Att ange sin mans familj för polisen


Mark fixar frukost i köket till sin fru men hör inte att det är Betty som kommer in. Hon vill fortsätta städandet på Home Farm. Natasha som precis kommer in är inte så förtjust i att Betty fortfarande har nycklarna kvar. Betty får trots allt fortsätta städandet men hon ska inte svara i telefon och ta meddelanden.
Natasha besöker Debbie i verkstaden och blir imponerad av Debbies driftighet så hon öppnar ett konto i företaget.
Jimmy pratar med Mark för han vill fortsätta hyra Pear tree cottage för att ha kontoret kvar men Mark säger nej. När Natasha får höra det tycker hon att visst kan de väl få stugan men Mark säger att han inte vill att de ska vara välgörare för hela byn, det räcker med att de köpt kyrkan. Däremot så försöker han få sin fru att ändra sig angående Katies kontor.
Rodney får inte fortsätta arbetet som förvaltare på Home Farm och han är rätt bitter över det, han tror inte att Natasha kommer att klara av det. När hon  sedan säger att han kan söka tjänsten precis som alla andra, det är bara att skicka in sitt cv, så känner han att han inte alls är välkommen.

Aaron försöker att smita från skolan men Chas är på honom om att han måste plugga. Hon får hjälp av Paddy som försvarar henne.
Senare när Paddy kommer hem så är Aaron i alla fall hemma. De börjar prata och Aaron försöker få fram om Paddy är intresserad av Chas. Paddy förnekar det men när Aaron säger att hans mamma är lite intresserad av honom så erkänner han. Aaron peppar honom till att försöka bjuda ut Chas och han säger att Paddy kan bli hans styvfar om det vill sig väl. När Chas kommer hem så är hon arg för att Aaron skolkat men Paddy försökte att skydda honom. Nu hade ju rektorn ringt och berättat att Aaron inte var i skolan så Chas visste att de ljög. Hon orkar inte tjata på grabben om hur viktigt det är med utbildning så hon låter honom slippa skolan men han ska jobba i stället. Hon säger att från och med nu är han Paddys assistent. Paddy ser väldigt förvånad ut men när han får veta att det är hennes "omvända psykologi" så går han med på det.
När Chas gått därifrån så säger Aaron att Paddy är en medelålders patetisk tönt som borde hålla sig till sina tidningar och inte dregla över hans mamma för han har ändå ingen chans. Paddy står bara tyst och tar emot all Aarons kritik utan att säga något. Sedan säger han bara att Aaron ska vara på jobbet 06.45 nästa dag.

Jasmine är nervös för att Eli spårat ur på festen och hon tror att det är Eli som kommer att sabba hela deras hemlighet. Inte lär han bli gladare när han får veta att hon och Debbie är ihop igen..

Donna pratar med Charlotte om sin upptäckt med loggan på djurfodersäckarna och Charlotte säger att de säckarna från Seddons djurfoder har inte använts på tio år. Tack förresten allihop för att ni sa att det var säckar, jag missade det totalt och det skyller jag på min snoriga förkylningshjärna.
Bob ser att Donna mår dåligt och han försöker att prata med henne. Först tror han att hon är gravid med Ross barn men det förnekar hon. Det tar inte lång tid innan hon har talat om för Bob att hon misstänker att Eli mördat Shane.
Hon kan inte låta det bero så hon återvänder till ladan för att snoka. Hon skär bort en bit från en fodersäck men precis då dyker Eli upp. Då låtsas hon att hon tappat ett örhänge där och Eli hjälper henne att leta. Hon kan inte låta bli att prata om mordet på Shane och hon frågar Eli om det är rätt att Ross ska sitta inne för ett mord han inte begått.

Donna besöker Marlon för att förklara att hon verkligen älskar honom och att han betyder allt för henne. Han blir jätteglad över hennes känslor men när han gått får han en känsla av att något inte står rätt till.
Donna går till polisen och berättar vad hon misstänker sedan besöker hon Ross och berättar att något är på gång.

Eli är på väg till Debbie men blir stoppad utanför av Daz. Daz har nämnligen sett Debbie och Jas kyssa varann och han stod och tjuvkikade på dem. Eli rusar in och ser tjejerna och då blir han förbannad. Han tror att han blivit lurad av tjejerna och nu är Donna efter honom.

Det blir en husrannsakan hos Dingles men Sam lyckas smita undan och ringa till Eli för att förvarna honom men Eli svarar inte eftersom han bråkar med Debbie så han hör inte signalen.
Polisen tar Dingles mobiler men tänker inte på att Belle också har en. Lisa får den så hon kan gå på toa för att ringa. Hon får tag på Chas och berättar allt. Chas får tag på Marlon som rusar från puben för att få tag på Eli.
Precis utanför huset så kommer polisen, Eli hinner smita undan och det blir en polisjakt genom byn.
Ute på huvudgatan kommer Donna åkandes på sin moped precis när Eli rusar över. Hon faller och blir liggandes på gatan. Eli stannar till och blir därmed tagen av polisen. Donna reser sig upp och ser när de för bort Eli, hon har tårar i ögonen.

Kommentarer
Postat av: Erik

Nätet dras åt om Shanes mördare. Får Jasmine panik nu? Eli lär väl inte säga något, men de har ju bevis som pekar åt Dingles håll åtminstone. Frågan är bara hur Marlon kommer att ta det här, för han lär väl få veta det, inget kan ju hållas hemligt i en liten by.

2011-03-29 @ 14:55:36
Postat av: Camilla

Det lär vara kört för Donna och Marlon nu.



Hoppas Paddy lyckas läxa upp Aaron på nåt sätt. Åååh vad irriterad jag blir på honom.

2011-03-29 @ 21:45:26
Postat av: Lina

Tycker nästa det är "rätt åt" eli , så som han har skrikit öppet på gatan om detta....

2011-03-29 @ 23:34:11
Postat av: Tina V

Aaron är bara för mycket, jag fattar inte att Chas inte läxar upp honom.

Precis när man tror att han är ångerfull, så beter han sig som ett svin.

2011-03-30 @ 08:32:12
Postat av: Tina

Det kändes som om Donna inte hade något val. Hon kunde inte skicka en oskylig i fängelse med tanke på det som hände hennes mor och som polis var hon tvungen att följa upp spåret som hon hittade uppe på Dinglefarmen. Att den oskyldige misstänkte var hennes f.d. älskare och att hon angav sin mans lite skurkaktiga familj gjorde det inte lätt för henne, så hur fjollig hon än har varit så tyckte jag synd om henne.

2011-03-30 @ 10:38:01
Postat av: Smsa Låna

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2012-01-12 @ 22:27:34
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0