Stackars Marlon!

Polisen undersöker Shanes död och med ultraviolett ljus hittar de blodspår i hans lägenhet. De tar in både Donna och Jas var för sig på förhör. Donna frågar de ut om Ross och hon är något nervös över frågorna. Hon får även frågor om hon visste om att Shane var inblandad med MacFarlanes och varför hon inte sagt något på stationen.
Jas får frågor om hur hon fått reda på att Shane var inblandad med MacFarlanes och vad hon gjort när hon fått reda på det. Polisen misstänker inte henne och hon klarar nog av förhören rätt bra.
Senare får polisen en lista över Shanes samtal och sms och de upptäcker att hans mobil varit i Emmerdale när det sista sms:et skickades till Jas.

Aaron får biljetten som Victoria har över till den kommande nyårsfesten i Hotten. Hon lyckas övertala Diane om att hon ska få åka till en kompis och sova över där för de ska ha pyjamasparty och att hon kan ta taxi dit så hon behöver inte får skjuts av Diane.
Daz kommer på vad hon är ute efter så han ändrar sina planer med Scarlett så de kan följa med på festen och hålla ett öga på Victoria.

De flesta andra i byn firar nyår på puben. Val har anordnat ett togaparty och de flesta kommer dit i vita lakan och romardräkter, utom Paddy som kommer i grå joggingoverall och pannband för han fått ett sms från Marlon om att det skulle vara yogaparty =)
Dingles som inte har vita lakan hemma har löst utklädselproblemet med att låna lakan från B&B:t. När Jamie upptäckte det så bestämde han sig för att hämnas.
Paddy försökte pussa Chas vid tolvslaget men Val hann emellan och han fick sig en rejäl puss.

Lily upptäcker att Leyla smyger in på fabriken och hon följer efter henne. Då märker hon att Leyla sovit där. Leyla försöker att få det som om det bara var över natten men Lily genomskådar henne.
Lily tar med sig Leyla hem till Edna och säger att hon får bo där men Edna vill inte gå med på det. Det slutar med att Lily och Leyla flyttar in hos Pearl.

Jasmines pappa ringer och hälsar gott nytt år och hon får låna pengar av honom. Hon erbjuder dessa pengar till Debbie som inte vill ta emot det för det skulle kännas som en muta. Debbie är så van att försöka klara sig själv.

Scarlett pratar med Jake om festen dagen innan och om att Victoria är en riktig knäppgök men precis då kommer Vic in och hör allt. Hon rusar ut från huset och Daz följer med henne. Han övertalar henne om att han inte tycker hon är knäpp och att han ska få de andra att sluta prata skit. De låtsas sedan att de måste städa för Diane för att inte behöva umgås med Scarlett och Jake.

Jamie hämtar sina lakan hos Dingles och säger att det visst blivit något förväxling i tvätteriet. Det är bäst att lakanen kokas eftersom de kan ha kommit från ett ställe som har skabb. Genast börjar det klia på hela kroppen hos Dinglarna.
Nöjd över sin hämnd kan Jamie gå därifrån med ett leende.

Polisen fortsätter att höra byborna om Shanes förehavande och de får då veta av Leyla att Ross och Shane råkat i slagsmål. Marlon hör det och kontaktar Paddy för att fråga om han vet varför de bråkat.
Paddy inser att det måste ha gällt  Donna så han möter henne när hon kommer från jobbet. Hon erkänner att hennes första tanke var när hon fick veta att Shane var död var att nu behöver inte Marlon få reda på något men Paddy säger åt henne att hon måste berätta om henne och Ross.
Precis då kommer Marlon hem och han märker av den tunga stämningen. Paddy går sin väg och Donna erkänner affären med Ross. Som väntat blir Marlon helt förstörd. Han är så besviken och han bara gråter och gråter så han knappt kan andas.



Eddie Hope, Bobs bror, är med i Holby City just nu =)






Kommentarer
Postat av: Åsa

STACKARS Marlon!!

Dumma, dumma Donna!!!



Jag trodde de 2 skulle hålla ihop för resten av livet. Med tanke på hur underbart det var när de insåg att de var förälskade.



2011-03-17 @ 14:24:48
Postat av: Erik

Ja, väldigt sorgligt med Marlon som är så snäll men lite fånig, trodde faktiskt att det skulle hålla mellan honom och Donna, de verkade som skapta för varandra. Eller kan han förlåta henne så småningom?

Varför skulle Donna nödvändigt berätta när hon hållit tyst om det så länge?

Och Jasmine klarade pressen på polisstationen trots hon halvt om halvt var på väg att erkänna, men det fattade ju ingen. Hur länge ska hon orka hålla allt inom sig? Fast nu kommer väl Ross att bli misstänkt också, så då får hon väl lite andrum.

2011-03-17 @ 17:35:49
Postat av: Tina

Som Jasmine ångrar att hon inte kontaktade polisen i stället för att försöka att fly ifrån problemen. Det känns som om det bara är en tidsfråga innan hon erkänner.

2011-03-17 @ 18:46:55
Postat av: Lena

Herregud Marlons reaktion kändes så äkta så jag började stortjuta:-)

ok ok vet att det bara är teater men....

2011-03-17 @ 19:25:20
Postat av: SoP

Ligger y o t på samma tangent på engelska mobiler ? Ang. referensen till T9? Blev SÅ irriterad på Lily idag när hon ropade till Edna att hon aldrig känt sig välkommen- Men stickl åt h** vete då din fula ragata, fräste jag ! :-D Inlevelse- och faktiskt fick jag också ont i magen när Marlon blev så förtvivlad-bra spelat! Strongt att han inte klappade till henne så hon flög in i väggen.Skulle jag ha gjort.

2011-03-18 @ 01:50:36
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: viktoria

Ja verkligen bra spelat av marlon! Donna stick å brinn!

Marlon förtjänar en bättre tjej än henne och jag hoppas att han finner en sådan snart!

2011-03-18 @ 08:32:32
Postat av: Anonym

Hej

Nu har det åter igen kommit klagomål om framtidsflikarna. Eftersom det inte verkar som man får disukutera framtiden i dessa flikarna så undrar jag vad du hade tänkt att dessa flikarna skulle vara tillför?

2011-03-18 @ 14:43:31
Postat av: FrkHöger

Jag vill också veta hur det ska delas upp i flikarna eftersom jag helst inte vill veta långt i förväg om vad som händer men vissa vill diskutera 2010 års händelser i närmsta framtiden och det tycker jag passar bättre på nutidsdelen?

2011-03-18 @ 15:20:26
Postat av: Therése och Samuel

Colin, I don´t know if somenone has already answered this question but the french composer Adolphe Adam wrote the christmas song Cantique de noël, in swedish O helga natt, in english O Holy night. Hence the sometimes used title Adams julsång.

2011-03-18 @ 15:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0