"Det står en flaska glömska där ute"

Idag var det lugnare igen i byn.

Jo är orolig för att bli vräkt nu när Kings blir av med husen.
Andy kommer för att hjälpa henne med pumpen. Hon erbjuder honom att få träffa Sarah en hel dag helt själv och han blir glad.
Dagen efter kommer han med en julgran till Jo men hon ser inte så glad ut. Däremot så visar han den för Sarah som blir överlycklig men sedan frågar han Jo om hon vill att han tar tillbaka den. Kanske lite fel ordning för nu kan ju inte Jo säga nej. När han pyntat granen måste han påpeka att vardagsrummet ser grått och trist ut, han kan hjälpa henne att måla om. Jo vill inte ha den hjälpen.
Mick och Lee kommer för att hjälpa henne på gården och hon går ut med dem. Andy passar då på att mixtra med tvättmaskinens ledningar. Lee som blir klar tidigare kommer in och upptäcker vad Andy gjort och de börjar bråka.
När Jo får höra om det så tror hon först inte att det är sant men när Andy inte kan se henne i ögonen inser hon att han förstört saker för att få komma till gården.
Lee lovar att hjälpa henne oavsett vad det är.

Jimmy är orolig för att inte ha pengar till begravningen av Matt. Scarlett erbjuder sina pengar till honom men han vill inte ta emot det.
Han frågar sedan Anna om hon vill vara med och planera för begravningen och hon blir glad över att få vara delaktig. Hon frågar sedan om Matts personliga tillhörigheter och Jimmy lovar att hon ska få vad hon vill ha.
Det enda hon ville ha var klockan hon hade reparerat åt Matthew, den han fått av sin far för länge sedan.

Anna vill även ha tag på Miles innan begravningen så hon ber dem att flytta den några veckor.

Scarlett vill flytta till sin mamma i Kanada för hon känner sig verkligen utanför familjen och hon har ingen framtid i byn. Carl håller med henne och tycker att även de ska flytta från byn för att börja om på nytt. Lexi och Jimmy är inte lika säkra på att det är bäst.
Lexi vill att de ska fira julen och ta alla beslut sedan, efter julen. Carl blir irriterad och går för att supa sig full.

Marlon är glad för att han lyckats fixa till ny skylt till bilen. Paddy och Donna ser inte alls lika glada ut och när Marlon går iväg en stund så pressar Donna Paddy på information om Ross.
På stationen sedan får hon jobba extraskift eftersom de fått problem med att Ross lämnat dem. Hon blir rätt besviken när hon får veta att han inte kommer tillbaka utan han har begärt förflyttning.

Lily är tillbaka och ska bo hos Edna. Nicola är därmed utan bostad på en gång.
Hon frågar Paddy om hon kan bo hos honom och om hon får jobbet tillbaka men han säger nej.
Hon frågar Paul och Rodney om att få bo där men de säger också nej.
Då tänker hon sova i kyrkan men när Laurel ser det låter hon henne få komma till prästgården. Ashley blir inte alls så glad när han upptäcker det.

Aaron får skala potatis och sedan ska han mata grisarna med skalen. Just då kommer Gennie på besök och Aaron försöker lura henne att han har en grisfobi så hon kanske kan hjälpa honom. Chas kommer precis hem och säger åt honom att inte vara så lat, han måste fixa det själv.

Terry får vykort från Jean och hon vill att TJ ska fira jul hos henne. Han berättar det för Brenda och hon tycker att klart ska TJ träffa sin mormor. Hon tycker att Terry ska följa med, även när hon får veta att han och Jean har ett förflutet ihop.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Det känns som hela HTG står stilla, inget speciellt händer.

2011-03-09 @ 14:36:42
Postat av: Lena

Jag undrar just vad som händer egentligen.



Att Jo är kvar förvånar mig, har kännts länge som hon är på väg ut



Laura o Ashley skall flytta från byn

Bröderna King (de få som är kvar) funderar på att lämna byn



Terry kanske åker till TJ:s mormor o det kan ju sluta hur som helst



Känns som "dom" tänker röra om ordentligt nu men det kanske är just det som behövs



Rör inte min Betty bara:-)

2011-03-09 @ 15:08:24
Postat av: Colin

Well tomorrow you start christmas week so things will definitely pick up again.



