Om sanningen ska fram...

Eli beställer en öl på puben och Marlon serverar den. Den kostar 102.70, eller rättare sagt 2.70 för ölen och 100£ för halva telefonräkningen. Självklart protesterar Eli eftersom han påstår att han endast ringt från sin mobil.
Sedan på puben sitter Eli och Lizzie vid bardisken och de diskuterar utseende. Marlon säger att han hade sån kontakt med Irene som han inte kan få med någon annan och nu hade han förstört det. Lizzie säger att hon får ju kontakt med människor utan att veta hur de ser ut och att Marlon alltid kan prata med henne om han vill men det vill han inte.
Han kan inte riktigt släppa tanken på Irene så när han kommit hem ringer han henne. Plötsligt hör han hur Lizzies mobil börjar ringa men hon hör inte det eftersom hon står i duschen och sjunger. När han följer signalerna inser han att det är han som ringer till Lizzie. Han blir inte alls glad över det så han ringer upp henne när hon sitter i köket och hon kan inte annat än erkänna att det är hon. Marlon rasar och säger att han känner sig lurad.
Senare försöker hon be honom om ursäkt och hon säger att han mådde ju trots allt bra av att prata med henne så så illa kan det ju inte ha varit.
Marlon ger igen genom att flytta på tv:n hemma. När Lizzie kommer hem för att "se" på sitt favoritprogram hittar hon inte fjärrkontrollen och hon hittar inte tv:n. Han säger då att han var tvungen att sälja den för att betala telefonräkningen och tillslut får han henne att betala tillbaka åtminstone 100£. När hon gjort det ställer han tillbaka tv:n och hon inser att han lurat henne.

Nathan säger åt Katie att flytta hästarna men hon har ingenstans att ta vägen. Hon pratar med Chas som föreslår att hon ska fråga Andy. När Katie sedan träffar på Andy i butiken så verkar han frånvarande men hon får iallafall ha hästarna på gården. Katie blir glad över att det löste sig så enkelt så hon börjar flytta över hästarna på en gång. Andy ser det och blir förbannad för han vill inte ha henne eller hästarna på gården. Katie blir något förvirrad och hon märker att Andy beter sig konstigt. När hon ska gå upptäcker hon att fåren är på väg att rymma. Hon jagar in dem i hagen igen och ser att de är alldeles såriga och toviga. Andy verkar inte bry sig när hon nämner det för honom och han avböjer hennes hjälp.
Katie blir så orolig för Andy att hon pratar med Diane som inte vet vad som ska göras så hon pratar med Paddy som lovar att  kolla upp djuren.
Eftersom Katie inte vet var hon ska ha hästarna frågar hon Nathan om de kan få stå kvar resten av månaden eftersom hon redan betalat. Först säger han nej men sedan får hon det men han kommer att höja hyran för varje dag som går.

Paddy åker till Sugdens gård för att prata med Andy och kolla till fåren. Andy öppnar först inte så Paddy bara kliver in i köket. Han ser att Andy är hemma så han säger att han tänkt kolla fåren och frågar om Andy vill följa med. Det vill han givetvis inte. Paddy går iväg och när han återkommer så hittar han inte Andy.
Han kolllar runt lite i köket och upptäcker oöppnad post ifrån Jordbruksverket och sedan ser han alla ketchupflaskor.
Katie frågar sedan Paddy hur det gått och han håller med om att fåren var i uselt skick och att snart kommer det bli problem för Andy eftersom han inte bryr sig om posten från Jordbruksverket. Han tycker att Andy påminner om Zoe när hon blev sjuk och det gör Katie riktigt orolig så hon är beredd att hjälpa honom trots att han inte verkar vilja ha hjälp.

Leyla tycker det är jobbigt att hon inte får någon privat tid med David. När hon nämner det på puben så erbjuder Katie henne att hyra ett rum i hennes hus. Det tycker Leyla vore jättebra så hon ska bara berätta för Pearl och Lily att hon ska flytta. Det blir inte lättare när hon får veta att fabriken har ont om jobb så damerna får gå arbetslösa utan lön tills det kommer nya ordnar. Pearl och Lily är mycket förstående när Leyla tillslut berättar att hon ska flytta. Inga sura miner där inte...

Nathan och Maisie är förståss oroliga över sina föräldrar. De vet inte var mamma är och när de försöker prata med pappa så säger han att det inte är något stort bara ett litet bråk.
Natasha söker upp Faye för att höra hennes version. Hon inser snabbt att Faye fortfarande älskar Mark/Daniel. Natasha säger att Faye inte kommer att få ta över hennes liv om hon nu tror det.
När hon sedan kommer hem pratar hon med Mark och förklarar att hon ska göra allt för att barnen inte ska få veta något och det endast för deras skull.

Maisie möter Cain i byn och han ställer massa frågor om hennes föräldrars lyckliga äktenskap. Han hånflinar när han pratar med henne så hon blir så orolig att hon inte orkar jobba på puben utan lämnar Marlon ensam.
Hon konfronterar föräldrarna för hon tror inte på deras förklaring om att de är lite stressade över att öppna den nya butiken. Eftersom hon sett Mark gråta och sedan sova i gästrummet och att Cain skrattat åt hennes föräldrars äktenskap vill hon veta vad som pågår.
De förklarar då att Cain hotat med att anmäla Mark för käftsmällen och att de gett honom pengar för att låta bli. Maisie blir då så ledsen eftersom hon känner att allt är hennes fel så hon går iväg till en bänk vid en sjö (ett fint ställe jag aldrig sett tidigare, eller har jag bara missat det?) och bara gråter. Natasha kommer dit och tröstar sin dotter och lovar att hon ska skydda henne för allt ont som finns...




