Dj-a unge

Ja inte är han ett barn men beter sig så himla barnsligt ändå. Jag syftar på Peter så klart.
Edna ville ha klarhet med vad som hänt så hon kontaktade Peter. Han kom för att träffa henne och först var han ändå rätt trevlig och sa "Hej mamma" men ju längre diskussionen pågick så blev han mer och mer bitter.
Han hade ingen förståelse för vad Lily gjort eller inte en tanke på att avstå från pengarna. Han tycker att han har rätt till det efter alla år av lögner från Edna och Lily. Jag tycker han borde vara vuxen nog att förstå varför de gjort som de gjort.
Han lämnar Edna i vredesmod och hon blir jätteledsen. Lily kommer och undrar hur det är men Edna kan inte säga som det är utan säger att Peter går med på att betala tillbaka pengarna. Lily lovordar sin son och säger att han är helt otroligt fantastisk.
Edna ska hämta ut sina sista besparingar och får Lily att be om ursäkt till alla på fabriken. De är först helt aviga till ursäkten men när Edna säger att de ska få sina pengar så blir de lugnare.

Grannbonden (förvaltaren) till Jo dyker upp och säger att staketet är trasigt och att tre av deras kor har rymt. Det visar sig att Sam har råkat sälja två av grannens kor så Jo blir skyldig honom pengar. När Mike (grannbondens förvaltare) och Lee dyker upp för att få sina pengar så erbjuder de sin hjälp med att laga staketet. Lee flirtar lite med Jo men hon kan inte följa med till puben på en öl. Det visar sig att Lee och Andy känner varann sedan skoltiden men de verkar inte vara de bästa vännerna.

Brenda visar kort från halloweenfesten för Bob och han blir glad av alla barnbilder. När han sedan ser sig själv blir han sur och river itu kortet. Brenda fiskar upp det ur papperskorgen och behåller bilden eftersom hon tycker om honom. Sedan bjuder hon Bob på middag, han ska provsmaka hennes lasagne för att hon ska kunna ta med den på menyn.
Terry säger till Bob att Brenda verkar intresserad så Bob söker upp Gennie för att få höra hennes åsikt. Gennie kan inte mer än hålla med eftersom hon har sett sin mammas blickar på honom.
Detta gör att Bob tar med sig barnen till middagen och sedan försöker han föra det på tal.
Brenda vill inte alls erkänna något så hon låtsas att det är någon annan hon är intresserad av. Bob blir nyfiken och tillslut tror han att han lyckats få reda på vem det är.... Terry! Hon erkänner inget men förnekar det inte heller.

Victoria har kommit hem från sin kortsemester och var rätt uppiffad idag. Det var hennes första dag på veterinärkliniken och Paddy sa åt henne att rensa hundburarna. Det gillade hon inte så hon försökte få annat att göra men Chas såg till att först ska hundburarna bli rena. Victoria tar ut en av katterna som sitter i en bur och börjar kela med den. Undrar om det har något med handlingen att göra eller är det bara utfyllnad?

Körövningarna börjar men det går inte alltid som man tänkt sig. Sam har svårt att hålla sig till rätt text, han vill gärna sjunga fotbollsramsor i stället.
Nicola styr och ställer så tillslut tröttnar körmedlemmarna och tänker lämna kyrkan. Det gör att Laurel tillslut ber dem att komma ihåg varför de har kören, de vill ju inte flytta från byn som är deras hem.
Byborna vill givetvis inte göra Laurel ledsen efter allt hon fått vara med om så de återvänder in i kyrkan.
Varför sparkar de inte Nicola?






 Till route66: du behöver inte länka till annat för vi är inte intresserade av det... skulle vi vara det söker vi upp det i någon annan blogg för här diskuterar vi Hem till gården.

Kommentarer
Postat av: Erik

Stackars Edna, hon såg verkligen uppriktigt förtvivlad ut i dag, bra spelat. Kommer hon verkligen att ge bort sina sista besparingar?

Kände ni igen Jos granne Mick? Känd skådespelare, har varit med i massor av serier och filmer och spelat Shakespeare på teatern.

Och som jag skrev tidigare: inget HTG på tisdag och onsdag i nästa vecka och på onsdag veckan därpå på grund av alpina VM som går i Fyran i år.

2011-02-03 @ 18:17:04
Postat av: Rutiga stolen

Varför ska sporten alltid komma före alla intressanta program:-(



@ Erik: Jo jag kände igen grannen men kan inte placera honom. Vet Du vad han heter?



Viktoria kommer säkert att tappa katten eller något annat dumt...

2011-02-03 @ 18:49:09
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: ylva

Ja, jag kände igen honom! Han är bra!