I'll also repeat my warning from the previous blog entry that already the so-called "near" future tab has storyline details going forward six months as well as three departures from beyond that - one of whom doesn't leave for 17 months at UK pace!

2011-03-09 @ 15:21:44
Postat av: Colin

The person giving non-near-future spoilers was apparantly listing who has gone from the series for someone else who wanted to start watching 2011 episodes - I have now completed that list so it now contains spoliers right through to last month! Be warned! (It already had spoiilers going forward 20 months as it was, not 17 as I said before).

2011-03-09 @ 17:37:55
Postat av: Viktoria

Det kommer säkert att flytta in en ny familj i det stora huset.

Hoppas Jo sticker snart.

2011-03-09 @ 17:43:24
Postat av: Erik

Att Nicola skulle flytta in hos Laurel var väl oväntat, ingen annan ville ju ha henne. Om Laurel och Ashley nu blir kvar i byn, annars åker hon väl ut igen.

Fult av Andy att hålla på och förstöra saker i huset bara för att få komma in och träffa Sarah. Att träffa Sarah är väl okej, men inte på det viset. Dags för Jo att sticka för gott nu, tycker jag, och slippa det här eländet. Men hur ska det gå för Sarah i så fall? Det är väl det stora problemet.

2011-03-09 @ 17:53:44
Postat av: Tina

Bra av Chas att vara tuff och konsekent mot sin son Aaron. Det kommer att göra honom gott i längden.



Någon skrev att det inte hände något. Jag där emot tycker att det händer mycket och jag tycker även att avsnitten är bra.

2011-03-09 @ 18:18:19
Postat av: Jesper

Ja nu finns en lite nyfiken på vad som ska hända flik!



Samt en JÄTTE nyfiken flik,eller hängmed på 2011 :D



Verkar vara poppurära iallafall!!

2011-03-09 @ 19:17:18
Postat av: Honey

Jag tycker också att det händer en hel del nu,avsnitten är bra. Aaron har inte haft det så lätt antar jag, får han bara känna att han hör hemma någonstans så tror jag att han kommer att bättra sig. Man märker att Donna saknar Ross.

2011-03-09 @ 19:21:19
Postat av: Liina

Hej



Jag vill komma med ett förslag om bloggen



Det Finns läsare som inte har förstår att ifall man kommenterar framtidsflikarna så kommer spolers förekomma som rör nära framtiden och längre fram i framtiden , eftersom många historier hör ihop med kommande .



! Så jag undrar ifall man skulle kunna förtyda detta på något sätt .. Jag vet redan att det står på sidan att avslöjande kan ske .. Men alla verkar inte förstå..



MVH

2011-03-09 @ 19:59:48
Postat av: Lina

Aron är bara för jobbig ..

2011-03-09 @ 20:00:33
Postat av: SoP

Hur kunde jag glömma Hottie nr ett i byn? Daz så klart!Hur länge har han varit med,kommer ihåg hur skitjobbig han var när han kom till byn o var ett rötägg på typ 10 år- Sen hängde jag inte med riktigt,Vilket av husen är det Kings bor i Nu?

2011-03-10 @ 02:55:23
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

Jag förstår inte vad som ska förtydligas eller ändras med framtidsflikarna?

2011-03-10 @ 07:16:28
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Honey

Jag håller med dig Adm. Jag tycker det framkommer klart och tydligt vad som är vad. Tack för en superbra blogg.

2011-03-10 @ 08:55:52
Postat av: Colin

Perhaps it is innaccurate translations again, but I understood the tab to be about the "near" future - i.e. not that far into the future. I wouldn't call six months "near future", personally. I just thought the title should be ammended to just say something like "future spoilers".

2011-03-10 @ 09:57:31
Postat av: Jesper

Det är mycket nu :D Haha

2011-03-10 @ 11:12:51
Postat av: Mariann

Eftersom adm inte själv alls är intresserad och absolut inte vill veta vad som händer i framtida HTG så tycker jag att hon gjort fullt tillräckligt med att tillhandahålla flikarna här. Sen måste väl ni som är där inne på "framtids-flikarna" kunna hålla ordning på varandra så att ni håller er på rätt ställe? Men vi vet ju att det där är väldigt svårt. Det finns alltid nån som vill dela med sig av all sin information och avslöjar lite för mycket.

Men här är sånt strikt förbjudet! :)

2011-03-10 @ 11:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0