Hemliga möten i smyg

Endast ett avsnitt idag p.g.a. skidskytte på tv4

Doug ringer Natasha och sjukanmäler sig samtidigt som Nathan frågar Maisie om hon ska träffa Katie och om Katie ska flytta ihop med Ryan. Maisie svarar att de ska flytta ihop. Natasha säger sedan att Nathan måste hjälpa henne i affären.
När de kommer dit så säger Mark att han ska spela golf och då pikar Natasha honom att han måste ha sänkt sitt handikap rejält eftersom han alltid är där nu för tiden.

Hannah ska till skolan men skyller på att hon har ont i magen och vill vara hemma. John säger att hon har nog ont i magen för att hon inte äter frukost och Moira ger henne ett äpple att äta på bussen.

Holly frågar Aaron om de ska ha fest hos honom men Paddy hör det och protesterar. Efter skolan frågar hon sin familj om de får ha festen i en lada men både John och Moira säger nej.
Holly pratar sedan med Scarlett och de ska försöka hitta på något. När de träffar Aaron som inte vill ha fest så säger de att då får de gå till puben i stället. De tre möter sedan Adam och Scarlett frågar om han vill följa med men han vill inte det.

Charity får skjuts av Cain till jobbet och hon klagar på att det är så tråkigt att jobba. Hon vill ha råd att köpa en diamantring om hon skulle vilja ha en, nu vill hon i och för sig inte ha någon...
När han hämtar henne efter jobbet så klagar hon åter igen om hur tråkigt det är med ett fattigt liv. Hon säger att de borde göra det de är bäst på och han svarar att "du vill att jag ringer ett samtal" och Charity säger jaa. (undrar vad de menar?)

Val säger till Terry att spisen de har på B&B:t inte klarar mer än lite ägg och bacon så de måste ha en ny. Terry säger att det inte finns pengar i företaget så Val går hem och kollar i smyckesskrinet.
Hon kommer sedan till puben och talar om för Terry att hon köpt ny spis....och frys och en mixer men för egna pengar. Diane hör det och undrar hur hon fått råd och då berättar Val att hon sålt några av sina smycken.

Nathan söker upp Ryan och de träffas sedan på cafét. Han säger på en gång att han sett Ryan och Maisie kyssas och han varnar honom för att såra Maisie. Nathan säger åt honom att lösa allt annars kommer han att ta tag i det.
Ryan möter Maisie och talar om för henne att Nathan vet om allt. Hon säger att hon ska prata med sin bror och precis då kommer Katie och berättar för Ryan att hon hittat ett hus åt dem i Robblesfield.

Nicola och Jimmy är hos Ashley och pratar om dopet. Hon säger att hon vill ha Stevie Wonder som musik men Ashley säger att det inte är någon fest utan ett dop. Nicola säger då att han ska tänka mer på sin fru i stället. Ashley blir sur och reser sig upp för att gå därifrån men då säger Nicola att hon säger bara det alla tänker, att det pratas i byn.
Ashley sitter sedan med Sally på puben och han börjar tänka på vad Nicola sagt. Han är orolig för att folk kanske pratar och att det kommer fram till Laurel.

Det kommer en kund till bilverkstan och Aaron får ta emot honom. Kunden har bråttom och vill ha bilen klar så fort som möjligt. Han lämnar sedan ett visitkort till Aaron och säger att han kan ringa när som helst, även privat. Cain hör allt och retar sedan Aaron för att kunden raggat på honom.
Paddy kommer dit och säger att han vill bjuda Aaron och Holly på restaurang på Aarons födelsedag men Aaron vill inte det heller.

Mark besöker Faye och hon kollar upp hus. Hon hittar ett i närheten av ett annat hus de kollat på. Han är kvar där rätt länge för när han sedan kommer hem så "klagar" han lite på att han råkat spela golf lite för länge och nu måste han duscha direkt. Natasha ser mycket förvånad ut när han bara går förbi henne utan att ens ge en puss.

Sarah börjar skolan idag och Andy har fått följa med henne dit.

