Vem kommer att flytta...och vart?

Tack för sammanfattningen, den räckte gott och väl =)

Idag hände ju inte så mycket heller...

Zak surar fortfarande för att Lisa stått nakenmodell. Dessutom hade han sagt det till Shadrach så nu vet väl snart hela byn om det. När de kommer till puben så berömmer Eli, Marlon, Moira och Maisie henne för hennes mod. Lisa blir gladare och när de frågar om hon tänker ställa upp igen så säger hon "ja, om de frågar".

Olena ska ringa hem till Ukraina från telefonkiosken i byn. Efter en liten stund så blir hon så ledsen att hon skriker rakt ut. Hennes pengar tog slut innan hon hunnit prata med sin son som fyller år idag. Sam tröstar henne och de sätter sig på bänken i närheten. Zak och Shadrach kommer förbi och Zak blir förbannad för att han tycker att Sam och Olena hånglar ute på gatan så alla kan se. Sam säger ifrån att han bara tröstat henne med en kram, inget hångel. Senare säger Zak till Olena att inte såra Sam för han har lätt för att få hjärtat krossat. Hon svarar då att hon aldrig skulle såra Sam för han är hennes vän.

Nicola och Jimmy är ute och går med Angelica. De möter Ashley och Gabby. Nicola frågar Ashley hur det går med Laurel men han tycker att det inte går så bra. Hon skickar iväg Jimmy och barnen till gungorna sedan säger hon till Ashley att hon pratat med Laurel som sagt att hon bryr sig fortfarande om honom. Sedan bjuder hon över Ashley till nyårsfirande för han inte ska sitta ensam.
Tyvärr försöker Ashley senare tacka nej eftersom han inte känner sig så sällskaplig.

Eric och Val sitter på cafét och planerar menyn till nya restaurangen. Viv står i närheten och tjuvlyssnar. Val undrar vad hon vill och då frågar Viv Eric om han inte tycker att det är jobbigt just idag, 16 år efter den stora flygolyckan. (jag kan inte minnas att de brukar nämna den tidigare år....)

Brenda tycker att de borde provlaga hela menyn så Val bjuder över Viv och Jamie till middag på restaurangen. Brenda bjuder då över Gennie. Val protesterar lite när de kommer eftersom hon bara dukat upp för fyra personer men Brenda löser det med att Jamie och Gennie får ett eget bord så Viv, Terry och Brenda kan sitta tillsammans.
Eric lagar maten och Viv är väldigt förtjust i det som serveras.

Faye frågar Ryan om Katie ska flytta in i huset när hon flyttar ut men han vet inte. Han är tveksam.
När han sedan är på jobbet och Faye kommer dit för att fråga hur det är med honom ser de båda när Maisie och Mark kommer till byn.  Faye går till nya butiken och hinner viska till Mark att han ska höra av sig vid tillfälle.
Ryan ser när Maisie sedan sopar utanför puben men han hinner inte göra något för Nathan kommer förbi och börjar prata med honom.

Katie, Gennie och Jaimie planerar nyårsfirande inne i stan på någon klubb men Gennie känner att hon vill stanna på puben. När Katie sedan får höra att Maisie jobbar den dagen så vill hon också stanna kvar i byn så de kan hålla henne sällskap. Ryan blir inte alls glad över beslutet för han vill fira med Katie i fred men hon vägrar att svika Maisie. Ryan pratar sedan med en kompis i Sheffield som bjuder över dem på fest men Katie vägrar fortfarande att vara på annat ställe än på puben.

Mark och Faye sitter hemma hos henne och kollar på husannonser. Han ringer en mäklare till det hus som de är mest intresserade av men huset har redan fått ett bud. De börjar titta på andra alternativ men precis då knackar det på dörren. Faye ser att det är Natasha så Mark måste ta sina ytterkläder och gömma sig.
Natasha som sett skylten om att huset är till uthyrning frågar Faye om hon ska flytta. När hon får veta att det stämmer blir hon mycket glad.

När Natasha kommer hem så berättar hon för Mark att Faye sagt upp hyreskontraktet på huset och hon vill att de skålar för ett liv utan Faye.

