckte jag det var just det det var. Buskis från början till slut och däremellan Lisas vrålande.



Som du ser Jesper är det mulet här med (inne för utanför fönstret lyser solen:-))

2011-05-06 @ 13:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0