Fin tjej men usel lögnare

Igår skrev jag att det var lugnt och inte hände så mycket och med det menar jag att det kan vara svårt att skriva en resumé. Däremot så har jag inget emot när det är lugnt, det är lite så det ska vara i Emmerdale.

Idag fick vi veta vad för hjälp Jo ville ha av Lee. Han fick hjälpa henne att sälja fåren och traktorn bland annat. Hon höll på att packa för att flytta. Diane kom på besök för att höra hur det var med henne efter att Andy varit där och bråkat och då sa Jo att hon ville att Andy ska få träffa Sarah på juldagen. När han fick veta det så blev han jätteglad.
Mick som är orolig för hur det går för Jo är lite i vägen eftersom hon inte vill att han ska veta vad hon har för planer för hon tror att han kommer att skvallra för Diane och Andy då.
Jo finner ingen annan lösning än att låsa in Mick i ett förråd för att kunna sticka i fred. Hon skickar dock ett sms till Lee och berättar att Mick finns där på gården. Problemet är att Lee tappat sin mobil i Jos kök så han får inte meddelandet.
Morgonen efter skickar Jo ett sms till Andy och ber honom att åka till gården. Han och Diane kommer dit och upptäcker att det är tomt, förutom Mick i förrådet. Andy blir rasande när han inser att Jo stuckit med Sarah. De letar i byn efter spår efter dem och Diane föreslår att de ska till Dingles för att höra om de vet något.
Andy blir lättad när han upptäcker att Sarah är där men sedan inser han att Dingles inte kommer att släppa henne till honom hur som helst.

Nicola står i prästgårdens kök och hon har endast morgonrock och en tjusig ansiktsmask på sig när biskopen tittar in. Han blir något förvånad över att se henne där. När Laurel och Ashley kommer hem så får de veta att kyrkan stängs på annandagen.

Jasmine är orolig för idag är dagen som Shane beräknas komma tillbaka och därmed kommer att anses saknad.
Hon sjukskriver sig från jobbet för att vara hemma, till sällskap har hon sett till att få ta hand om Arthur.
När hon pratar med Debbie om att de borde åka iväg tills allt lugnar ner sig säger Debbie att det är lika bra att stanna för de är ändå fast i byn på ett eller annat sätt.

Donnas kollega (kommer inte ihåg namnet på henne) kommer och hälsar på hos Donna och hon berättar att det är kaos på stationen för det är så många sjuka, enda fördelen är att Shane inte dykt upp än.
Donna möter sedan Debbie och Jas på cafét och hon frågar dem om de hört ifrån Shane. Givetvis har de inte det...förutom sms:et Jas fick i början av semestern.
Väl på stationen sedan så blir Donna orolig för att det hänt något så hon övertalar kollegan att de ska kolla Shanes lägenhet. De står utanför hans dörr och försöker komma in när det kommer en granne och frågar vad de gör och hur de kommit in. Han hotar med att ringa polisen men lugnar sig när han förstår att de är poliser.
I lägenheten så hittar Donna ett kvitto på en enkel resa till Malta. De tar med sig beviset och visar upp det för en av cheferna på stationen. Först får de skäll eftersom de brytit sig in utan tillstånd hon Shane men han lovar att kolla upp saken. Chefen får även namnet på Shanes  flickvän, Jasmine.

Carls humör går verkligen upp och ner. Han är i ena stunden väldigt trött på Lexi och anser att hon är klängig men i nästa så ångrar han sig. Lexi vet inte vad hon ska göra och frågar Jimmy om råd men han säger bara åt henne att inte vara så självisk.
Lexi får också skulden för att Carl inte fått med sig sin mors smycken från kassaskåpet på Home Farm. Eftersom Chas har erbjudit sin hjälp när han var ledsen så vänder han sig till henne och ber att hon distraherar vakten så han kan smyga in för att hämta smyckena.
Chas hälsar på Katie på Home Farms kontor och får på så sätt träffa vakten men när de går ut därifrån så låser vakten kontoret. Carl står gömd utanför men hur ska han nu komma in till kassaskåpet?

Byn ska ha ett jippo som kallas "hemliga tomten" och Paddy köper ett dyrt armband han ska ge till Chas. När Marlon får se det inser han att Paddy är kär i Chas och då kan inte Paddy mer än erkänna sina känslor.

Polisen kommer till byn för att prata med Jasmine om Shane. Han frågar ut henne om deras förhållande och semestern. Jas berättar det hon sagt till alla andra, att de var inte ihop och att hon inte kunde följa med.
Då säger polisen att hon är en fin tjej men en usel lögnare, nu ska hon ta och berätta sanningen...