Kommentarer
Postat av: Lina

Blir så trött på "ge andy" en chans ... Han har fått för många chanser i sitt liv som han inte tar vara på .. Jag tycker Paddy gjorde fel med att gå med på att ge han en chans... STACKAS djur

2011-08-16 @ 18:09:28
Postat av: Tina

Har man inte någon sorts anmälningsplikt?

2011-08-16 @ 18:28:06
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: ylva

Jo, det sa Paddy, men han skulle låta Katie prata med Andy först. Ingen fattar nog hur illa däran Andy är, han är ju helt "borta", vet inte vad han gör eller säger.

2011-08-16 @ 18:45:08
Postat av: Pandora

Jag har en känsla av att Andy snart kommer att få göra den infamösa "I´m moving to Spain" grejen. Det är synd om det blir så tycker jag. Han har ju inte alltid varit en knäppgök, och han är ju en av dom som så gott som har vuxit upp i serien. Det skulle kännas litet tomt utan honom. Hoppas att han får vara kvar, och att någon lyckas styra upp honom till normaliteten igen.



Varför är Marlon så dumsnäll mot Lizzie egentligen? Hade någon betett sig sådär mot mig så hade jag blivit rena rama gorgonen!!

2011-08-16 @ 19:03:24
Postat av: J & F

VILL DU BLI VECKANS BLOGG ? ;)

ISÅFALL KLICKA IN HÄR ;

http://funkzy.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment / LYCKA TILL ! KRAM

2011-08-16 @ 19:21:28
URL: http://funkzy.blogg.se/
Postat av: Erik

Nu är väl ändå slutet nära för Andy, det här går inte längre, han är ju helt borta.

Nathan är ett as. Bort med Lizzie.

Ska Marks och Natashas äktenskap hålla? Att hålla ihop bara för barnens skull brukar aldrig gå bra. Faye har nog inte sagt sista ordet än ...

2011-08-16 @ 19:30:47
Postat av: Bodypalace

Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.



Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika

(ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för att se vilket bra budskap jag vill sprida)

2011-08-16 @ 19:33:13
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Rebecka'

Fin & bra blogg :)

2011-08-16 @ 19:48:57
URL: http://rebeckalicious.blogg.se/
Postat av: Tina V

Usch för Nathan, och Lizzie.

Jag tycker synd om Faye, hur skulle man själv göra om ens man försvann på det viset?

PS.

Vad är det för konstiga kommentarer om olika bloggplatser?

2011-08-16 @ 19:59:51
Postat av: Mariann

Jag tycker adm är roligast just nu med rubrik-sättningarna, hästar på rymmen, kossor på rymmen och nu om sanningen ska fram... :)

Men bort med den där blinda hönan nu!! Och in med nåt vettigt fruntimmer Marlon kan få lite kärlek av! Och in med en psykolog åt Andy på studs!

Inga fler rymlingar till Spanien nu. Att det nu plötsligt ska va så svårt att se att han behöver hjälp. Annars är de ju så skickliga och empatiska i serien. Nu är de helt oförstående. Bläääääääää...

2011-08-16 @ 20:54:40
Postat av: Marie nr2

Den där dammen med bänken...skulle det inte föreställa vara ute på tomten? Tjusig plats, men ny, väl? Trist och traggit annars nu tycker jag... Lite mer kärlek och glamour tack! Nåja glamour i HTG-tappning i alla fall ;-)

2011-08-16 @ 21:13:03
Postat av: SoP

Åh vad jag skrattade när Marlon sköt tillbaka tv´n på plats! Fast det var kanske för att jag sett fyra avsnitt på raken nu o är så urbota uttråkad . Men varför blev Marlon så arg på Lizzie? Såna ställen har ju Regler- eller finns de inte i England ?

2011-08-16 @ 22:53:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ylva

Lena! Måste fråga igen, du såg inte att jag gjorde det under förra avsnitten. Tycker du skådisarna spelar dåligt? Jag menade inte bara männen, tycker ALLA gör sina roller bra. Dom som är stammisar speciellt. Har alltid gillat engelska serier just för den höga kvaliteten, både på skådespeleriet och handlingen. Tyckte jag inte det skulle jag inte titta :-)

2011-08-17 @ 08:36:19
Postat av: Adm

>>>Tina V

Ibland händer det att det tittar in några andra bloggare för att göra reklam för sin sida. Jag vet inte varifrån de hittat hit men ofta är det några stycken åt gången.



>>>Mariann

Om du bara visste hur svårt det är ibland att hitta en passande rubrik. Det är bara ett fåtal gånger det är helt självklart (för mig). Igår tänkte jag ta "Får på rymmen" eftersom Katie fick jaga Andys får men sen ändrade jag mig.



>>>Marie nr2

Kul att någon annan också reagerade på den lilla detaljen =)



I övrigt kan jag bara hålla med att Mark är en usel skådespelare, i allafall här. (en av de sämsta i HTG i mitt minne) fast jag har inte sett honom i Grease 2 eller kommer inte ihåg honom i Dynastin, inte ens när jag ser bilder på hur han såg ut då...

2011-08-17 @ 08:56:38
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

"Får på rymmen"

får (haha) mig osökt att tänka på Fåret Shaun - en annan favorit! :)

2011-08-17 @ 12:34:04
Postat av: Adm

>>>Mariann

Fåret Shaun är även min nyupptäckta favorit =)

2011-08-17 @ 12:57:35
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0