Falsksång

Nicola är fast besluten att köpa kyrkan så hon kontaktar de ansvariga så hon får förtur för att de ska slippa fastighetsmäklaravgifter. Därför måste hon göra allt för att förstöra för kören.
När hon märker att Louise inte är så populär som medlem i kören så ser hon till att Lou får ett solo. Inte lät det vackert och det märkte även Louise som blev ledsen och sprang iväg.
Doug påpekar att de måste ha en audition precis som i idol, Nicola erbjuder sina jury-tjänster på en gång.

Diane pratar med Jo och Jo går med på att låta Andy träffa Sarah men det ska vara på hennes villkor. Diane måste alltid närvara när de möts, det ska ske hos Diane inte på gården och Jo vill ha tillbaka nycklarna till huset.

Debbie är inte alls förtjust i Jos förslag så hon tillkalla på hjälp av Zak och Shadrach. Denna gång så säger faktiskt Diane ifrån för hon tycker att Andy har rätt att träffa sin dotter.
Nästa gång när Zak och Shadrach stormar in i köket på gården så säger Jo att de inte ska bråka men de är där för att erbjuda henne hjälp.

Donna och Marlon är tillbaka. Paddy fick hämta dem på flygplatsen och han var så sen att han tänkte köra iväg i bara tofflorna men Chas hann påpeka det innan han for iväg.
Väl hemma bestämde de sig för att anordna en liten trevlig välkommenhemkväll och Paddy frågar Chas om hon kommer och det skulle hon. Vad glad han blev =D
På hemmafesten så talar Marlon om att de ha något att tillkännage, han och Donna ska bilda familj så nu ska de försöka få barn. Precis då kommer Ross in och hör allt. Det blir många syrliga kommentarer från honom och Donna ser rätt ledsen ut. Hon skyller på att hon måste berätta det för Bob så hon kan smita iväg ut och Ross gör henne sällskap för han måste iväg på en date. Då fick han chansen att prata med henne och han visade hur besviken han är på hennes beslut. Donna är inte så glad hon heller men hon står fast vid Marlon.

Donna börjar jobba igen och Shane byter pass med Ross så att Donna och Ross hamnar i samma bil. Det är första gången hon ska köra efter olyckan... är det därför hon verkar så nervös eller är det för att vara ensam med Ross?

Anna flirtar med Matthew och får honom att ge en rundtur på Home Farms ägor. När de kommer till den lilla sjön där Shadrach brukar fånga foreller så ser hon en liten båt och de ger sig ut på en tur. Eftersom det bara var en båt man måste staka fram så fick Matt sköta stakandet. Det slutade med att han hamnade i plurret och på väg upp i båten drog han med sig Anna. Hon blev faktiskt inte sur utan skrattade gott åt alltihop.
Senare ser hon att Matt tar av sig sin klocka och kastar den i soporna eftersom den blivit blöt. Hon får tillfälle att ta upp den när Matthew går ut ur rummet. Med Rodneys hjälp fixar hon ett nytt urverk och Matthew får sedan tillbaka sin klocka han fått av sin far i 21-årspresent. Det gör att han blir riktigt rörd och slutar med en kyss när de sitter bredvid varann i soffan...

Kommentarer
Postat av: Erik

Det hettade till ett tag i dag när Sarah skulle till Andy. Debbie är visserligen hennes mamma, men Sarah kallar ju Jo för mamma. Vet hon ens att Debbie är hennes riktiga mamma? Nu löste sig ju allt till slut, men det lär väl dröja innan Andy blir accepterad i byn igen, om han nu någonsin blir det. Och byn är ju liten, så risken finns att Jo och han träffar på varandra i alla fall. Det bästa vore om Jo stack helt och hållet och han flyttade tillbaka till gården.

Den här hemska kören ska vi inte tala om. Hur ska det eländet sluta? Nicola är inte att lita på för fem öre.

2011-01-27 @ 18:19:52
Postat av: Carina

Jag fattade inte riktigt den där biten när Diane tröttnade på Zak & Co och sa att om hon behövde skulle hon ringa polisen?! På vilket sätt skulle det hjälpa Andy att få träffa Sarah?? Det skulle väl snarare vara till hans nackdel med tanke på vad han gjort och att han har villkorlig dom. Och Debbies synpunkter kan man väl inte vifta bort rent lagligt heller, hon är ju trots allt mamma. Nån som har några funderingar där??

Det är alldeles fantastiskt så falskt Louise sjunger haha!!

2011-01-27 @ 19:13:37
Postat av: Mariann

Men nu är det ju inte Sarah som ska straffas, hon måste ju få träffa sin pappa. Sarah vet inte att Debbie är hennes mamma utan tror ju att Jo är hennes mor.

2011-01-27 @ 21:30:21
Postat av: Carina

Jamen vad är det för konstigt med bloggen idag??? Jag skrev en kommentar för några timmar sedan och nu när jag skulle kolla om nån svarat så var det borta och bara en kommentar där. Är det ingen som kommenterat idag mer än jag & Erik? Och vad hände med min kommentar innan??

2011-01-27 @ 22:32:56
Postat av: Carina

Och nu var den plötsligt där ändå, gamla inlägget. Skumt. Jo, jag håller med att Sarah inte ska straffas, hon vet ju inget annat och betraktar Jo som mamma. Trevligt med romansen mellan Matthew & Anna. Men verkar inte Katie lite "sotis"...?

2011-01-27 @ 22:37:13
Postat av: ylva

Ååh, Matthew, jag vill vara Anna! :-)

2011-01-28 @ 11:35:52
Postat av: Rebecca

Jag skrattade gott åt Marlon och Donnas dalmatiner idag (kommer inte ihåg vad hon heter) Medans Marlon och Donna sa hejdå till varandra när hon skulle åka till jobbet så passade den hunden på att hoppa upp vid köksbänken och ta sig ett skrovmål =D Och hon verkade hitta något riktigt gott =D

2011-01-28 @ 12:49:47
Postat av: Colin

Rebecca,



Hunden heter Daisy

2011-01-28 @ 14:47:26
Postat av: Marie nr 2

Håller med dig Ylva! Han är en skit men gaaah vilken läckerbit! tycker oftast han gör det han gör med glimten i ögat, eller så är jag bara blind för hans tilltag ;-)

2011-01-29 @ 23:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0