Nu fick Jas äntligen upp ögonen för sanningen

Chas har dåligt samvete för Aaron. Hon vet inte alls vart han tagit vägen och hon pratar med familjen om det. Hon känner även att hon varit en dålig mamma och inte funnits där när han behövt det.
Eli, Zak och Chas åker till hennes fd man och kollar om Aaron är där. Det är han givetvis inte men däremot så får de veta att han slagit Gordons nya fru. Hon hade en rejäl blåtira.
När de kommit hem så kommer Danielle och hälsar på. Hon är orolig för Aaron eftersom han gör ärenden för MacFarlanes.
Chas vill ringa polisen men Debbie tycker inte det är så bra. Hon berättar om sina misstankar om att någon, antagligen Shane, är mutad av MacFarlanes. För att kunna prata med en polis de litar på så vänder de sig till Donna. De berättar även om sina misstankar om Shane.
Donna ska se vad hon kan göra. Marlon vill att hon tar hjälp av Ross eftersom hon inte kan lita på andra poliser.

Shane ger Jas massa fakta om hemlösa för att hon fortare ska bli klar med den artikeln. Jas kan inte tänka på annat än att först bli klar med MacFarlanes-historien. Då blir Shane riktigt sur och rätt aggresiv och påpekar att han då lagt ner massa tid och arbete i onödan. Han tar tag i henne men lugnar ner sig innan något händer.
När Jas jobbar på puben så kommer Shane dit och ber henne om ursäkt, han vill ju bara hennes bästa och han är orolig för vad som kan hända henne om hon skriver om MacFarlanes. Hon förlåter honom om han bjuder på lunch hemma hos honom.

Donna gör besök på Hellraisers helt ensam och ställer frågor om de sett Aaron. Givetvis har de inte det och ägaren blir nyfiken på varför hon är ensam och varifrån hon fått tanken på att han kunde finnas där. (Inte allt för smart gjort av henne). Han erbjuder henne jobb som dansare och hon ser det som en muta men han säger att det bara var ett jobberbjudande i all enkelhet.

MacFarlane blir givetvis mycket upprörd över att ha fått oväntat polisbesök och ringer upp Shane. Jas som är hos Shane råkar svara eftersom han inte hör att det ringer. Snabbt är Shane på plats och tar luren från henne men hon hinner höra rösten och hon känner igen den.
Shane får mycket bråttom att träffa MacFarlane så Jas blir kvar i lägenheten.

Aaron vaknar upp bland massa soptunnor på en bakgård. När han sen är ute på stan stanner en bil och han kliver in i den. Då hamnar han i något rum på Hellraisers.

Shane får utskällning av MacFarlane ute på gården bakom krogen. Sedan kommer en bil med någon som ska hämta upp Aaron. De står alla på gården och pratar men de ser inte att Jasmine smygit dit och står och ser allt från en loftgång i huset mittemot.
Nu vet Jas att Debbie hade rätt. Hon åker till Dingles och berättar att Aaron är hos MacFarlanes. De vill genast bege sig dit men eftersom de inte vet vart Aaron fördes är det ingen idé. Eli vill leta upp Danielle för att få veta vad som händer och var Aaron kan tänkas vara men det slutar med att Shadrack får det uppdraget.

Leyla är tidig på jobbet på fabriken och hon frågar Lexi om extra nycklar. Det får hon inga så hon tar Dougs nycklar till fabriken när han råkar lämna de på bordet. Hon har tydligen ingenstans att bo så hon frågar Lexi om hon vet något. Rodney som precis är där för att hämta gardiner som Lisa ska ha fixat erbjuder sin hjälp men så desperat är inte Leyla. Då säger Lexi att Rodney är förvaltare på Home Farm så han borde veta vad som går att hyra i byn.
Leyla söker sedan upp Rodney men han verkar mer inne på att få kvinnligt sällskap än bara en hyresgäst. Hon blir rätt obekväm av att vara där så hon går därifrån för hon behöver boende inte någon "sugardaddy".

Marlon tackar Ross för att han följt med Donna till MacFarlanes. Ross fattar ingenting men håller masken ändå. Sedan söker han upp Donna för att ta reda på vad hon gjort och får då reda på att hon misstänker Shane.
När Ross är hemma så kommer Shane över på besök och han har många frågor om Aaron och han frågar sedan Ross vad Donna gjorde på klubben. Då inser Ross att Shane är inblandad i det hela. Shane erkänner men hotar med att göra livet surt för Ross, Marlon och Donna om Ross säger något.
När Shane går så följer Ross med och de fortsätter att tjafsa med varann ute på gatan. Det slutar med att Ross blir så förbannad på Shane att han slår till honom.