Angående framtidsflikarna så får ni använda er eget omdöme om vad som är nära framtid och vad som är nutid. Jag gjorde bara om och delade upp "framtidsfliken" efter önskemål.
Ni löser nog det där tillslut...


Sen vill jag meddela att igår hade vi rekord igen, över 300 eller rättare sagt 307 unika besökare på en dag =)

 


Kommentarer
Postat av: viktoria

Först vill jag tacka för en fin HTG blogg!

Jag tror att det kommer att bli nåt mellan Paddy å Chas, och tror även att jas å Debbie inte kommer att kunna komma undan polisen.Undra hur långa straff dom kommer att få? Om båda eller bara en kommer i fängelse?

2011-03-10 @ 15:13:04
Postat av: Lena

Önskar så att du har rätt, men jag tvivlar. Gillar både Paddy och Chas men... Nja den turen har nog inte Paddy (eller man kanske skall skriva Chas:-))

2011-03-10 @ 16:22:53
Postat av: orcid

nej nej nej inte paddy och chas..kommer aldrig att bli..nej nej de passar inte alls.



tycker synd om lexi för carl älskar verkligen inte henne...så som han alltid är mot henne ser man ju tydligt att han bara är ihop med henne för att hon VET om han mörka hemlighet.



Skönt att jo kommit iväg, blir lite tomt men skön t att sarah är hos dingles så andy inte ger sig efter henne....för han verkar ju inte bry sig om nån annan än sig själv. han hävdar att han bryr sig om dottern men icke säger jag så som han ställt till det! fy fan för honom alltså.



jasmin jasmin..lika bra hon säger sanningen...har ni tänkt på att den där bilen står väl kvar utanför huset...har tänkt på den sen de mördade shane...

______________________



Kul med så många besökare!!!! :)

2011-03-10 @ 17:59:38
Postat av: Erik

Så då var väl Jo också borta ur serien? Kommer nog att sakna henne lite, hon har ju utvecklats lite sedan hon kom med som rival till Katie. Hur kunde de få iväg allt och sälja det utan att någon märkte det? Och hade hon ens rätt att göra det? Andy borde ha blivit rosenrasande, men han tänkte bara på Sarah. Hoppas hon får stanna hos Dinglarna.

Sedan börjar det hända lite på Shane-fronten också, men Jasmine bryter väl inte samman och berättar sanningen - inte om mordet i alla fall.

2011-03-10 @ 18:05:08
Postat av: Katarina-Cinnamon

Om Jasmine är smart så kan hon ju säga att hon genom sin journalistiska utredning kommit fram till att Shane är lierad med MacFarlands (visst heter de så, eller?) och därför inte vill ha med honom att göra längre.

2011-03-10 @ 18:50:25
Postat av: Elin

Paddy och Chas nej det vill jag inte, vilket omaka par isåfall. Alla vet väl vem Carl vill ha, Chas såklart. Men han är väl aldrig nöjd med den han har.

2011-03-10 @ 20:46:31
Postat av: Mariann

Nej, jag tycker inte heller att Chas och Paddy passar ihop.

2011-03-10 @ 23:02:20
Postat av: Lena

Jag tycker dom är så omaka så att dom kunde komplettera varandra.

2011-03-11 @ 10:17:49
Postat av: Honey

Nää, inte Chas och Paddy. Jag vill se Chas och Carl tillsammans igen. Jag vet inte vilken typ av kvinna som passar Paddy.



2011-03-11 @ 10:53:39
Postat av: Honey

Nää, inte Chas och Paddy. Jag vill se Chas och Carl tillsammans igen. Jag vet inte vilken typ av kvinna som passar Paddy.



2011-03-11 @ 10:54:36
Postat av: Tina

Jag hoppas att Sarah inte blir hos Dinglarna förlänge. Däremot hoppas jag att Debbie växer i sin mammaroll och tar hand om sitt barn.



Vad är det som är så fel att det skulle bli ett par mellan Chas och Paddy förutom att Chas gillar Carl?

2011-03-11 @ 11:33:28
Postat av: ylva

Skönt att bli av med Jo och hennes jobbiga röst och allt detta elände hela tiden. Inga pengar, allt går sönder och Andy bråkar...

2011-03-11 @ 13:21:06
Postat av: Honey

Paddy och Gennie skulle bli ett bra par.

2011-03-11 @ 15:07:16
Postat av: SoP

Nej nej nej- släng inte Gennie i famnen på stackars Paddy- hon är ju bara vidrig. Men han o Chas passar ju inte ihop.

2011-03-13 @ 01:11:11
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0