Spöket på toaletten

Betty och Pearl kan inte hålla tyst om vad som händer med Louise så de berättar allt för alla på puben. Val blir väldigt avundsjuk på att "Skippy är en kändis".
De beslutar sig i alla fall för att hålla en liten avskedsfest för Lou.
Medan Rodney ordnar plakat och tilltugg så går Betty och Pearl för att få Louise att komma till puben.
Lite kul var det när Jonty frågar om det är en typisk engelsk pub och Betty svarar: "Englelsk - ja, typisk-nej"
Väl på puben blir det massa tack och farväl. För att förhindra att Lou åker innan Jamie dyker upp så blir Jonty inlåst på toaletten. Donna kommer och hör hans rop så hon släpper ut honom. För att förhala tiden lite till så börjar de andra att prata om att det måste vara det berömda Woolpack-spöket, till och med Ashley hakade på den berättelsen. Louise och Jonty kan inte vänta längre så de måste åka. Utanför står en vagn dragen av fyra hästar och väntar på dem.

Bob och Terry är på väg och letar efter Jamie. De hittar glassbilen men ingen Jamie. Då försöker de att ringa Jamies mobil och som tur är hör de den en bit ifrån, bakom muren. Där ligger Jamie men han mår bra. När de ska åka tillbaka så har Bobs bil soppatorsk så de får ta glassbilen istället. Jamie ligger bak i bilen och tittar på tidningen som Louise pryder framsidan på. Då vill han ge upp allt men Bob övertalar honom att försöka ändå om han älskar Louise. De kommer fram precis i tid innan Lou och Jonty har hunnit iväg. Jamie förklarar sin kärlek och friar sedan åter igen. Lou svarar ja och det slutar med att Jamie följer med henne i vagnen för att följa med till Australien. Såg ni hur fint avsnittet slutade med ett hjärta som tonades ner?

Donna vill inte att Ross ska flytta till London. (Förlåt att jag glömde kyssen igår dem emellan). Hon verkar inte riktigt veta vad hon vill. Nu ska hon ändå med på kursen. Plötsligt står Shane utanför bilen och Donna blir rädd att han sett deras kyss. Hon försöker att förklara bort det som han kanske sett.
Marlon blir inte glad när han hör att hon ska åka ändå. När hon packar sin resväska så passar han på att lägga ner deras bröllopsbild bland hennes saker. Jaa hon kan nog behöva bli påmind om Marlon...

Fabriksdamerna ser en bild i tidningen på den person som vunnit bilen i lotteriet som Rodney sålde lotter till. Val tyckte det var konstigt att han kunnat sälja just den lotten i York när lotten före och efter var sålda i byn. Rodney hade inget svar på det eftersom han bara sålt lotter i byn men han trodde att mannen kanske hittat lotten. Val ville ändå ha det till att Lily sålt lotten för att behålla vinsten.

Jas försöker få tag på information om Danielle så hon pratar med Shane. Han lovar att ta reda på vad som hänt henne om Jas går på middag med honom. Debbie hör det och säger åt Shane att låta Jas vara.
Dagen efter så ber Jas Shane om ursäkt för Debbies räkning. De går till fiket och sitter och pratar. Jas kommer på att hon vill skriva om McFairlanes och deras knarkaffärer. Shane verkar inte så pigg på att lämna ut information om det.
Han lyckas ändå bjuda ut Jas på date.

Nicola och Rodney ger Marlon ett jobberbjudande där han kan få utlopp för sin kreativa sida och laga mat på struts eller gnu. Han blir så glad att han vill berätta det för Donna på en gång. Paddy ger honom rådet att åka till London för att säga det personligen. Marlon ringer Donna men hon har inte riktigt tid för att prata...