Nikhil övar på korttricks i baren för att han hört att det ska imponera på tjejer. Natasha kommer in och han bjuder henne på en drink. Hon skrattar åt honom och tycker han är väldigt dålig på att flirta, sedan frågar hon Maisie om hon kan tänkas  dejta Nikhil. Maisie är sur och grining och vill inte alls att någon lägger sig i hennes kärleksliv.

Natasha och Diane träffas i lägenheten bakom puben och de skrattar igen åt Nikhil. Diane berättar att hon inte alls är intresserad av att träffa någon än för hon tänker fortfarande på Jack. Natasha berättar sedan i förtroende om att Mark varit otrogen och hur jobbigt det har varit ett tag.

Ryan pratar med sin mamma om att Katie alltid ska bestämma allt, han ville ju bara bort från byn men hon vill fira på puben. Han frågar henne om hon tycker att de passar ihop, om Katie kan vara den rätta för honom.

Katie är på puben och hon berättar för Maisie att hon tänker fråga Ryan om han vill flytta in hos henne. Maisie frågar henne om det är så allvarligt mellan dem och det tycker Katie att det är.
När Ryan kommer så sätter sig han och Katie i soffan. Hon frågar honom och han svarar att det vill han. Katie tycker inte han verkar så entusiastisk men han lovar att det är precis det han vill. Katie går iväg en liten stund och Maisie kommer fram till Ryan och undrar vad han håller på med. Flyttar han ihop med Katie av rätt orsak...




Kommentarer
Postat av: Colin

On the subject of the plane crash (I thought it was a nice reference to the shows history) I'm interested to hear from those who were watching it then what your thoughts are about Elizabeth and Eric - did he kill her or was she just an unlucky victim?

2011-12-07 @ 16:02:03
Postat av: Mariann

I don't really remember but I think that I had the feeling that he didn't kill her. But - it was a long time ago and now when I'm older and wiser maybe I would feel different if I watched it today.

Man har ju lite mer i ryggsäcken nu... :) Brukar de nämna flygkraschen vid juletid eller är det nåt speciellt just i år?

2011-12-07 @ 16:48:00
Postat av: Erik

Ryan gjorde verkligen allt i dag för att hålla sig undan från Maisie. Undrar hur länge det håller? Tills han inte kan motstå sin halvsyster längre. Rena undret också att ingen kommit på Fayes och Marks små smygträffar, så som Natasha springer omkring och folk skvallrar ju så mycket.

Är det jag som inbillar mig eller har inte Katie haft ovanligt hårdsminkade ögon de senaste dagarna?

2011-12-07 @ 17:38:01
Postat av: Rutigastolen

@ Colin Enligt Wikipedia så var det en olycka. Men vem vet. Han kanske gjorde det i alla fall men kom undan... http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Pollard#Elizabeth_Pollard

2011-12-07 @ 19:14:03
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Colin

Erm, I'd advise anybody curious NOT to look at the link has provided. There's something in that section many of you won't want to know about yet. Besides wikipedia is often unreliable and it was left for us to decide what happenned. I was merely asking what peoples personal opinions were.

Postat av: Tina

Eric erkände för Michel, Elizabeth´s son att han hade dödat henne. Michel blir rasande och klipper till Eric och i tron att Eric är död flyr Michel.



Eric förfalskade checkar, och Elizabeth kom på honom. Efter flygkraschen gjorde han sig av med ev. bevismatrial, han slängde bl. a. en skrivmaskin i bäcken.



När man tänker efter så har Eric egentligen blivit en riktig mysgubbe nu i förhållande till hur han var i början.

2011-12-07 @ 19:35:07
Postat av: Colin

Sorry by the way Rutigastolen for ommitting your name from my post. I don't know whether that was preferable to referring to you as "Checkered Chair"! I was supposed to paste in your proper name but accidentally left it out!



Eric certainly doesn't come across as quite the villain that he used to be. I think it's partly his age. In fact just last night he said to a current "if I was 20 years younger - 10 even"...

Postat av: Colin

That was supposed to say "current villain"!

Postat av: Tina V

Fy vad feg Ryan är, springer efter andra när han har tjej.

Masie är bara en bitch, gnäller på allt och alla.

Dessutom är hon fortfarande gift, men raggar på flera män i byn.

2011-12-08 @ 14:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0