Idag måndag

Jag kommer tyvärr inte hinna skriva något här idag så ni får gärna fylla i bland kommentarerna om vad som händer i dagens två avsnitt.

Tack snälla för hjälpen ;)

Ha det bra så länge så ses vi i morgon!

Kommentarer
Postat av: Liina

Val kommer och besöker Lexi för ge henne blommor från alla från fabriken. Det visar sig att Carl har sagt till Val att lexi fick åka till sjukhuset på grund av att hon hade en blindtarmsinflammation och blivit opererad. Men då berättar Lexi att hennes blindtarm tog hon bort när hon var 15 år. Val tror då att Lexi har fått dåligt minne. Men då kan Lexi inte hålla sig och berätta att hon har förlorat sitt barn och en äggstock(?).



Undertiden sitter Carl och Jimmy på Puben , Carl berättar att han inte känner något för barnet som lexi har förlorat. Val som står i Baren kommer fram till Carl och Beklagar sorgen över missfallet. Carl blir inte glad över att få reda på att lexi berättat det för val. Jimmy och Carl beställer in ännu mer Öl.



När Carl kommer hem berättar han att , det blev sent på jobbet pågrund av ett möte. Lexi känner öl doft och frågar ifall mötet var på puben. Lexi berättat för Carl att hon hade berättat allt för Val och frågade Carl varför han har ljugit.



Carl påstår att tänkte på att hon inte ville berätta något. Lexi berättar för Carl att ser att han också är ledsen över missfallet. Och att de bör prata öppet om detta.



Nästa dag skall Lexi till Läkaren för ett återbesök tillsammans med Carl. Men Lexi förklara för Carl att det är bara ett kort samtal och att han inte behöver hänga med. Carl blir lättad och väljer att åka till jobbet istället.



När Lexi är oss läkaren får hon reda på att hon kommer förmodligen aldrig kunna bli gravid , ända chansen är ifall man gör det på konstgjord väg. Men chans är väldigt liten där också. Lexi kommer hem och när hon upptäcker att hon är ensam hemma gråter hon för sig själv .



När Carl kommer hem låssas Lexi som ingeting och berättat att allt gick jätte bra. Och att de inte bör vänta med att skaffa barn. Carl misstänker att något är fel men Lexi försäkrar honom att allt är jätte bra.



När Nicola kommer hem vill hon få reda på hur det har gått för lexi oss läkaren eftersom hon verkligen verkar bryr sig om Lexi. Men Lexi berättat att allt är bra och Nicola frågar igen ifall allt "verkligen" är bra?.Lexi säger att allt är bra och frågar Nicola ifall hennes barn sparkar i magen ...

2011-08-22 @ 13:31:54
Postat av: Liina

David har lovat Eric att inte hjälpa tanterna i byn att hindra att de öppnar en begravningsföretag utanför byn. Eftersom Eric sa att det var hans ända chans för annars skulle han inte ha några pengar kvar och sen berättade han att Fabriken skall stängas och han skall sparka alla anställda. Och David lovar att inte berätta något om det häller.



David följer med Edna ändå senare under dagen för att prata om Eric om Begravningsföretaget.Men Eric åker i väg med sin bil och ber Edna och David att Sms honom om de vill prata med honom

2011-08-22 @ 18:24:32
Postat av: Pandora

Gennie är på blind date med en kille som hon fått kontakt med via internet. När han får se att hon inte ser ut som på bilden så blir han både besviken och litet oförskämd, för att sedan lämna lokalen. Gennie blir desillusionerad av detta och verkar först ge upp hoppet om att träffa en kille, men Jamie övertalar henne att inte ge upp riktigt än.

2011-08-22 @ 18:30:51
Postat av: Erik

Natasha och Mark bor på hotell, men det är kyligt mellan dem, Mark får ligga på soffan, Natasha lägger Marks mobil i tekannan när Faye ringer. De kommer överens om att skiljas och tänker tala om det för barnen men ångrar sig. Ska söka upp Faye gemensamt i stället och försöka komma på en lösning. Jag undrar om det går? Kan Faye låta sig mutas eller vad de nu har i kikaren?

Jag tycker att Lexi borde tala om sanningen för Carl att hon kanske inte få barn på naturlig väg, så här kan de inte fortsätta.

2011-08-22 @ 19:37:38
Postat av: Tessan

Det verkade ju först som om Lexi var på väg att säga sanningen till Carl men då kom Nic och Jimmy hem så hon ändrade sig. Men visst sa väl Carl från början att han inte ville ha fler barn. Är det så att hon är så desperat själv efter barn att hon inte ser att han är emot det??

2011-08-22 @ 20:49:12
Postat av: Liina

Kärleken gör människan blind :P

2011-08-22 @ 21:05:20
Postat av: Liina

Eftersom Faye inte får tag på Mark beslutar hon sig för att åka till emmerdale för att leta efter honom. Hon går in den ny butiken för att leta efter mark.



Rodney som är i butiken tillsammans med Nicola , erbjuder henne gärna hans tjänster och berättar att Mark har åkt på semester med hans fru. När Faye försöker ta reda på vart , kliver Nicola i mellan och berättar att hon är deras Assisten och kan lämna ett meddelande . Men Faye vänder klacken och går där ifrån.



När sitter på en bänk i byn kommer Cain fram till henne och frågar henne ifall hon är (häxa?) hehe....



2011-08-22 @ 21:13:37
Postat av: Mariann

Jag undrar lite vad manusförfattaren/na har för syn på äldre människor egentligen. Förr hade de ett liv, både kärlek och annat intressant. Men nu är de bara Åsa-Nisse-karikatyrer allihop. Skittråkigt!

2011-08-23 @ 08:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0