Blev lite besviken på Edna, hon ska väl inte behöva betala! Så ädel kan man väl inte vara? Är det för att Lily ska tro att sonen är en hederlig och bra människa? Varför det? Tycker han är hemsk som lurar av sin mamma pengar som inte är hennes. Minen på honom i trappan när hon ropade efter honom var vidrig!

Lily kunde gott få veta det, hon är inte så trevlig hon heller...

2011-02-03 @ 18:51:15
Postat av: ylva

Eftersom katten inte skulle få mat är det väl nåt speciellt med den. Den smiter väl och sprider nåt läskigt virus i hela byn :-)

2011-02-03 @ 18:53:07
Postat av: Lena

Ojdå! Hade inte läst här innan jag skrev mitt senasete inlägg.



Fanns inget HTG i det inte

Ursäkta Marie:-)

2011-02-03 @ 19:26:12
Postat av: Mariann

Ja fy rutte för den där Peter! Edna har ett hjärta av guld och kan inte med att tala om alla hemska saker Peter sa om sin biologiska mor.

Victoria matar väl säkert katten så den dör.

Jag tror att Mick heter Tony Haygarth och den duktige skådespelaren har vi sett många gånger.

2011-02-03 @ 21:03:35
Postat av: Honey

Ja, fy vilken osympatisk människa Peter är. Jag hoppas att man slipper se honom mer. Tycker synd om Edna som offrar sina besparingar.



Jag kände också igen skådisen, så jag var tvungen att googla. Då kom jag på var jag sett honom : Tv miniserien Förintelsen från 1978 med bl.a Meryl Streep.

2011-02-03 @ 21:55:44
Postat av: Tina

Katten, vilken söt katt förresten, Hade i alla fall inget emot att bli kelad av Victoria. Den spann ju högt och ljudligt.:). Men jag har även jag mina farhågor.....



...och snälla godhjärtade Edna....

2011-02-03 @ 22:10:57
Postat av: SoP

Det är ju Brother Tuck från Ivanhoe :-) -Mick -

tror också nåt kommer att hända med katten,är i karantän eller nyopererad? Men var det smitta borde det ju stå nåt om att inte kasta avföring ihop med annat- t.ex-

2011-02-04 @ 05:32:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ylva

Den ska kanske sövas och då ska dom inte äta innan. Tänkte på smitta bara för att det skulle vara tillräckligt "dramatiskt" :-)

2011-02-04 @ 06:25:49
Postat av: Adm

Tack för att ni inte påpeka att grannens förvaltare hette Mick och inte Mike. ;)



>>>Lena

Äsch, ta det inte för allvarligt. Jag tänkte mer på den som länkat till något som inte har med HTG att göra utan att tala om det... Självklart kan vi diskutera sport, väder eller annat som berör oss bara man talar om vad länkarna leder någonstans =)

2011-02-04 @ 11:44:55
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: a

Men ärligt .. varför länka om väder ovs , på denna blogg? :S:S:S

2011-02-04 @ 12:43:32
Postat av: Bo

Hem till gården



repriser blir nu PREMIUM dvs kostar pengar.



BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-02-04 @ 12:45:35
Postat av: Mariann

Mäh?! Har de gjort fel nu igen på tv4play eller är det så att vi måste betala nu ips vips?!

2011-02-04 @ 13:12:15
Postat av: Bo

Protestera!



http://www.tv4.se/1.323757/kontakta_tv4_gruppen



Låt demonstrationerna i Egypten bli en bris jämfört med våra protester mot HTG som Premium!

2011-02-04 @ 13:25:17
Postat av: Sess

Jippiieee! Nu har jag ordnat box med inspelningsfunksjon, så behöver aldrig mer missa et avsnitt. För 30 kr mer i månaden än jag betalar idag (i Norge). Hej då tv play/anytime/premium, för att jag blev utestängd när play blev till premium.

2011-02-04 @ 14:07:54
Postat av: Bo

"Avsnitten kommer även läggas upp så man kan se dem gratis, det har blivit en smula fördröjt bara. Du kan vara lugn, Hem till gården kommer fortsätta vara gratis på TV4 Play!"/TV4



HURRA!

2011-02-04 @ 16:19:35
Postat av: Sess

Bo: Det stämmer säkert för dom som bor i sverige. Men för oss utlandssvenskar så är vi från och med Januari utestängda för alltid. Skickat 4 mail till tv4 och frågat varför, men dem svarar inte. Så jag rekommenderar andra i samma situation att bara säga upp abonnemanget och köpa box. Mycket smidigare

2011-02-04 @ 17:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0