Komedikväll

Ross och Chas hade tillbringat natten ihop men Paddy verkade inte allt för förtjust. Chas fick nära till jobbet i alla fall men hon var så bakfull att hon inte orkade riktigt med arbetsuppgifterna.
När hon är och handlar i butiken beklagar hon sig för Donna om hur dåligt hon mår. Precis då kommer Ross in och ska handla och strax efter kommer Shadrach som säger att han saknade Chas under natten eftersom hon inte varit hemma. Donna fattar direkt vad som hänt och hon ser lite ledsen ut. När det sen bara är Ross och hon kvar i butiken så blir det lite tjafsigt dem emellan. Han vet att hon vill ha honom men hon låtsas att så inte är fallet.

Detta leder till att Ross bjuder Chas till komedikvällen när de sitter på puben och tar en drink. Marlon och Donna kommer in men hon vill inte sätta sig vid deras bord.
Marlon som fortfarande är orolig över att Donna väljer fel beslut angående polisyrket vill gärna överraska henne. Så när hon är på återbesök hos läkaren passar han på att köpa en klänning åt henne och boka hotell.
Donna kommer hem och har äntligen fått ta av sig korsetten och Marlon ger henne klänningen och han har ordnat så att Gennie kommer dit och fixar till håret på Donna. Nu har hon ingen bortförklaring till att inte gå på komedikvällen.

Eli träffar Shane på cafét och frågar hur det gick för tjejen från igår. Shane säger att hon blivit förd till London för där finns många saker att åtala henne för.
Eftersom Eli är lite orolig för Danielle bestämmer han sig för att åka dit och leta rätt på henne. Zak vill följa med eftersom han inte bör åka ensam men det slutar med att Lisa är den som åker med Eli till London.

Lily har problem på fabriken, hon har svårt att sy och gardinerna tar lång tid att sy. Lexi är på henne flera gånger och tillslut säger hon åt Lily att gå hem och vila händerna några dagar.
Pearl är orolig och undrar vad som händer så när hon får höra att Lily inte hämtat ut sin reumatismmedicin så säger hon åt henne att det ska de göra i morgon bitti. Lily har sagt att hon inte haft tid att hämta ut medicinen men jag tror att hon inte vill lägga pengar på sig själv utan sparar åt Peter.

Brenda är orolig för att kontakten med Gennie inte är som förut. Hon tycker att Gennie inte har tid med henne längre. När hon sen ser att Gennie bjuder Shadrach på lunch så blir hon lite stött. Shadrach märker det och råder Gennie till att hälsa på hos sin mamma så de kan prata lite med varann.

Nicola ska visa en klient hur det ser ut på ägorna i fall att de ska ha en fest där. Klienten har två hundar med sig som Nicola säger att det går bra att släppa lös. Lite längre bort så är Anna och Katie ute och rider så givetvis springer hundarna dit. Det blir lite livat men ingen olycka händer som tur är. Nicola börjar gräla på Katie så klienten går därifrån.
Anna som får ta på sig skulden över att Nicola är på Home Farm pratar med Katie om att hon har kontakter som funderar på att utöka sin hästverksamhet.
Kan Katie verkligen lita på Anna eller är hon ute efter något?

Sam är på puben med Shadrach och säger åt honom att han borde prata med Chas eftersom hon är ute på fest med en hel del poliser. Paddy som hör det håller med Sam, han är verkligen orolig för Chas.
Diane som står i baren hör det och hon undrar om inte Paddy är lite förtjust i Chas men det förnekar han...

På komedikvällen så blir det stand up och dans. Ross dansar med Charlotte så Chas känner sig lite utanför. Donna råder henne till att gå upp och avbryta dansen och det gör Chas. Tyvärr så vill Ross fortsätta dansa med Charlotte så Chas går därifrån. Hon säger till Marlon att hon ska upp på rummet och äta middag och dricka sig full. Precis då ropar konferensiern (en fd polis som känt igen Chas) upp Chas till scenen, vågar hon ta utmaningen att ställa sig på scen och roa ett gäng fulla poliser?


Trevlig helg allihop!

Kom ihåg att maila tv 4 på [email protected]  för att fråga varför det kommer att kosta pengar för att se HTG på tv4-play nu när det flyttat programmet till något som heter tv4 premium!

Kommentarer
Postat av: Rutigastolen

Ni kan nog lugna Er lite med mailstormen. Eller så gör INTE det och låt de få se att vi är ARGA.



Jag fick detta till svar på mitt mail.

"Hem till gården kommer fortsätta vara gratis, men just nu är det ett par av avsnitten som felaktigt ligger som "premium" på grund av ett tekniskt fel. Detta skall alltså åtgärdas och du kommer så småningom att kunna se avsnitten utan kostnad!"



Trevlig helg på Er!



2011-01-14 @ 14:58:55
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Jesper

Kollade in på Tv4 play nu , helkass upplösning/bild :( Men vill man ha normal bild så skaffa premium......)

Ja de va ett sätt det där med , att få folk och ledsna och betala i slutändan.



Men betala INTE dom kommer att få ge sig ,det finns ingen som betalar för sådant numera.

99:-/månaden 1188:-/år 2376:-/24mån osv. Man får en bra HD box med inspelnings möjligheter för dessa belopp...

2011-01-14 @ 15:25:43
Postat av: Mariann

Nej men jag står inte ut! Jag orkar inte se den annalkande, oundvikliga katastrofen med äckel-Ross och dum-Donna. Varför kan den stackars mes-Marlon aldrig få va lycklig??

Och kan Chas sluta vrida runt ansiktet som en gummimask, fruntimret är ju ganska snygg annars.

