Varför klä av sig när man bär fodersäckar?

Gennie kommer in i köket när Bob står där. Hon försöker dölja något för honom. Det visar sig att hon försöker vaxa bort mustaschen men Bob ser att hon har något under näsan. Det är en pinsam stämning mellan dem.
Det tar inte lång tid innan hon är som vanligt igen, babblar och håller på. Hon säger till Bob att han borde utöka budföretaget och hon kan hjälpa honom men hon har inte råd att ta körlektioner. Gennie får Bob till att lova att övningsköra med henne.
Terry är orolig för Bob och frågar honom om han sagt ifrån till Gennie. Bob lovar att göra det en gång till eftersom det inte verkar som om Gennie förstått det han sagt.
När de sedan ska ut och övningsköra så försöker Bob att prata med henne. Han jämför förhållanden med bilens pedaler och han säger att han är så mycket äldre än henne och klokare... Gennie lyssnar inte riktigt på honom och tillslut blir han något irriterad eftersom hon inte tar honom på allvar. Precis när hon ska köra iväg så kör hon på några soptunnor och Bob blir rasande. Han kliver ur bilen och skriker åt henne att "vi kan inte göra detta förstår du väl". Sedan säger han till Terry att nu borde Gennie förstå att det inte blir något mellan dem...

Paddy ska ut och jogga. Chas och Aaron ser mycket förvånade ut och när Paddy drar iväg  står de i fönstret och skrattar åt honom.
Marlon ser Paddy kollapsa på bron och blir orolig. Paddy lugnar honom med att han bara är lite överansträngd eftersom han tagit i lite för mycket i början.
Sedan börjar Paddy och Marlon att smågnabbas med varann precis som de brukar göra. Marlon tycker Paddy ska vara tacksam för hjälpen men Paddy är mer orolig över att snart fylla 40.

Marlon vill ordna en fest för Paddy och han pratar med Chas om det. Hon är inte alls lika överygad om att det är vad Paddy vill ha. Därför föreslår hon att de kanske borde åka på spa eller något men Marlon säger att det är en tjejgrej. Då säger hon att de kanske borde åka och se på rugby i stället då... Hon vet inte riktigt vad de ska hitta på än men Marlon säger att han vill inte ha ansvaret om Aaron under tiden eftersom han har tillräckligt med att hålla reda på Lizzie och Eli som tjafsar hela tiden.

Marlon hittar sedan en lista med saker man borde ha gjort innan man fyller 40 och han frågar Paddy om han gjort något av sakerna. Det visar sig att Paddy inte gjort mycket äventyrligt men däremot hade han kommit tvåa i en karaoketävling, efter en 97-årig Elvis imitatör...hon hade varit mycket bra ;D

Natasha försöker att få iväg Mark så hon ringer Jimmy och ber honom att de ska spela golf. Nicola vill prata med henne och när hon äntligen får chansen så dyker Jimmy och Mark upp på Home Farm. Hon hinner inte säga något förrän Jimmy råkar avslöja att Nicola inte bör bära något tungt i det tillståndet. Natasha blir förvånade men tar det ganska bra. Sedan säger Mark att nu ska de iväg på semester, då ska inga mobiler vara med och han stänger av sin. Natasha är inte alls redo för det för tänk om Will hör av sig och behöver deras hjälp. Hon får behålla mobilen men endast användas i nödfall.

Nicola och Jimmy är på puben med varsitt sällskap. Ingen av dem lyssnar särskilt bra på vad sällskapet har att säga utan båda sitter och tittar vad den andre gör.

Diane kom tillbaka från Australien. Hon träffar Val och Vic utanför puben. Victoria får följa med på lunch på cafét för att kunna berätta vad som hänt medan Diane varit borta.
Jamie kommer in och frågar om Louise hade gett henne något till honom men Diane sa att Louise skickat det redan. Då säger Jamie att han får väl leta efter brevbäraren och tittar på sin arbetströja ;D

Diane är orolig för Daz som ingen vet var han är. Hon får sedan tag på honom och han är i Boscombe och jobbar på en bar vid stranden.

