Hemliga kärleksyttringar

Nyårsfirandet börjar komma igång i byn.
Natasha duschar så Mark blir orolig för att de inte ska hinna i tid till tolvslaget till puben. Will vill följa med men han måste vara hemma med barnvakten.
Sam försöker få Belle till att gå och lägga sig så han får lite vuxentid med Olena men Belle vägrar.
Val är trött efter kvällens middag och känner inte för att klä upp sig bara för att fira nyår på puben.
Jimmy säger till Rodney att Nicola är trött och att han kanske borde gå till puben. Nicola protesterar men Jimmy står på sig och får iväg Rodney. Jimmy och Nicola myser i soffan och är rätt nöjda med året som gått, det bästa året i deras liv.

På puben är det full rulle. Doug har pratat med en onykter Hilary som berättat om sin senaste unga erövring och han fick inte prata med Laurel som han ville.
Ryan ber Maisie att inte förstöra något nu och då blir hon sur på honom och säger att han väljer den enkla vägen.
Gennie och Jamie beställer en drink och Moira pikar Gennie för att det syns på henne att hon är intresserad av honom. Gennie nekar förståss och Jamie känner sig lite förnärmad.

Eli, Nathan, Jai, Nikhil, Jaimie och Ryan är utanför puben och röker cigarrer. Maisie kommer ut och säger åt dem att inte kasta fimparna för då är det hon som får plocka upp det.
Ryan går fram till henne och säger att hon inte ska haka upp sig på en enda kyss men hon hoppas att det inte var den sista.
Maisie är på dåligt humör och när Faye kommer in på puben så pikar hon henne för att inte ha flyttat än. Faye tycker inte att det är Maisies problem. Diane säger åt Maisie att rycka upp sig eller gå hem.
När Val ser att Faye kommer in och är väldigt uppklädd får hon bråttom att låna Gennies smink inne på toa. Hon är dessutom på väg att gå hem för att byta om men Eric tycker att hon är tillräckligt fin som hon är.

Maisie går förbi Faye som står och pratar med Katie och Ryan. Hon säger till Faye att inte lägga sig i deras liv och att hennes pappa inte är intresserad av en sådan slampa som Faye. Faye blir förbannad och ger Maisie en örfil och då blir alla runt omkring chockade. Maisie rusar ut medan Natasha skäller ut Faye men Mark försöker lugna ner sin fru med att Maisie kanske sagt något dumt och därför förtjänat det.

Katie och Gennie rusar ut efter Maisie men Maisie är så upprörd att hon skäller ut Katie och säger att Perfekta Katie med sitt perfekta liv kan gå och dö istället. Katie blir förvånad och går in på puben igen.
Ryan passar då på att smita ut efter Maisie.

Mark står vid bardisken när Faye kommer fram och han vänder sig om så att han kan ta henne i hand i smyg. Sedan träffas de utanför toaletterna och är precis på väg att kyssas när Eli kommer och stör.

Ryan frågar Maisie hur hon mår och de står och pratar lite. Han erkänner att han har känslor för henne. Precis då hör de att de andra börjar räkna ned inför tolvslaget och han är på väg att gå in men vänder sig sedan om och rusar tillbaka till Maisie och kysser henne häftigt.

Inne på puben så börjar alla pussa varann. Katie letar efter Ryan men hittar honom inte. Hon går ut och ropar på honom och strax efter så dyker han upp. Han skyller på att han blivit lite upprörd över att se sin mamma slåss. Sedan kommer Maisie också fram och är på väg in till puben igen, hon är på mycket bättre humör nu.

Nicola är på alerten på nyårsdagen och ska iväg för att beställa doptårta. Hon tycker inte hela världen ska stanna upp bara för att det är nyårsdag. När hon kommer hem vill hon inte svara på hur mycket tårtan kommer att kosta utan hon slingrar sig med att det är Angelicas första milstolpe i livet. Jimmy suckar och säger att hon inte kommer att komma ihåg hur tårtan ser ut men då nämner Nicola att hon anlitat en fotograf också.

