Konsten att dumpa ett lik

Debbie och Jas visste inte riktigt vad de skulle göra med kroppen. Tillslut så ringer Debbie Eli men han svarar inte utan Zak säger att han är på puben. Debbie åker dit och övertalar Eli till att hjälpa henne men hon säger inte med vad. Han följer med henne till Shanes lägenhet och där får han höra vad som hänt. Problemet är att få bort kroppen utan att det ser misstänkt ut. Eli hämtar en stor soptunna och de kan lägga Shane där i och sedan dumpa kroppen i bilen. Sedan uppstår en diskussion om vad de ska göra här näst och de kommer fram till att Jas ska fixa en spade så de kan gräva ner kroppen.

Aaron är inte allt för glad över att vara hos Dingles. Gennie kommer dit och han får för första gången träffa sin moster som han inte vetat om. Han lyckas övertala Chas om att de ska åka till Gordon för att se om han är välkommen dit. Chas ska hämta vanen som Eli har och de kommer till byn och ser att Debbie och Eli är där med bilen. Givetvis vill inte Eli att Chas ska ta vanen och hon blir misstänksam. Eli lyckas övertala henne att låna taxin i stället. Aaron träffar sin far och upptäcker att han inte är välkommen där, då vill han dra till en kompis men Chas säger att han får ta och följa med till Dingles. Han finner sig i det men mitt i natten så smyger han iväg i alla fall.

Paddy sitter kvar hos Donna för att han vill vara hos Marlon när han får höra om vad hon har att berätta. Han lyckas övertala henne till att stanna hos Marlon och göra slut med Ross.
Marlon kommer hem och märker att stämningen inte är som vanligt men Donna lyckas förklara det med att hon bara varit så orolig för honom.
När Paddy kommer hem träffar han Ross och berättar för honom att Donna kommer att göra slut för att fortsätta med Marlon.
Ross vill givetvis träffa Donna för att få det bekräftat och hon smyger ut för att prata med honom. Hon gör slut för hon kan inte såra Marlon. Ross går därifrån och han är väldigt ledsen. Han står på bron och tittar upp mot deras hus medan han kastar några stenar i vattnet.

Debbie, Jas och Eli ska gräva ner Shanes kropp i skogen en bit utanför stan men det är svårt att gräva i den hårda jorden. Jas tycker att de ska sänka kroppen i sjön i stället. Sagt och gjort, efter lite möda så får de i kroppen i sjön.

Jag trodde att Ross stenkastning skulle hamna på en flytande kropp men så blev det inte...

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Typiskt! När det då till slut dyker upp nån som är het så ska han förstås dö. Skit oxå! Han spelar ju skitstövel så övertygande.

2011-03-01 @ 15:56:23
Postat av: orcid

det trodde jag med att stenen skulle landa på en flytandet insvept shane-kropp :S



sen är jag rätt sur på paddy som försöker vara så jävla tråkig och nu också överdirvet "reko", det känns mer som han trycker ner donna i skorna och får henne att leva i ett förhållande som tydligen inte är riktigt rätt trots att hon visserligen älskar marlon men det känns inte bra.

marlon är lite kul men guuud så mesig och larvig.



Aaron...bara så tråkigt korkad. :(

2011-03-01 @ 15:59:12
Postat av: Katarina-Cinnamon

Aaron ska ju inte klaga på Chas att det är hon som inte ville ha honom, det är ju han som vägrat hela tiden att vara hos henne, ville ju bara hem till pappa jämt.

2011-03-01 @ 16:05:05
Postat av: Hanna

Kan ju inte direkt påstå att Jasmine och Debbie var diskreta i Shanes lägenhet. Sådär sent på kvällen/natten hörs det nog ganska bra om 2 hysteriska tjejer skriker till varandra. Det var dock kul att se Eli's min när han såg kroppen, tror aldrig jag sett Eli så förvånad över något förut.

2011-03-01 @ 18:31:31
URL: http://karusellflickanskrypin1.blogspot.com
Postat av: Erik

Konstigt att de inte mötte någon på vägen ner till bilen när de skulle få ut soptunnan med liket. Så mycket som alla sprang omkring fram och tillbaka borde någon ha sett någon av dem eller bilen om det kommer till polisutredning. Men det gör det kanske aldrig ... Tur att de hade någon som Eli som kunde hjälpa till. Chastity är förstås misstänksam, men hon har väl fullt upp med sin otacksamme son,

Nu har det varit så mycket med tjejerna, mordet, och allt tjafs med Ross, Marlon och Donna att det får handla om lite annat ett tag också ...

