Åter igen så är det brist på tid

Jag är hemskt ledsen att jag inte hinner med det här just nu men det är en del personliga saker som måste ordnas så jag hinner inte skriva här eller se avsnitten idag heller. =(

Ni får jättegärna skriva i kommentarerna om vad som händer idag...



Kommentarer
Postat av: finländsk emmerdalist

Mark och Nathan funderar hur det blir med Sugdens farm. Gennie skall ha en träff med en Alex som hon träffat på internet, hon vill inte att Brenda skall få veta det. Andy verkar lite piggare och erbjuder sig att hjälpa till vid pubens lunchrusning. Eric berättar för Val att begravningsbyråplanerna är begravda. Natasha har betalt in pengarna på Fayes konto. Lexi funderar lite med Jims och Carls syster (kommer inte ihåg hennes namn just nu) på IVF, men vill inte utsätta Carl för det. Natasha får Fayes nycklar med ett bud, hon vill dock se efter med egna ögon att Faye verkligen är borta. En skuldrådgivare besöker Eric angående stängandet av fabriken, Eric får 10.000 pund om han genast skriver under överenskommelsen.

Mark och Natasha är i Fayes lägenhet och konstaterar att Faye är borta, men Natasha är nu missnöjd över att hon uppfattat att Mark har faderskänslor för Ryan. Eric berättar för syerskorna att fabriken skall stängas genast. Nathan frågar av Diane angående Sugdens farm, men hon vill inte säga upp kontraktet. Syerskorna kommer till puben och berättar om fabriken för Val, som störtar ut. Lexi tar upp IVF med Carl. Diane försöker prata med Andy om farmen, men han blir konstig igen och vill inte prata om det alls. Val är arg på Eric angående stängandet av fabriken. Brenda pratar med Terry och ser Gennie med Jamie och tycker att de kanske kunde passa bra tillsammans. Carl verkar inte överförjust i IVF-idén men hur skall han berätta det för Lexi? Vic och Diane pratar om farmens framtid och att det är bäst att ändå säga upp kontraktet. Mark vill nu att de glömmer allt om Faye och Ryan och går vidare, men Natasha behöver komma bort och tänka över situationen.

2011-08-24 @ 12:25:53
Postat av: finländsk emmerdalist

Dagens andra avsnitt:



Natasha berättar för Nathan och Nicola att hon skall på en semester om två veckor, Nathan lämnar att stå lite frågande på gården då Natasha kör iväg. Lexi vill börja jobba igen, men får nyheterna om att fabriken är stängd. Diane berättar för Andy om beslutet angående farmen. Han verkar helt likgiltig inför det. Brenda berättar för Jamie att hon är orolig för Gennies internet-date. Nathan frågar Mark angående vad som pågår mellan Mark och Natasha, Mark säger bara att Natasha behöver ett avbrott. Val kommer till Dingles med ett förslag. Natasha har bestämt att hon åker till Brasilien om två veckor, Mark vill åka med, men det verkar inte gå hem hos Natasha. Val föreslår för Dingles att de skall stjäla fabrikens dyrbara maskiner, och att det måste ske samma kväll.

Val bjuder Terry och Brenda på middag till kvällen, eftersom hon behöver försäkra sig om att Eric håller sig borta från fabriken. Diane städar bort på farmen med hjälp av Paddy. Gennie skall ut på sin date, Brenda är orolig och föreslår för Jamie att han skall bjuda ut Gennie. Lexi berättar för Carls och Jimmys syster (kommer fortfarande inte på vad hon heter) att de bestämt sig för IVF, Carl ser inte glad ut direkt. Brenda och Terry och David och Leila far på middag till Vals och Erics. Val verkar nervös. Dingles kommer till fabriken för att göra inbrottet. Carl och Jimmy diskuterar IVF. Maisie vill åka med Natasha till Brasilien. Leila säger att hon fick huvudvärk och skall gå, David följer med henne, Val blir väldigt nervös och försöker ringa Dingles. David tar Leila till fabriken för en romantisk stund, de börjar kyssas men Leila tycker att det är obekvämt och drar med David hem till sig. Dingles hade gömt sig i hyllor och tittar sen fram. Maisie berättar för Mark att hon skall åka med Natasha till Rio. Brendas date hade inte kommit, Jamie muntrar upp henne. Val är nervös och tittar alltsom oftast ut genom fönstret, säkerligen mot fabriken, hon får meddelande till mobilen, hon blir glad och kör genast ut Terry och Brenda, middagen är plötsligt över. Eric är konfunderad men Val är glad och säger att hon känner på sig att allt kommer att bli bra.

2011-08-24 @ 12:58:24
Postat av: Erik

Systern heter Scarlett. Andy verkar ganska borta fortfarande, reagerade inte ens på att han skulle mista gården för gott - men det var väl knappast väntat heller, han är ju långt ifrån bra. Synd. Men vi kanske får se den inifrån igen om någon annan tar över. Carl verkar inte särskilt glad åt provrörsbefruktningen, men kan han säga det rent ut åt någon som redan är ledsen? Bra och lite oväntat att Paddy röt till åt Nathan, förresten.

2011-08-24 @ 18:00:50
Postat av: finländsk emmerdalist

Aaah, just så heter hon ju, Scarlett! Tack för klargörandet, Erik, ibland får man helt enkelt hjärnsläpp och de enklaste saker försvinner ur sinnet.

2011-08-24 @ 19:34:08
Postat av: Lina

Terry berättar för Brenda att Louise vill sälja sin del av hotellet(?)

2011-08-24 @ 19:52:00
Postat av: Madeleine

Kul idag när Terry sa till Bob att Viv och Bob var som skapta för varandra, sedan namn på något engelskt par, och översättaren får det till Lill-Babs och Lasse!!!

Är väl över 40 år sedan de var gifta liksom, jag var iaf tvungen att tänka till, Lasse Berghagen, herregud!

2011-08-25 @ 14:06:01
Postat av: Lena

Där ser du Mariann du blev bönhörd, nu skall "gamlingarna" åka motorcykel:-)



Skönt att familjen Dingle har slutat skrika så förbaskat som dom höll på med ett tag.



och jag brukar strunta i fel o sånt i översättningar men vad var det där med Lill-Babs och Lasse?

2011-08-25 @ 14:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0