Faye träffar Ryan på morgonen och frågar hur han mår. Han svarar att han har mått bättre. Hon frågar honom om han ska flytta ihop med Katie och när han tvekar så inser hon att han har känslor för någon annan fast det erkänner inte Ryan.

Zak försöker prata med Sam om känslor mellan vuxna och kärlek. Han nämner att Sam och Olena inte är riktigt på samma nivå men Sam rår inte för sina känslor som han börjar få för henne.

Val upptäcker att Eric somnat på en av sängarna på B&B:t. Hon väcker honom men han säger att han bara ville prova hur madarassen kändes och nu vill han prova en gång till fast med sällskap av sin fru. Hon tvekar men kan sedan inte motstå sin man så hon kryper ner bredvid honom. Det tar inte lång tid innan hon inser att han somnat igen.

Natasha besöker Faye för att be om ursäkt för Maisies uppträdande igår. Hon är glad över att Faye verkar ha gått vidare efter allt som hänt och hon önskar henne all lycka i framtiden.

Ryan följer med Katie till stallet för hon måste jobba. Nathan kommer förbi och vill bjuda på en öl på puben men Ryan säger att han inte har lust att gå dit efter det som hände igår. När Katie ska ha en privat ridlektion så passar Ryan på att gå till kontoret för att ta sig en kopp kaffe. Han fortsätter sedan in i själva huset eftersom Maisie inte fanns på kontoret. Hon kommer precis ner från övervåningen när han kommer in. De går in i ett rum och hon stänger dörren och de börjar kyssa varann, hennes morgonrock är precis på väg att glida ner för axlarna när Will kommer in i rummet. Will märker inget och Ryan frågar om de ska spela något.
Maisie, Will och Ryan spelar en omgång Uno men sedan lämnar de Will och går till kontoret. Där börjar de kyssa varann igen och märker inte att Nathan kommer in och ser dem och han smyger sedan ut lika snabbt...






Kommentarer
Postat av: Linn

Vet du vart man kan köpa alla säsonger nåstans?

2011-12-08 @ 17:45:13
Postat av: Erik

Ryan velar ju lika mycket hit och dit som sin far, de lever farligt nu. Hur kommer Nathan att reagera efter att han fick se dem? I morgon är det bara ett avsnitt 12.20, så då hinner väl inte så mycket hända.

2011-12-08 @ 18:29:36
Postat av: uffe

Vet någon om hon som spelar "Maisie" har någon sida på internet. Hör av er då.

2011-12-08 @ 18:33:15
Postat av: Moa

Hej!

Jag hittade den här bloggen och tänkte att jag kunde slänga ut en fråga här och se om jag kan få något bra svar. Min pappa är ett stort Hem till gården-fan (även andra familjemedlemmar) och jag kom på att jag gärna skulle vilja ge honom en julklapp som har med Hem till gården att göra på något sätt. Har du någon bra idé? Jag funderade bland annat på om det går att få tag på riktigt gamla avsnitt någonstans. Har du någon koll på det? Vore tacksam för svar!

2011-12-08 @ 19:08:04
Postat av: Mariann

sök på "Hem till gården dvd" det finns en dvd-box som jag köpte för ett tag sen. Där är klipp från allra första avsnittet med. Och mycket annat.

2011-12-08 @ 21:42:43
Postat av: Katarina-Cinnamon

Här finns Hem till gården dvdn, men tyvärr är den slut hos leverantören och de vet inte när den finns inne igen, men du kan ju lägga in bevakning på den.

http://www.discshop.se/filmer/dvd/hem_till_garden_specials_6_disc/P83083

2011-12-08 @ 22:06:00
Postat av: Ida

kolla på tradera där köpte jag min box.

2011-12-09 @ 07:24:44
Postat av: Mariann

Här finns den i lager:

http://www.kvarnvideo.se/se/art/dvd-genre/drama/hem-till-garden-specials.php?ref_lp=prisjakt

finns även hos hemmakvsll.se och webhallen.com

Bara att söka på internet så poppar det upp.

2011-12-09 @ 08:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0