2011-03-01 @ 18:31:36
Postat av: Colin

There is a break from these storylines after tomorrow.

2011-03-01 @ 19:15:16
Postat av: Carina

Känns som att Jasmine kommer sabba allt, hon är så skakad att hon nog kommer avslöja dem med sitt beteende. Stackars eli, han råkar då alltid ut för allting. Han såg verkligen rolig ut när han kom till lägenheten, håller med!

Bra att Donna dumpar Ross nu.

Och vilken hemsk mögunge Aaron är! Att de gitter bry sig om honom, är mer än han förtjänar, särskilt som han behandlat sin styvmamma. Han hamnar väl rakt in bland Farlanes nu när han sticker och allt Dingles gjort var helt i onödan.

2011-03-01 @ 22:14:47
Postat av: SoP

Shane-bodde han i ett servicehus för döva och blinda ? Och Nu passar Eli bra minsann ? Sen höll de nästan på att dö av att släpa stenarna de skulle lägga in med Shane,men sen hivade de hela paketet i sjön utan större problem. Det är säkert meningen att allt det här ska vara spännande,men jag blir bara trött. Bort med feg-Donna,skicka Jas till Spanien,det gör de ju med alla strulputtar,hon kan ta Aaron med sig.Och snälla Cain, kom tillbaka!

2011-03-02 @ 02:41:08
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

http://www.halens.se/Product/060453?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=103&oc=036



En länk till Haléns-katalogen. Hon som spelar Jo Sugden som fotomodell! Eller hur?

2011-03-02 @ 07:45:42
Postat av: Mariann

hmm... Erik... hur hittade du den bilden?! :)

Men visst är det Jo Sugden som visar upp Haléns-kläder.

2011-03-02 @ 09:06:05
Postat av: Erik

Det var någon på Familjelivs Hem till gården-tråd som hittat den och flera där som instämde. Hon har ju varit foto- och t.o.m. nakenmodell tidigare, tror jag. Också ett steg ner efter att ha haft en så framträdande roll i HTG tidigare. Men man måste ju försörja sig.

2011-03-02 @ 09:12:37
Postat av: Erik

Vid en närmare titt på Wikipedia kan man se att Roxanne Pallett efter HTG både varit med i Stjärnor på is och någon till engelsk serie, gjort Hollywooddebut och spelat med i en musical, stått på scenen första gången, så hon har inte legat på latsidan direkt och tydligen kan hon sjunga också. Men hon är alltså fotomodell också.

2011-03-02 @ 09:25:23
Postat av: Carina

Nej men det var ju oväntat... Jo i Halenskatalogen!! Kul!!

2011-03-02 @ 10:22:39
Postat av: Carina

Paddy som alltid varit så otroligt mesig har ju plötsligt börjat "tuffa" till sig och läxa upp folk och säga ett sanningens ord här och där. Han har ju inte precis utmärkt sig för att ha speciellt mycket ryggrad innan.



Har funderat lite på hur djup den där sjön är också. Verkar ju inte som att de själva hade koll på det, så med deras vanliga otur är den väl väldigt grund alternativt någons favoritfiskeställe...

2011-03-02 @ 10:30:26
Postat av: Colin

Paddy's great. Another future teaser: In 2010 there is an episode where, apart from three short scenes, it's just Paddy and one other character. It's one not to be missed!



It's interesting that Erik refers vaguely to an English series that Roxanne appeared in. It seems to confirm my suspicions that you don't see Casualty over there - which makes it slighlty strange that you get it's spin-off show, Holby City! I wonder if you'll get to see the special "Casualty@Holby City" cross-over episodes? You've already met a few of the Casualty cast in the first ever episode of Holby City. If anyone remembers Charlie Fairhead he has been in Casualty since episode 1 was back in 1986!!

2011-03-02 @ 19:03:54
Postat av: Honey

Colin - I don't think we ever going to see Casualty here in Sweden. I watch Holby City, it's pretty good.

2011-03-02 @ 20:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0