Ett frieri


Victoria vänder Aaron ryggen eftersom hon inte gillar hans familj just nu. Hon är med när socialtanten kommer för att göra en utredning med Andy om det som hänt.  Trafikförseelsen ger inget eftersom polisen lagt ner fallet men hon ställer frågor om hustrumisshandeln hon fått höra om. Andy säger då att Jo var en sådan som ljög för att få andra på sin sida.

Lizzie vill ha pengar för gårdagen när hon var med Eric på välgörenhetsfesten. Eric är inte alls beredd på att betala så hon kastar ägg efter Eric och Val. Detta gör att han blir sen till ett möte på kontoret med Nathan och en klient. Det visar sig att Lizzie hunnit dit och vill inte gå därifrån förrän hon fått sina pengar. Eric blir lite stressad över att hon vägrar gå så han säger åt Doug att ringa polisen. Det fick fart på Lizzie så hon går. Nathan säger åt Eric att det är mycket som står på spel så det är bäst att han vinner valet...

Brenda blir inte alls glad när hon får höra att Wyldes gårdsbutik ska sälja lokalproducerad mat och inte kläder som hon trodde. Gennie och Bob försöker trösta henne med att det är ingen konkurrens eftersom de kommer ha så skilda produkter.

Brenda och Doug är oroliga för att det inte anmäler sig några barn till varietén. Hon mutar TJ att ställa upp fast han inte vill. När de sedan har uttagningar så verkar det inte gå så bra. Terry och TJ ska dra en vits men den uppskattas inte. Belle har lyckats övertala Will till att vara med men vad han ska göra vet han inte än. Belle viskar något i hans öra men han vågar inte göra det hon säger eftersom hans mamma inte skulle bli glad.

Mick ber Andy om ett förskott eftersom han har ont om pengar. Andy har inte heller så mycket men ger Mick 30£. Så fort han fått pengarna går han till puben och tar en liten öl. Där träffar han Zak och de börjar prata. Zak säger att han har en vinstdrivande plan under utveckling. Mick inser att det är ett bedrägeri av något slag men han är intresserad av att vara med... ända tills Lee kommer in på puben.

David ber Edna och Alan om ursäkt för att han gjort bort sig i fyllan. Leyla lägger också ett gott ord för honom. Både Edna och Alan inser att David är ett bättre alternativ än Eric så de godkänner ursäkten och erbjuder sin hjälp.
Det visar sig att en undersökning är publicerad i tidningen och där leder Eric bara med tre poäng över David. (Inte för att jag förstår hur de räknar poäng i valet)

Eric får kramp när han är på puben och David går fram till honom eftersom han är orolig men Eric skyller bara på magproblem. När Val får veta att han haft ont så blir hon orolig men han säger att det är så nu när det är stressigt innan valet.

Natasha är orolig för att Maisie kastar sig över Cain men Mark tycker att de inte kan göra något åt det. Så hon söker upp Cain för att be honom att inte utnyttja hennes dotter men han svarar att det var väl precis det hon gjorde när hon bad Debbie spionera på Mark.

När hon märker att hon inte kan påverka Cain går hon därifrån. Hon står vid stenbron och kastar sten i vattnet. Cain dyker upp och säger att han ska inte säga något till Mark om att hon spionerat på honom. Hon ber honom att hålla sig borta från hennes familj och går iväg. Mark som precis åker förbi med bilen har sett dem på bron.
Han påpekar det när han kommer hem och Natasha berättar då allt om att hon trodde han var otrogen och att hon spionerat på honom. För att lugna sin fru så friar han igen. De ska ordna ett litet bröllop för att förnya sina bröllopslöften. Natasha vill fira i London men Mark övertalar henne att de ska vara på gården.
När Natasha ska boka tid hos Ashley har han fullt men hon nämner att det är tur att han har så fin kyrka så hittar han en liten lucka nästa onsdag.

Både Val och Betty vill få en inbjudan men Maisie vet inte vilka som kommer få en. När Mark och Natasha kommer till puben så försöker Betty få fram om hon är bjuden men det verkar hon inte vara. Man ser hennes besvikelse och då kan inte Natasha låta bli så hon bjuder in allihop till firandet.

Cain säger till Mark att han förstår varför han gör som han gör med det här bröllopet men Mark säger att han inte är orolig för vad Cain kan göra. Då säger Cain att "vi får väl se...."




Kommentarer
Postat av: Erik

Typiskt utfyllnadsavsnitt i dag, det hände inte mycket som förde handlingen framåt. Varför har Mick egentligen så ont om pengar?

