Ett barn som bråkar och bits

Anna måste ta tag i begravningen. Hon får reda på att Donald dött utan att plågas och att det var på grund av hjärtat.  Matt följer med henne till begravningsentreprenören för att ta ett sista farväl.
När de varit där så ber hon Matthew att inte skjuta på bröllopet.
Flera gånger så säger hon till Matthew hur mycket han betyder för henne och att hon är ledsen för att Donald dog ensam och att hon inte fick chans att säga vad han betyder för henne. Varje gång ser Matthew så bedrövad ut...

Anna ber Rodney att vara kistbärare och han tackar ja.
Carl är på Matthew om att han bör berätta för Anna att han var där när Donald dog men Matthew förmår inte inte att göra det och han blir arg på Carl som inte låter dem vara.

Val upptäcker att Victoria inte sovit hemma och hon blir mycket orolig och upprörd. Dock dyker Victoria strax upp och Val skäller ut hennne. Då visar Victoria att hon visst hört av sig och hon spelar upp meddelandet på telefonsvararen.

Jo följer med Lee på marknaden och Daz erbjuder sig att passa Sarah. Andy som vill träffa sin dotter blir riktigt förbannad när han upptäcker att det är Daz och inte Jo som är med Sarah.
Han pratar med Katie som råder honom att ta det lugnt och inte brusa upp hela tiden.
Dagen efter möter han Jo när hon precis lämnat Sarah på dagis och de börjar bråka med varann. Dagisfröken kommer ut och ber dem att ta det lugnt för barnens skull.
Senare ringer fröken och säger att Sarah är bråkig och har bitit andra barn så Jo får hämta henne. Det visar sig att förskolan inte vill att Sarah kommer tillbaka mer denna termin.Detta gör att Jo inte låter Andy träffa Sarah som han skulle ha gjort och han blir besviken och super sig full.
Andy fortsätter att ställa till problem och visar sig på gården. Jo blir rädd eftersom hon märker att han är onykter så hon ringer Daz som kommer och hjälper henne. Det slutar med att Daz slår till Andy för att få honom att gå därifrån.

Edna är runt i byn för att samla in saker och kläder till en loppis för att få in pengar för att rädda kyrkan i byn. När hon kommer till Terry får hon en mindre chock när Brenda kommer ner iklädd endast en morgonrock.
Brenda är lite orolig för snacket i byn och dessutom har hon och Terry svårt att få vara i fred för TJ.

Pearl är tillbaka från minisemestern och är hos Edna för att hjälpa till att sortera kläder.  Lily kommer in och börjar rota i fickorna på kostymen som Anna lämnat efter Donald. Givetvis hittar hon lite mynt som hon tar. Sen går Lily och Pearl till puben. Där får Lily en yrselattack men låtsas som om det inte var så allvarligt. Rodney ser det och blir orolig.

Dessutom hör Donalds advokat av sig till Anna. Hon får ärva DeSouza Enterprises men får inte någon makt i företaget. Däremot har han sett till att hon får en inkomst varje månad.

                                     *~*~*~*


(jaa jag vet att det heter förskolelärare och förskola men jag är så gammal att det på min tid sa man dagis och det fortsätter jag med, hoppas inte alla förskolelärare blir ledsna för det)

Kommentarer
Postat av: Erik

Nu börjar Andy visa sig från sin värsta sida igen. På ett sätt har han ju rätt, det är hans gård och hans barn, men han behöver ju inte brusa upp och supa till och bli våldsam, det kan aldrig sluta bra,

Matt ser plågad ut, men vad ska han göra ...

Lily kan väl inte hålla tyst om sjukdomen så länge till. Rodney borde säga något till Edna innan det är för sent.

2011-02-21 @ 18:24:45
Postat av: Tessan

Matthew kan väl inte komma nu och säga till Anna att han var med när Donald trillade av pinn men samtidigt så kommer det säkert fram så småningom... nu sitter han med skägget i brevlådan!

2011-02-21 @ 19:54:51
Postat av: Carina

Erik: jag håller med att å ena sidan har ju Anmdy rätt, det är hans gård och hans barn, Jo har ju egentligen inga rättigheter till detta, men har han några hjärnceller kvar borde han ju ligga lite lågt. Men jag tycker det var konstigt att Sara blev "portad" pga detta. Och konstigt också att inte Debbie blev informerad.

Det hade faktiskt varit intressant om Andy drev på och började kräva umgänge, för att se vad som händer när hans förflutna kommer upp...

Tessan: Nä, Matt måste nästan hålla tyst men Carl verkar ju ha väldiga problem med detta, och bär sig så mysko åt att förr eller senare kommer Anna nog kräva att få veta vad som är på tok mellan Matt& Carl.

2011-02-21 @ 20:10:48
Postat av: Hanna

Jag tycker att det börjar bli väldans overkligt i byn just nu. Diane lämnar Victoria för att åka på semester när Jack är i Spanien. Jack är i Spanien trots det som hänt med Andy och Jo, fast alla vet att han i verkligheten är död. Han skulle aldrig vara borta så länge heller när han har en 12-årig dotter hemma. Sarah blir avstängd efter att ha bitit ett barn på förskolan. Förskoleläraren påpekar att Sarah mår dåligt av situationen hemma osv. Då stänger man väl inte av ett barn från förskolan heller??



Manusförfattarna är dåliga på att skriva in bra ursäkter till varför folk kommer och går i serien.

2011-02-21 @ 21:02:50
URL: http://karusellflickanskrypin1.blogspot.com
Postat av: Tina

Ja, visst är det mycket som inte riktigt hänger ihop.

2011-02-21 @ 21:08:13
Postat av: ylva

Usch ja, nu är det väldigt rörigt och inkonsekvent. Att stänga av Sarah är det värsta som kan hända henne. Hon slåss och bits för att hon mår dåligt, ska hon då straffas för det? Det lär hon inte må bättre av.

2011-02-22 @ 07:35:44
Postat av: ylva

Men vad hände, min kommentar försvann! Mysko...

I alla fall så är det hemskt att stänga av ett barn som mår dåligt, hon ska väl inte straffas?

2011-02-22 @ 07:55:24
Postat av: ylva

Haha, nu var den plötsligt med! Ursäkta att jag är tjatig :-)

2011-02-22 @ 07:56:06
Postat av: Carina

jo, jag håller med att det är orealistiska förklaringar att folk är "borta", speciellt Jack, men man har öst på med så mycket andra intriger så man inte ska tänka på det. Att stänga av Sarah hade ju inte hänt här i Sverige iallafall (borde inte iallafall) men sen vet jag ju inte hur det funkar i England. Men vad tänker ni andra om Debbie i allt det här då??? Var är hon? Hon var ju så mån om Sarah innan.

2011-02-22 @ 09:05:21
Postat av: Agneta

Debbie kanske vabbar i verkliga livet, eller är sjuk. Med tanke på all konstig frånvaro, utan förklaringar eller medf dåliga ursäkter av manusförfattarna -:).

2011-02-22 @ 14:30:56
Postat av: SoP

Så,sett måndagens avsnitt-- vad håller Carl på med, Egentligen? Och jag är så less på Anna som bara lipar fast hon hatade sin farsa- Och vilket skumt dagis? Och Jo bara går med på det? Sen får inte Andy komma o prata för att inte "störa" Sarah men Jo gastar värst av dem? Alice i underlandet hela serien just nu på nåt vis- men, trodde aldrig jag skulle säga det, men Katie börjar verka lite vettig- 0_o

2011-02-22 @ 21:05:35
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0