Debbie får besök av Diane som vill veta hur det går med Sarah. Diane föreslår att hon ska prata med Andy om speciella besöksdagar. Dessutom vill hon att de också har ett lite kalas i efterhand.
Cain blir sur när han hör det eftersom han anser att Sarah har dem och inte behöver Andy.

Val och Diane ordnar ett kalas för Sarah i lägenheten bakom puben. Andy är bjuden men dyker inte upp. Man får se att han pratar med Mick ute på gården och sedan ska ha fixa något med traktorn, fast han är finklädd i skjorta.
Diane säger till Sarah att pappa var tvungen att laga bilen därför kunde han inte komma men Sarah tycker att Debbie kan laga hans bil.
Victoria blir så besviken på Andy att hon rusar hem till gården för att skälla på honom. Val följer med för säkerhets skull. Andy är lugn hela tiden Vic skäller och tillslut åker Val hem med henne.
Andy går in i köket och klär av sig tills han bara har kalsoner och strumpor på sig sedan går han ut och börjar stapla fodersäcker mitt på gården, tills han tar en säck och flyttar den till ett annat ställe... Varför?



Trevlig helg allihop, ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, varför gick Andy omkring i bara kalsongerna och flyttade fodersäckar fram och tillbaka? Varför surar han och sluter sig inom sitt skal? Han måste vara väldigt deprimerad, frågan är om någon kan hjälpa honom innan det blir ännu värre.

Den nya översättaren gjorde ett misstag ett par gånger om, översatte surgery med operation. visserligen gör Paddy en och annan operation, men normalt betyder surgery mottagning.

Skönt att Diane är tillbaka, det har varit tomt utan henne.

2011-08-05 @ 17:35:40
Postat av: Lina

Han väl något typ av problem. Det är Konstigt att folk inte märker att han är väldigt "frånvarande" hm....

2011-08-05 @ 17:42:45
Postat av: Tina

Skönt att Diane är tillbaka. Hoppas att hon kan få rätsida på Andy. Jag tycker på ett sätt synd om honom.

2011-08-05 @ 18:45:23
Postat av: ylva

Ja, Andy verkar inte riktigt "frisk", har det slagit runt i huvudet på honom, kanske?

2011-08-05 @ 18:50:03
Postat av: Marie G

Härligt att allt är som vanligt på bloggen! Och som vanligt: fenomenala sammanfattningar! Tack! Jag är också glad att Diane är tillbaka, var lite rädd att hon lämnat för gott. Bob är ju bara knäpp, orkar inte med honom...

2011-08-05 @ 19:06:11
Postat av: Lina

orkar inte med andy...

2011-08-06 @ 01:11:25
Postat av: Suss

O äntligen har HTG bloggen börjat, jag blir oxå irriterad på Andy det märks han är under "cykos" hoppas han "vaknar" snart för sarahs skull... Och tänk om Bob kunde tala ur "skägget" och bli lite tydligare med Ginne. Bara inte Maise blir ihop med Caine hon kan gärna driva med honom det äckligt. Härligt att Diane är tillbaka hon är som en vårvind härliga Diane. trevlig helg allihopa...

2011-08-06 @ 11:52:27
Postat av: Conny

Folk glömmer hur mycket Andy egentligen varit med om. Inte konstigt om det förr eller senare "slår över" på ett eller annat sätt. Han har gjort hemska handlingar, men han är ingen ond människa.

2011-08-06 @ 17:28:27
Postat av: Tina

Nä Andy är ju inte i grunden ond, men skulle behöva komma till någon läkare som kan få honom på rätt köl igen.

2011-08-07 @ 13:04:56
Postat av: Pandora

Själv så tycker jag att det skulle vara lag på att alla vältränade karlar skulle vara tvungna att arbeta i bara kallingarna =)

2011-08-07 @ 21:58:19
Postat av: Adm

>>>Pandora

Jag gillar hur du tänker =)

2011-08-08 @ 09:09:23
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: orcid

ja andy är verkligen påväg mot en break down....

2011-08-11 @ 15:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0