Maisie pratar med Nathan om att inte lägga sig i hennes affär och han lovar att inget säga.
Sedan träffar Maisie Ryan vid den gamla scoutstugan och han säger att han bestämt sig för att göra slut med Katie men han vill inte såra henne mer än nödvändigt så han ska inte berätta något om Maisie. De kramas sedan och Maisie ser nöjd ut...


Det är så skönt att ni hjälper till att svara på varandras frågor =D
Trevlig helg allihop, ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: orcid

ojojojoj halvsyskon..jisses när de får veta jag tror de hinner hamna i säng innan de får veta :( men det är i alla fall rätt av ryan att göra slut INNAN de flyttar ihop.



vad för fuffens ska charity och cain hitta på?



scarlett verkar intresserad av adam..vilken härva...måtte det inte gå för långt för helt klart känns det som att adam och aaron skulle kunna bli ett par när de väl inser.



när ska dom inse att..va fasiken heter hon hollys och adams syster(hennes namn glömmer ajg bort hela tiden för hon liksom bara försvinner...kanske det är det som är tänkt av författarna :S) att hon är mobbad...lider med henne :(



val...det var stort av henne men vad kommer Eric att säga...



..och så sally...heeerreee guuuuuud..så nu har ajg fått det sagt igen :D



förresten tror ni att faye och mark kommer att flytta ihop? jag vet inte riktigt vad jag ska tro..



och ajg hoppas jamie och gennie blir ett par igen..lika "goofy":iga är dom :)

2011-12-09 @ 15:19:25
Postat av: Agneta

Kan inte Mark och Faye bara flytta någon gång så man slipper dem. Kul med Charity och Cain,a match made in heaven (or hell) Jag blev så rädd igår förresten,trodde att Eric var på väg att trilla av pinn i sängen.Emmerdale skulle inte vara sig likt utan honom.

2011-12-09 @ 18:30:03
Postat av: Eliza

Har läst denna blogg i säkert ett år ! TACK för det ! Det är så kul att läsa alla kommentarer. Å hur duktig är inte Du som skriver resume´ varje dag ! Har följt serien av å till sen den började.Men intresset har bara ökat ! Spelar in varje dag .Hoppas nu bara att Maisie å halv brodern får veta innan det hettar till ordentligt.

2011-12-09 @ 23:37:53
Postat av: Carina

Angående Val... tror hon som vanligt landar på fötterna och lyckas få Eric inse att det var för deras "framtid".



Mark & Faye - undrar verkligen om de kommer flytta ihop? Tyckte det verkade som att Mark hittade på att ett av husen de kollat på var sålt. Litar inte en sekund på honom, tror han bangar i vanlig ordning.



Ryan.... hjäääälp! En katastrof oavsett hur långt det hinner gå. Bara olika grader av det.

2011-12-11 @ 17:58:39
Postat av: Anonym

2011-12-11 @ 19:34:32
Postat av: Florentina Namani

Jag tycker att Ryan passar bättre med Maisie.

2011-12-11 @ 19:35:40
URL: http://hem till gården
Postat av: Mariann

Det är ju bara det att Maisie och Ryan är syskon och incest är väl inte bara onaturligt utan även olagligt i de flesta länder?

Jag tänkte som du Agneta; att nu ska det hända nåt med Eric. Ska även han lämna serien så blir jag less.

2011-12-11 @ 21:53:32
Postat av: Lena

Undrar om det kanske är så att Eric är på väg ut, Han har ju problem med hjärtat och nu detta.

Blev så glad när han bara sov men sen tänkte jag att de kanske var en del i en succesiv försämring och det oundvikliga slutet.



Fast förra veckan tyckte jag ju att Ashley såg så grå och gammal ut att jag trodde han var på väg ut, så .......



Jag vet däremot någon annan jag verkligen skulle önska var på väg ut, men henne blir vi tydligen aldrig av med:-(



Lite roligt ifall HTG skall få sina egan Bonnie and Clyde nu;.)



2011-12-12 @ 10:08:57
Postat av: Carina

Håller med Agneta och Lena. Hiomla kul nu med Cain och Charity. När de hittar på nåt blir det aldrig tråkigt! Man riktigt såg hur det lyste i ögonen på dem!

2011-12-12 @ 10:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0