Mark förr och nu

Eftersom många av oss inte tycker att Maxwell Caulfield är en speciellt bra skådespelare så visar jag dessa  bilder från förr...och nu. Kanske någon känner igen honom från Dynastin där han spelade Miles Colby eller från Grease 2..






(Bilder lånade från Internet)


Kommentarer
Postat av: Erik

Han var snyggare förr - säger jag som obildad man vad beträffar mäns utseende. Visst kunde han väl charma flickhjärtan på den tiden? Minns honom inte från Dynastin eller Grease, men han hade kanske ingen stor, återkommande roll.

2011-08-17 @ 09:28:22
Postat av: ylva

Nja, han är snyggare nu, tycker jag. Men jag har alltid gillat "mogna" män, även som ung :-) Tycker om ansikten som visar att dom levt och har livserfarenheter.

2011-08-17 @ 10:14:38
Postat av: Lena

Hej Ylva!



Har inte varit inne på ett dygn "vårat" kalas startade igår (kulturkalaset i Göteborg)

Jo jag tycker nog att de flesta skådespelarna, med några få undantag är ganska mediokra, även på gränsen ibland. T.ex Bob och Viv (vilken jag ändå saknar lite)



Följde just en serie som heter Gamla snutar nya spår, där handlingen väl inte var direkt fänglsande med aktörernas spel fänglade mig desto mer så att jag följde serien.

De kunde i små gester och miner förmedla sina tankar och känslor suveränt.



Nu antar jag att att rollfigurerna i HTG skall vara överdrivna (för det ska de väl?) och att jag därför ibland kan uppleva skådespeleriet bedrövligt.



Ska kanske inte klaga över just det för det är väl det som är HTG:s charm lite, det perfekta blir ju lätt tråkigt.



Får väl sluta med något jag tyckter är roligt

Marie 1:s rubriksättningar, alltid kul att se vad hon (du:-)) får ihop och naturligtvis hela sammnfattningen, men rubrikerna är+++++++++



Marie 2:s uttrycket "glamour i HTG-tappning"

2011-08-17 @ 10:50:31
Postat av: Agneta J

Hm man kan väl anta att det inte direkt var skådespelartalang som bidrog till hans yrkesval.För övrigt så tycker jag att familjen Dingle,och då särskilt Belle och Sam,är duktiga skådespelare.

2011-08-17 @ 11:03:40
Postat av: Lena

"Tycker om ansikten som visar att dom levt och har livserfarenheter"



DÄR är något vi kan samsas om:-)

2011-08-17 @ 11:38:17
Postat av: ylva

Lena, grejen är väl just det, att dom ska vara överdrivna, och jag tycker dom gör det bra, jag gillar sånt här! Jag skulle nog inte titta på en serie om jag tyckte skådespeleriet var mediokert och ibland rent bedrövligt :-)

2011-08-17 @ 11:55:52
Postat av: Lena

Det har jag inga problem med. När jag sätter mig för att se HTG förväntar jag mig en timmes lätt roande underhållning och det tycker jag oftast att jag får.



(lite mindre på senare tid kanske men jag vet ju att bättre tider stundar så....:-)

2011-08-17 @ 12:27:58
Postat av: Mariann

"vårat" kalas, Lena? Mäh, är du här i Götet?? Det kanske du har skrivit förut men jag har ju fan teflon-minne :)

Jobbar du under kalaset, eller är du "bara" ute och förlustar dig? Själv jobbade jag där en skvätt igår och är rädd för att det blir mer jobb i helgen.

2011-08-17 @ 12:31:49
Postat av: ylva

Lena,jag önskar du inte hade kommenterat det jag skrev, du borde förstå att jag känner mig dum! Du var faktiskt nedlåtande och jag förstår inte varför. Här brukar man få tycka vad man vill utan att bli "nedgjord". En smiley efter kommentaren gör inte det hela mindre sårande. Enligt dig har jag ingen smak alls, "en timmes lätt roande underhållning". Trist...

2011-08-17 @ 12:40:57
Postat av: Mariann

För att återgå till ämnet: jag tycker faktiskt att hela Dingle-klanen är duktiga skådespelare. Belle extra mycket förstås men även Butch, vi som minns honom.

Men jag håller med om att Viv och Bob är överdrivna, och Chas med sina grimaser - innan det va hon ju bra. Maisie och Lexi känns plastiga, Nathan är inte heller bra men Scarlett tycker jag är duktig. Likaså Debbie och Katie. Edna är ju enastående! Diane och Val kan bli lite för mycket ibland med grimaser och kroppsspråk, men Eric är mycket trovärdig. Jag tycker också att Andy, en man på gränsen till sammanbrott gör det bra.