Matt och Carl försöker att få tillgång till Scarletts fond-pengar men Jimmy blir förbannad när han hör det.
Det gör att Matthew ger Anna ett affärsförslag och ber henne att investera pengar. Hon pratar med Donald och han blir eld och lågor. Donald tycker att det är perfekt att låtsas gå med på det för att sedan i sista sekunden dra sig ur. Anna erbjuder Matthew deras stöd och han blir glad men det gillar däremot inte Jimmy och Carl. Matt blir tvungen att dra sig ur överenskommelsen med DeSouzas men Donald ger sig inte. Han erbjuder Annas hjälp som konsult i första hand sedan om de inte blir nöjda kan de dra sig ur.
Anna blir inte alls glad heller över sin fars sätt att förhandla om henne utan att hon vet om det i förväg.
Nu får hon följa med på en affärsresa med Matthew och Jimmy.
Donald varnar henne för att bli för bra kompis med Kings, speciellt Matthew...

Dagens citat är från Betty som svarar på Louise begäran om att hålla B&B:t rent medan hon är borta:
"Jag ska få spindlarna att skrika om nåd" =D

Kommentarer
Postat av: Tina

Låt Ross sticka iväg tll London, en mer jobbig person än han finns inte. What part of no does´nt he understand. Jag har fått nog av hans tjat, men jag tror sorgligt nog att Donna nappar på det.



Hu så hemst med ett pub-spöke som ställer stolar framför toadörren. ...och Louise vad tycker hon om att bli kallad för toa ( Lou). :D

2011-02-01 @ 14:01:04
Postat av: Erik

I dag var det i alla fall ett par som fick varandra. Någon som kommer att sakna Louise och Jamie? De hade nog spelat ut sin roll i serien vid det här laget.

Lily kommer nog att få sina fiskar varma när hon kommer tillbaka. Konstigt att ingen misstänkt något än ...

2011-02-01 @ 15:23:22
Postat av: Marcus

Jag kommer ialla fall inte att sakna Jamie. Jag tycker att han har varit en stor tönt redan från början och att han och Louise har varit seriens mest omaka par. Louise har ju haft ihop det med många i byn och har haft en stor roll i serien så det kanske är dags att hon också försvinner. Det ska bli spännande att se vilka figurer som kommer att dyka upp i byn för att ersätta dem (om de inte snart kommer till baka igen förstås).

2011-02-01 @ 16:45:46
Postat av: Madeleine

Börjar undra när det ska komma fram att Jack är död,

och är det bara jag som saknar Robert Sugden, bra skådis och väldigt söt!

2011-02-01 @ 17:06:13
Postat av: Jesper

Ang Robert,fler vill ha tillbaka honom....



Sammy Winward & Kelvin Fletcher | This Morning



http://www.youtube.com/watch?v=IAae4I1GO-8



(Obs det är ingen spoiler i detta inslag bara trevligt! :)

2011-02-01 @ 17:27:57
Postat av: Marcus

Flyttade Robert till sin farmor i Spanien eller vart tog han vägen? Han borde ju i alla fall komma hem till Jacks begravning.

2011-02-01 @ 18:37:06
Postat av: Erik

Ja, Robert kommer till begravningen.

2011-02-01 @ 18:41:25
Postat av: Erik

Förlåt, det var kanske en spoiler, men det här har nämnts för flera månader sedan, så det vet säkert de flesta om redan.

2011-02-01 @ 18:44:40
Postat av: Annette

Det var skönt att bli av med Jamie. Jag vill inte ha tillbaks Robert heller.

Kan inte Edna få se tidningen, så att hon upptäcker att det är "hennes" son som vunnit. Jag tycker så synd om Pearl som inte gjort nåt fel.



Annette

2011-02-01 @ 19:09:20
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Rutiga stolen

Jag tror inte att "vinnaren" är Ednas son. Sonen har säkert sålt biljetten för att komma åt pengarna... Tror att Lilly har blivit lurad av Peter (så heter han va?). Fick intrycket att han har svårt att hanskas med pengar och kommer springande till "mamma" för hjälp. Spelmissbrukare kanske?

2011-02-01 @ 20:42:07
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Carina

Håller med, är peter smart så vill han väl inte synas i tidningen för han fattar nog att Lily blåst kompisarna. Han har nog sålt den till nån. Jaha, det blev så att jamie hängde med louise till Australien, det var ju perfekt lösning. Men hur är det egentligen med Anna, ena stunden verkar det som hon nog inte riktigt vill lura Matthew men sen vips verkar hon iskall och hur manipulativ som helst... hmmm...

