Scarlett, Jasmine, Victoria, Danielle...

Jaa dessa tjejer som vill så mycket.

Scarlett fick veta att Daz inte har pengar till hyran så hon kom på att hon kan flytta in hos honom. Det verkade inte riktigt som om det var en bra idé tyckte Daz men han vågade inte säga något. När de sedan träffas på Home Farm ensamma så vill Daz ha lite sprit men Scarlett tycker inte han ska ta från Jimmys. Daz åker hem för att hämta men träffar på Jake och de går till puben i stället.
Hur ska Daz kunna säga åt Scarlett att inte flytta in utan att såra henne?

Lily låtsas som om allt är som vanligt men tappar humöret när Val är stridslusten. Val har nämnligen pratat med Rodney och han förnekar att det är något mellan honom och Lily. Hon berättar det för Lily och säger rakt ut att hon tror att hon ljuger. Lily blir sur och slutar på fabriken. Rodney försöker få henne att ta reson och återvända till sjukhuset men hon vill det inte.

Chas pratar med Debbie om Jasmine och det kommer fram att Jas varit på stripklubben själv och inte med Debbie som hon sagt till andra. Debbie fattar på en gång om vad Jas är ute efter.
Jas får jobbet i baren på Hellraiser. Hon frågar ut den andra tjejen som arbetar där och får då det goda rådet att låta cheferna vara och bara sköta sitt. Jasmine är inte den som låter saker vara så när Tony MacFarlane sagt att han har privat besök och vill inte bli störd så kan hon inte låta bli att tjuvlyssna vid dörren.
Det hon inte vet är att stället har övervakningskameror och hon blir upptäckt.
Hon har tur att hon bara blir avskedad...

Nicola fortsätter att köra hårt med kören. Hon vill att de ska ha mer rörelse och visar dem hur det ska se ut. Det är nästan så man tror att hon tycker att det är kul och glömmer bort att hon är där för att förstöra.
Tyvärr så blir körövningen avbruten när en represetant från kyrkorådet kommer för att inspektera kyrkan. Det gör att körmedlemmarna blir lite upproriska, Brenda vill att de ska barrikadera kyrkan.

Eli får i uppdrag att hämta Jas som fått sparken. Precis när Jas sätter sig i taxin ser han att Danielle är på väg in på klubben. Han springer efter henne för han vill ta henne därifrån. Då är hon så ärlig att hon säger att hon bara utnyttjat Eli, hon är inte det minsta intresserad av honom. Han tror att hon kan få hjälp av polisen så hon slipper MacFarlanes men hon säger att hälften av poliserna är korrumperade och köpta av MacFarlanes.
Eli blir faktiskt rätt deprimerad när han inser att Danielle inte bryr sig om honom.
När Debbie för höra vad Dani sagt så lägger hon ihop två och två och inser att Shane måste vara inblandad, det var ju trots allt ett konstigt ingripande när Danielle arresterades.
Kommer Jas att inse detsamma eller kommer hon att tro annat?

Bob och Marlon ska ta en öl med Terry men Marlon är upptagen med att förnya sina kunskaper så han är i full fart med att baka en julpavlova (en slags marängtårta). Bob tycker att det ska vara tradition och att folk gillar hans julkaka bättre. Det slutar med att båda gör sina efterrätter och Terry måste provsmaka och bedöma om vilken som är bäst. Terry som suttit ensam och druckit öl är rätt sur och framför allt mätt. Han tycker att båda efterrätterna är lika goda.
Gennie tycker det är kul att männen bejakar sin feminina sida, de är lite metrosexuella... När Terry hör det bestämmer han att grabbarna ska ha en pokerkväll nästa dag. Nu ska de minsann vara lite manliga och inte prata recept.
De verkar ha rätt kul när de träffas över sitt pokerspelande och Rodney kom undan körövningen trots att Edna tittade surt på honom.





Idag firar bloggen 2 år!

I början var det inte speciellt långa recensioner men när fler och fler hittade hit så blev inriktningen sådan...

Ha det så bra kära vänner, ni gör det kul att blogga =)


Kommentarer
Postat av: viktoria

Ja dettta med jas, det kommer nog sluta hemskt, jag tror inte hon ger upp och jag tror shane är inblandad i detta med klubben mm.

2011-02-10 @ 13:41:49
Postat av: Tina V

Idag kändes det som att dom bara sände utfyllnad, lite i slow motion.

Jas verkar inte fatta något, utan bara fortsätter med sitt.

Långtråkigt och inget som avslutas.

2011-02-10 @ 14:06:42
Postat av: Lena

Se där då får jag gratulera



Bra jobb!!!!!!!

2011-02-10 @ 14:56:46
Postat av: Erik

Jas lever verkligen farligt ... Tur att hon klarade sig undan med livet i behåll. Men faran är nog inte över än. Hon borde akta sig för Shane. Han är inte att lita på.