Jamie - nej! Inte heller Gennie. Men det kanske har lite med rollkaraktären också, jag känner ju att jag retar mig mer på de karaktärer jag inte tycker om :)

2011-08-17 @ 12:45:23
Postat av: ylva

Kan hålla med dig, Mariann, men nu nöjer jag mig med att läsa vad ni andra skriver hädanefter :-)

2011-08-17 @ 12:55:17
Postat av: Lena

Herregud Ylva jag ber verkligen om ursäkt. Det sista jag vill är såra någon här.Var väl bara så dum då så att jag inte insåg att jag var nedlåtande.

Från mn sida var det bara en vanlig dialog med lite olika åsikter som vi brukar ha här. Tog väl i lite eftersom jag tycker HTG är lite trist just nu.

Kan säkert rabbla upp en hel del namn till med skådespelare om är okej (håller med Mariann som vanligt) får räcka med det för just nu är jag så ledsen så det orkar jag inte.



Jag förstår inte vad det är för fel på en timmes lättsam (skulle det vara) roande underhålling. Jag gillar det ju själv. Vad jag menade var väl egentligen att jag får vad jag förväntar mig av HTG.



Så igen jag ber verkligen om ursäkt ifall jag sårat dig, att se ner på någon annan är mig totalt främmande



och Mariann jag förlustar mig bara men då kanske jag blir servad av dig utan att veta det:-)



2011-08-17 @ 13:57:14
Postat av: ylva

Jag är lite känslig, råkade illa ut på Facebook. Ställde upp för en människa som blev nätmobbad och det slutade med att jag fick stänga ner mitt konto, folk kan vara väldigt grymma när dom sitter framför en dator...

2011-08-17 @ 14:21:18
Postat av: Lena

Jag hoppas verkligen att du inte uppfattar mig så för jag är uppriktigt ledsen att jag sårat dig och håller helt med om att man inte ursäktas av smilegubbarna men det var inte heller min avsikt eftersom jag var för korkad att begripa att jag sårade dig.



2011-08-17 @ 14:29:58
Postat av: ylva

Ok, vi säger så och avslutar detta. Nej, jag menade inte att DU var "grym", det var facebookarna! Ibland blir det helt fel, suck. Men nog om det, nu travar vi vidare!

2011-08-17 @ 14:34:56
Postat av: Tessan

Jag kommer ihåg honom från Grease 2, han var väldigt söt där tycker jag men vad jag kommer ihåg så var väl inte skådespelartalangen så där superduperbra... :)

2011-08-17 @ 15:10:18
Postat av: Mariann

Va fint att se att ni kommer överens.

Det är så lätt att missuppfatta varandra här i cybervärlden. Jag vet själv att jag fattar fel och blir missuppfattad och arg som fan många gånger. Då gäller det att hålla reptilhjärnan i koppel och tänka efter några extra vändor innan jag svarar. Och när jag tänkt till så ser jag att jag läst fel/fattat fel/reagerat alldeles för starkt.



Men fy fan för nätmobbare!!! Då har man all rätt att använda både reptilhjärna och starka ord.



Nej, Lena jag tror inte du blir servad av mig för jag står i ett info-tält du antagligen inte är intresserad av :)



Huvva, jag tycker han är alldeles för sockersöt den där unge Mark! (jajaja.. jag vet att de är skådespelare och har "riktiga" namn men jag orkar inte lära mig de namnen)

Grease 2 har jag inte sett, men jag älskade Grease 1 och låtarna kastar mig tillbaka i en underbar nostalgi-tripp till högstadiet.

2011-08-17 @ 15:21:41
Postat av: Honey

Han var snyggare när han var ung - jag minns honom från Grease, och att han gifte sig med en nästan dubbelt så gammal kvinna. Det var mycket prat om det på den tiden, minns jag. Var tvungen att kolla på imdb och dom är fortfarande gifta.

2011-08-17 @ 15:30:33
Postat av: Marie G

Kan ju förstå att Maxwell Caulfield "glidit" på sitt utseende tidigare, och därför klarat sig ganska bra utan några strålande skådespelartalanger. Den enda i familjen Wylde jag tycker bidrar till Emmerdale är Maisie, men det är väl för att jag suktar efter fler spännande relationer i HTG. Som Mariann konstaterade innan, Dingles spelar bra, jag har även tyckt att Kings spelar bra, men nu tycker jag att Carl är lite överdriven. Lexi har potential och Nicola är fenomenal! Särskilt sedan jag såg henne i något morgonprogram och hon var mild som spunnet socker, så långt från Nicola man kan komma!

2011-08-18 @ 07:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0