2011-02-01 @ 21:16:40
Postat av: ylva

Blir förvirrad, är Peter Ednas son? Trodde Lily var mamman?

2011-02-01 @ 21:49:26
Postat av: Carina

Som jag skrev igår blev det ju faktiskt så bra att jamie följde med Louise, bästa lösningen. TRor inte heller det är Peter på bilden, han är väl inte så dum att han blir fotad i tidningen när han vet att det inte gick helt ärligt till med lotten han fick... Blir inte riktigt klok på Anna, är hon verkligen en så iskall bitch, eller finns det känslor för matthew där ändå? Ja, Donna & Ross lär ju få ihop det i London, men vad får Shane ut av det, varför är han så mån om det???

2011-02-01 @ 22:26:11
Postat av: Tina

Lily är Peters biologiska mor, men det är Edna som tog hand om Peter som nyfödd och såg honom växa upp. Lily ville ha det så, och Peter växte upp i tron om att Edna var hans mor.

2011-02-01 @ 22:26:37
Postat av: Carina

åååh, blir tokig, först syns inte inlägget så jag skriver ett nytt, och sen så är det där iallafall! Därav att jag skriver "dubbelt"...

2011-02-01 @ 22:28:03
Postat av: Carina

Det var ju ganska kul när Diane skulle fördröja Louise i puben och att hon behövde bättra på sin makeup och "råkade" kleta ner ansiktet, oops, sorry...

2011-02-01 @ 22:30:32
Postat av: ylva

Tack Tina! Hade glömt att det var så!

2011-02-01 @ 23:09:56
Postat av: SoP

Nej jag hade inte en aning om att Robert ska komma tillbaka till begravningen- och inte vill jag ha det falska eländet tillbaka heller. SÅ skönt att bli av med Louise o Jamie på köpet. Sen undrar jag lite,ska inte Jas vara dem Smarta tjejen i den där byn? Med utbildning osv- Hon kommer att råka illa ut med Shane för hon är så korkad. Fast jag börjar gilla honom, älskar när han jävlas med slempelle o donna :-D

2011-02-02 @ 01:21:15
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: LINA

NI KANSKE INTE SKALL SKRIVA OM FRAMTIDEN PÅ DENNA SIDA!!!!!!!!!

2011-02-02 @ 01:53:30
Postat av: Mariann

Hjälp va du skriker så här tidigt på morron...



Det är väl aldrig sagt vart Robert tog vägen, om han flyttade till Spanien eller om han började ett nytt liv i nån annan engelsk stad.

Varför är Peter så sur på Edna, egentligen? Lily har ju ljugit lika mycket men henne har han förlåtit. Är det för att de är samma falska skrot och korn kanske..

Undrar om vi slipper Louise och Jamie för gott nu? Det gör inget för Jamie är en karaktär jag aldrig har gillat. Konstig på nåt vis.

Och fy fy fy för dum-Donna!

2011-02-02 @ 06:55:58
Postat av: örjan

Kanon serie:-).Jag e ny på blogglista.se var in och kika på din blogg :-)

2011-02-02 @ 10:09:48
URL: http://www.gamlavagen22.blogspot.com/
Postat av: Lina

Man kan aldrig skrika , på en blogg? ... Tycker det är ONÖDIGT och



Postat av: Marcus

Flyttade Robert till sin farmor i Spanien eller vart tog han vägen? Han borde ju i alla fall komma hem till Jacks begravning......



VISSA kanske INTE vill veta framtiden?????????????????????

2011-02-02 @ 11:24:32
Postat av: Tina

Val sång:=O. Ha ha. Dagen skrattkramp. Haha.

2011-02-02 @ 13:22:02
Postat av: ylva

Ja, Tina, det var helt sanslöst :-)

2011-02-02 @ 14:04:25
Postat av: Susann Persson

Vad spännande dina inlägg är! kommer verkligen att läsa igen! :p Ha en kul helg =P

2011-02-22 @ 11:22:35
URL: http://jade.se/reseerbjudanden
Postat av: Adm

>>>Susann Persson

Spännande serie ger spännande inlägg ;)

Ha ett gott år! =)

2011-02-22 @ 16:49:51
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0