Leyla som precis är på väg från Rodneys hus ser hela bråket och slaget. Har hon hört vad de diskuterat?



Trevlig helg allihop!


PS, vad kul att få veta att det var Brenda MacFarlanes man som Chas delade hotellsäng med när han dog och att hon sedan hjälpte Jo med att få bort Charlie. Jag tänkte inte på att det var samma släkt som nu är i farten. Jag såg även Aaron på Hellraisers men reagerade inte på att det var Chas son eftersom han såg annorlunda ut och var så mycket äldre än jag trodde han skulle vara, däremot tänkte jag att han hette samma sak.
Kul att Belle snart är tillbaka =)

Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen händer det lite saker, behövde knappt snabbspola alls i dag. Äntligen har Jas fått upp ögonen för Shanes rätta jag, hon befinner sig i farligt sällskap, Shane är en hemsking och McFarlanes inte att leka med heller. Ska dinglarna lyckas hitta Aaron - och även om de gör det, ska de rå på skummisgänget? Det blir spännande på måndag.

2011-02-25 @ 15:41:39
Postat av: Carina

Ja det var väl på tiden att naiva Jas fick ett riktigt Wake-up-call!!! Shane bär sig ju riktigt osmidigt åt, som han höll på att fråga ut Ross. Man hade ju fått vara riktigt korkad för att inte fatta att han hade nåt personligt intresse i det hela och även om Ross nu ÄR lite korkad så fattade han iallafall DET. Var ju inte helt smart att Donna dök in på klubben heller, klart att Farlanes blev extra misstänksamma då. Så det var ju lite av en björntjänst till Dinglefamiljen.

2011-02-25 @ 15:44:58
Postat av: ylva

Trevlig helg på dig med och alla andra HTG-fans, vi syns på måndag!

2011-02-25 @ 18:22:04
Postat av: Liina

Kan säga att att det kommer HÄNDA mycket MYCKET saker nästa vecka så MISSA inget kära hem till gården vänner :)

2011-02-25 @ 18:35:58
Postat av: Erik

Anledningen till att man kanske inte kände igen Aaron är att han spelades av en betydligt yngre skådespelare tidigare, så det här är tydligen första gången den äldre killen är med.

2011-02-25 @ 18:47:20
Postat av: Tina

Jämförda med McFarlanes är ju Dinglarna rena guds lamm ;)

2011-02-25 @ 19:49:33
Postat av: Honey

Liina - Jag vet. Det kommer att bli spännande



Erik - Jag visste att Aaron skulle komma tillbaka i serien (och spelas av en äldre kille) därför kände jag igen honom när man fick se honom på Hellraiser.



2011-02-25 @ 22:39:15
Postat av: Carina

Liina och Honey: Nu blir man ju extra nyfiken :-) Jag ser ju alltid fram emot HTG, men nu gäller det att inte missa nåt...

och visst känns Dingles som lite av småskurkar men m,er än så har det nog inte varit tänkt heller, man ska ju ändå gilla dem...

2011-02-26 @ 16:32:39
Postat av: ylva

Åååh, jag vet massor eftersom jag är en otroligt nyfiken människa! Kan inte låta bli att tjyvkika in i framtiden!

2011-02-26 @ 21:57:50
Postat av: J

Det va bättre (melodi) förr....



Emmerdale



http://www.youtube.com/watch?v=GuQpElrM3Zw

2011-02-27 @ 07:24:51
Postat av: Tina V

Ylva!

Var kikar man in i framtiden?

2011-02-27 @ 09:42:46
Postat av: orcid

här kan man läsa lite



http://www.dramaserier.com/EM.html



2011-02-27 @ 13:52:17
Postat av: Colin

Just a warning about orcid's link - the link's to photos take you to digitalspy.co.uk - which could give spoilers for 2011 as well as for what is upcoming in Sweden. If you want to see photo's without seeing 2011 spoilers you're better of looking at ITV's scene-by-scene guides. For example, to find out how the the double episode you are in the middle of ends you would need this link: http://www.itv.com/soaps/emmerdale/catchup/tue2dec/scenebyscene/default.html



There is also a major 2010 spoiler right at the top of the screen on the youtube link Jesper gave.

2011-02-27 @ 16:22:53
Postat av: Colin

Aaron is a victim of "SORAS" - Soap Opera Rapid Ageing Syndrome! His date of birth was originally said to be 8th March 1993, but now it has become 5 January 1992!

2011-02-27 @ 16:37:01
Postat av: Lena

Skojar ni?



Är det så här ni menar att HTG blir bättre?

2011-02-28 @ 14:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0