Två män med sina lögner

Natasha kommer ut med sitt morgonkaffe på farstukvisten och hon hör hur Mark pratar med någon. När han sedan ser henne så förnekar han att han pratat med någon annan än sig själv.
Detta gör att Natsha söker upp Debbie och ber om hjälp. Hon vet att Mark ljuger för henne så hon vill att Debbie ska spionera på honom eftersom hon själv inte kan ta sin bil.
Sagt och gjort, Debbie och Natasha följer efter när Mark åker in till stan. De ser honom parkera bilen och sedan gå i väg. När de följer efter så tappar de bort honom men ser sedan när han sitter på ett café. De väntar ut honom och fortsätter sedan förföljelsen. Mark åker till golfklubben som han sagt och det gör att Natasha tror på honom och säger åt Debbie att hon hade nog fel så de kan åka hem. Det visar sig att Mark upptäckt förföljelsen så han ringde Faye och sa att han inte kunde komma eftersom han fått fullt upp med att inte avslöja sig för Natasha. Han bad henne att höra av sig till hans advokat i framtiden.

Cain är inte glad över att Debbie får mer hjälp av Natasha. Han säger att det kommer att sluta med att Debbie måste göra något i gengälld.

Sandy fortsätter att försöka be Betty om ursäkt men hon är inte beredd på att göra det än. Hon vill att han låter henne vara i fred. Hans nya strategi blir då att han säger till henne att han inte förtjänar hennes kärlek eller förlåtelse men för att sluta försöka så vill han ha en puss. Han får pussa henne på pannan och sedan går han därifrån. Betty ser lite snopen ut...

Nicola får pengar till Jimmy av Natasha och Mark ser det. Han kan ju inget säga när frun är där men så fort Nataha gått så säger han till Nicola att hon redan fått betalt av honom. Nicola säger att det kunde väl hon inte säga till Natasha så hon var ju tvungen att ta emot pengarna... men hon ger inte tillbaka något till Mark.
Hon är fortfarande sur på Jimmy så han får sova på soffan. För att det ska kännas bättre så vill hon att han skriver ett nytt kärleksbrev själv direkt från hjärtat.

Jimmy frågar Sandy om hjälp men denna gång får han klara sig själv. Sandy råder honom att köpa en bok med citat som han kan använda sig av.
Hans kärlekspoesi till Nicola blir inte godkänt av henne. Hon river sönder det och säger att han är usel på poesi och att hon vill ha ett nytt brev. Jimmy blir mer och mer nedstämd och han tror att hon kommer att dumpa honom. Han får rådet om att fixa en middag då gör han det. Nicola kommer hem och är inte alls imponerad av hans försök och då säger han att hon kan lika gärna göra slut nu för att han ska slippa lida. Då först veknar Nicola och säger åt honom att hon älskar honom som den klumpiga vilseledda drummel han är men han är hennes klumpiga vilseledda drummel.

Brenda planerar att flytta tillbaka till Hotten när försäljningen av cafét/butiken är klar. Terry blir inte alls glad och helst av allt vill han be henne flytta in men det är trångt eftersom Bob och tvillingarna redan bor hos honom. När han försöker prata med Bob om saken så vill inte Bob förstå, inte ens när Terry säger att sen kommer Bob ha råd att köpa sig ett hus.

David är besviken på artikeln som McNally skrivit och han inser att allt han sagt är vänt till hans nackdel.
Det blir dock en demonstration för vandringsleden. Nathan kommer dit och försöker hävda deras rätt att göra som de vill. Då kommer Eric dit och säger att han ska tala om vad kommunen anser om saken. Nathan säger då att han givetvis kommer att gå på samma linje som kommunen. Eric berättar att kommunen låter vandringleden vara öppen även i framtiden.
Nathan blir inte glad och han konfronterar Eric på puben. Eric försvarar sig att det bara var ett första steg att det blir bättre sen.