Och så tycker jag nog att översättaren borde ha reagerat; ena stunden översätter h*n att Eli beställer en öl på cafeet (give me a brew, sa han väl? då tänkte då åtminstone jag te), i andra stunden översattes att Shadrach klagar över att de inte har några rättigheter. Hahaha! Undrar vad det är för utbildning för att få va översättare?

2011-01-14 @ 15:34:53
Postat av: viktoria

Hej jag ville bara säga att jag har mailat dom se bara om dom svarar!

2011-01-14 @ 15:51:04
Postat av: viktoria

Vi e ju alla HTG älskare nåt ska man väl få njuta av:)

Dt e typ det enda jag ser på tv4play e ju Emmerdale:)

Vad tyckte ni om komedikvällen?Jag tror Donna kommer att hoppa i säng med Ross.

Tycker synd om Marlon men han e för mesig.

Jag tror Paddy e kär i Chas...

Men hoppas att han gör nåt åt det:)

trevlig helg på er alla!

2011-01-14 @ 15:57:32
Postat av: Lena

Ha ha

äckel-Ross och dum-Donna mes-Marlon

bra beskrivning på dem



Håller helt med ang Chas också, tycker det är lite tråkigt eftersom hon var (är?) en favorit, hela hon är lite överdriven just nu



sen undrar jag verkligen vad jag såg i Zak förut.

Nu tycker jag bara han är patetisk, på gränsen till imbecill. Inte var han väl sån förut?



Hoppas, hoppas inte dom förstör Rodney och Betty också



Men Edna och Diane har väl hållt stilen så det finns hopp



Jasmine har jag också gillat från början och tycker bara hon blir bättre och bättre så......



2011-01-14 @ 16:01:29
Postat av: Lena

Paddy är ju kär som en klockarkatt:-)

2011-01-14 @ 16:02:46
Postat av: Jesper

Mariann!

JAG PLATSAR...!!Ha ha

(Kanske t o m bättre?)

2011-01-14 @ 16:08:49
Postat av: Hanna

Åh vad Paddy är rolig, hans sätt och hans kommentarer är helt underbara!

2011-01-14 @ 16:20:43
URL: http://karusellflickanskrypin1.blogspot.com
Postat av: Erik

I dag höll de inte tiderna igen, jag hade ställt videon på att sluta 12.53, men ändå var det mer än tre minuter kvar då. Varför har de ett sådant program som Efter Tio innan, som jämt drar över? Och reklamen kortar de minsann aldrig av.

Om det nu trots allt blir så att det kommer att kosta att titta på TV4 play, vilket vi inte får hoppas, kommer den här bloggen att bli ännu viktigare.

Det här var visst ett sådant där timslångt avsnitt i England med avslutning på måndag. Men nog pekar väl det mesta på att det ska hända något mellan Donna och Ross? Typiskt i så fall, eftersom hon inte ville gå dit och Marlon mer eller mindre tvingade henne. Men det är väl någon manusförfattare som tycker att det inte går att utveckla deras förhållande mer ...

2011-01-14 @ 17:26:56
Postat av: Marie nr 2

Vilken tur att jag satte inspelning på programmet efter HTG också, annars hade jag ju missat HUR MYCKET SOM HELST!!! Trist, trist och ganska trista avsnitt också tyvärr.... Hoppas på bättring :-) Trevlig helg alla HTGare!

Kram

2011-01-14 @ 18:36:37
Postat av: Tina

Chas klänning var underbar sålänge den hängde på galgen. Varför hade hon en BH som inte alls hörde ihop. Det såg ju ut som om hon proved känningen och inte hade rätt underkläder. Eller så skulle det kanske vara sexigt?

2011-01-14 @ 19:01:51
Postat av: Mariann

hehe Jesper - du är nog överkvalificerad för det jobbet!

Jamen, att Chas valde en sån bh ska väl visa att hon kommer från fattiga Dingles-släkten och inte kan "föra sig i fina salonger". Producenterna av serien har ju valt att göra henne till en karikatyr. Så trist.

2011-01-15 @ 07:58:34
Postat av: ylva

Mariann, fyran har bytt översättare, därför det har blivit sämre! Förut var det Broadcast text, dom var bättre. Men också dyrare och fyran satsar på billigt istället för kvalitet. Jag har mailat dom med massor av fel, men dom svarade att dom beklagar och ska säga till så det blir bättre. Men har inte sett någon skillnad.



Ja, guuuud, vad less jag är på Donna! Om hon nu vill vara kvar hos Marlon så får hon väl sluta stirra på Ross och se ledsen ut?

2011-01-15 @ 11:19:59
Postat av: Tina

Har inte chas blivit mer vulgär ocskå, inte bara ispråket utan också klädmässigt. Dessa urringningar/illa knäppta toppar är inte snyggt.

2011-01-16 @ 10:28:24
Postat av: Jackson

Tycker att man får uppfattningen att Donna försöker intala sig själv att hon INTE är intresserad av Ross genom att desperat tjat om hur mycket hon älskar Marlon. Litet spännande att se hur saker och ting utvecklar sig.



Paddy är ju bara för gullig! Sagolik otur med kvinnor. Önskar verkligen att en rejäl tjej skall upptäcka hans inre kvaliteter.



Ja, Chas framställs som alltmer vulgär både vad gäller klädstil, språk, ansiktsuttryck och skrikig röst. Synd! Jag gillade henne tidigare för hennes raka sätt. Hon satte ju de flesta på plats. Nu tycker jag att hon mest har blivit en karikatyr på sitt gamla jag.

2011-01-17 @ 11:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0