Hur klarade vi oss egentligen utan den här bloggen innan den fanns? Den gör tittandet rikare. Grattis från mig också.

2011-02-10 @ 15:08:06
Postat av: Mari

Grattis från mig oxå. Blev jätteglad när jag hittade den här bloggen för ett tag sedan.

2011-02-10 @ 15:44:33
Postat av: Johanna

Du gör ett jättebra jobb!!



Grattis på 2årsdagen :D

2011-02-10 @ 15:58:27
Postat av: viktoria

tack för en bra blogg

2011-02-10 @ 16:53:01
Postat av: Ida

Tack så mycket för att du driver denna bloggen så bra och uppdaterar den ständigt. Det är guld värt när man går i skolan och inte kan se serien.

2011-02-10 @ 17:02:06
Postat av: Rutigastolen

Hipp Hipp Hurra på Din 2-års dag!!!!!!!!!!!

En riktigt bra Blogg om en underbar serie.



Men så otroligt naiv Jasmin är för att vara så "klok och mogen" som hon ska vara i serien. Detta kan ju aldrig sluta bra. Är hon verkligen beredd att riskera allt för att komma vidare i karriären. Jag tror att Shane är kopplad till familjen på ett eller annat sätt. Litar inte på honom överhuvudtaget även om han för tillfället är trevlig mot Jasmin.

2011-02-10 @ 18:37:16
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: levlycklig

Tack för en bra blogg känner min uppdaterad trots att jag måste jobba när htg sänds. Du gör det superbra tycker jag tavk

2011-02-10 @ 19:31:44
URL: http://levlyckligare.blogspot.com
Postat av: Mariann

Grattis på 2-årsdagen!!! Och tack för den här bloggen. Jag har mer abstinens om jag inte kommer åt bloggen än om jag missar ett HTG-avsnitt.

2011-02-10 @ 20:03:28
Postat av: ylva

Grattis och tack för att du håller oss uppdaterade! Idag missade jag avsnitten, härligt att gå in här och se vad som hänt! Är så glad att jag hittade hit!

2011-02-10 @ 21:13:28
Postat av: Carina

Grattis på 2-årsdagen!!!!!!



Ååååååh, jag får totalbryt på Jasmine. Hur korkad får man bli?! Hon ska ju vara tacksam att de inte fixade henne redan, när hon blev filmad stå och snoka utanför dörren. Wakey wakey... antagligen kommer hon fortsätta, men nu rikta in sig på Danielle istället.

Haha, när Nicola skulle inför rytm i kören, lysande. Jag tror att alla hennes försök att sabba kören, ironiskt nog kommer leda den framåt, men vi får väl se...

2011-02-10 @ 22:10:20
Postat av: Tina

Jag vill bara instämma i grattishyllningarna, bloggen är hellt underbar och faktiskt också beroendeframkalande.

Jag tycker faktiskt lite synd om Victoria, även om hon beter sig galet ibland, och det gör hon för att få uppmärksamhet. Jag kunde riktigt känna med henne när hon önskade att katten var hennes. Det skulle väl inte vara så besvärlig att fixa någon sorts djur som hon skulle få lov att sköta uppe på gården.

2011-02-10 @ 22:33:17
Postat av: Marie nr 2

GRATTIS! Bloggen är fantastisk! Vilket jobb du lägger ner dag efter dag! Håller med föregående att det nästan är värre att missa bloggen än ett avsnitt :-D Det är sååå mycket mer givande att dela, få medhåll och tycka olika om avsnitten samt se hur vi tolkar det som sker! LOVE IT!

2011-02-10 @ 23:02:34
Postat av: fia

grattis på 2 årsdagen =) följer din blogg slavisk då jag jobbar varje dag men otur att jag varit hemma sen i tisdag med sjuk dotter och inte ens fått se nått då det varit uppehåll.. och idag hade hon occuperat tv:n imorgon blir det stormuta med glass och godis så man får se litegrann

2011-02-10 @ 23:17:00
Postat av: Katarina/Cinnamon

Grattis på 2-årsdagen :-) En toppenblogg är detta.

Jag tror att Shane är i samröre med de där skummisarna och det kommer nog att sluta illa för Jas. Jag fattar inte heller varför Lily inte går med på operationen och inte heller varför hon inte talar om vad det är för fel på henne, sucka.

2011-02-11 @ 00:25:43
Postat av: Jesper

Jahapp nu är det 2är + 1 dag...Grattis!

2011-02-11 @ 06:11:59
Postat av: J

"År"

2011-02-11 @ 06:12:41
Postat av: Bittan

Grattis och "keep up the good work" =)

2011-02-11 @ 08:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0