2011-06-14 @ 17:13:15
Postat av: Ida

Jag håller med Erik ett typiskt utfyllnadsavsnitt inget som kommer finnas i mitt minne efter några avsnitt till.

2011-06-14 @ 17:37:01
Postat av: ylva

Hur kan Andy ljuga om misshandeln? Även om dom inte kan fråga Jo, så vet ju hela byn om det? Kommer inte soc.tanten prata med någon annan i byn?

Usch, vad jag önskar Andy försvann från serien, han får mig att rysa av obehag.

2011-06-14 @ 19:56:31
Postat av: Tina

Undrar om inte Eric har problem med hjärtat.

2011-06-14 @ 21:47:59
Postat av: ylva

Tänkte också att det kunde vara hjärtat när han såg ut att falla ihop på puben. Men han får INTE försvinna ur serien, då blir det mycket tråkigare, han är så underbart "vidrig"! :-)

2011-06-14 @ 23:18:13
Postat av: Lena

Erik vidrig? Han är ju en av de få mysgubbarna som är kvar:-)



Det stör mig faktiskt de Sugden som nu finns kvar är så otrevliga. Det hela som började med så mysiga familjeträffar i köket får inte sluta så. Det besudlar mina nostalgiska minnen:-(

2011-06-15 @ 09:55:22
Postat av: Lina

Jag har inget emot eric , men min mamma har. Han har ju inte precis varit den bästa människa i byn och dessutom har han alltid klarat sig undan alla hans mord som han har begått , kan inte förstå hur man kan kalla han för mysgubbe^^



Och ja Sugden är inte några höjdare , och vi har andy att tacka för det

2011-06-15 @ 12:40:45
Postat av: Lena

Minns att under ett besök hos min far för cirka 10 år sedan då vi satt och såg HTG tillsammans så ondgjorde han sig över en man han var trött på eftersom han var så otrevlig.

Nu vet jag ju att det var Eric. Då var jag bara lite besviken över hur "mitt gamla HTG" hade förändrats så vid den tiden var jag inte alls intresserad av att ta upp tittande igen.



Har sett HTG i cirka 2 år nu och visst är Eric väldigt ego och manipulerande men ibland ändå lite mysig och konkurrensen är ju inte så stor så......



Att han skulle varit inblandad i mord vet jag inget om. Det var helt nytt för mig och skulle vara intressant att höra mer om. Vill ju inte googla så det skulle vara roligt om någon orkar berätta



Sen till något helt annat



det verkar ju faktiskt som att Tina har rätt.

Det är nog något planerat mellan Bob och Gennie i framtiden

2011-06-15 @ 14:22:09
Postat av: Mariann

Eric's första fru försvann väl under mystiska omständigheter? Fick vi nånsin veta om Eric va skyldig eller inte? Jag törs inte heller googla.

Men Gloria fejkade ju sitt "försvinnande" så där va ju Eric oskyldig.



Nej men inte Bob och Gennie!? Det vill jag icke se!

2011-06-15 @ 17:34:48
Postat av: ylva

Eric är som jag skrev rätt "vidrig", men på ett ganska charmigt sätt! För oftast går det åt skogen och han kan aldrig hålla masken, han stressar runt och visar verkligen att han har känslor och inte bara är manipulerande och "skurkaktig". Liiite "mysgubbe" är han faktiskt ibland :-)



Han var värre innan han efter sju sorger och åtta bedrövelser äntligen blev ihop med Val, tycker jag.

2011-06-15 @ 18:03:01
Postat av: Lena

Tack, det lät ju inte så farligt ändå, bara frun och kanske inte ens det:-)



Nä jag tycker ochså att Bob och Gennie känns helt fel, bättre med sonen då (som jag skrivit tidigare men det blev tyvärr fel namn då)



2011-06-15 @ 19:41:01
Postat av: Annette

Om jag inte minns fel, så mördade Eric sin fru samma dag som den stora flygolyckan. Och på så sätt, kom det inte fram att det var Eric som gjort det. Han har också varit väldigt elak mot Alan förut, när Alan drev puben.



/Annette

2011-06-17 @ 00:09:43
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: SoP

Apropå Eric´s magproblem,tror ni inte det är ett sätt för honom att dra sig ur politiken o slippa undan sina skumma "deals" helt lagligt s.a.s ? Jag tror inte att han Vill krossa sin son, o vill inte vara hunsad av vad han nu heter det äckliga Wylde-ynglet heller.

2011-06-18 @ 19:57:17
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0