David blir så förbannad på Eric så han flyttar från deras hus. Val blir så glad att hon vill fira.
Efter den "segern" så säger Val till Leyla att hon borde stödja Eric och inte David eftersom hon jobbar för Eric och borde därför vara rädd om sitt jobb, det finns många duktiga sömmerskor som behöver jobb.

Edna erbjuder David att bo hos henne. Först så kan han inte ta emot det erbjudandet men sedan går han med på det. Leyla berättar att hon sett att Eric och Nathan är i maskopi med varann men att hon har inga bevis.
David säger åt Eric när de är på puben att han vet att det är lögn det Eric håller på med men att han inte kan bevisa det. Det gör att Eric börjar tänka efter och han funderar på att dra sig tillbaka, han är stolt över att hans son velat följa hans fotspår. Val hör det och hon skäller ut honom, hon vill att han fortsätter med politiken.
Därför utmanar hon David på en debatt mellan honom och Eric i bygdegården nästa dag.
David blir rasande och rusar ut ur puben. Eric följer efter och ber om ursäkt för Vals tilltag som han inte hade en aning om. Trots det så tycker han att det kanske är bra med en öppen och civiliserad debatt.
David är så arg att han säger att Eric inte är hans pappa längre och ärligt talat så har han aldrig gillat honom.



Kommentarer
Postat av: Erik

Eric har visat sig vilken opålitlig lurendrejare han är. Rätt av David att bryta med honom. ska han bli ihop med Leyla nu, efter att hon stött honom? Nathan är också odräglig. Edna var bäst i dag, henne kan man alltid lita på i nödens stund. Synd att Mark märkte att han var skuggad, men någon gång kommer han väl att tabba sig. Länge sedan Terry var med sist. Hoppas det ordnar sig med butiken/kafeet nu, så som det har varit på sista tiden kan de inte ha det längre. Skönt att Jimmy och Nicola blev sams igen - så länge det nu varar. De är som hund och katt ibland.

2011-06-01 @ 16:13:42
Postat av: ylva

Edna börjar bli min favorit, faktiskt, hon låter sig inte påverkas och säger alltid vad hon tycker. Nicola beter sig så taskigt mot Jimmy, kan hon inte släppa lite på "bitchstilen", gillar inte när Jimmy krälar i stoftet för henne!

Ja, vad trist att han kom på att dom skuggade honom, nu vill jag ha en konfrontation, kanske kan Mark O Natasha visa lite mer skådespelartalang då?

2011-06-01 @ 18:14:32
Postat av: Tessan

Ja jisses vad Jimmy har blivit mjäkig. Han borde väl kunna sätta Nicola på plats.



Var är Sam? Har han rest iväg ngnstans eller?

2011-06-01 @ 21:51:21
Postat av: Erik

Nej, jag tyckte jag skymtade Sam i bakgrunden häromdagen. Det är väl honom som med Terry, han har tydligen varit hemma fast man inte sett honom på länge.

2011-06-02 @ 07:05:07
Postat av: Kristina

Väldigt bra blogg det här! Roligt att det finns fler Hemmisnördar här i världen än lilla jag:)Nu undrar jag om någon av er har varit i England och kollat inspelningsplatsen? Jag och min man ska resa över i sommar och det skulle vara så roligt och komma dit och titta.

2011-06-05 @ 16:41:38
Postat av: Erik

Kristina: jag vet inte om Marie som har den här bloggen har läst det här och kontaktat dig, men i annat fall kan du söka i bloggen, det finns en sådan ruta, för jag vet att det finns flera som har funderat på och planerat att åka till "Emmerdale", det finns visst guidade turer eller något sådant, rätta mig om jag har fel.

2011-06-07 @ 08:49:55
Postat av: Adm

>>>Kristina

Välkommen hit till vår lilla ...eller rättare sagt ganska stora HTG-familj.

Precis som Erik skrivit så får du söka i bloggen för det är fler som diskuterat samma sak. Jag kommer inte ihåg när...men du hittar nog om du använder sökrutan uppe till vänster.

2011-06-07 @ 13:52:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0